billakosss Δημ. February 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 χρονια πολλα σε ολα τα Βαλεντινακια! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Ανοιξε ο καιρος..και αρχισε ο ερωτας να χτυπαει καμπανακια.. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Ανοιξε ο καιρος..και αρχισε ο ερωτας να χτυπαει καμπανακια.. να σου πω κι εγω την αληθεια?αρχισα σιγα,σιγα να παιρνω τα πανω μου,μαλλον ο καιρος φταιει...:) Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Και γω πήγα χθες στο νοσοκομείο να δω τη μητέρα μου και υπήρξε μια έλξη με τη νοσοκόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Και γω πήγα χθες στο νοσοκομείο να δω τη μητέρα μου και υπήρξε μια έλξη με τη νοσοκόμα... πλακα κανεις?:p Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 πλακα κανεις?:p Ναι, αλλά μου ρίχνει 5 χρονάκια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 να σου πω κι εγω την αληθεια?αρχισα σιγα,σιγα να παιρνω τα πανω μου,μαλλον ο καιρος φταιει...:) θα φαμε καμια ηττα και θα στρωσουμε παλι στα ιδια.. αυτο ειναι το κακο Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklordvader77 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Καλησπέρα και απο μένα (που χω καιρο να μπω, αλλα αυτο το thread χαιρομαι που παραμενει παντα εδω και επικαιρο..) Μετα απο 5 χρονια στην Αρτα περιπλανωμενος αναμεσα σε σχεσεις του πεταματου (φοιτητριες-κομματοσκυλα και οικολογες/ποδηλατριες) ερωτευτηκα!! Ειχε κανονισει για καφε μεσω facebook με αυτη ενας φιλος μου αρτινος (που τοτε ειχε με αλλες 3 κοπελες σχεση) και απλα μιας και θα κανε ωρα αυτη να ρθει, πηγα και γω να παιξουμε κανα ταβλακι.. Αυτη 15, εγω 22 :ninja: Μου φανηκε αρκετα ντροπαλη,καλοσυνατη,χαμογελαστη ολη την ωρα και γενικα...ξερετε!! Δεν τα βρηκαν μεταξυ τους,μιας και σαν φανατικος βαζελος δε παει ποτε με γαυρινες αυτος, και μου ειπε να κανω κινηση.. Μετα απο παρεξηγησεις,τσακωμους και μια σχεση που εκανε αυτη ωντας μπερδεμενη, τα φτιαξαμε τελικα!! και ειμαστε πολυ καλα μαζι.. (αν και εχει κατι αποριες ωρες ωρες,εε παρθενα ειναι). Γενικα ειμαι η πρωτη της ουσιαστικη σχεση (παντου... :D) Γενικα τα παμε υπερβολικα καλα που φοβαμαι καπως την...κουλουρα!! Η μανα της μας κανει πλατες,με συμπαθει και μου λεει οτι με νιωθει σα παιδι της, "ποτε δε ξερεις", οτι να νιωθω το σπιτι τους και σα δικο μου και κατι τετοια.. μου στελνει ποτε ποτε ταπερακια με φαι, με καλουν σπιτι οποτε λειπει ο πατερας (που παρεμπιπτοντως μια χαρα ησυχος ανθρωπος φαινεται) εγω απ την αλλη εχω ξεκαθαρισα στην κοπελα οτι οποιος παντρευεται σε τοσο νεαρη ηλικια καταστρεφει τη ζωη του,αλλα απ ότι φαινεται δεν εχουν βλεψεις και αυτοι για τωρα,αλλα για μακροχρονια.. τι θα με συμβουλευατε να κανω ωρε κοπελια?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Καλησπέρα και απο μένα (που χω καιρο να μπω, αλλα αυτο το thread χαιρομαι που παραμενει παντα εδω και επικαιρο..) Μετα απο 5 χρονια στην Αρτα περιπλανωμενος αναμεσα σε σχεσεις του πεταματου (φοιτητριες-κομματοσκυλα και οικολογες/ποδηλατριες) ερωτευτηκα!! Ειχε κανονισει για καφε μεσω facebook με αυτη ενας φιλος μου αρτινος (που τοτε ειχε με αλλες 3 κοπελες σχεση) και απλα μιας και θα κανε ωρα αυτη να ρθει, πηγα και γω να παιξουμε κανα ταβλακι.. Αυτη 15, εγω 22 :ninja: Μου φανηκε αρκετα ντροπαλη,καλοσυνατη,χαμογελαστη ολη την ωρα και γενικα...ξερετε!! Δεν τα βρηκαν μεταξυ τους,μιας και σαν φανατικος βαζελος δε παει ποτε με γαυρινες αυτος, και μου ειπε να κανω κινηση.. Μετα απο παρεξηγησεις,τσακωμους και μια σχεση που εκανε αυτη ωντας μπερδεμενη, τα φτιαξαμε τελικα!! και ειμαστε πολυ καλα μαζι.. (αν και εχει κατι αποριες ωρες ωρες,εε παρθενα ειναι). Γενικα ειμαι η πρωτη της ουσιαστικη σχεση (παντου... :D) Γενικα τα παμε υπερβολικα καλα που φοβαμαι καπως την...κουλουρα!! Η μανα της μας κανει πλατες,με συμπαθει και μου λεει οτι με νιωθει σα παιδι της, "ποτε δε ξερεις", οτι να νιωθω το σπιτι τους και σα δικο μου και κατι τετοια.. μου στελνει ποτε ποτε ταπερακια με φαι, με καλουν σπιτι οποτε λειπει ο πατερας (που παρεμπιπτοντως μια χαρα ησυχος ανθρωπος φαινεται) εγω απ την αλλη εχω ξεκαθαρισα στην κοπελα οτι οποιος παντρευεται σε τοσο νεαρη ηλικια καταστρεφει τη ζωη του,αλλα απ ότι φαινεται δεν εχουν βλεψεις και αυτοι για τωρα,αλλα για μακροχρονια.. τι θα με συμβουλευατε να κανω ωρε κοπελια?? ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ..... Μη ξεχνάς ότι το κορίτσι είναι ανήλικο, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Το κορίτσι δεν έχει εμπειρίες στις προσωπικές σχέσεις, όπως εσύ, λόγω του ότι είσαι μεγαλύτερός της. Οπότε λογικό είναι να υπάρχει κι ένας ενθουσιασμός. Δε προσπαθείς να ξεκόψεις σιγά σιγά με τη μητέρα της. Γιατί μπορεί να σου γύρισει μπουμέρανγκ. Δε ξέρεις πως μπορεί να αντιδράσει η μητέρα τη σε κάποια φάση. Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Ναι, αλλά μου ρίχνει 5 χρονάκια...ε,ενταξει,μικρο το κακο.:p θα φαμε καμια ηττα και θα στρωσουμε παλι στα ιδια.. αυτο ειναι το κακοαυτο ειναι που φοβαμαι. Καλησπέρα και απο μένα (που χω καιρο να μπω, αλλα αυτο το thread χαιρομαι που παραμενει παντα εδω και επικαιρο..) Μετα απο 5 χρονια στην Αρτα περιπλανωμενος αναμεσα σε σχεσεις του πεταματου (φοιτητριες-κομματοσκυλα και οικολογες/ποδηλατριες) ερωτευτηκα!! Ειχε κανονισει για καφε μεσω facebook με αυτη ενας φιλος μου αρτινος (που τοτε ειχε με αλλες 3 κοπελες σχεση) και απλα μιας και θα κανε ωρα αυτη να ρθει, πηγα και γω να παιξουμε κανα ταβλακι.. Αυτη 15, εγω 22 :ninja: Μου φανηκε αρκετα ντροπαλη,καλοσυνατη,χαμογελαστη ολη την ωρα και γενικα...ξερετε!! Δεν τα βρηκαν μεταξυ τους,μιας και σαν φανατικος βαζελος δε παει ποτε με γαυρινες αυτος, και μου ειπε να κανω κινηση.. Μετα απο παρεξηγησεις,τσακωμους και μια σχεση που εκανε αυτη ωντας μπερδεμενη, τα φτιαξαμε τελικα!! και ειμαστε πολυ καλα μαζι.. (αν και εχει κατι αποριες ωρες ωρες,εε παρθενα ειναι). Γενικα ειμαι η πρωτη της ουσιαστικη σχεση (παντου... :D) Γενικα τα παμε υπερβολικα καλα που φοβαμαι καπως την...κουλουρα!! Η μανα της μας κανει πλατες,με συμπαθει και μου λεει οτι με νιωθει σα παιδι της, "ποτε δε ξερεις", οτι να νιωθω το σπιτι τους και σα δικο μου και κατι τετοια.. μου στελνει ποτε ποτε ταπερακια με φαι, με καλουν σπιτι οποτε λειπει ο πατερας (που παρεμπιπτοντως μια χαρα ησυχος ανθρωπος φαινεται) εγω απ την αλλη εχω ξεκαθαρισα στην κοπελα οτι οποιος παντρευεται σε τοσο νεαρη ηλικια καταστρεφει τη ζωη του,αλλα απ ότι φαινεται δεν εχουν βλεψεις και αυτοι για τωρα,αλλα για μακροχρονια.. τι θα με συμβουλευατε να κανω ωρε κοπελια?? πανω απο ολα φιλε μου κοιτα να την σεβαστεις<<ολοι οι σωστοι ανθρωποι το αξιζουν>>.κι ειδικα λογω της μικρης της ηλικιας.γενικα μου αρεσει ολο αυτο το love story ομως θελει και την προσοχη του γιατι πολλες φορες πραγματα που φαινοντε ομορφα και ροδινα καταληγουν το εντελως αντιθετο.δε θελω να σε φοβισω,πιστευω οτι θα το προσεξεις το θεμα και θα το σεβαστεις. δεν ειμαι αντιθετος στο θεμα σχεσης με μικροτερη κοπελα ομως θελει και διαφορετικο χειρισμο,πιο προσεκτικο,ειναι στα πρωτα της βηματα ακομα η κοπελα. πιστευω οτι για να εκανες κατι μαζι της οτι αισθανεσαι και κατι μεσα σου,προσωπικα με μικροτερη δε θα εκανα τιποτα αν δεν αισθανομουν. πριν λιγους μηνες ειχα κι εγω παρομοιο περιστατικο,δεν εκανα ομως κατι γιατι οι γονεις της κυριως ηταν αστα να πανε.και μαλιστα με μεγαλυτερη διαφορα ηλικιας απο οτι εσυ με την μικρη καθως εγω ειμαι μεγαλυτερος απο σενα. συνεχιζει αυτη παρολο που χει σχεση με μου στελνει μηνυματα κι εχει γινει κι ενας χαμος με το αγορι της κι αυτην επειδη του λεει οτι με αγαπαει ομως και παλι,δε μπορω να μπω στην διαδικασια.και μαλιστα σε μια διαδικασια που ξερω οτι θα ειναι ασχημη για μενα.μεχρι και νευρικη ανορεξια επαθε και την ετρεχαν στα νοσοκομεια.εχει παθει χοντρη ζημια η κοπελα και στην ουσια δεν καναμε και κατι. αν με ρωτησετε αν θα την ηθελα θα σας απαντουσα ναι,οποτε βρισκομουν μαζι της περνουσαμε τελεια.ειτε για καφε ειτε για βολτουλα.τελεια.και μαλιστα ειχε καταφερει να με προσεγγισει με τετοιο τροπο που ακομα και μεγαλυτερες κοπελες δεν καταφεραν ποτε. ομως δεν γινοταν να προχωρησει.για καλο δικο της και δικο μου. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklordvader77 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 κοιτα, μεχρι στιγμης η μανα της μου χει πει οτι με νιωθει σα παιδι της,με εμπιστευεται κτλ. Τωρα να το ξεκοψω εμμ ειναι καπως δυσκολο.. μια φορα που την περιμενα,με πηρε να παμε για καφε η μανα της εκεινη την 1 ωρα που ειχε κενο, και γενικα μιλησαμε σα φιλαρακια. Και δεν ειναι μονο μια φορα που χουμε παει για καφε χωριστα/ή αυτη με τη μανα της. Εως και σπιτι μου την εφερε για να μου κανει εκπληξη ενα πρωινο! Γενικα επιδιωκει να μιλαμε και να χουμε σχεσεις μεταξυ μας, αλλα και με την κορη της (μιας και με εχει βοηθησει αρκετα με τη γνωμη της που την επηρεασε) Προσεχω και γω οσο μπορω (δεν εχουμε κανει κατι ακομη περα απο προκαταρκτικα και αλλα παρεμφερη) απλα με τρομαζει το γεγονος οτι πανε ολα πολυ γρηγορα με τους δικους της.. και το χω ξεκαθαρισει και στους 2 (βασικα τους ειπα την αποψη μου) οτι δε προκειται ποτε αν δεν ζησω πρωτα οσα θελω να ζησω,ή λογω συνθηκων (να χουμε τελειωσει κ οι 2 απο υποχρεωσεις και να χουμε δουλεια) να χαλασω την ζωη μου εγω στα 22 και ακομη χειροτερα αυτη στα 15 με παντρεια/αρραβωνα. Γενικα παντως,της μιλαω αληθινα και την σεβομαι παρ'ολα τα λαθη της που κανει ωρες-ωρες. Της εχω πει πως οποιος αγαπα πραγματικα,συγχωρει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Σήμερα πήγα στο νοσοκομείο και ρώταγε η νοσηλεύτρια τη μάνα μου που είναι ο γιός της...Μου χε ζητήσει κάτι ταινίες να της γράψω αλλά βαριόμουνα, μήπως είναι όμως μια καλή αφορμή για να βρεθούμε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Σήμερα πήγα στο νοσοκομείο και ρώταγε η νοσηλεύτρια τη μάνα μου που είναι ο γιός της...Μου χε ζητήσει κάτι ταινίες να της γράψω αλλά βαριόμουνα, μήπως είναι όμως μια καλή αφορμή για να βρεθούμε; πολυ καλη αφορμη θα ελεγα:) Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Πήγα χθες για να δω την μητέρα μου και τελικά της δώσανε εξητήριο. Ομως δεν την είδα. Ξέχασε η μητέρα μου το κινητό της στο θάλαμο, και πήγα να το πάρω και ήταν εκείνη. Της ζήτησα να βγούμε, μου είπε ότι μέχρι το Μ. Σάββατο είναι πνιγμένη, της έδωσα την κάρτα μου και της είπα αν θέλει από βδομάδα να με καλεσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 1.το cd το εδωσες? 2.ακομα και να σε παρει,ειλικρινα τι περιμενεις εσυ απο αυτην? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 1. Δεν της το εγραψα, δεν το βρήκα. 2. Δεν ξέρω, κάτσε να με πάρει και βλέπουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 ^^:lol::lol::rotfl::rotfl: χρονια πολλα και στα ερωτευμενακια..να γιορταζουν καθε μερα σαν σημερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 παιδια σκεφτηκα να κανω σε ενα κοριτσι που νομιζω που μου αρεσει ενα dvd για τα γενεθλια της τι λετε? συγνωμη που ξεθαβω τοσα θεματα:( Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 παιδια σκεφτηκα να κανω σε ενα κοριτσι που νομιζω που μου αρεσει ενα dvd για τα γενεθλια της τι λετε? συγνωμη που ξεθαβω τοσα θεματα:( Dvd player? Καντης δαχτυλιδι αδερφε! Ο χρυσος (κατα προτιμηση ο λευκος) ειναι η αδυναμια τους!:lol::p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 (edited) Dvd player? Καντης δαχτυλιδι αδερφε! Ο χρυσος (κατα προτιμηση ο λευκος) ειναι η αδυναμια τους!:lol::p με εχει κολλητο της αυτη..δεν τα εχουμε ουτε τιποτα αλλο:p απλος νομιζω οτι μου αρεσει...οχι ενα dvd...:p σαν κολλητη τι να τις κανω..και να ειναι καλο:p? edit : τελικα δεν μου αρεσει το αποφασισα..σαν παρεα ειναι τελεια ενω δεν θα την ηθελα για κοριτσι μου Edited April 19, 2011 by giothesuper Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 (edited) με εχει κολλητο της αυτη..δεν τα εχουμε ουτε τιποτα αλλο:p απλος νομιζω οτι μου αρεσει...οχι ενα dvd...:p σαν κολλητη τι να τις κανω..και να ειναι καλο:p? edit : τελικα δεν μου αρεσει το αποφασισα..σαν παρεα ειναι τελεια ενω δεν θα την ηθελα για κοριτσι μου Εφόσον νομίζεις ότι σου αρέσει και θες dvd, καμιά ρομαντική κωμωδία?... τις βλέπει? edit: Με έστειλες τώρα... :lol: άκυρο :p Edited April 19, 2011 by unagi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 με εχει κολλητο της αυτη..δεν τα εχουμε ουτε τιποτα αλλο:p απλος νομιζω οτι μου αρεσει...οχι ενα dvd...:p σαν κολλητη τι να τις κανω..και να ειναι καλο:p? edit : τελικα δεν μου αρεσει το αποφασισα..σαν παρεα ειναι τελεια ενω δεν θα την ηθελα για κοριτσι μου Σε 7 λεπτά αποφάσισες ότι δεν σου αρέσει?? Περίεργος είσαι :p Πάρε της ένα αρκουδάκι ή σκουλαρίκια :happy: My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Σε 7 λεπτά αποφάσισες ότι δεν σου αρέσει?? Περίεργος είσαι :p Πάρε της ένα αρκουδάκι ή σκουλαρίκια :happy: ειναι κολλητη μου απλος ενιωθα για λιγο οτι μου αρεσει αυτο ειναι ολο:lol::lol: της εφτιαξα ενα slideshow με φωτογραφιες της γιατι μου ειπε να μην πληρωσω κατι:( Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 ε και εσυ θα κανις οτι σου λεει? δεν ειπαμε να ξοδεψεις μια περιουσια,ισα ισα τα χειροποιητα δωρα ειναι παντα καλυτερα αλλα αλλιως χτυπαει αν το συνοδεψεις απο ενα λουλουδακι πχ :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 ε και εσυ θα κανις οτι σου λεει? δεν ειπαμε να ξοδεψεις μια περιουσια,ισα ισα τα χειροποιητα δωρα ειναι παντα καλυτερα αλλα αλλιως χτυπαει αν το συνοδεψεις απο ενα λουλουδακι πχ θα τις παω το dvd μαζι με καρτουλα κανονικα ομως επρεπε να γραψω στο θεμα με τα δωρα αφου δεν ειμαι ερωτευμενος...το μονο κοριτσι που ερωτευτικα μου αρεσε για 4 χρονια και δεν μου εδινε σημασια Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts