Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κατ αρχην να πουμε πως το οτι λογοδοθηκε ειναι δικο της ζητημα..ενιοωσε ετοιμη και το εκανε το βηματακι..

αλλα απο την αλλη τι ειναι ο λογος πια;;ουσιαστικα επισημοποιηση της σχεσης στους γονεις και γνωριμια των μελλοντικων συμπεθεριων.

οσο για τις σοκολατες αστες..φαε κατι πιο υγιεινο:O

Ακριβώς γιατί επισημοποιήθηκε η σχέση στενοχωρήθηκα, δεν το περίμενα τόσο μικρή να κάνει τέτοιο βήμα...βασικά έπεσα απο τα σύννεφα γιατί έκανα δίαφορα σενάρια στο μυαλλό μου χωρίς να βλέπω την πραγματικότητα, ειμαι πραγματικά στον κόσμο μου.

@THEO_LEGEND

Κοίτα να έχεις πρώτα την υγεία σου και άσε τους <πόνους> για την άκρη.

kthnxbye

Μακάρι να μπορούσα να την βγάλω απο το μυαλλό μου... αλλά δεν είναι τοσο εύκολο...νομίζεις οτι θέλω να υποφέρω:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

kalaπολλα μπορει να εχουν συμβει σχετικα με την επισημοποιηση...εσυ μη στεναχωριεσαι...θα βρεις καλυτερη!
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

kalaπολλα μπορει να εχουν συμβει σχετικα με την επισημοποιηση...εσυ μη στεναχωριεσαι...θα βρεις καλυτερη!

Eίσαι σιγουρη οτι θα βρώ καλύτερη;;;;:cry:

Εγώ νιώθω πως είναι ο έρωτας της ζωής μου και σε όσες εχω γνωρίσει απο τότε που γνώρισα την καθηγήτρια καμία δεν με τράβηξε,,,το μυαλλο μου ειναι κολλημένο σε αυτη:cry:

δεν μπορω να δω αλλη κοπελα, αν θα δω μια άλλη(όσο όμορφη και αν είναι) θα κανω συκγριση με την καθηγήτρια και θα την απορρίψω αμέσως.

Δεν μπορώ να προχωρήσω παρακάτω, ειμαι σε βαριά κατάσταση:cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Και όπως λέει ο θεός Νότης

....

Οι αγάπες χάνονται

σβήνουν σαν τ' αστέρια

φεύγουν σαν τα καλοκαίρια.

...

Οπότε μην σκάτε άδικα.

....

Οι αγάπες χάνονται

σβήνουν σαν τ' αστέρια

...

Οπότε μην σκάτε άδικα.

Μη τον αποκαλείς θεό, τσατίζεται. :p

Πάντως αυτό είναι το νόημα. Ειδικά στην ηλικία μας ΤΗΕΟ δεν πρέπει να κολάς έτσι. Βέβαια θα μου μεις δεν είναι επιλογή μου αν θα κολήσω ή όχι. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχεις πολλά χρόνια ακόμη να γνωρίσεις πολλές και να ξαναερωτευτείς πολλές. Δεν μπορείς να λες τώρα ότι αυτή ήταν η γυναίκα της ζωής σου.. Μετά από κάθε χωρισμό (όταν από την πλευρά σου δεν θες να έρθει) νιώθεις πολύ χάλια. Εσύ μπορεί να μην είχες σχέση με την κοπέλα αλλά απ' ότι κατάλαβα είχες πλάσει στο μυαλό σου κάτι τέτοιο. Δηλαδή ένιωθες ότι είστε πολύ πιο κοντά απ' ότι πραγματικά ήσαστε. Αυτό πρέπει να ξεπεράσεις. Αυτή την "ιδέα".

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Aκριβως, μου είναι πολυ δύσκολο να ξεπεράσω αυτη την ιδέα...ειδικά όταν τη βλέπω κάθε μέρα...(trela7 ναι ειναι καθηγήτρια αγγλικών)

Νομίζω οτι δεν πρόκειται να ξαναερωτευτώ αλλη γυναίκα τόσο πολυ...

Μακάρι να βρώ τρόπο να την ξεπεράσω αλλα δεν νομιζω...

Σκεφτηκα ενα τροπο...οτι αν της περιγραψω ακριβως πως νιώθω γι αυτη και της περιγράψω την καθημερηνότητα μου και οτι την σκεφτομαι συνεχως ισως νιώσω καλυτερα... αρκει να βρω την καταλληλη στιγμη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

αδερφε μου...η ζωη σου δεν σταματαει σε μια καθηγητρια! κι αν μη τι αλλο αγγλικων! (αντε αγγλιδες ορμηξτε :p)

λογικο ειναι να εχεις μια εικονα τελεια για το ατομο που γουσταρεις...

αν θες να της τα πεις ομως και πιστευει οτι θα σου φυγει απο μεσα σου...πες τα! δεν εχεις να χασεις τιποτα!

και σιγουρα θα βρεις αλλη γυναικα που θα την ερωτευτεις και θα την πατησεις..

παρε παραδειγμα εμενα!:p

Never Give Up:!:

Join friend!

αδερφε μου...η ζωη σου δεν σταματαει σε μια καθηγητρια! κι αν μη τι αλλο αγγλικων! (αντε αγγλιδες ορμηξτε :p)

λογικο ειναι να εχεις μια εικονα τελεια για το ατομο που γουσταρεις...

αν θες να της τα πεις ομως και πιστευει οτι θα σου φυγει απο μεσα σου...πες τα! δεν εχεις να χασεις τιποτα!

παρε παραδειγμα εμενα!:p

Μακάρι να ναι έτσι!!!!!!:cry:

Παντως θα της τα πω καποια στιγμη....

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Μακάρι να ναι έτσι!!!!!!:cry:

ετσι θα'ναι! μην ανησυχεις καθολου φιλαρακο!! :)

Never Give Up:!:

Join friend!

ναι ειμαι σιγουρη.

οτι θελεις στοιχημα:)

γιατι να το κανεις αυτο;;για να την κανεις να νιωσει αβολα ή για να διοχετευσεις τα αισθηματα σου καπου;

Είμαι εδώ και αρκετά χρόνια μόνος μου. Μετά από τόσο καιρό έχω συνηθίσει και δεν με ενοχλεί. Για να κάνω κάποια κίνηση περιμένω να βρεθεί το σωστό άτομο. Αν δω κάποια που μου αρέσει προσπαθώ να της μιλήσω ή να μάθω μέσω άλλων πληροφορίες. Αν μιλήσουμε και δω ότι δεν μου κάνει, απλά δεν προχωράω. Μέχρι τώρα δεν έχω πετύχει κάποια που να με καλύπτει πλήρως. Άρα περιμένουμε μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο άτομο :) Πιστεύω ότι μετά από τόσα χρόνια που είμαι μόνος μου θα είναι λίγο δύσκολο μέχρι να προσασμοστώ εάν κάνω κάποια σχέση. Έχω συνηθίσει να είμαι όλη την μέρα έξω με την παρέα μου, να πηγαίνουμε όπου μας έρθει (δεν κανονίζουμε ποτέ κάτι από πριν, πάντα είμαστε της τελευταίας στιγμής) και να γυρνάμε ότι ώρα θέλουμε. Επιπλέον δεν δίνω αναφορά σε κανέναν το που είμαι, με ποιον/ποιους είμαι και τι κάνω (ακόμα και στους γονείς μου). Από αυτή την άποψη πιστεύω ότι θα είναι λίγο δύσκολο στην αρχή. Αν και γενικά είμαι άνθρωπος που προσαρμόζεται εύκολα, δεν ξέρω στο συγκεκριμένο θέμα ;)
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

ναι ειμαι σιγουρη.

οτι θελεις στοιχημα:)

γιατι να το κανεις αυτο;;για να την κανεις να νιωσει αβολα ή για να διοχετευσεις τα αισθηματα σου καπου;

αν της εξηγησω πως δεν περιμενω τιποτα απο αυτην αρκει να της τα πω και να της εξηγησω για την κατασταση μου και οτι δεν παω καλα τον τελευταιο καιρο και τετοια δεν νομιζω να την κανω να νιωσει αβολα... τουλαχιστον θα προσπαθησω να μην νιωσει αβολα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

αν της εξηγησω πως δεν περιμενω τιποτα απο αυτην αρκει να της τα πω και να της εξηγησω για την κατασταση μου και οτι δεν παω καλα τον τελευταιο καιρο και τετοια δεν νομιζω να την κανω να νιωσει αβολα... τουλαχιστον θα προσπαθησω να μην νιωσει αβολα
και που αποσκοπει τοτε η εξομολογηση;

ασε που για να κανεις κατι τετοιο θελει πολυ σκεψη μεχρι να βεβαιωθεις πως θελεις να το κανεις και θα αντιμετωπισεις τις οποιες συνεπειες μπορει να υπαρξουν..

και μεχρι να το παρεις αποφαση,μπορει να εχεις βρει την καλυτερη που λεγαμε;)

trust me i am the suncream που ελεγε και ενα πολυ ωραιο τραγουδακι

και που αποσκοπει τοτε η εξομολογηση;

ασε που για να κανεις κατι τετοιο θελει πολυ σκεψη μεχρι να βεβαιωθεις πως θελεις να το κανεις και θα αντιμετωπισεις τις οποιες συνεπειες μπορει να υπαρξουν..

και μεχρι να το παρεις αποφαση,μπορει να εχεις βρει την καλυτερη που λεγαμε;)

trust me i am the suncream που ελεγε και ενα πολυ ωραιο τραγουδακι

Βασικα θα της το ελεγα με σκοπο να ερθω ποιο κοντα σε αυτη και να εχουμε μια επαφη σαν φιλικη θα ελεγα ετσι ωστε να μπορεσει να μου φυγει το κολλημα που εχω μαζι της...αρκει βεβαια να με βοηθησει και αυτη και να δειξει κατανοηση,,

Δεν μπορω να βρω αλλη λυση!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

και τι σε κανει να πιστευεις πως αν γινετε φιλοι θα νιωθεις καλυτερα;;;

θα νιωθεις ανετα να σου μιλαει για τα δικα της πχ;

χωρια που πιστευω πως θα απομακρυνθει αν μαθει πως ενδιαφερεσαι ερωτικα.εκτος αν εχει ξεφτυσει η σχεση της και εχει κεφια για μια νεα σχεση μαζι σου ή για μια περιπετειουλα.ρισκα ειναι ολα αυτα οπως καταλαβαινεις.

Δεν εχω κανενα προβλημα να μου μιλαει για τα δικα της προβληματα και γενικοτερα γι αυτη..... εγω πιστευω πως μια φιλια μαζι της θα με ξεκολουσε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

....

Οι αγάπες χάνονται

σβήνουν σαν τ' αστέρια

...

Οπότε μην σκάτε άδικα.

το πιστευεις οτι το ακουγα στο ραδιοφωνο χθες, και δεν το παιζουν συχνα, και ταυτιστηκα οχι με αυτους τους στιχους αλλα με το "αγαπη τι δυσκολο πραγμα!!!!";)

Aκριβως, μου είναι πολυ δύσκολο να ξεπεράσω αυτη την ιδέα...ειδικά όταν τη βλέπω κάθε μέρα...(trela7 ναι ειναι καθηγήτρια αγγλικών)

Νομίζω οτι δεν πρόκειται να ξαναερωτευτώ αλλη γυναίκα τόσο πολυ...

Μακάρι να βρώ τρόπο να την ξεπεράσω αλλα δεν νομιζω...

Σκεφτηκα ενα τροπο...οτι αν της περιγραψω ακριβως πως νιώθω γι αυτη και της περιγράψω την καθημερηνότητα μου και οτι την σκεφτομαι συνεχως ισως νιώσω καλυτερα... αρκει να βρω την καταλληλη στιγμη.

τι εχουμε πια οι ατιμες;; μελι;; αααα και που να μπω κι εγω στο κουρμπετι, σε σχολειο, θα αναστεναξουν τα φορουμ!!:p

παντως μην στεναχωριεσαι, δεν εχει νοημα να εχεις κολλησει την καρδια σου σε καποια που προφανως δεν σε βλεπει ετσι... δεν κανεις καλο στον εαυτο σου, εκει εξω υπαρχουν χιλιαδες γυναικες που θελουν να σε γνωρισουν! :)

αδερφε μου...η ζωη σου δεν σταματαει σε μια καθηγητρια! κι αν μη τι αλλο αγγλικων! (αντε αγγλιδες ορμηξτε

παρε παραδειγμα εμενα!

ορμαω!!!:mad:

ναι;;; ερωτα, ερωτα, ερωτα...:love: καποιου μπιλακου το δοντακι ποναει πολυ!!! ευγε!!!

:shifty:

γκούχου γκούχου...ψωνάρα

:p

τα 500 τοσα μνματα μου κι εγω σε οικτιρουν... :nagger::nagger:

(το κοπλιμαν περι ψωνιου, το δεχομαι, ευχαριστω!:O )

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

Αν το κάνεις αυτό, πόσες πιθανότητες έχει μια θετική της ανταπόκριση; Μάλλον καμία..

Το μόνο που θα πετύχεις είναι να την τρομάξεις (μην ξεχνάς ότι είσαι μαθητής κι εκείνη καθηγήτρια) και να την κάνεις να απομακρυνθεί από σενα. Θα συνειδητοποιήσει τη θέση της και θα πράξει αναλόγως. Είσαι πολύ κολλημένος μαζί της, σε σημείο που θα την κομπλάρεις εντελώς...

Όλα εξαρτώνται από το χαρακτήρα της...Πόσο προχωρημένα σκέφτεται, τι αισθήματα τρέφει για σενα, τι περίοδο διανύει (ελέυθερη-δεσμευμένη).... Είναι πολλά που πρέπει να αναλογιστείς πριν της μιλήσεις. Κι επειδή έτυχε κάτι ανάλογο και σε μενα, άποψή μου είναι να κρατήσεις αποστάσεις. Έτσι θα μπορείς εύκολα να είσαι "θεατής" της ζωής της χωρίς να πάει ο νους της κάπου...όσο πιο ανυποψίαστη είναι σε σχέση με τα δικά σου, τόσο πιο πολύ θα σου ανοίγεται!

Αν το κάνεις αυτό, πόσες πιθανότητες έχει μια θετική της ανταπόκριση; Μάλλον καμία..

Το μόνο που θα πετύχεις είναι να την τρομάξεις (μην ξεχνάς ότι είσαι μαθητής κι εκείνη καθηγήτρια) και να την κάνεις να απομακρυνθεί από σενα. Θα συνειδητοποιήσει τη θέση της και θα πράξει αναλόγως. Είσαι πολύ κολλημένος μαζί της, σε σημείο που θα την κομπλάρεις εντελώς...

Όλα εξαρτώνται από το χαρακτήρα της...Πόσο προχωρημένα σκέφτεται, τι αισθήματα τρέφει για σενα, τι περίοδο διανύει (ελέυθερη-δεσμευμένη).... Είναι πολλά που πρέπει να αναλογιστείς πριν της μιλήσεις. Κι επειδή έτυχε κάτι ανάλογο και σε μενα, άποψή μου είναι να κρατήσεις αποστάσεις. Έτσι θα μπορείς εύκολα να είσαι "θεατής" της ζωής της χωρίς να πάει ο νους της κάπου...όσο πιο ανυποψίαστη είναι σε σχέση με τα δικά σου, τόσο πιο πολύ θα σου ανοίγεται!

βασικα πιστευω κατι θα καταφερω μιας και ειναι λιγο χαζουλα, εχει το χαζοχαρουμενο στυλακι που ουτε 17 δεν το εχουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Εγώ νιώθω πως είναι ο έρωτας της ζωής μου και σε όσες εχω γνωρίσει απο τότε που γνώρισα την καθηγήτρια καμία δεν με τράβηξε,,,το μυαλλο μου ειναι κολλημένο σε αυτη:cry:

δεν μπορω να δω αλλη κοπελα, αν θα δω μια άλλη(όσο όμορφη και αν είναι) θα κανω συκγριση με την καθηγήτρια και θα την απορρίψω αμέσως.

Δεν μπορώ να προχωρήσω παρακάτω, ειμαι σε βαριά κατάσταση:cry:

File thanasi sa na vlepw emena to perasmeni septemvri...:!:

Pragmatika meta to telos tis dikis mou sxesis me tin ka8igitria suniditopoiisa paaaara polla pragmata:!:

Kai pistepse gia sena 8a einai poio eukolo na tin kseperaseis gt dn eixe proxwrisei to 8ema alla egw....akwma 8rinw mias kai exw vgei me toses files ma kamoia dn einai antaksia tis....

Kalunixta

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Ετσι κι αλλιως δεν τελειωνεις φετος(αν καταλαβα σωστα απο την ηλικια)?Δεν της μιλησες εδω και 6 μηνες δεν μπορεις να περιμενεις αλλους 3 για να μην μπαινει μεσα και το ταμπου "καθηγητρια-μαθητης"?Μιλα της μετα τις Πανελληνιες για να εχεις και διαφορετικο αερα.

Ποπο πολυ συναισθημα.Τι στο διαολο μονο εγω ειμαι αγγιναροκαρδος?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ετσι κι αλλιως δεν τελειωνεις φετος(αν καταλαβα σωστα απο την ηλικια)?Δεν της μιλησες εδω και 6 μηνες δεν μπορεις να περιμενεις αλλους 3 για να μην μπαινει μεσα και το ταμπου "καθηγητρια-μαθητης"?Μιλα της μετα τις Πανελληνιες για να εχεις και διαφορετικο αερα.

Ποπο πολυ συναισθημα.Τι στο διαολο μονο εγω ειμαι αγγιναροκαρδος?

Είμαι 18 και... κατι ειμαι ενήλικας και το ξερει και η καθηγήτρια. βασικα μετα τις εξετάσεις δεν ξέρω αν θα τη βρω γιατι δεν ειναι η οργανικη της θεση στην πελλοπονησο, λογικα Αθηνα ειναι μιας και μενει εκει, ΑΠΛΑ για φετος μενει Καλαματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

• 4 weeks later...

λοιπον, κοιταξτε πως εχουν τα πραγματα! οι εποχες ειναι δυσκολες, η ζωη σκληρη, η αγαπη και ο ερωτας βρισκονται σε δοκιμασια, αλλα δεν το βαζουμε κατω! παντα πιστευα και πιστευω στην αγαπη, οποτε ξαναθυμηθηκα το θεμα και το επαναφερω! ερωτευμενοι του φορουμ, τι κανετε;;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ειναι απιστευτο παντως πως μπορει να σε "φτιαξει" και να "ριξει" η αγαπη ενος ανθρωπου!!! οπως κι αν εχει ο ερωτας ειναι ομορφο πραγμα, ακομα κι αν ειναι απλες σταγονες χαρας και ευτυχιας! ακομα και τοτε ειναι οι ομορφοτερες στιγμες στη ζωη μας! :love::love::love: αλλωστε και η μονιμη ευτυχια και χαρα θα καταντουσε κουραστικη, τουλαχιστον για μενα... :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

αλλωστε και η μονιμη ευτυχια και χαρα θα καταντουσε κουραστικη, τουλαχιστον για μενα...

Γι' αυτό υπάρχουν άλλωστε πολλά συναισθήματα, για να μην υπάρχει μονοτονία. ;)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...