pinkrose Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Σε όλα τα πράγματα υπάρχει λύση. ;) Μην το λες ποτε δεν μπορεις να ξερεις...π.χ ξερεις εσυ αν ο καθενας διαθετει τα λεφτα για να πηγαινοερχεται καθε μερα?? Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Μπορέι να βγάλει κάρτα απορίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 trela7 ακομα να βρεις λυση ? Εδω το σουβλακι απανταει σε καθε πιθανη ερωτηση :) ... Next please ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Εγώ ξέρω ότι αν τον θες τον άλλον κάνεις τα πάντα να τον δεις. Όλα τ' άλλα είναι λόγια του αέρα. το ρητο 'δεν υπαρχει δεν μπορω, υπαρχει δεν θελω' δεν ισχυει... πχ, εγω θελω να ζησω για παντα αλλα δεν μπορω :p ψιλο ασχετο αλλα ηθελα να το πω :lol: My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Εγώ ξέρω ότι αν τον θες τον άλλον κάνεις τα πάντα να τον δεις. Όλα τ' άλλα είναι λόγια του αέρα. Πολυ απλουστευμενο για να ισχυει κατι τετοιο φιλε σουβλακι...:( Οι παραγοντες πολλες φορες ειναι πολλοι περισσοτεροι απο την "διαθεση" και την "επιθυμια". http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Πολυ απλουστευμενο για να ισχυει κατι τετοιο φιλε σουβλακι...:( Οι παραγοντες πολλες φορες ειναι πολλοι περισσοτεροι απο την "διαθεση" και την "επιθυμια". συμφωνω! ;) δεν εχω να βρω λυση πουθενα ρε παιδια, γιατι δεν τιθεται προβλημα!!!! μια γνωμη εξεφρασα για το οτι ειναι σκληρο πραγμα οι αποστασεις και μου τη δινουν... τωρα τα υπολοιπα ειναι του νοστιμου -κατα τα αλλα- σουβλακιου που νομιζε οτι εχω καποιο προβλημα.. ευχαριστω παντως που ασχοληθηκατε, αλλα thanks, ειμαι μια χαρα, ερωτευμενη οπως την πρωτη μερα!!! :love::love::love: οτι υπαρχουν αντικειμενικες δυσκολιες ενιοτε κανει το ολο θεμα πιο δελεαστικο και πιο ομορφο!!! [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 συμφωνω! ;) δεν εχω να βρω λυση πουθενα ρε παιδια, γιατι δεν τιθεται προβλημα!!!! μια γνωμη εξεφρασα για το οτι ειναι σκληρο πραγμα οι αποστασεις και μου τη δινουν... τωρα τα υπολοιπα ειναι του νοστιμου -κατα τα αλλα- σουβλακιου που νομιζε οτι εχω καποιο προβλημα.. ευχαριστω παντως που ασχοληθηκατε, αλλα thanks, ειμαι μια χαρα, ερωτευμενη οπως την πρωτη μερα!!! :love::love::love: οτι υπαρχουν αντικειμενικες δυσκολιες ενιοτε κανει το ολο θεμα πιο δελεαστικο και πιο ομορφο!!! Aκριβως...Τρελα στην ιδια μοιρα ειμαστε, το ξερεις εσυ...:happy: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 συμφωνω! ;) δεν εχω να βρω λυση πουθενα ρε παιδια, γιατι δεν τιθεται προβλημα!!!! μια γνωμη εξεφρασα για το οτι ειναι σκληρο πραγμα οι αποστασεις και μου τη δινουν... τωρα τα υπολοιπα ειναι του νοστιμου -κατα τα αλλα- σουβλακιου που νομιζε οτι εχω καποιο προβλημα.. ευχαριστω παντως που ασχοληθηκατε, αλλα thanks, ειμαι μια χαρα, ερωτευμενη οπως την πρωτη μερα!!! :love::love::love: οτι υπαρχουν αντικειμενικες δυσκολιες ενιοτε κανει το ολο θεμα πιο δελεαστικο και πιο ομορφο!!! Συμφωνω μαζι σου απολυτα.;)Και συμφωνω σαν ενας που το ζει απο μεσα. Οσο και αν παρα πολλοι με το τελευταιο που γραφεις και που εχω boldoυπογραμισει μπορει να διαφωνουν προσωπικα συμφωνω. Θα προτιμουσα φυσικα τετοια εμποδια να μην υπηρχαν, αλλα προσωπικα τα θεωρω πολυ "μικρα" ωστε να μπορεσουν να κλονισουν απο μερους μου μια σοβαρη,ομορφη,δυνατη, κτλ κτλ σχεση.(τονιζω το "απο μερους μου".) http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Συμφωνω μαζι σου απολυτα.;)Και συμφωνω σαν ενας που το ζει απο μεσα. Οσο και αν παρα πολλοι με το τελευταιο που γραφεις και που εχω boldoυπογραμισει μπορει να διαφωνουν προσωπικα συμφωνω. Θα προτιμουσα φυσικα τετοια εμποδια να μην υπηρχαν, αλλα προσωπικα τα θεωρω πολυ "μικρα" ωστε να μπορεσουν να κλονισουν απο μερους μου μια σοβαρη,ομορφη,δυνατη, κτλ κτλ σχεση.(τονιζω το "απο μερους μου".) ετσι ειναι... αν μια σχεση κλονιζεται απο τετοια πραγματα, τοτε μαλλον δεν εχει γερα θεμελια ή καποιος από τους δυο δεν την στηριζει με ολη την δυναμη! και τοτε σαφως υπαρχει προβλημα... αλλα αν υπαρχει αγαπη, κατανοηση και θεληση, ολα τα εμποδια μοιαζουν μικρα! :love::love: [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 ετσι ειναι... αν μια σχεση κλονιζεται απο τετοια πραγματα, τοτε μαλλον δεν εχει γερα θεμελια ή καποιος από τους δυο δεν την στηριζει με ολη την δυναμη! και τοτε σαφως υπαρχει προβλημα... αλλα αν υπαρχει αγαπη, κατανοηση και θεληση, ολα τα εμποδια μοιαζουν μικρα! :love::love: Ναι ομως δεν σε στεναχωρει οταν παραδειγμα βγεις εξω και δεις τους φιλους σου μαζι με το ζευγαρι τους και εσυ να εισαι μονη? Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Ναι ομως δεν σε στεναχωρει οταν παραδειγμα βγεις εξω και δεις τους φιλους σου μαζι με το ζευγαρι τους και εσυ να εισαι μονη? Εγώ καθόλου,μερικούς καημένους τους λυπάμε κιόλας [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Ναι ομως δεν σε στεναχωρει οταν παραδειγμα βγεις εξω και δεις τους φιλους σου μαζι με το ζευγαρι τους και εσυ να εισαι μονη? Σιγα το πραμα...Αλλωστε δεν πας παντου με τον αλλον...και στην ιδια πολη να εισασταν. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 ta pragmata ginontai sunexeia olo kai poio duskola mou milaei leme diafora kai to kanei poio duskolo!!!SMS e-mails dn antexw allo!!!8elw na allaksw poli!!!!Poios 8elei na allaksoume:p:(:O Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Σιγα το πραμα...Αλλωστε δεν πας παντου με τον αλλον...και στην ιδια πολη να εισασταν. ετσι ειναι! το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο Θεος! :D οχι οτι σε διαφορες φασεις θα με χαλαγε να εχω τον ανθρωπο μου διπλα μου, αλλα πιστεψε με οι στιγμες αυτες δεν ειναι οταν βγαινω με τους φιλους μου και ειναι ζευγαρια! :p εξαλλου συνηθως οταν βγαινω με φιλες, ειμαστε μονες, δεν φερνει καμια τον φιλο της ετσι στο ξεκαρφωτο γιατι δεν ειμαστε στην ιδια παρεα! :) ta pragmata ginontai sunexeia olo kai poio duskola mou milaei leme diafora kai to kanei poio duskolo!!!SMS e-mails dn antexw allo!!!8elw na allaksw poli!!!!Poios 8elei na allaksoume:p:(:O μην φευγεις απο το προβλημα, αντιμετωπισε το, οσο δυσκολο κι αν ειναι! ωραια, της μιλας, σου μιλαει και εσυ νιωθεις πραγματα... πες της το, ισως να σε καταλαβει και να σταματησει να σου μιλαει οσο τωρα και τοτε μπορει να αρχισεις να ξεχνας... οσο γινεται να ξεχασεις καποιον που λες οτι αγαπας! :):) [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 ta pragmata ginontai sunexeia olo kai poio duskola mou milaei leme diafora kai to kanei poio duskolo!!!SMS e-mails dn antexw allo!!!8elw na allaksw poli!!!!Poios 8elei na allaksoume:p:(:O Προσπαθησε να κανεις κατι ωστε να μην συνεχισει αυτη η ιστορια ... Οπως λεει και η trela μιλα της ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Ti na tis pw!!!Dn goustarw na tis to ksekopsw gt tin agapw alla apo tin ali me prizei!!!8a to skeftw kai 8a dw ti 8a kanw!!! Ante paw gia parelasi!!! Ta leme Scottas:D Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Παρελαση; Ουυυ, ρεμαλι. Που να τη δεις εκει και να σου κολλησει σα βδελλα. █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 ta pragmata ginontai sunexeia olo kai poio duskola mou milaei leme diafora kai to kanei poio duskolo!!!SMS e-mails dn antexw allo!!!8elw na allaksw poli!!!!Poios 8elei na allaksoume:p:(:O Ξεκοψε μαζι της πες της οτι δεν νοιθεις καλα ετσι και αν ειναι να σο μιλαει να σου μιλαει οχι ως φιλο αλλα αλλιως... ετσι ειναι! το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο Θεος! :D οχι οτι σε διαφορες φασεις θα με χαλαγε να εχω τον ανθρωπο μου διπλα μου, αλλα πιστεψε με οι στιγμες αυτες δεν ειναι οταν βγαινω με τους φιλους μου και ειναι ζευγαρια! :p εξαλλου συνηθως οταν βγαινω με φιλες, ειμαστε μονες, δεν φερνει καμια τον φιλο της ετσι στο ξεκαρφωτο γιατι δεν ειμαστε στην ιδια παρεα! Δεν ξερω εγω δεν μπορω δεν θελω ουτε καν να το σκεφτομαι να ειμαστε μακρυα:(!! Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Scottas μπορεις να μου εξηγησεις τι δεν μπορεις ακριβως? Μιλατε κι εχετε επικοινωνια ετσι? Τι ειδους επικοινωνια? Δηλαδη πως σου μιλαει? Φιλικα, τυπικα, οπως πριν της εξομολογηθεις τα συναισθηματα σου ή διαφορετικα? http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 ta pragmata ginontai sunexeia olo kai poio duskola mou milaei leme diafora kai to kanei poio duskolo!!!SMS e-mails dn antexw allo!!!8elw na allaksw poli!!!!Poios 8elei na allaksoume:p:(:O Ti na tis pw!!!Dn goustarw na tis to ksekopsw gt tin agapw alla apo tin ali me prizei!!!8a to skeftw kai 8a dw ti 8a kanw!!! Ante paw gia parelasi!!! Ta leme Scottas:D η καθηγητρια εχει γινει κολλητσιδα??σε αυτην δε μπορεις να το ξεκοψεις οτι δε μπορεις να ειστε μαζι?? μα καλα,αυτη δεν ηταν που "σκεφτοταν τον περιγυρο" και το "τι θα πει η θεια και ο θειος"?? τωρα αλλαξε γνωμη??πολυ μπερδεμενα μας τα λες :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 ta pragmata ginontai sunexeia olo kai poio duskola mou milaei leme diafora kai to kanei poio duskolo!!!SMS e-mails dn antexw allo!!!8elw na allaksw poli!!!!Poios 8elei na allaksoume:p:(:O Ti na tis pw!!!Dn goustarw na tis to ksekopsw gt tin agapw alla apo tin ali me prizei!!!8a to skeftw kai 8a dw ti 8a kanw!!! Ante paw gia parelasi!!! Ta leme Scottas:D η καθηγητρια εχει γινει κολλητσιδα??σε αυτην δε μπορεις να το ξεκοψεις οτι δε μπορεις να ειστε μαζι?? μα καλα,αυτη δεν ηταν που "σκεφτοταν τον περιγυρο" και το "τι θα πει η θεια και ο θειος"?? τωρα αλλαξε γνωμη??πολυ μπερδεμενα μας τα λες :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Pira tin apofasi na tis to ksekopsw!!!8a tis pw an dn 8es na eimaste mazi san zeugari ok diaforetika ante geia!!! Nai freak etsi akrivws opws ta lew einai dustuxws!!!:(:(:( Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Pira tin apofasi na tis to ksekopsw!!!8a tis pw an dn 8es na eimaste mazi san zeugari ok diaforetika ante geia!!! Nai freak etsi akrivws opws ta lew einai dustuxws!!!:(:(:( Αφού αυτή σου το ξέκοψε:blink::blink::blink:...μήπως δεν κατάλαβα κάτι καλά??? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Αφού αυτή σου το ξέκοψε:blink::blink::blink:...μήπως δεν κατάλαβα κάτι καλά??? An deis ta proigoumena posts 8a deis oti me ksanaenoxlei!!!:!: opote 8a katalaveis!!!;) Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 An deis ta proigoumena posts 8a deis oti me ksanaenoxlei!!!:!: opote 8a katalaveis!!!;) Μήπως δεν ξέρεις τι θέλεις; :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts