Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eipe oti ola 8a allaxoun otan dn 8a einai pleon ka8igitria mou kai dn 8a kanw mazi tis ma8ima

Mήπως θέλει να σε βρίσει που τη γουστάρεις αλλά δε θέλει να σε ξενερώσει πριν δώσεις εξετάσεις;:grin:

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κατ αρχην χωρισε με την αλλη κοπελιτσα που δε σου φταιει σε τιποτα...

δεν ειναι αναγκη να δωσεις λεπτομερειες πως την αφηνεις για αλλη..απλα πες πως δε νιωθεις πια κατι.

οσο για την δασκαλα,εχε την απο κοντα ως το δεκεμβρη...τι ειναι ο δεκεμβρης μωρε;;σε 2 μηνες εφτασε!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Tote poios o logos na mou grapsei sto tetradio auto pou egrapse>>>???<<<EEE???

Dn nomizw an kai kserw oti to eipes gia plaka!!!

:offtopic:Telika 8a eisai sto meeting na ta poume>??<<

Fantazomai pos exeis akoma to S200 i kanw la8os:whistle:

Filika

Scottas

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Νικολακη...ενθουσιασμος ειναι! μην ακουω βλακειες τωρα...οτι αγαπησες την καθηγητρια σου!

τι αγαπησες? την ομορφια της? ή την προφορα της στα αγγλικα??

και ενας λογος παραπανω που εισαι με αλλη κοπελα..τοτε ειναι που δεν πρεπει να κανεις τιποτα...εσενα θα σ'αρεζε να σε παρατουσε για αλλον?? δε νομιζω.

οποτε κατσε εκει που εισαι και εχεις και μια σιγουρια..η καθηγητρια χωρις να θελω να σε απογοητευσω...δε νομιζω να το προχωρησει..διοτι ειναι πολυ λεπτη η θεση της.

Never Give Up:!:

Join friend!

ακομα και να μην προχωρησει με την καθηγητρια δεν ειναι σωστο να κοροιδευει μια αλλη κοπελιτσα μονο και μονο για να μην μεινει μονος.

αυτο ειναι ανανδρο και ηλιθιο,τακτικη ενος δειλου £$£$¬$

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ακομα και να μην προχωρησει με την καθηγητρια δεν ειναι σωστο να κοροιδευει μια αλλη κοπελιτσα μονο και μονο για να μην μεινει μονος.

συμφωνω μαζι σου! (πρεπει να γραφτει στα πρακτικα αυτο!:p)

και αν το δουμε και απο την συναισθηματικη πλευρα...αν παρατησεις μια γυναικα για μια αλλη...σημαινει οτι δεν ενοιωθες κατα βαθος τιποτα γι'αυτην.

ειπαμε.. οτι ο ερωτας με ερωτα περναει αλλα οχι σε λεπτα!

Join friend!

Νικολακη...ενθουσιασμος ειναι! μην ακουω βλακειες τωρα...οτι αγαπησες την καθηγητρια σου!

τι αγαπησες? την ομορφια της? ή την προφορα της στα αγγλικα??

και ενας λογος παραπανω που εισαι με αλλη κοπελα..τοτε ειναι που δεν πρεπει να κανεις τιποτα...εσενα θα σ'αρεζε να σε παρατουσε για αλλον?? δε νομιζω.

οποτε κατσε εκει που εισαι και εχεις και μια σιγουρια..η καθηγητρια χωρις να θελω να σε απογοητευσω...δε νομιζω να το προχωρησει..διοτι ειναι πολυ λεπτη η θεση της.

:mad::mad::mad: αααααααααα δεν μας τα λες καλα μπιλακο!!! δεν καταλαβα... τι εχουμε δηλαδις οι καθηγητριες αγγλικων;; δεν εχουμε εμεις ομορφια, χαρη, φινετσα, καλη προφορα;; ααα... παρτο πισω, παρτο πισω, γιατι θα ερθω στο meeting στη θεσσαλονικη να βριστουμε!!! :lol::lol:

οτι ειναι λεπτη η θεση της, ειναι, αλλα απο την αλλη, 23 ειναι η κοπελιτσα, δεν ειναι και 45! γιατι να μην την εχει ερωτευτει το παλικαρι μας; νεα κοπελα αυτη, νεος αυτος... ας δωσει το πτυχιο και βλεπουμε!!!

σωστο, συμφωνουμε... ειλικρινεια παιδια... το παν!!! :D

ααα και καλη επιτυχια scotta! διαβασμα εεε, οχι να κοιταμε την καθηγητρια και να μην διαβαζουμε!!! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

:mad::mad::mad: αααααααααα δεν μας τα λες καλα μπιλακο!!! δεν καταλαβα... τι εχουμε δηλαδις οι καθηγητριες αγγλικων;; δεν εχουμε εμεις ομορφια, χαρη, φινετσα, καλη προφορα;; ααα... παρτο πισω, παρτο πισω, γιατι θα ερθω στο meeting στη θεσσαλονικη να βριστουμε!!! :lol::lol:

οτι ειναι λεπτη η θεση της, ειναι, αλλα απο την αλλη, 23 ειναι η κοπελιτσα, δεν ειναι και 45! γιατι να μην την εχει ερωτευτει το παλικαρι μας; νεα κοπελα αυτη, νεος αυτος... ας δωσει το πτυχιο και βλεπουμε!!!

σωστο, συμφωνουμε... ειλικρινεια παιδια... το παν!!! :D

ααα και καλη επιτυχια scotta! διαβασμα εεε, οχι να κοιταμε την καθηγητρια και να μην διαβαζουμε!!! :)

Μα trela μου υπαρχουν και εξαιρεσεις!!:whistle:

και δεν μπορεις να λες αγαπαω..απο το μαθημα...εκει κολαω...

εδω σχεση εχεις...και με τον καιρο ολο και πιο πολυ αγαπας την συντροφο σου...με τον καιρο και με τις καταστασεις..

Join friend!

Tote poios o logos na mou grapsei sto tetradio auto pou egrapse>>>???<<<EEE???

Dn nomizw an kai kserw oti to eipes gia plaka!!!

:offtopic:Telika 8a eisai sto meeting na ta poume>??<<

Fantazomai pos exeis akoma to S200 i kanw la8os:whistle:

Filika

Scottas

Για πλάκα το έγραψα μεν, αλλά καμία 23χρονη δε γουστάρει 17χρονο. Ίσως μόνο αν μιλάμε για τον κύριο Μαντά από την Μαρία την άσχημη, αν και εκείνος πρέπει να είναι 19!:p

Αντίθετα εμείς οι 23χρονοι πιπινοκυνηγοί γουστάρουμε 17χρονες!:grin:

Στο meeting 99% δεν έρχομαι.

Όχι δεν είμαι με το S200 πλέον.:D

Swsta enas logos parapanw!!!Axxxx pragmatika tin agapisa san gunaika asxeta pou sas fainete parakseno !!!!Kai oxi g tin omorfia tis tin profora ktl alla i gunaika exei tromera megalo eswteriko-psuxiko(opws 8elete peite to) kosmo kai auto einai pou me diegeirei!!!

AXXXxxxxx tin kanoun oi ka8igitries!!!:O:O:O

Trela gia pes perissotera empeiries ktl mias kai eisai ka8igitria:whistle:

:offtopic:trela7 ela sto meeting na ta poume!!!:D:O

Μα trela μου υπαρχουν και εξαιρεσεις!!:whistle:

και δεν μπορεις να λες αγαπαω..απο το μαθημα...εκει κολαω...

εδω σχεση εχεις...και με τον καιρο ολο και πιο πολυ αγαπας την συντροφο σου...με τον καιρο και με τις καταστασεις..

:sorry:ας κανω οτι το καταπινω...

ενταξει συμφωνω οτι η αγαπη ειναι πολυ μεγαλο πραγμα και δεν δημιουργειται ετσι ευκολα. μαλλον ερωτευμενος εννοει οτι ειναι ο scottas... η αγαπη θελει χρονο για να αναπτυχθει. συμφωνω σε αυτο! για τα υπολοιπα εισαι υπολογος μπιλακο του myphone!!! :ρ

Swsta enas logos parapanw!!!Axxxx pragmatika tin agapisa san gunaika asxeta pou sas fainete parakseno !!!!Kai oxi g tin omorfia tis tin profora ktl alla i gunaika exei tromera megalo eswteriko-psuxiko(opws 8elete peite to) kosmo kai auto einai pou me diegeirei!!!

AXXXxxxxx tin kanoun oi ka8igitries!!!:O

Trela gia pes perissotera empeiries ktl mias kai eisai ka8igitria:whistle:

:offtopic:trela7 ela sto meeting na ta poume!!!

νομιζω οτι ειναι ερωτας αυτο που νιωθεις και οχι αγαπη, το εξηγησα και παραπανω...

κοιτα... καθηγητρια δεν ειμαι και επισημως ακομα, δεν εχω παρει πτυχιο, σπουδαζω, αλλα ειχε πλακα γιατι πριν δυο χρονια εκανα επιτηρηση σε κατι παιδια, και ο ενας ηταν πολυ τζορας και το επαιζε και πολυ γκομενος, ηταν ωραιο παιδι βεβαια, και ειχαμε μονο ενα χρονο διαφορά, εγώ 19 αυτός 18, και μου ελεγε διαφορα, δυο φορες ειχε ερθει να γραψει και μου εβγαλε την ψυχη, αλλα ενταξει... δεν γκομενιζα, εκανα δουλεια και δεν του εδωσα περαιτερω δικαιωματα... ειμαι σκληρη, το ξερω!!! :p:lol::lol:

το meeting σας μου πεφτει λιγο μακρια βρε παιδια... 504 χλμ μακρια... :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

Θέλει εκτός από καθηγήτρια στα αγγλικά να γίνει και καθηγήτρια στον έρωτα.http://img154.imageshack.us/img154/5604/xarxar1uu5.gif

xaxaxaxa tragelafos!

Scottas. Pisteyw den exeis elpides. Parathse tous erwtes kai strwsou sto diavasma.

Kana diagwnisma grapsate sto sxoleio? pws ta pas?

may the force be with you. :p

Paidia 8elw mia ka8igitria i opoia mou kanei agglika kai exw faei kollima gero!!!

Eimai 17 einai 23

Peite tin gnwmi sas!!!

Λοιπόν Scottas, αν η καθηγήτρια είναι κα_ριο_λακι, εχεις ελπίδες να κάνεις κάτι...και αυτή κολακεύεται που ένας μικρότερος, της δίνει σημασία, τονώνει τον εγωισμό της.

Απλα, θα εχει κόλλημα να κάνει κατι, επειδή θα φοβάται την αποδοκιμασία από τον κύκλο της, που είσαι μικρότερος.

Αυτό σημαίνει... οτι και να κάνεις μαζί της, πρέπει να μείνει μεταξύ σας, δεν θα μαθευτεί παρά εξω. Δεν θα θέλει αυτή να μαθευτεί.

Δεν χρειάζεται ν' αγχώνεσαι και να τρελαίνεσαι..λίγο αδιάφορος.

Θα περιμένεις την κατάλληλη στιγμή.

p.s Ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται οτι οι άντρες μεχρι μια ηλικία, γουστάρουμε γυναίκες μεγαλύτερες.;)

..όσες το έχουν πάρει χαμπάρι, περνούν καλά...οι υπόλοιπες, πλανώνται οικτρά.

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

και αυτή κολακεύεται που ένας μικρότερος, της δίνει σημασία, τονώνει τον εγωισμό της.

Αυτό δεν παίζει στις 23χρονες. Αυτές για τόνωση γουστάρουν 30άρηδες.

Αυτό δεν παίζει στις 23χρονες. Αυτές για τόνωση γουστάρουν 30άρηδες.

Esu ti xreiazese gia tonwsi 17ares:ninja::lol::rolleyes::blink::X:shifty::cry:

Εγώ δε χρειάζομαι τόνωση, είμαι τονωτικό γυναικών.http://img154.imageshack.us/img154/5604/xarxar1uu5.gif

Wraia bravo apodeikseis 8elw:p;):):D

Paidia exw ena poiimataki!!!

to egrapsa gia autin tin .........axxxx kai to onoma tis ksexasa:love:

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ

Η ΑΥΡΑ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗ

ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΟΥ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ

ΕΝΑΣ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

Paidia exw ena poiimataki!!!

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ

Η ΑΥΡΑ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗ

ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΟΥ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ

ΕΝΑΣ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

δεν αφηνεις τα ποιηματακια λεω εγω&να κοιταξεις να παρεις το lower?καλος ο ερωτας αλλα με μετρο μερικες φορες!&αν ολα πανε καλα τα φετινα χριστουγεννα θα ειναι τα καλυτερα σου...θα πεσει μπολικο κοκο:X(δεν αντεξα το ειπα,αν&γινομαι προστυχος αλλα μια κοπελα 23 που τις αρεσουν οι μικροτεροι σιγα μην ψαχνει τον αγαπη σε εναν 17χρονο-&θα συμφωνησω με τον χαρακτηρισμο του Ryback3 οσον αφορα την καθηγητρια,δεν το δειχνει αλλα κρυφα μεσα της ειναι αφου γουσταρει..:whip:)

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

δεν αφηνεις τα ποιηματακια λεω εγω&να κοιταξεις να παρεις το lower?

Θα συμφωνήσω με το leo123:)..άσε τα ποιήματα..ξαναδιάβασε αυτά που έγραψα..μάλλον δεν έπιασες το νόημα. ;)

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Λοιπον Scottas. Ακου, ριξε ενα καλο διαβασμα μεχρι το Δεκεμβριο ωστε να παρεις το χαρτι στα σιγουρα για να εισαι ηρεμος βεβαια καθολη αυτη την περιοδο ριχνε της κανενα καρφωτικο βλεμμα, πετα κανα υπονουμενο κλπ, κλπ. Μετα αφου παρεις το χαρτι πας στο "μπακλαβαδοτο" και της την πεφτεις στην ψυχρα, οτι ειναι μεγαλυτερη ειναι υπερ σου, αν δεν θελει κατι παραπανω (σχεση κλπ, κλπ) εσυ επεμενε για το "αλλο" θα ψηθει και θα πεσει σιγουρα εστω και για μια φορα. ;)

Οσο αναφορα την αλλη σου σχεση ΠΡΟΣΟΧΗ δεν την χωριζεις μεχρι να δεσει το αλλο το γλυκο διοτι φυλαγε τα ρουχα σου για να εχεις τα μισα λεει ο λαος. Αμα δεν κατσει η καθηγητρια εχεις την μικρουλα να περνας καλα και ουτε γατα ουτε ζημια. :shifty::shifty:

Τωρα για την ηλικια που λες, εγω το εχω ξαναπει οι μεγαλυτερες κοπελες ειναι οτι καλυτερο για ενα πιτσιρικα!!! :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Ναστε καλα όλοι σας!!!

Οτι γουστάρει γουστάρει σίγουρα!!!

Απλα θα περιμένω την κατάλληλη στιγμη!!!

Φιλικα

Νικολας:love:

κοιτα,αν εισαι σιγουρος οτι γουσταρει ορμα...ΑΝ ομως σε παιζει...θα σε κραξω στο meeting!

Join friend!

Καλημέρα σε όλους!

Αν και πολύ "ψάρι" στο forum, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι αρκετά προσωπικό.

Είμαι τρελά ερωτευμένη με κάποιον και (ευτυχώς) είμαστε μαζί εδώ και 1 χρόνο περίπου.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση σε αυτή τη σχέση -μέχρι χθες- είναι ότι δεν έχω βαρεθεί καθόλου και απολαμβάνω κάθε στιγμή μαζί του, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντιπαράθεση με τις προηγούμενες σχέσεις μου.

Είμαι πολύ αυθόρμητη μαζί του και ομολογώ :O ότι δεν είναι λίγες οι φορές που τον προκαλώ εγώ για .... όλοι γνωρίζετε. Χθες μου είπε ότι θα ήθελε να καθόμαστε πιο πολύ αγκαλιά και να χαζεύουμε μαζί και όχι να μπαίνουμε κάθε φορά στο "ψητό".

Ίσως να φαίνεται χαζό σε κάποιους δικαιολογημένα, αλλά εμένα αυτό μου έκοψε τα φτερά και με στεναχώρησε πολύ γιατί σημαίνει:

1) ότι από εδώ και πέρα πρέπει να συγκρατούμαι και να μην πράττω αυθόρμητα

2) ότι πιθανότατα έχει βαρεθεί

και δεν ξέρω τί άλλο...

Για να μην αναφέρω το γεγονός ότι όταν μου το είπε αισθάνθηκα πολύ άσχημα, καθώς αυτό είναι κάτι που συνήθως ακούν οι άντρες από τις γυναίκες και όχι το αντίθετο.

Δεν ξέρω τί να κάνω :cry:

Θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σας...

Ευχαριστώ πολύ!

Λοιπόν όλα είναι τυχερά...

Σε μια από τις επισκέψεις στην πολυκατοικία της αδελφής μου, μου έτυχε το εξής θείο δώρο:

Έφυγα κατά τις 01:30 ξημερώματα πέμπτης 13/09 από τον 5ο όροφο και πήγα προς το ασανσέρ. Η πόρτα φάνηκε να κλείνει εκείνη τη στιγμή και βιάστηκα να μπω κι εγώ για να μην περιμένω πότε θα ξανάρθει.

Μπαίνοντας μέσα βλέπω μια γειτόνισσα της αδελφής μου (σαραντάρα την κόβω) με πυτζάμες η οποία μάλιστα γύρισε προς στιγμήν και φάνηκε το τάγκα της. Μου κόπηκε η ανάσα στην κυριολεξία και γύρισα πρόσωπο για να μην έχουμε τα χειρότερα!

Η επόμενη αίσθηση ήταν ότι σταμάτησε το ασανσέρ και γύρισα να δω σε ποιόν όροφο ήταν όπου με έκπληξη διαπιστώνω πως η κυρία είχε ακόμη το δάχτυλό της πάνω στο stop και τη ρωτώ τι έγινε?

Μου λέει αυτολεξεί: σε έχω ξανατσεκάρει και δεν μπορώ… *&^%$#,

Μόνο μην φωνάξεις αν δεν θέλεις.

Της λέω με έκπληξη, που εδώ? Και μου λέει εδώ και τώρα…

Ομολογώ δεν αντέξαμε πάνω από 3 λεπτά ή έτσι μου φάνηκε!

Όταν τελείωσε το *&^%$# και φτάσαμε ισόγειο, μου λέει στο αυτί: μικρέ την επόμενη φορά θα λιποθυμήσεις γιατί θα φέρω την %$#@! Φίλη μου!

Έκτοτε όμως δεν την έχω ξαναδεί παρόλο που επισκέπτομαι πιο τακτικά την αδελφή μου στα ίδια ωράρια.

Τι να έγινε άραγε??? Έχω φάει τρελό κόλλημα παιδιά εδώ και ένα μήνα περίπου όλο αυτό σκέφτομαι!!!

AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition

http://www.vmall.com/product/1668.html

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...