Jump to content

Battlestar Gallactica (Sci-Fi)

Hunter
 Κοινοποίηση

Ποια είναι η γνώμη σας για τη (νέα) σειρά Battlestar Galactica;  

64 members have voted

1. 1. Ποια είναι η γνώμη σας για τη (νέα) σειρά Battlestar Galactica;

• Εξαιρετική!
    • Καλή...
    • Ανιαρή...
    • Προτιμώ να δω κάτι άλλο...
    • Δεν ξέρω / δεν απαντώ

Recommended Posts

Δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο από τα καινούρια (υποθέτω) επεισόδια.

Υπήρξα fan(atic) όταν ήμουν στο δημοτικό.

Κάποιος που να θυμάται τα παλιά και παρακολουθεί τα τωρινά, για να μας πει αν υπάρχει μέτρο σύγκρισης ή έστω αναλογία (και δεν εννοώ τα special FX) :)

Έχουν την ίδια πλοκή σε γενικές γραμμές; Υπάρχει επαφή με το δικό μας πλανήτη;

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

• Απαντήσεις 185
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Varadero, η νεα σειρα ειναι σχεδον το ιδιο με την παλια, αλλα με "μοντερνα" τροπη, και σιγουρα καλυτερα εφε και storyline.

πιστευω το καλυτερο που μπορεις να κανεις να παρεις μια εικονα ειναι να κατεβασεις πρωτα το miniseries και μετα αμα σου αρεσει κατεβαζεις και τις δυο σεζον ;)

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Φιλοι μου ολοκλήρωσα και είδα όλη την 2η σαιζόν(20 επεισόδια και πολύ καλύτερη απο την 1η σαιζόν)...............τι να πώ............έχω πάθει τέτοια πλάκα που ανυπομονώ για την συνέχεια(3η) το Οκτώβρη,η σειρά είναι must see για όλους τους Sci-fi fans και όχι μόνο, η πλοκή οι χαρακτήρες το σενάριο και οι ανατροπές ειναι απλά καταπληκτικά..............

NO ONE LIVES FOREVER

http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif

Πρόκειται για την ίδια σειρά φίλε μου.

Με μία λέξη, τη χαρακτηρίζω απλά ΦΟ-ΒΕ-ΡΗ !!! Ο,τι καλύτερο και μοντέρνο στο χώρο του Sci-Fi σήμερα :up: :up:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

• 1 month later...
μηπως θα επρεπε να ενωθουν τα δυο αυτα topics?
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Επειδη οταν ημουν μικρος ηταν το αγαπημενο μου εργο να πω οτι ηταν απο τα κλασικα εργαεπιστ. φαντασιας με τους Ντερκ Μπενεντικτ και Ριτσαρντ Χαρς και θεωρειτο επιτυχια ισαξια του Σταρ Τρεκ. Αληθεια που θα βρω την σειρα σε dvd?

μηπως θα επρεπε να ενωθουν τα δυο αυτα topics?

Thank you, ενώθηκαν :)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

• 2 weeks later...

Πήρα από το Amazon το mini series και την πρώτη σεζόν και πρέπει να πω ότι όσο έχω δει είναι καταπληκτική. Μόλις τελείωσα το mini series στο καπάκι παρήγγειλα την πρώτη σεζόν :)

Ποτέ δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω το Σταρ Τρεκ και δεν είχα ιδέα για το παλιό γι' αυτό ήμουν αρκετά επιφυλλακτικός αλλα τελικά έχω ενθουσιαστεί. Πιο πολύ με είχαν ιντριγκάρει οι παρομοιώσεις με το Star Wars. Τελικά δεν έχουν και πολύ μεγάλη σχέση αλλά το Battlestar Gallactica είναι εξαιρετικό in its own right (πως το λέμε στο greek? :O ). Χαίρομαι που δεν έχει γελοίας μορφής εξωγήινους, και μου αρέσει πολύ που εστιάζει στο δραματικό στοιχείο. (Ας μην κρύβομαι: βασικά με απενεχοποιεί για τη δράση, ιδίως τις μάχες με τα vipers κλπ. που είναι άψογη :p ).

Λίγο το σενάριο επαναλαμβάνεται και είναι νωρίς για κάτι τέτοιο, αλλά όλες οι κριτικές που έχω δει είναι πολύ θετικές οπότε περιμένω βελτίωση σε αυτόν τον τομέα.

Η Starbuck πολύ καλή και ο Commander Αdama άψογος (αυτός δεν έπαιζε και στο Blade Runner?).

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

• 3 months later...

yoohoo!

Επιτελους αρχιζει αυριο η 3η σαιζον..!

Ειδα τα πρωτα 11 λεπτα της πρεμιερας και ενα εχω να πω: holy frak!!!

Η πρεμιερα εχει 2 επισοδια :) :) :)

L.

Η σειρα που έπαιζε ο Starbuck με τον Mister T ήτανε το A Team!

Παιδία η σειρά είναι φοβερή,επιτέλους κάτι πιο σοβαρό με λέιζερ και λοιπές χαζομάρες που βλέπεις στις υπόλοιπες....

Να δείτε οποσδήποτε τα pilot, είναι απίθανα.Καλα μάγκες έχω πάθει πλάκα ιδίως με την μουσική της σειράς....

Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye

Επιτέλους σήμερα αρχίζει(αυριο θα το έχω)!!!!!!!!!!!!!την περιμένω μήνες την συνέχεια,ασε που και εγώ είδα τα πρώτα 12 min και είμαι στα κάρβουνα τώρα.....

NO ONE LIVES FOREVER

Επιτέλους σήμερα αρχίζει(αυριο θα το έχω)!!!!!!!!!!!!!την περιμένω μήνες την συνέχεια,ασε που και εγώ είδα τα πρώτα 12 min και είμαι στα κάρβουνα τώρα.....

δεν εισαι ο μονος :p

Καλά αυτή η number 6 , τι θεοκόμματος είναι ... :drool:

Με τον τρόπο που παίζει στη σειρά, έχω κολλήσει άσχημα ...

Χειρότερος από έναν κακό άνθρωπο είναι ένας βλάκας κακός άνθρωπος ...:cry:

Φιλε μου τι εννοεις θα την εχεις;

Πως ; ΄Που ; Ελληνικα;

Σε DVD που θα τη βρουμε; (σε ελληνικη γλωσσα εννοειται)

Thanks

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

--------------------

Πως ; ΄Που ; Ελληνικα;

Thanks

Πως ; ΄Που ; Ελληνικα;

Thanks

--------------------

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Πως ; ΄Που ; Ελληνικα;

Thanks

η τριτη σεζον ξεκιναει αποψε, κατα της 5 το πρωι θα βτο βρεις στα γνωστα κατεβαστηρια, DVD νομιζω υπαρχουν σε βιντεο κλαμπ δεν ξερω ομως με τι υποτιτλους θα τα βρεις

η τριτη σεζον ξεκιναει αποψε, κατα της 5 το πρωι θα βτο βρεις στα γνωστα κατεβαστηρια, DVD νομιζω υπαρχουν σε βιντεο κλαμπ δεν ξερω ομως με τι υποτιτλους θα τα βρεις

αργησε να βγει στα γνωστα μερη και κατεβαινει κι αργα! αργκ αργκ αργκ!:angry:

Βρε τι εχουμε παθει :D

L.

εγω μολις τα ειδα τα δυο πρωτα επισοδια.

πολλες ανατροπες, ιντριγκες κτλ κτλ ξεκινησε δυναμικα και ελπιζω να συνεχισει ετσι

αντε δε το ξερα οτι ξαναβγηκε στην tv νεα εκδοση εγω εχω αγορασει τα 7 dvd της παλιας σειρας του '80, με αγγλικους υποτιτλους, πολυ καλο.Θ α'χω το νου μου....thnxs

Που τα βρήκες; Τα θέλω!:ninja: :shock: :food: :w00t:

Κι εγώ είχα μεγάλη πόρωση με την πρώτη σειρά!:D

Το ότι βγήκε καινούργια, το έμαθα κατά τύχη όταν προσπάθησα να βρω και να κατεβάσω κανένα επεισόδιο της παλιάς σειράς!

Καλή φαίνεται και η καινούργια.:)

Στην αρχή του πρωτου επεισοδίου απο το το 3:10 εως το 4:50 τι καταπληκτική μουσική ήταν αυτή βρε παιδιά.................Αρμένικα ήταν???

NO ONE LIVES FOREVER

• 2 weeks later...
4ο επεισόδιο η μεγάλη έξοδος,πολύ καλό..........τελικά ο Adama ξύρισε και το μουστάκι του......

NO ONE LIVES FOREVER

eftixos pou ksekolisan apo ton vraxo se 3 episodeia giati ginotan kourastiko.

oso gia ton adama otan ekane jump mesa sto planiti amolise ta maxitika k meta pali jump k dromo k oli afti tin ora to skafos na kegete apo tin atmosfaira epa8a plaka. foveri skini

• 7 months later...
Θελω να κλαφτω επιμονως που ολες οι αγαπημενες μου σειρες (μια απο αυτες και το BSG) τελειωσαν για τη σεζον! Πως θα περιμενουμε τοσο καιρο για νεα επεισοδια? αχμφφφφφφφφφφ

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

http://www.chf.gr

Εγώ τι να πω που τωρα την ανακάλυψα αυτη την καταπληκτική σειρα και αφου νοίκιασα τον πρωτο κυκλο περιμένω να έρθει ο δεύτερος....... :worry:

Ξέρει κανείς πότε;;;;