speed_fire08 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 ειχα σχεση για 10 μηνες η οποια τελειωσε τον οκτωβρη, βαζοντας εγω το τελος. τις τελευταιες μερες νοσταλγω πολυ μα παρα πολυ εκεινη την εποχη και θελω να γυρισω πισω...μα δυστυχως δεν γινεται:( [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 ειχα σχεση για 10 μηνες η οποια τελειωσε τον οκτωβρη, βαζοντας εγω το τελος. τις τελευταιες μερες νοσταλγω πολυ μα παρα πολυ εκεινη την εποχη και θελω να γυρισω πισω...μα δυστυχως δεν γινεται:( βρε παιδια, θα το ξαναπω, μπορει να μας ποναει, αλλα οι πρωην ειναι πρωην για καποιο λογο!!!! θυμηθειτε τους λογους και μην στενοχωριεστε... εκτος πια και αν το φάουλ ηταν δικο σας! οποτε εκει... υπομονη... και επιμονη καμια φορα βοηθαει!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 ειχα σχεση για 10 μηνες η οποια τελειωσε τον οκτωβρη, βαζοντας εγω το τελος. τις τελευταιες μερες νοσταλγω πολυ μα παρα πολυ εκεινη την εποχη και θελω να γυρισω πισω...μα δυστυχως δεν γινεται:( μαλλον ευτυχως δεν γινεται..αν κατι σε κουρασε ή δε σου αρεσε και το τερματισες δεν υπαρχει κανενας,μα κανενας λογος να το ξαναρχισεις:) :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 μαλλον ευτυχως δεν γινεται..αν κατι σε κουρασε ή δε σου αρεσε και το τερματισες δεν υπαρχει κανενας,μα κανενας λογος να το ξαναρχισεις:) +1...Επίσης για να τελείωσε κάτι ίσως είχε έρθει αυτό που λένε το τέλος του..Κάποια πράγματα όπως και οι σχέσεις κάνουν τον κύκλο τους και μετά τελειώνουν..Ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι καινούριο..:) 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 εγω πάλι ειχα τελειώσει με μία κοπέλα πριν "αρκετό καιρό" αλλα τα ξαναβρήκαμε και ειμαι πολύ ευτuχhσμένος!!!!!!!!I m in love again:love: Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 εγω πάλι ειχα τελειώσει με μία κοπέλα πριν "αρκετό καιρό" αλλα τα ξαναβρήκαμε και ειμαι πολύ ευτιχισμένος!!!!!!!!I m in love again:love: η καθηγητριαα;;; παλι μαζι;; :confused::confused: [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_nik Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 αυτες οι καταστασεις ειναι οντως δυσκολες αλλα και να τα ξαναβρεις θα το θυμασαι το 'διαλειμμα' αυτο.ετσι πιστευω.ειδικα αν χαλασε κατι μετα απο πολυ καιρο πχ 8-10 χρονια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 nai pali i ka8igitria:love: Ola kala pane:!:Eksw eimouna giauto dn eixa apantisei nwritera:) Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Εγώ πιστεύω ότι όταν χαλάει κάτι, χαλάει οριστικά... Κι αυτό γιατι, για να χαλάσει κάτι θα έγινε εκείνη την στιγμη-περίοδο-φάση... Είτε είναι δυνατό αυτό που χάλασε, είτε αδύναμο, δεν πιστεύω ότι υπάρχει τρόπος να ξανακολλήσει, γι'αυτο και προσπαθώ να φύγω όσο πιο μακρυά γίνεται...!!!! Άλλος μπορει να ξαναπροσπαθήσει... Έλεύθεροι είμαστε για να πράττουμε ότι θέλουμε! Αν η καθηγήτρια είναι καλή και σου αρέσει και νιώθεις ότι μπορείτε να είστε μαζί, προχώρα το φίλε μου...!!!! ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 ...ειδικα αν η καθηγητρια σε κανει και τα καταλαβαινεις καλυτερα :) πολυ περαση εχουν οι καθηγητριες τελικα. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 ...ειδικα αν η καθηγητρια σε κανει και τα καταλαβαινεις καλυτερα :) πολυ περαση εχουν οι καθηγητριες τελικα. Σωστόόόόός.......;);););););) ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 ...ειδικα αν η καθηγητρια σε κανει και τα καταλαβαινεις καλυτερα :) πολυ περαση εχουν οι καθηγητριες τελικα. Aφου ειναι κουκλαρες :love::love: Βασικα με αυτη που ειμαι καψουρης και γω θα μπορουσε να ειναι και μοντελο αν ειχε μερικους ποντους ακομα υψος;) [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Aφου ειναι κουκλαρες:love: Βασικα με αυτη που ειμαι καψουρης και γω θα μπορουσε να ειναι και μοντελο αν ειχε μερικους ποντους ακομα υψος;) Auto pou les einai antikeimeniko:!:Se sena aresei se allous isws oxi:p:lol::p:rolleyes:(plakitsa) Dwksa to 8eo ola pane kala kai ka8e mera pou pernaei tin agapw akoma perissotero:!: Filika Nikolas:O:ninja: Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Δλδ να ξέρω να μην μπλέξω με καθηγήτρια μην πηγαίνει με τους μαθητές της...Πωπω που καταντήσαμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Δλδ να ξέρω να μην μπλέξω με καθηγήτρια μην πηγαίνει με τους μαθητές της...Πωπω που καταντήσαμε... ναι εκει κολησες εσυ. κι αν παρεις καμια μαθητρια και πηγαινει με τον καθηγητη της??? Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 ναι εκει κολησες εσυ. κι αν παρεις καμια μαθητρια και πηγαινει με τον καθηγητη της??? Αυτό ήταν συνηθιμένο, ο άντρας δλδ να πηγαίνει με μικρότερες, αλλά και η γυναίκα να πηγαίνει με μικρότερους, στη συγκεκριμένη με μαθητές της, πάει, το χάσαμε το παιχνίδι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Σιγα το τραγικο ρε παιδια. Η μιση Ελλαδα καθηγητριες και καθηγητες, εχει καποιου ειδους. Τελειωνουν την σχολη στα 23-24 και απαξ' κι εχουν το πτυχιο και κανουν καποιο ιδιαιτερο ειναι καθηγητριες. Ενταξει, δεν ειναι και κατι τοσο περιεργο πια. Δεν το λεω για να μειωσω την θεση τους σαν επαγγελμα,-με την καμια-, αλλα το να πετυχεις μια καθηγητρια πλεον που να ειναι και ομορφη και οχι 30-40+ ειναι οτι πιο ευκολο. http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 παιδια τα φωτα σας, γουσταρα μια παλαιοτερα η οποια την μερα που εκανα το βημα για να την γνωρισω μου ειπε οτι ειχε αγορι ,μετα απο μια βδομαδα εμαθα οτι χωρισε απο αυτον και αρχισε να μου κολλα ,να ενδωσω η να την γραψω κανονικα,για μενα μονο η κινηση που εκανε δηλωνει ασταθεια και αρα μετεπειτα κινδυνο σε σχεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Σιγα το τραγικο ρε παιδια. Η μιση Ελλαδα καθηγητριες και καθηγητες, εχει καποιου ειδους. Τελειωνουν την σχολη στα 23-24 και απαξ' κι εχουν το πτυχιο και κανουν καποιο ιδιαιτερο ειναι καθηγητριες. Ενταξει, δεν ειναι και κατι τοσο περιεργο πια. Δεν το λεω για να μειωσω την θεση τους σαν επαγγελμα,-με την καμια-, αλλα το να πετυχεις μια καθηγητρια πλεον που να ειναι και ομορφη και οχι 30-40+ ειναι οτι πιο ευκολο. Ακριβως.... συγκεκριμενα ειναι 25... και 2η χρονια της σε σχολειο:) Οι περισσοτερες πανε Αγγλικη φιλολογια και τελειωνουν...δεν ειναι και τιποτα μυαλλομενες οι περισσοτερες;) [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 παιδια τα φωτα σας, γουσταρα μια παλαιοτερα η οποια την μερα που εκανα το βημα για να την γνωρισω μου ειπε οτι ειχε αγορι ,μετα απο μια βδομαδα εμαθα οτι χωρισε απο αυτον και αρχισε να μου κολλα ,να ενδωσω η να την γραψω κανονικα,για μενα μονο η κινηση που εκανε δηλωνει ασταθεια και αρα μετεπειτα κινδυνο σε σχεση χμ... απο αποσταση για λιγο καιρο..αν επιμεινει τοτε συνεχισε..αν τα παρατησει τοτε..πας για αλλη :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Εγώ ξέρω ότι η πραγματική πρόκληση είναι να τα φτιάξεις με μια της ηλικίας σου,που έχετε τα ίδια χιλιόμετρα και τα ίδια μυαλά,αν είναι να τα έχεις με μια 27-30 που σε κάνει ότι θέλει ή με μια (ηλικίες δεν λέμε :p) που την κάνεις ότι θέλεις,τότε πια η γλύκα της κατάκτησης? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Εγώ ξέρω ότι η πραγματική πρόκληση είναι να τα φτιάξεις με μια της ηλικίας σου,που έχετε τα ίδια χιλιόμετρα και τα ίδια μυαλά,αν είναι να τα έχεις με μια 27-30 που σε κάνει ότι θέλει ή με μια (ηλικίες δεν λέμε :p) που την κάνεις ότι θέλεις,τότε πια η γλύκα της κατάκτησης? Προσεξε, συμφωνω με αυτα που λες αλλα υπαρχουν και κατι 25αρες που εχουν το μυαλλο/νοοτροπια ενος 18αρη ;):p και δεν σε κανει οτι θελει η 25αρα:) εμενα προσωπικα μου αρεσουν οι μεγαλες, (ωριμες:p) τι να κανω;;;;:O [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Εγώ ξέρω ότι η πραγματική πρόκληση είναι να τα φτιάξεις με μια της ηλικίας σου,που έχετε τα ίδια χιλιόμετρα και τα ίδια μυαλά,αν είναι να τα έχεις με μια 27-30 που σε κάνει ότι θέλει ή με μια (ηλικίες δεν λέμε :p) που την κάνεις ότι θέλεις,τότε πια η γλύκα της κατάκτησης?ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ...απο τα μυαλα που κουβαλαει ο καθενας και για ποιον λογο ειναι με τον αλλο. εμενα προσωπικα μου αρεσουν οι μεγαλες, (ωριμες:p) τι να κανω;;;;:Oτης τρως την συνταξη μηπωςςςς???:lol: :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 εμενα προσωπικα μου αρεσουν οι μεγαλες, (ωριμες:p) τι να κανω;;;;:O Να πας στη Ρούλα :lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Προσεξε, συμφωνω με αυτα που λες αλλα υπαρχουν και κατι 25αρες που εχουν το μυαλλο/νοοτροπια ενος 18αρη ;):p και δεν σε κανει οτι θελει η 25αρα:) εμενα προσωπικα μου αρεσουν οι μεγαλες, (ωριμες:p) τι να κανω;;;;:O kι εγω συμφωνω μαζι σου. πλεον οι ηλικιες δεν παιζουν και πολυ ρολο... ετσι κι αλλιως ο καθενας κανει οτι του κατεβει. εγω ξερω πιτσιρικες που κανουν οτι θελουν μεγαλυτερους! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts