Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Re paidia polu pesmeno to 8ema twra teleutaia:X:ninja:

Kanenas erwteumenos dn uparxei???

Η αγγλική φιλολογία σταμάτησε προσωρινά να δίνει πτυχία, γι' αυτό :p:p:p

ωραια..και ΑΝ ,αν λεμε, την εντοπισεις οι αντιδρασεις μπορει να ειναι οι εξης:

1.τρελη χαρα.ηθελε και αυτη να σε ξαναδει,αλλα ας οψεται η κουραση.ειναι η γυναικα της ζωης σου,εισαι ο αντρας της ζωης της και ζειτε χαπιλι εβερ αφτερ.

2.τρελη απογοητευση.σκεφτεται αυτη οτι στανταρ για να ψαξεις σε ολοκληρη θεσσαλονικη να βρεις καποια που γνωρισες τυχαια σε ενα λομπι,και μαλιστα γνωριζοντας μονο το μικρο της ονομα,εχεις να πας με γυναικα χρονια,δεν σου καθεται καμια και εισαι απεγνωσμενος..

3. νορμαλ πραγματα.πατε για καφε αλλα δεν γινεται τπτ..και μενεις με τον καφε στο χερι

4.νορμαλ πραγματα.πατε για καφε,ξαναπατε,ξαναπατε και μας πρηζεις εδω οτι βαρεθηκες να πηγαινεις για καφε..τα νευρα σου τσαταλια.στο τελος την παρατας εσυ,και την αφηνεις να σε ψαχνει στην αθηνα ΑΥΤΗ γνωριζοντας ομως μονβο το νικνειμ σου

5.ανακαλυπτεις οτι ειναι παντρεμενη και ηθελε απλα μια βραδια χυμα(παλι εχασες)

6,την ανακαλυπτεις αλλα δε σε θυμαται!

Δεν μου τα δίνετε και σε αποδόσεις για το στοίχημα καλύτερα;

1)3.85 2)1.65 3)1.90 4)2.80 5)2.05 6)4.50

Η αγγλική φιλολογία σταμάτησε προσωρινά να δίνει πτυχία, γι' αυτό :p:p:p

μμμμ... :nagger::nagger: ειναι που περιμενει το δικο μου πτυχιο, καταλαβες;;; μετα θα γινει χαμος, δεν θα τους προλαβαινουμε τους μαθητες λυκειου και γυμνασιου!!!!:lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

μμμμ... :nagger::nagger: ειναι που περιμενει το δικο μου πτυχιο, καταλαβες;;; μετα θα γινει χαμος, δεν θα τους προλαβαινουμε τους μαθητες λυκειου και γυμνασιου!!!!:lol::lol::lol:

ligouris mode on:

χμμμμμμ,,,,ενδιαφερον πληροφορια,,,,ιδιαιτερα παραδιδεις;;;;;;;;:confused:

ligouris mode off:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

ligouris mode on:

χμμμμμμ,,,,ενδιαφερον πληροφορια,,,,ιδιαιτερα παραδιδεις;;;;;;;;:confused:

ligouris mode off:

:lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

χεπ χωπ,εδώ είμαστε,αγαπάμε:)

χαιρετώ:!:

είμαι ερωτευμένος ξέρω γω

Ουράνια τόξα κυνηγώ,πίσω από ίσκιους τρέχω...

χεπ χωπ,εδώ είμαστε,αγαπάμε:)

χαιρετώ:!:

είμαι ερωτευμένος ξέρω γω

Καλως ηρθες στο forum!

ωραιο πραγμα ο ερωτας :happy:

Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο

Όσο ζω μαθαίνω

τι γνωμη εχετε για σχεσεις εξ-αποστασεως???

σε βαρυ βαθμο... δηλαδη 3-4 μηνες μακρια---2 βδομαδες μαζι

first of all, join the club!!!! :D:D

έπειτα, κοιτα... αυτο που θα ελεγα εγω απο προσωπικη εμπειρια ειναι οτι δεν ειναι παντα ετσι... αρα αν σε πικραινει που καμια φορα τυχαινει να περασουν 2 ή 3 ή 4 μηνες για να βρεθεις με τον ανθρωπο σου, σκεψου οτι δεν θα ειναι παντα ετσι! δεν μπορει, θα υπαρξουν και καλυτερες εποχες που θα βρισκεστε πιο συχνα ή για περισσοτερο καιρο...

κι αυτο που λεω και στον εαυτο μου καμια φορα που γκρινιαζω μονη μου γιατι θα τον ηθελα πιο κοντα, ειναι οτι αυτο το επελεξα, ηξερα οταν εμπλεκα πού εμπλεκα... δεν μπορεις ομως να κουρδισεις την καρδια και να πεις οτι δεν θα ερωτευτω καποιον επειδη ειμαστε μακρια... εξαρταται βεβαια παντα και τι ζητας απο τη σχεση σου, απο τον ανθρωπο σου, και απο τη ζωη σου γενικοτερα...

το κακο με τις σχεσεις εξ αποστασεως για μενα ειναι οτι εχουν ολες τις υποχρεωσεις μιας σχεσης σαν ολες τις αλλες (πιστη, αφοσιωση, επικοινωνια, ειλικρινεια κτλ κτλ), μονο που δεν εχουν και ολα τα δικαιωματα των υπολοιπων σχεσεων(να εισαι οποτε θες και για οσο θες με τον ανθρωπο σου, να αποφασισεις πως θες να τον δεις τωρα και να τον δεις τωρα, χωρις εισιτηρια, τρενα, λεωφορεια, πλοια, αεροπλανα κτλ...)

γενικα πιστευω οτι αμα εισαι ερωτευμενος και αγαπας αληθινα, ολα παλευονται, αρκει να υπαρχει διαθεση κι απο τους δυο... γιατι αν το παλευει καποιος μονος του, δεν θα κρατησει για πολυ...;);)

αυτα!!!

αααα!! και για να μην ξεχνιομαστε... μπορει να μην το εγραψα καιρο τωρα, γιατι ολα εχουν και τα up down τους, ομως αγαπαω!!!!!!!!!!!!!:love::love::love::love:

χριστος ανεστη!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ωραια..και ΑΝ ,αν λεμε, την εντοπισεις οι αντιδρασεις μπορει να ειναι οι εξης:

1.τρελη χαρα.ηθελε και αυτη να σε ξαναδει,αλλα ας οψεται η κουραση.ειναι η γυναικα της ζωης σου,εισαι ο αντρας της ζωης της και ζειτε χαπιλι εβερ αφτερ.

2.τρελη απογοητευση.σκεφτεται αυτη οτι στανταρ για να ψαξεις σε ολοκληρη θεσσαλονικη να βρεις καποια που γνωρισες τυχαια σε ενα λομπι,και μαλιστα γνωριζοντας μονο το μικρο της ονομα,εχεις να πας με γυναικα χρονια,δεν σου καθεται καμια και εισαι απεγνωσμενος..

3. νορμαλ πραγματα.πατε για καφε αλλα δεν γινεται τπτ..και μενεις με τον καφε στο χερι

4.νορμαλ πραγματα.πατε για καφε,ξαναπατε,ξαναπατε και μας πρηζεις εδω οτι βαρεθηκες να πηγαινεις για καφε..τα νευρα σου τσαταλια.στο τελος την παρατας εσυ,και την αφηνεις να σε ψαχνει στην αθηνα ΑΥΤΗ γνωριζοντας ομως μονβο το νικνειμ σου

5.ανακαλυπτεις οτι ειναι παντρεμενη και ηθελε απλα μια βραδια χυμα(παλι εχασες)

6,την ανακαλυπτεις αλλα δε σε θυμαται!

Δεν μου τα δίνετε και σε αποδόσεις για το στοίχημα καλύτερα;

1)3.85 2)1.65 3)1.90 4)2.80 5)2.05 6)4.50

καλά ρε τζάμπα κάθισα και έβγαλα αποδόσεις?? :p

Να σας το χαλάσω λίγο ρε παιδιά? Είμαι τελείως απογοητευμένος στο θέμα έρωτας-αγάπη... Μια σχέση που είχα κατέληξε μπάχαλο (από την πλευρά της κοπέλας) και εδώ και αρκετό καιρό γυρίζω απογοητευμένος γιατί "τίποτα μα τίποτα δεν υπάρχει για μένα??" <--- Σκέψεις κάθε φορά που βρίσκεται ένα κενό χρόνου για να ξεφύγει το μυαλό...

Και να σου το ψυχοπλάκωμα, μα τι κάνω λάθος, μήπως εγώ είμαι λάθος...?:confused:

Τελικά υπάρχει αγάπη? Έρωτας? Και αν υπάρχει, που έχει πάει???

Απ φίλου: Στο μπάνιο θα είναι... [Στην πλάκα καλό ακούγεται, αλλά δεν μου λέει κάτι προσωπικά...]

Η μόνη λύση για να μη τρελαθώ είναι να το ρίχνω στην δουλειά, 8ωρα ακόμη και 16ωρα για να ξεχαστώ, αλλά είναι ώρες που δεν βοηθάει ούτε αυτό...

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

Να σας το χαλάσω λίγο ρε παιδιά? Είμαι τελείως απογοητευμένος στο θέμα έρωτας-αγάπη... Μια σχέση που είχα κατέληξε μπάχαλο (από την πλευρά της κοπέλας) και εδώ και αρκετό καιρό γυρίζω απογοητευμένος γιατί "τίποτα μα τίποτα δεν υπάρχει για μένα??" <--- Σκέψεις κάθε φορά που βρίσκεται ένα κενό χρόνου για να ξεφύγει το μυαλό...

Και να σου το ψυχοπλάκωμα, μα τι κάνω λάθος, μήπως εγώ είμαι λάθος...?:confused:

Απ φίλου: Στο μπάνιο θα είναι... [Στην πλάκα καλό ακούγεται, αλλά δεν μου λέει κάτι προσωπικά...]

Η μόνη λύση για να μη τρελαθώ είναι να το ρίχνω στην δουλειά, 8ωρα ακόμη και 16ωρα για να ξεχαστώ, αλλά είναι ώρες που δεν βοηθάει ούτε αυτό...

Kαπως ετσι ειμαι και γω,,,για μια κοπελα που δεν μπορω να εχω αλλα ειμαι τρελλα ερωτευμενος μαζι της και την αγαπαω ποιο πολυ και απο τον εαυτο μου..:cry:

Εκεινο που πιστευω εγω μετα απο διαφορες βασανιστικες σκεψεις ειναι οτι με το περασμα του χρονου θα ξεπεραστει και θα ερθουν καλες στιγμες,,,(οχι με την ιδια κοπελα):)

οποτε κοιτα να αλλαξεις λιγο εσυ και να ασχοληθεις λιγο παραπανω με τον εαυτο σου και να βγαινεις με τα ρεμαλια τους φιλου σου:p

ολα θα αλλαξουν,,δεν προκειται να μεινεις ετσι...λιγο αισιοδοξια και να πατησεις κατω την καταθλιψη,,,:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Kαπως ετσι ειμαι και γω,,,για μια κοπελα που δεν μπορω να εχω αλλα ειμαι τρελλα ερωτευμενος μαζι της και την αγαπαω ποιο πολυ και απο τον εαυτο μου..:cry:

Εκεινο που πιστευω εγω μετα απο διαφορες βασανιστικες σκεψεις ειναι οτι με το περασμα του χρονου θα ξεπεραστει και θα ερθουν καλες στιγμες,,,(οχι με την ιδια κοπελα):)

οποτε κοιτα να αλλαξεις λιγο εσυ και να ασχοληθεις λιγο παραπανω με τον εαυτο σου και να βγαινεις με τα ρεμαλια τους φιλου σου:p

ολα θα αλλαξουν,,δεν προκειται να μεινεις ετσι...λιγο αισιοδοξια και να πατησεις κατω την καταθλιψη,,,:rolleyes:

Τώρα αν κάτσω να αναλογιστώ ποιός φίλος μου απέμεινε... Έχω αναλωθεί στη δουλειά μου από 2/1/08, αν και τον πρώτο μήνα ήμουν χαλαρά, μετά το δεύτερο καπου έχασα μπάλα, φίλους, όρεξη... Δεν νιώθω όμως ότι έχω κατάθλιψη, νιώθω ότι είμαι καλά, ότι προχωράω καλά, αλλά με τί σκοπό? Υπάρχει κάτι εκεί έξω για μένα?

Γνώρισα μια κοπέλα στη δουλειά που έχει κατάθλιψη, και δεν βλέπω καμία μα καμία ομοιότητα (γι αυτό πιστεύω πως δεν έχω και εγώ)

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

Τώρα αν κάτσω να αναλογιστώ ποιός φίλος μου απέμεινε... Έχω αναλωθεί στη δουλειά μου από 2/1/08, αν και τον πρώτο μήνα ήμουν χαλαρά, μετά το δεύτερο καπου έχασα μπάλα, φίλους, όρεξη... Δεν νιώθω όμως ότι έχω κατάθλιψη, νιώθω ότι είμαι καλά, ότι προχωράω καλά, αλλά με τί σκοπό? Υπάρχει κάτι εκεί έξω για μένα?

Γνώρισα μια κοπέλα στη δουλειά που έχει κατάθλιψη, και δεν βλέπω καμία μα καμία ομοιότητα (γι αυτό πιστεύω πως δεν έχω και εγώ)

To ιδιο αναρωτιεμαι και γω,,,αλλα πιστευω πως ναι υπαρχει κατι και για μενα και για τον καθενα..αρκει να ειναι δεκτικος και να ψαχνει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

To ιδιο αναρωτιεμαι και γω,,,αλλα πιστευω πως ναι υπαρχει κατι και για μενα και για τον καθενα..αρκει να ειναι δεκτικος και να ψαχνει..

Μετά από τουλάχιστον 4 μήνες απογοήτευση? Κάποτε θα μου έλεγα να μη μασάω και ότι τα καλύτερα έρχονται κλπ κλπ... Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο νιώθω έτσι... Είτε έρθουν έίτε όχι... Δεν μου κάνει διαφορά (στη σκέψη τουλάχιστον)... Τώρα πια τι να πώ... Δεν ξέρω, βαρέθηκα να ψάχνω?

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

Μετά από τουλάχιστον 4 μήνες απογοήτευση? Κάποτε θα μου έλεγα να μη μασάω και ότι τα καλύτερα έρχονται κλπ κλπ... Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο νιώθω έτσι... Είτε έρθουν έίτε όχι... Δεν μου κάνει διαφορά (στη σκέψη τουλάχιστον)... Τώρα πια τι να πώ... Δεν ξέρω, βαρέθηκα να ψάχνω?

Θα σου πω το κλασικο,,,ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος (γιατι απ οτι καταλαβα εισαι ετσι απογοητευμενος επειδη χαλασε η σχεση σου με την κοπελα)

αλλα να ξερεις οτι τα παντα ειναι στο μυαλλο του καθενος,,,εγω βλεπω αλλους που υποφερουν για κοπελα και δεν καταλαναινω το λογο (μιας και η κοπελα δεν μου αρεσει εμενα πχ...) .... βασικα μπορει να ειναι ελαφρα καταθλιψη αυτο που εχεις απο τη στιγμη που δεν εχεις την ορεξη να ψαξεις οπως λες,,,συμβαινει, συνηθως μετα απο απροσμενη εξελιξη καποιων καταστασεων που εχουμε συνηθισει...

Αληθεια, δεν υπαρχει περιπτωση να τα ξαναβρεις με την κοπελα αυτη;; πως χωρισατε ετσι απλα;;(φανταζομαι θα της ζητησες το λογο που χωρισατε, ειναι υποχρεωμενη να σου αναλυσει τους λογους )

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Θα σου πω το κλασικο,,,ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος (γιατι απ οτι καταλαβα εισαι ετσι απογοητευμενος επειδη χαλασε η σχεση σου με την κοπελα)

αλλα να ξερεις οτι τα παντα ειναι στο μυαλλο του καθενος,,,εγω βλεπω αλλους που υποφερουν για κοπελα και δεν καταλαναινω το λογο (μιας και η κοπελα δεν μου αρεσει εμενα πχ...) .... βασικα μπορει να ειναι ελαφρα καταθλιψη αυτο που εχεις απο τη στιγμη που δεν εχεις την ορεξη να ψαξεις οπως λες,,,συμβαινει, συνηθως μετα απο απροσμενη εξελιξη καποιων καταστασεων που εχουμε συνηθισει...

Αληθεια, δεν υπαρχει περιπτωση να τα ξαναβρεις με την κοπελα αυτη;; πως χωρισατε ετσι απλα;;(φανταζομαι θα της ζητησες το λογο που χωρισατε, ειναι υποχρεωμενη να σου αναλυσει τους λογους )

Δεν είναι λόγω της κοπέλας. Χάρηκα που το διέλυσα μαζί της γιατί πραγματικά είχα φτάσει στα όρια μου και ήταν η μόνη φορά που κατάλαβε τι ήθελα... Δεν με ενδιαφέρει και δεν τη σκέφτομαι πια. Θέλω να προχωρήσω και να συνεχίσω τη ζωή μου κάπου αλλού, έλα όμως που δεν υπάρχει αυτό το "κάπου αλλου", η δεν το βρίσκω, έχει περάσει καιρός και αν και θέλω δεν μπορώ να συνεχίσω και αυτό είναι που με ενοχλεί περισσότερο...

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

τι γνωμη εχετε για σχεσεις εξ-αποστασεως???

σε βαρυ βαθμο... δηλαδη 3-4 μηνες μακρια---2 βδομαδες μαζι

αναλογα την κατασταση,την ηλικια....

καλά ρε τζάμπα κάθισα και έβγαλα αποδόσεις?? :p

ελα ντε??αχαριστια ,τι περιμενεις..

υπαρχουν..απλα εχουν κρυφτει και περιμενουν να τα βρεις.αντεεεε ξεκινα ψαξιμο...
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

υπαρχουν..απλα εχουν κρυφτει και περιμενουν να τα βρεις.αντεεεε ξεκινα ψαξιμο...

Πρίν ή μετά το φαγητό??? :lol::lol:

Προσπαθώ να επαναφέρω τα κέφια μου για αρχή... Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που είναι κρυμμένα αυτά που ψάχνω....

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

ε περιμενε να χαρτογραφησω την καρδια σου και να σου δωσω τον χαρτη!

αυτα τα πραγματα θελουν χρονο,υπομονη και τροπο.

για αρχη ξεκαθαρισε τα συναισθηματα σου,κλεισε εκκρεμοτητες,θεσε στοχους και ολα τα αλλα θα ερθουν με την σειρα τους

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Johnny_Nik και THEO_LEGEND, παιδια, cheer up λιγο!!!! :):)

ειναι δυσκολο αυτο το συναισθημα οτι δεν υπαρχει καποιος εκει εξω για σενα, αλλα αυτο που εχω καταλαβει εγω απο τα πολυ λιγα που εχω ζησει, ειναι οτι αφενος υπαρχουν ανθρωποι για μας εκει εξω και πολλες φορες ειναι και διπλα μας, απλως εθελοτυφλουμε και δεν τους βλεπουμε. το μονο που χρειαζεται ειναι να ανοιξουμε τα ματια και την καρδια μας και πιστεψτε με οταν ερθει η καταλληλη στιγμη θα τους δουμε!!!

αφετερου, στη ζωη μας τα πραγματα που θελουμε ερχονται οταν σταματαμε να τα περιμενουμε! αυτο ειναι κανονας!!! και μου εχει συμβει σχεδον σε ολα τα πραγματα. δεν λεω να μην κυνηγαμε πραγματα, απλως οταν κυνηγας κατι και δεν ερχεται πρεπει να σταματησεις να το κυνηγας και θα ερθει μονο του!:O

Johnny_Nik, περασα απο την φαση που εισαι τωρα πριν δυο χρονια και ειχα απογοητευτει σοβαρα, γιατι δοξα τω Θεω, δεν μου λειπει τιποτις, μια χαρα κοπελα ειμαι, νεα, ομορφη, εξυπνη, ολα τα καλα εχω (:lol:) αλλα δεν υπηρχε κανεις για μενα... ή τουλαχιστον ετσι πιστευα... ωσπου ειπα στον εαυτο μου: Βασουλα, σταματα να ασχολεισαι... αν ειναι να ερθει κατι, θα ερθει, αλλιως δεν πειραζει...

αυτο ομως το ειπα σοβαρα, οχι σαν δοκιμασια, ειχα πειστει οτι δεν με νοιαζει πια, δεν το υποκρινομουν. και τοτε ηρθε... ερωτας απο το πουθενα, κατακεφαλα! και με ατομο που το ειχα στη ζωη μου φιλικά και δεν μου ειχε περασει ιδεα οτι θα γινοταν κατι... αλλα ετσι ειναι αυτα...

γι αυτο σου λεω, μην απελπιζεσαι! ανθρωποι υπαρχουν, απλως σταματα να το περιμενεις! ασχολησου με άλλα πραγματα που σε κανουν χαρουμενο και θα βρεθει η κοπελα που περιμενεις!

και οταν με το καλο βρεθει, εδω ειμαστε εμεις να μας πεις τα χαρμοσυνα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αληθεια τι ηλικια εχεις;; εννοω εισαι μεγαλος ή τσου;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...