Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτος παλι τι σου φταει; Του κουνηθηκε προφανως κι η δικια σου και τα "ηθελε" για να εκανε οτι εκανε μαζι του...

Παντως σε καθε περιπτωση ειμαι κατα της βιας(σωματικης και λεκτικης). Πεφτεις στο επιπεδο αυτου που απευθυνεται.

συμφωνουμε απολυτα!!! η βια δεν εχει δουλεια εδω, ουτε και πουθενα βεβαια... το οτι ο φιλος μας το μετανιωσε ειναι κατι, αλλά εμενα αν με χαστουκιζε καποιος δεν θα υπηρχε γυρισμος... παει σαν το "once a cheater, always a cheater". για μενα παντα... τωρα αν του κουνηθηκε δεν το ξερει κανεις παρα μονο η ιδια η κοπελα, που αν το εκανε δεν σεβαστηκε τη σχεση της!

Eγω παλι παιδια εχω να σας ρωτησω κατι.Κι εσενα φιλε pit-bull.:)

O αλλος με τον οποιο φασωθηκε ηταν φιλος σου;

Εαν οχι θα σου θεσω ενα απλο ερωτημα.

Απο την στιγμη που δεν σε σεβαστηκε η ιδια η κοπελα σου γιατι να το κανει καποιος αγνωστος;:confused:

Και το οτι ηξερε οτι τα εχει μαζι σου δεν σημαινει κατι.

Ολοι ειναι "διεκδικουμενοι" απο τριτους/ες αλλα εαν καποιος ειναι σωστος στην σχεση του δεν προκειται ποτε να κανει κατι ακομα και 1000 να του την πεσουν.:)

Προσωπικη μου αποψη παντα κι ασχετα το τι μπορει να εκανα εγω εν βρασμω ψυχης.(αν και την βια την απεχθανομαι απιστευτα πολυ)

εχεις δικιο, πρωτα πρεπει να μας νοιαζει ο δικος μας ανθρωπος γιατι ο αλλος ειναι ξενος, βλεπει κοπελα που του αρεσει, της την πεφτει... δεν τον νοιαζει τιποτα. η αλλη ομως αφου ειναι σε σχεση δεν επρεπε να δωσει κανενα απολυτως δικαιωμα... αυτη διελυσε τη σχεση της και δεν σεβαστηκε το συντροφο της.

Να σου πω ρε Μάριε, αν ήξερα ότι μια κοπέλα είναι πιασμένη εγώ προσωπικά δεν θα της την έπεφτα ποτέ. Είναι θέμα τιμής...

Όπως δεν θα ήθελα να την πέφτουν στην κοπέλα μου, έτσι και εγώ δεν την πέφτω στην κοπέλα άλλων. Θέμα τιμής όπως το αντιλαμβάνομαι...

τιμη;;; για μερικους ειναι αγνωστη λεξη... δεν θα επρεπε κανεις να την πεφτει σε δεσμευμενο, αλλά πολλοι το κανουν και ειναι δικαιωμα τους. δεν συμφωνω βεβαια, αλλα ειναι δικαιωμα τους απο τη στιγμη που τους αρεσει καποιος να τον διεκδικησουν. πιστευω όμως οτι την μεγαλυτερη ευθυνη την εχει ο δεσμευμενος. φυσικα κανεις δεν πρεπει να γινεται πειρασμος για τον αλλον... αλλά... ειναι περιεργη η ζωη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

συμφωνουμε απολυτα!!! η βια δεν εχει δουλεια εδω, ουτε και πουθενα βεβαια... το οτι ο φιλος μας το μετανιωσε ειναι κατι, αλλά εμενα αν με χαστουκιζε καποιος δεν θα υπηρχε γυρισμος... παει σαν το "once a cheater, always a cheater". για μενα παντα... τωρα αν του κουνηθηκε δεν το ξερει κανεις παρα μονο η ιδια η κοπελα, που αν το εκανε δεν σεβαστηκε τη σχεση της!

Οταν λεω του κουνηθηκε εννοω οτι τα ηθελε κι αυτη...

Συμφωνουμε σε ολα:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω ρε παιδια αραβωνιαστηκα μετα απο 3 χρονια σχεση και η κοπελα μου ειναι πιο δεμενη μαζι μου παρα ποτε.

Μετραει οτροπος που δειχνεις την αγαπη σου.

Αφηστε την αγαπη να σας συνεπαρει και ολλα θα πανε καλα.

Ειναι απλα τα πραγματα.Εμεις τα κανουμε δυσκολα για πολους και διαφορους λογους.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Είναι λίγο βαρύ ,για να λέμε του στραβού το δίκιο, να έχεις 3 χρόνια σχέσης, που υποτίθεται ότι υπήρχαν βαθιά αισθήματα ριζωμένα στο ζευγάρι,να πετιούνται για ένα μαύρο ψωμί που πετάχτηκε από το πουθενά και η λαγνεία επικράτησε πάνω όλων.

Θα το βρούνε από αλλού αυτοί οι χαρακτήρες,ρόδα είναι

The Future Belongs To The Brave

Αλλά το πιο τραγικό ,το οποίο πονάει και περισσότερο από όλα αν το πάρεις με την ψυχρή λογική, είναι ότι νιώθεις την μεγαλύτερη αδικία και σε πιάνει το μέγα παράπονο όταν αναλογίζεσαι πως ενώ εσύ έκανες του κόσμου τα πράγματα για αυτήν από την πρώτη στιγμή που την προσέγγισες για να την διεκδικήσεις αλλά και για να την κρατήσεις δίπλα σου όλα για τα επόμενα χρόνια δείχνοντας την αγάπη και τον σεβασμό σου σε κάθε επίπεδο (παρ'όλα αυτά στο εντωμεταξύ δεν έχεις μάτια για άλλη), ενώ έρχεται ξαφνικά ο άλλος που ποτέ του δεν έκανε τίποτα για να δείξει τον ενδιαφέρον του στην συγκεκριμένη κοπέλα παρά μόνο να την δει σαν κρέας και ένα νέο πήδημα με κάποια ξένη, την καταφέρνει χωρίς κόπο και αυτομάτως διαλύεται μπροστά σου όλος ο αγγελικά "εικονικός" κόσμος που είχες πλάσει γύρω σου τόσα χρόνια.

Καλύτερα να φάω όλα τα κουκούτσια από ολόκληρη λεμονιά παρά να το ζήσω αυτό.Κουράγιο φίλε, οι άντρες είμαστε μαθημένοι να επιβιώνουμε στα δύσκολα,ευτυχώς

The Future Belongs To The Brave

Αλλά το πιο τραγικό ,το οποίο πονάει και περισσότερο από όλα αν το πάρεις με την ψυχρή λογική, είναι ότι νιώθεις την μεγαλύτερη αδικία και σε πιάνει το μέγα παράπονο όταν αναλογίζεσαι πως ενώ εσύ έκανες του κόσμου τα πράγματα για αυτήν από την πρώτη στιγμή που την προσέγγισες για να την διεκδικήσεις αλλά και για να την κρατήσεις δίπλα σου όλα για τα επόμενα χρόνια δείχνοντας την αγάπη και τον σεβασμό σου σε κάθε επίπεδο (παρ'όλα αυτά στο εντωμεταξύ δεν έχεις μάτια για άλλη), ενώ έρχεται ξαφνικά ο άλλος που ποτέ του δεν έκανε τίποτα για να δείξει τον ενδιαφέρον του στην συγκεκριμένη κοπέλα παρά μόνο να την δει σαν κρέας και ένα νέο πήδημα με κάποια ξένη, την καταφέρνει χωρίς κόπο και αυτομάτως διαλύεται μπροστά σου όλος ο αγγελικά "εικονικός" κόσμος που είχες πλάσει γύρω σου τόσα χρόνια.

Καλύτερα να φάω όλα τα κουκούτσια από ολόκληρη λεμονιά παρά να το ζήσω αυτό.Κουράγιο φίλε, οι άντρες είμαστε μαθημένοι να επιβιώνουμε στα δύσκολα,ευτυχώς

Έτσι ακριβώς είναι φιλε μου όπως τα λες... Και αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι με τον συγκεκριμένο ήταν και καλά φίλοι. Μια δυο φορες είχαμε μαλώσει που την είχε πάρει τηλέφωνο. Αλλα που να πάει το μυαλό μου πως η δικη μου κοπέλα θα κάνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που ποτε δεν μου είχε δείξει τέτοιο χαρακτήρα στο παρελθόν.

Μετά μου λέτε να μην ζηλεύουμε και να μην είμαστε υπερβολική με τις κοπέλες μας!

Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι ότι τόσα χρονια "αγάπης" πήγανε χαμένα.Μονο να δείτε πως ήταν στην αρχή όταν την γνώρισα και πως την έκανα θα καταλάβετε. Και το ευχάριστο πιο ήταν?

Το καλύτερο όμως ξέρετε πιο είναι? Ότι δεν το ξέρει ότι το έχω μάθει. Kρύβεται πίσω από το δάχτυλο της. Έχει σταματήσει κάθε επικοινωνία μαζί μου, μάλλον επειδή ξέρει ότι αν το μάθω θα την κάνω να αιστανθεί σαν σκουπίδι...

Αλλα η ζωή τροχός είναι και γυρίζει...

Δεν ειναι μονο οι αντρες μαθημενοι στα δυσκολα.

Τελος παντον,το παραδειγμα που εθεσες μπορει να συμβει και απο τις 2 πλευρες.

Το θεμα ειναι οτι καλυτερα να μην συμβαινει,αλλα και να συμβει δεν εγινε και τιποτα,αυτος που το κανει χανει.Σιγουρα.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Δεν ειναι μονο οι αντρες μαθημενοι στα δυσκολα.

Τελος παντον,το παραδειγμα που εθεσες μπορει να συμβει και απο τις 2 πλευρες.

Το θεμα ειναι οτι καλυτερα να μην συμβαινει,αλλα και να συμβει δεν εγινε και τιποτα,αυτος που το κανει χανει.Σιγουρα.

+1000.

Αν καθομασταν και αχολουμασταν με ολα τα στραβα που μας συμβαινουν στη ζωη καλυτερα να μη ζουσαμε.

Ολλα τα κακα ειναι προς καλο μας.

Μαθαινεις και ξερεις να αντιμετωπιζεις καταστασεις.

Αν καθομασταν και αχολουμασταν με ολα τα στραβα που μας συμβαινουν στη ζωη καλυτερα να μη ζουσαμε.

Ολλα τα κακα ειναι προς καλο μας.

Μαθαινεις και ξερεις να αντιμετωπιζεις καταστασεις.

..=καθε εμποδιο σε καλο! :)

Never Give Up:!:

Join friend!

Συμφωνουμε σε ολα:)

πολυ χαιρομαι... :D :D :D

..=καθε εμποδιο σε καλο! :)

ετσι ειναι, τα λαθη και οι εμπειριες μας, κακες ή καλες, μας κανουν καλυτερους και πιο ωριμους... ελπιζουμε τουλαχιστον... ;) ;) ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάθε εμπόδιο σε καλό αλλά μερικές φορές εύχομαι να μπορούσα να μάθω χωρίς να πάθω... Εκ του ασφαλούς συσσώρευση εμπειρίας δηλαδή. Και την πίτα ολόκληρη όμως και τον σκύλο χορτάτο, ε πως να το κάνουμε, απλά ΔΕΝ γίνεται.

"Σε αυτους που με πληγωσανε χρωσταω μεγαλη χαρη

μεσα απο την αδικια τους εγινα παλληκαρι,

Σε αυτους που με πληγωσανε κακια δεν κραταω

αετου φτερα μου δωσανε να μαθω να πεταω..."

Σταματης Γονιδης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

πολυ χαιρομαι... :D :D :D

ετσι ειναι, τα λαθη και οι εμπειριες μας, κακες ή καλες, μας κανουν καλυτερους και πιο ωριμους... ελπιζουμε τουλαχιστον... ;) ;) ;)

σιγουρα...αλλα αν φας καμια γερη πατατα...τρεχεις και δεν φτανεις...:rolleyes:

Κάθε εμπόδιο σε καλό αλλά μερικές φορές εύχομαι να μπορούσα να μάθω χωρίς να πάθω... Εκ του ασφαλούς συσσώρευση εμπειρίας δηλαδή. Και την πίτα ολόκληρη όμως και τον σκύλο χορτάτο, ε πως να το κάνουμε, απλά ΔΕΝ γίνεται.

ενταξει,συμβαινουν κι αυτα...απλα ειναι ανωδυνα..ενω αν την παθεις γερα,βαζεις και μυαλο!:O

και ενα αλλο ρητο που λεει οι μ@#%$#% πληρωνονται ειναι αληθεια μεγαλη! γι'αυτο προσοχη!:D

Never Give Up:!:

Join friend!

Εδώ είμαστε και για πατάτες αλλά και για όποια άλλα ζαρζαβατικά βρεθούν στον δρόμο μας ;)

σ' οποιον αρεσουμε,

για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε...

Έτσι ακριβώς... :)

Έτσι ακριβώς... :)

συνθημα ζωης αυτο... τι να λεμε τωρα!!! το εχω γραμμενο παντου, με εχουν περασει για τρελη κατα καιρους!!! αλλα μηπως ηταν και ψεματα;;; :lol: :lol: :lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας παιδια!!! Δεν πίστευα ότι θα εγραφα κι εγω σε αυτο το thread, αλλά ΝΑΙΑΙΑΙΑΙ....Είμαι κι εγω εδώ και ένα μήνα ερωτευμένος με τη νέα κοπέλα μου!!! ΒΥΕ παιδιά..Είναι ωραίο να είσαι ερωτευμένος!! Χαίρομαι που το ξανανιώθω!!!
Ψάχνω με τα μάτια κάποια μάτια να με ψάχνουν..

τυχερεεεεε σου εύχομαι να σου κρατήσει πολύ αυτό το συναίσθημα, το μόνο συναίσθημα που σε κάνει να χαμογελάς συνέχεια ότι και πρόβλημα να υπάρξει!
mobile προβληματισμοί...

an h kopela sas emene egkuos katalathos tha thn pantreuosastan??

Φυσικά και εξαρτάτε απο πολλούς παράγοντες.

Έτσι απλά που ρωτάς σου απαντάω ΟΧΙ.

...

αν την αγαπας ναι να την παντρευτεις

τα απροοπτα ειναι και τα πιο ομορφα

το ''προγραμμα'' δεν πετυχαινει ποτε

αν οχι και θελει να το κρατησει να της συμπαρασταθεις :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

You are Beautiful Its True...

μιλαμε για θεμα γαμου ή για θεμα "παιδι"-εγκυμοσυνη?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...