Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Min me peite xazo vlaka ktl apla dn exw to kouragio na tin antikrisw:(

Γιατι αγορι μου αυτη η αντιδραση :O ?

Πηγαινε σαν να μην εγινε τιποτα και συνεχισε την πορεια σου, μην το κανεις δυσκολο και προπαντων μην χαλαρωνεις στις υποχρεωσεις σου :mad: :p !!

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατι αγορι μου αυτη η αντιδραση :O ?

Πηγαινε σαν να μην εγινε τιποτα και συνεχισε την πορεια σου, μην το κανεις δυσκολο και προπαντων μην χαλαρωνεις στις υποχρεωσεις σου :mad: :p !!

Siga vre epanalipseis kanoume mono!!!Mou steile kai mail!!!:pAurio 8a paw xalaros kamarwtos san na min sumvainei tpt!!!

Kai nai autos pou rwtise an exw maneia me ka8igitries(sout m mas akousoun:lol:)

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Θα την προστατεύσω εγώ. ;)

:lol:Wraio asteio paides:p;):):shifty::X:cry:

Oute pou tin exw dei tin kopela!!!Ftou sas pou sas pernane kai mono apo to mualo sas duafores skepseis!!!

Filika

Nikol@$;)

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Τη γνώρισα χτές πηγαίνοντας με μια πρώην συμμαθήτριά μου που πέρασε φέτος σε ένα μάθημά της, έτσι για παρέα. Παιδιά έχω φάει τρελό κόλλημα γιατί εντάξει σε μια μέρα δν νομίζω να πρόλαβα να την ερωτευτώ. Πώς τα φέρνει η τύχη κ βγαίνουν μακρινοί συγγενείς με τη φίλη μου:blink: Περάσαμε όλο το απόγευμα οι 3 μας και μετά πήγαμε κ σπίτι της να μας το δείξει. Δν πρόλαβα να μάθω κ πολλά γι' αυτήν ακόμα αλλά νιώθω σαν να την ξέρω ήδη κ μοιάζει έμπιστη (αυτό πρέπει να είναι μεγάλο λάθος εκ μέρους μου, γιατί μια λάθος εκτίμηση κ γκρεμίζονται όλα όσα έχω στο μυαλό μου γι' αυτήν:cry:.)

Επίσης παίζει κ ο απρόβλεπτος παράγοντας πρώην συμμαθήτρια που είναι περισσότερο γνωστή παρά φίλη. Αν της πω τι παίζει δν ξέρω πως θα μπορούσε να αντιδράσει.

Ακόμα αν τελικά κάνω ντου κ φάω πόρτα, δεν θα ήθελα να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα ανάμεσά τους.

Συζητώντας με την παρέα μου καταλήγουμε στο να περιμένω να γίνουν τα πράγματα πιο οικεία ανάμεσα στους 3 μας κ μετά βλέπουμε. Στο κάτω κάτω έχουμε χρόνο (μάλλον:worry:).

Και για το τέλος αφήνω το καλύτερο...

Δν ξέρω αν έχει ήδη σχέση:blink::X οπότε όλα τα παραπάνω πάνε περίπατο κ μαζί τους κ εγώ:cry:.

[sIGPIC][/sIGPIC]

trela7 να προσεχεις ...

:confused::confused:

Θα την προστατεύσω εγώ.

τι ιπποτης!!!.. :rolleyes::rolleyes:

Wraio asteio paides

Oute pou tin exw dei tin kopela!!!Ftou sas pou sas pernane kai mono apo to mualo sas duafores skepseis!!!

Filika

Nikol@$;)

αυτο το επιβεβαιωνω κι εγω, δεν με εχει δει!!! αλλα και να με βλεπε και να μουν χαλια, ο νικολας επειδη ειμαι μελλουσα καθηγητρια θα με εβλεπε θεά!!! :D

εχει σουξέ ο κλάδος!! πλάκα πλάκα το φοβαμαι αυτο σε κανενα λυκειο... το φαντάζεστε να πάω να κάνω μάθημα, εγω να ειμαι 23 και αυτα 18 και να μου τυχει τιποτα τετοιο;; :X

Αυτα να τα πεις αλλου ...

καλε αληθεια λεει το παιδι... :O

Όλο και σε κάποιο ματς του Ολυμπιακού θα τη "στάμαπαρες"...

:p χεχεχεχε... :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

Den piga oute simera oute tin deutera agglika giati dn 8elw na tin dw kai dn kserw gt:(:(:(:(Enw mou stelnei emails oti 8elei na ta poume kai 8elei na me dei egw lew oti dn eimai kala kai gai kapoio kairo dn 8a mai spiti kai tetoia!!!Min me peite xazo vlaka ktl apla dn exw to kouragio na tin antikrisw:(

κατσε γιατι χασαμε επεισοδια.εγω εμεινα εκει που εδωσες το ποιημα και σου χαμογελασε,κατι τετοιο....

σουβλακι το σαββατο θα μου πεις τον πονο σου;:lol:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

το φαντάζεστε να πάω να κάνω μάθημα, εγω να ειμαι 23 και αυτα 18 και να μου τυχει τιποτα τετοιο;; :X

Θα περιμενω την μερα που θα μας λες για το ποιηματακι που σου εδωσε μαθητης σου :p ...

Τη γνώρισα χτές πηγαίνοντας με μια πρώην συμμαθήτριά μου που πέρασε φέτος σε ένα μάθημά της, έτσι για παρέα. Παιδιά έχω φάει τρελό κόλλημα γιατί εντάξει σε μια μέρα δν νομίζω να πρόλαβα να την ερωτευτώ. Πώς τα φέρνει η τύχη κ βγαίνουν μακρινοί συγγενείς με τη φίλη μου:blink: Περάσαμε όλο το απόγευμα οι 3 μας και μετά πήγαμε κ σπίτι της να μας το δείξει. Δν πρόλαβα να μάθω κ πολλά γι' αυτήν ακόμα αλλά νιώθω σαν να την ξέρω ήδη κ μοιάζει έμπιστη (αυτό πρέπει να είναι μεγάλο λάθος εκ μέρους μου, γιατί μια λάθος εκτίμηση κ γκρεμίζονται όλα όσα έχω στο μυαλό μου γι' αυτήν:cry:.)

Επίσης παίζει κ ο απρόβλεπτος παράγοντας πρώην συμμαθήτρια που είναι περισσότερο γνωστή παρά φίλη. Αν της πω τι παίζει δν ξέρω πως θα μπορούσε να αντιδράσει.

Ακόμα αν τελικά κάνω ντου κ φάω πόρτα, δεν θα ήθελα να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα ανάμεσά τους.

Συζητώντας με την παρέα μου καταλήγουμε στο να περιμένω να γίνουν τα πράγματα πιο οικεία ανάμεσα στους 3 μας κ μετά βλέπουμε. Στο κάτω κάτω έχουμε χρόνο (μάλλον:worry:).

Και για το τέλος αφήνω το καλύτερο...

Δν ξέρω αν έχει ήδη σχέση:blink::X οπότε όλα τα παραπάνω πάνε περίπατο κ μαζί τους κ εγώ:cry:.

Άποψη μου είναι την επόμενη φορά που θα κανονίσετε να βγείτε οι τρεις σας να προσπαθήσεις να βρεις κοινά ενδιαφέροντα μαζί της ώστε να βρεις ευκαιρία να μάθεις και το τηλέφωνό της και να κανονίσετε μία κοινή έξοδο. Έτσι θα μπορέσεις να καταλάβεις εάν έχει σχέση (που δεν παίζει και σημαντικό ρόλο διότι σήμερα την έχει αύριο ίσως όχι:wink:). Είσαι μεγάλο παιδί για να βάλεις τρίτους (την γνωστή σας) και να μάθει ή να σου πει περισσότερες πληροφορίες. Καλή επιτυχία!:up:

:X

Άποψη μου είναι την επόμενη φορά που θα κανονίσετε να βγείτε οι τρεις σας να προσπαθήσεις να βρεις κοινά ενδιαφέροντα μαζί της ώστε να βρεις ευκαιρία να μάθεις και το τηλέφωνό της και να κανονίσετε μία κοινή έξοδο. Έτσι θα μπορέσεις να καταλάβεις εάν έχει σχέση (που δεν παίζει και σημαντικό ρόλο διότι σήμερα την έχει αύριο ίσως όχι:wink:). Είσαι μεγάλο παιδί για να βάλεις τρίτους (την γνωστή σας) και να μάθει ή να σου πει περισσότερες πληροφορίες. Καλή επιτυχία!:up:

συμφωνω με την φιλη κι εγω :) οτι ειναι να κανεις καντο μονος σου,ποτε μην βαζεις αλλους για σενα.

Never Give Up:!:

Join friend!

Θα περιμενω την μερα που θα μας λες για το ποιηματακι που σου εδωσε μαθητης σου :p ...

:cry::cry::cry:εφιαλτης... οχι τιποτα αλλο, αλλα θα ισοπεδωσω κι ενα παιδι στην εφηβεια του και το σιχαινομαι αυτο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

συμφωνω με την φιλη κι εγω :) οτι ειναι να κανεις καντο μονος σου,ποτε μην βαζεις αλλους για σενα.

Συμφωνώ και εγώ με τον billako...Ότι είναι να κάνεις κάνε το μόνος σου..Έτσι δεν θα έχεις κίνδυνο με το λεγόμενο σπασμένο τηλέφωνο "μου είπε αυτό αλλά να μην στο πω και εσύ τι θες να της πω αλλά δεν μπορώ να το πω αυτό" κτλ

:cry::cry::cry:εφιαλτης... οχι τιποτα αλλο, αλλα θα ισοπεδωσω κι ενα παιδι στην εφηβεια του και το σιχαινομαι αυτο...

Trela7 μήπως να αλλάξεις βαθμίδα εκπαίδευσης?!?Δοκίμασε κανένα ΤΕΙ..Εκεί σίγουρα δεν θα ισοπεδώσεις κάνενα παιδί...

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Trela7 μήπως να αλλάξεις βαθμίδα εκπαίδευσης?!?Δοκίμασε κανένα ΤΕΙ..Εκεί σίγουρα δεν θα ισοπεδώσεις κάνενα παιδί...

Δεν έχει να κάνει...μπορεί ο μαθητής/τρια της να είναι μεγαλύτερος/η...Εχω προσωπικό παράδειγμα...:rolleyes:

Χθες έμαθα, μετά από δύο χρόνια, ότι μαθήτρια τα ριξε σε έναν συνάδελφο. Του είπε στην ψύχρα, σε θέλω, πάμε σε ένα ξενοδοχείο. Το κακό είναι ότι δεν θυμάμαι πια είναι, οπότε δνε ξέρω και ανα άξιζε η περίπτωση...

Δεν έχει να κάνει...μπορεί ο μαθητής/τρια της να είναι μεγαλύτερος/η...Εχω προσωπικό παράδειγμα...:rolleyes:

Χθες έμαθα, μετά από δύο χρόνια, ότι μαθήτρια τα ριξε σε έναν συνάδελφο. Του είπε στην ψύχρα, σε θέλω, πάμε σε ένα ξενοδοχείο. Το κακό είναι ότι δεν θυμάμαι πια είναι, οπότε δνε ξέρω και ανα άξιζε η περίπτωση...

Το είπα γιατί όσο να'ναι στο ΤΕΙ είναι λίγο ξεπεταγμένα τα παιδάκια δεν σκέφτεσαι μην τα ισοπεδώσεις..

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

soyblaki-3- ποσο ηταν η εν λογω μαθητρια και ποσο ο συναδελφος;και ενεδωσε τελικα;

υγ.τι δουλεια κανεις;

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

soyblaki-3- ποσο ηταν η εν λογω μαθητρια και ποσο ο συναδελφος;και ενεδωσε τελικα;

υγ.τι δουλεια κανεις;

Αυτός 32-35, εκείνη δεν ξέρω, γιατί δεν κατάλαβα για ποια μου είπανε.

Δίδασκα τότε σε ΚΕΚ για ECDL, τώρα ψάχνω γα κάτι ποιο μόνιμο και να το χω για extra χρήματα.

οσο χρονων και να ειναι καποιος που του κανεις μαθημα, ειναι μαθητης σου και προσωπικα μου βγαζει αυτο το ειμαι μεγαλυτερη, ειναι μικροτερος, ακομα και αν δεν ειναι ετσι... απλως σε λυκειο, γυμνασιο ειναι χειροτερα τα πραγματα σαφως, γιατι τα παιδια ειναι σε περιεργη ηλικια... :rolleyes::rolleyes:

αληθεια σουβλακιςςς, τι συνεβη ακριβως;; για πες... να προσθεσουμε στο παλμαρε των ιστοριων του θεματος και μια ακομα... :D:D

edit: τωρα το ειδα, γραφαμε μαζι... οκ!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω τι συνέβη, πήρα προχθές ένα φίλο και μου λέει θυμάσαι τον τάδε, του πε μια μαθήτρια να πάνε μετά το μάθημα να βγάλουνε τα μάτια τους. Αν είναι αυτή που νομίζω, γιατί πάνε και 2 χρόνια από τότε, μου τα χε ρίξει και εμένα, αλλά όχι τόσο χύμα. Η εν λόγω, αν είναι βέβαια ξαναλέω αυτή που κατάλαβα, ήταν παντρεμένη με 2 παιδιά, τα οποία καμμιά φορά μας τα κουβάλαγε και στο μάθημα...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...