Jump to content

biscoto

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by biscoto

  1. γεια σας! εκοψα την αναβολη και μπενω Αυγουστο, κλεινω τα 20 τωρα και θεωρησα καλο να μπω να τελειωνω.επειδη ειμαι τελειως ανημερωτος που μπορω να μπω να ξεστραβωθω για το τι παιζει? ειχα μερικες ερωτησεις! ο πατερας μου εχει 2 μικροτερα παιδια απο δευτερο γαμο. 1.Θεωρουμαι τεκνο πολυτεκνου? και αν ναι 2. θα εχω μειωμενη θητεια? χρειαζεται καποια αιτηση? 3.καπου ειχα δει μια λιστα με πραγματα που θα χρειαστουμε μολις μπουμε αν μπορει καποιος να ποσταρει το λινκ 4.μου ειπαν οτι ισως ειναι καλυτερα να τεσταρω για αξιωματικος επειδη εχω κανει 2 χρονια πανεπιστημιο, ωστε να πληρωνομαι κιολας, τι παιζει και δω? γενικα οτιδηποτε συμβουλες ευπροσδεκτες ευχαριστω :)
  2. http://puzzlefarter.com/ το παιχνιδι της δεκαετιας :D
  3. siga.. tha valoume man to man pali ton seitaridi kai tha ton svisei!
  4. εγω ειμαι Πορτογαλια :lol:
  5. τι γνωμη εχετε για σχεσεις εξ-αποστασεως??? σε βαρυ βαθμο... δηλαδη 3-4 μηνες μακρια---2 βδομαδες μαζι
  6. ο τοροσιδης σε αλλη ομαδα μαλλον βρισκεται! πρωτος στοχος μαλλον ειναι η νικη με την Σουηδια.. απο κει και περα θα ειναι ευκολη η προκριση αρκει να μην υποτιμησουμε τους ρωσους και να ειμαστε λιγο τυχεροι με τους Ισπανους γενικα Η σουηδια ειναι χαλια καμια σχεση με το 2004 Η ισπανια κλασσικα στις μεγαλες διοργανωσεις παθενει αμοκ Η ρωσια ειναι μαχιμη αλλα με λιγη προσοχη πιστευω ξεπερνιεται προβλεψη 1: εμπρος για τα προημητελικα!!! :cool: προβλεψη 2: Γαλλια να χανει απο ρουμανια ;) ΠΟΘΟΣ: τελικος Ελλαδα-Πορτογαλια με το συνηθες αποτελεσμα.. :lol:
  7. γεια σας και καλως σας βρηκα! λοιπον μπενω στο ψητο.. τελειωσα το λυκειο το 2007 εφυγα Σεπτεμβρη για Αμερικη-σπουδες μου ειρθε χαρτι για Κορινθο 15/5 εστειλα πισω τα χαρτια για αναβολη και περιμενω να μεταφραστει το χαρτι του κολεγιου και μετα να γινει η αιτηση αναβολης.. 1. δεν ειναι πολυ αργα ετσι? 2. εφοσον παιρνω αναβολη για ποσα χρονια παιρνω? το χαρτι απο το κολεγιο δεν αναφερει διαρκεια σπουδων αλλα μονο οτι ειμαι εγγεγραμενος απο το καλοκαιρι μεχρι και την τρεχουσα ανοιξη 2008 3. εχω "μεσο" για αεροπορια στο νησι μου αλλα στο περιοδευων δηλωσα ναυτικο και τωρα με βαλανε πεζικο(?) Κορινθο. Ποσο δυσκολο ειναι να αλλαξει αυτο...οταν κοψω την αναβολη? γιατι το "μεσο" ειπε οτι ειναι πιο δυσκολο να γινει καποια αλλαγη αν εχω δηλωσει αλλο σωμα (ναυτικο στην προκειμενη)
×
×
  • Create New...