Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!

Αν και πολύ "ψάρι" στο forum, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι αρκετά προσωπικό.

Είμαι τρελά ερωτευμένη με κάποιον και (ευτυχώς) είμαστε μαζί εδώ και 1 χρόνο περίπου.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση σε αυτή τη σχέση -μέχρι χθες- είναι ότι δεν έχω βαρεθεί καθόλου και απολαμβάνω κάθε στιγμή μαζί του, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντιπαράθεση με τις προηγούμενες σχέσεις μου.

Είμαι πολύ αυθόρμητη μαζί του και ομολογώ :O ότι δεν είναι λίγες οι φορές που τον προκαλώ εγώ για .... όλοι γνωρίζετε. Χθες μου είπε ότι θα ήθελε να καθόμαστε πιο πολύ αγκαλιά και να χαζεύουμε μαζί και όχι να μπαίνουμε κάθε φορά στο "ψητό".

Ίσως να φαίνεται χαζό σε κάποιους δικαιολογημένα, αλλά εμένα αυτό μου έκοψε τα φτερά και με στεναχώρησε πολύ γιατί σημαίνει:

1) ότι από εδώ και πέρα πρέπει να συγκρατούμαι και να μην πράττω αυθόρμητα

2) ότι πιθανότατα έχει βαρεθεί

και δεν ξέρω τί άλλο...

Για να μην αναφέρω το γεγονός ότι όταν μου το είπε αισθάνθηκα πολύ άσχημα, καθώς αυτό είναι κάτι που συνήθως ακούν οι άντρες από τις γυναίκες και όχι το αντίθετο.

Δεν ξέρω τί να κάνω :cry:

Θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σας...

Ευχαριστώ πολύ!

αυτο ειναι καλο για τον συντροφο σου...σημαινει οτι δεν σε θελει μονο για...(καταλαβες) αλλα θελει να προσθεσετε και ρομαντικες στιγμες ας πουμε.

τωρα για το αν συγρατησε ή οχι...αυτο ειναι θεμα δικο σου...και αυτο δεν ειναι κατι που το προγραμματιζουμε..ειναι κατι που βγαινει αυθορμητο..και σιγουρα υπαρχουν φορες που θελουμε να....αλλα....δεν το θελουμε 100% για διαφορους λογους (προβληματα με τη δουλεια κτλ)

δεν ειναι αναγκη να στεναχωρηθεις...μπορει εκεινη η στιγμη που διαλεξες να ηταν ακαταλληλη για εκεινον.

Never Give Up:!:

Join friend!

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε όλους!

Αν και πολύ "ψάρι" στο forum, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι αρκετά προσωπικό.

Είμαι τρελά ερωτευμένη με κάποιον και (ευτυχώς) είμαστε μαζί εδώ και 1 χρόνο περίπου.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση σε αυτή τη σχέση -μέχρι χθες- είναι ότι δεν έχω βαρεθεί καθόλου και απολαμβάνω κάθε στιγμή μαζί του, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντιπαράθεση με τις προηγούμενες σχέσεις μου.

Είμαι πολύ αυθόρμητη μαζί του και ομολογώ :O ότι δεν είναι λίγες οι φορές που τον προκαλώ εγώ για .... όλοι γνωρίζετε. Χθες μου είπε ότι θα ήθελε να καθόμαστε πιο πολύ αγκαλιά και να χαζεύουμε μαζί και όχι να μπαίνουμε κάθε φορά στο "ψητό".

Ίσως να φαίνεται χαζό σε κάποιους δικαιολογημένα, αλλά εμένα αυτό μου έκοψε τα φτερά και με στεναχώρησε πολύ γιατί σημαίνει:

και δεν ξέρω τί άλλο...

Για να μην αναφέρω το γεγονός ότι όταν μου το είπε αισθάνθηκα πολύ άσχημα, καθώς αυτό είναι κάτι που συνήθως ακούν οι άντρες από τις γυναίκες και όχι το αντίθετο.

Ευχαριστώ πολύ!

οταν λεμε οτι αλλαζουν οι εποχες....:O

Καλημέρα σε όλους!

και δεν ξέρω τί άλλο...

Ευχαριστώ πολύ!

Θετικότατο το βρίσκω, μάλλον ωριμάζει η σχέση σας.

AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition

http://www.vmall.com/product/1668.html

billakosss να διευκρινίσω ότι οι ρομαντικές στιγμές υπήρχαν και μέχρι τώρα, δεν είμαστε σκυλιά...

Και εν πάσει περιπτώσει δεν καταλαβαίνω το λόγο που αυτά τα 2 δεν μπορούν να συνδυαστούν...

Trancer 13 αυτό είναι γνωστό εδώ και καιρό και δε βρίσκω το κακό στο να ξέρει ο κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου φύλου τί θέλει και να το επιδιώκει, χωρίς βέβαια να ξεπερνά τα όρια..

billakosss να διευκρινίσω ότι οι ρομαντικές στιγμές υπήρχαν και μέχρι τώρα, δεν είμαστε σκυλιά...

Και εν πάσει περιπτώσει δεν καταλαβαίνω το λόγο που αυτά τα 2 δεν μπορούν να συνδυαστούν...

Trancer 13 αυτό είναι γνωστό εδώ και καιρό και δε βρίσκω το κακό στο να ξέρει ο κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου φύλου τί θέλει και να το επιδιώκει, χωρίς βέβαια να ξεπερνά τα όρια..

δεν ειπα οτι ειστε σκυλια.

Join friend!

Καλημέρα σε όλους!

και δεν ξέρω τί άλλο...

Ευχαριστώ πολύ!

κοιτα... αυτό που σου ζητησε θα ηθελα πολυ να το ακουσω και εγω! και τι δεν θα εδινα δηλαδη για να το ακουσω, σε σχεση με την αγκαλια εννοω... αλλα το αλλο, το να ξεκινας εσυ κατι πρωτη και να μην το εχει ξεκινησει εκεινος το εχω κανει κι εγω πλειστακις... :O:O

δεν νομιζω οτι ο ανθρωπος δε σε θελει ή σε βαρεθηκε οπως λες, απλως ίσως στο μυαλό του να περασε η σχεση σας σε αλλη φαση. μπορει γι αυτον να περασε η πρωτη καψα που δεν μπορεις να εισαι μακρια απο τον αλλον και να πηγε το θεμα στο πιο ρομαντικο και τρυφερο! δεν ειναι κακο αυτο, ισα ισα που δεν σε βλεπει επιπολαια... ουτως ή αλλως δεν σου ζητησε και να μην κανετε καθολου... :X:X απλως να υπαρχει χωρος και χρονος και για πιο τρυφερες στιγμες... καταλαβαινω τι θα επαθες και πως θα ενιωσες οταν το ακουσες, αλλα νομιζω οτι κατα βαθος ειναι κατι καλο. θα ηθελες να μεινει στασιμη η σχεση σου; δεν σημαινει οτι επειδη μπορει να εφυγε η πρωτη καψα οτι φευγει και ο ερωτας... ισα ισα μπορει τα αισθηματα να ωριμαζουν τοτε!!! :)

εξαλλου σκεψου και το αλλο που δεν το λεω για το φιλο σου αλλα για ολους τους ανδρες και τις γυναικες... ειχα διαβασει καποτε οτι οι ανδρες κανουν σεξ και μετα ενδιαφερονται να γνωριστουν καλα με την κοπελα, ενω οι γυναικες θελουν να γνωριστουν καλα για να κανουν σεξ με καποιον... αντε τωρα να βρεθει ακρη!!! μην το παρετε ολοι κυριολεκτικα τωρα, δεν ισχυει για ολους!!!! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

Λοιπόν όλα είναι τυχερά...

Σε μια από τις επισκέψεις στην πολυκατοικία της αδελφής μου, μου έτυχε το εξής θείο δώρο:

Έφυγα κατά τις 01:30 ξημερώματα πέμπτης 13/09 από τον 5ο όροφο και πήγα προς το ασανσέρ. Η πόρτα φάνηκε να κλείνει εκείνη τη στιγμή και βιάστηκα να μπω κι εγώ για να μην περιμένω πότε θα ξανάρθει.

Μπαίνοντας μέσα βλέπω μια γειτόνισσα της αδελφής μου (σαραντάρα την κόβω) με πυτζάμες η οποία μάλιστα γύρισε προς στιγμήν και φάνηκε το τάγκα της. Μου κόπηκε η ανάσα στην κυριολεξία και γύρισα πρόσωπο για να μην έχουμε τα χειρότερα!

Η επόμενη αίσθηση ήταν ότι σταμάτησε το ασανσέρ και γύρισα να δω σε ποιόν όροφο ήταν όπου με έκπληξη διαπιστώνω πως η κυρία είχε ακόμη το δάχτυλό της πάνω στο stop και τη ρωτώ τι έγινε?

Μου λέει αυτολεξεί: σε έχω ξανατσεκάρει και δεν μπορώ… *&^%$#,

Μόνο μην φωνάξεις αν δεν θέλεις.

Της λέω με έκπληξη, που εδώ? Και μου λέει εδώ και τώρα…

Ομολογώ δεν αντέξαμε πάνω από 3 λεπτά ή έτσι μου φάνηκε!

Όταν τελείωσε το *&^%$# και φτάσαμε ισόγειο, μου λέει στο αυτί: μικρέ την επόμενη φορά θα λιποθυμήσεις γιατί θα φέρω την %$#@! Φίλη μου!

Έκτοτε όμως δεν την έχω ξαναδεί παρόλο που επισκέπτομαι πιο τακτικά την αδελφή μου στα ίδια ωράρια.

Τι να έγινε άραγε??? Έχω φάει τρελό κόλλημα παιδιά εδώ και ένα μήνα περίπου όλο αυτό σκέφτομαι!!!

Kαι μετά ξύπνησες.:up:

billakosss κατάλαβα ότι δεν είπες αυτό, απλά διευκρίνισα για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

efsevi και trela με εμψυχώνουν πολύ οι καλοπροαίρετες απαντήσεις σας, αλλά εγώ γιατί νομίζω το αντίθετο? Μάλλον ανασφάλεια θα είναι ή με επηρεάζει το γεγονός ότι για εμένα το επόμενο επίπεδο που περνάει η σχέση δεν αποκλείει το πρώτο, απλά συνυπάρχουν...

Εσένα δε θα σου έμενε αξέχαστη μια ανάλογη εμπειρία; Και δεν είναι απίθανη να συμβεί, γιατί πολλά ακούω τώρα τελευταία και δεν έχω λόγο να μην τα πιστέψω...

Μακάρι να κοιμόμουνα φίλε johner. Το θέμα είναι πως πιο πολύ με απασχολεί το ότι το σκέφτομαι μέρα-νύχτα, παρά το ότι η εν λόγω κυρία θέλησε να εξαφανιστεί (από ότι φαίνεται).

Φοβάμαι να ρωτήσω και την αδελφή μου μην με πάρει χαμπάρι.

Μακάρι να κοιμόμουνα φίλε johner. Το θέμα είναι πως πιο πολύ με απασχολεί το ότι το σκέφτομαι μέρα-νύχτα, παρά το ότι η εν λόγω κυρία θέλησε να εξαφανιστεί (από ότι φαίνεται).

Φοβάμαι να ρωτήσω και την αδελφή μου μην με πάρει χαμπάρι.

Δική μου συμβουλή είναι να το θυμάσαι απλώς ως μια πολύ έντονη και όμορφη εμπειρία και να το αφήσεις εκεί.

Είναι από αυτά που τα θυμάσαι μεγαλύτερος και τα αναπολείς, ενώ οι άλλοι μπορεί και να μη σε πιστέψουν αν τα πεις...

Αν προσπαθήσεις να τη βρεις, και να τα καταφέρεις το πιο πιθανό είναι να μη θέλει να επαναληφθεί κι εκτός αυτού το όλο γεγονός θα χάσει τη μαγεία που έχει τώρα.

Αν θέλεις με ακούς...

ε λογικο ειναι φιλε μου...γλυκαθηκες...δεν θα σε χαλουσε ξανα κατι τετοιο...:wink:

Join friend!

Επιμένω πως πρέπει να μείνει έτσι... Σε άλλη περίπτωση κατά 90% θα το "χαλάσεις".

Κάποια πράγματα απλά τα ζεις και δεν τα ψάχνεις παραπέρα.

Επιμένω πως πρέπει να μείνει έτσι... Σε άλλη περίπτωση κατά 90% θα το "χαλάσεις".

Εσύ δίκαιο έχεις, αλλά κι εγώ που έχω χάσει τον ύπνο μου?

Εσύ δίκαιο έχεις, αλλά κι εγώ που έχω χάσει τον ύπνο μου?

ε πανε χτυπα της την πορτα! και πες ειμαι το παιδι απο πανω/κατω θα ηθελα να σας παρω λιγο ζαχαρη!

Join friend!

billakosss κατάλαβα ότι δεν είπες αυτό, απλά διευκρίνισα για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

efsevi και trela με εμψυχώνουν πολύ οι καλοπροαίρετες απαντήσεις σας, αλλά εγώ γιατί νομίζω το αντίθετο? Μάλλον ανασφάλεια θα είναι ή με επηρεάζει το γεγονός ότι για εμένα το επόμενο επίπεδο που περνάει η σχέση δεν αποκλείει το πρώτο, απλά συνυπάρχουν...

βρε σιγουρα το ενα επιπεδο δεν αποκλειει το αλλο, εξαλλου και εκεινος δεν ειπε κατι τετοιο, απλως θελει να εχετε και πιο τρυφερες στιγμες. αν επαυε να σε θελει ερωτικα και ηθελε μονο τις τρυφεροτητες θα ειχατε προβλημα, αλλα τωρα τα θελει και τα δυο, ισως σε ιση αναλογια, ενω μεχρι τωρα δεν ηταν ετσι... μαλλον μια μικρη ανησυχια εχεις που ειναι λογικη, ολοι τα περναμε αυτα... αλλα σκέψου ποσες θα θελαμε να το ακουσουμε αυτο!! :rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

βρε σιγουρα το ενα επιπεδο δεν αποκλειει το αλλο, εξαλλου και εκεινος δεν ειπε κατι τετοιο, απλως θελει να εχετε και πιο τρυφερες στιγμες. αν επαυε να σε θελει ερωτικα και ηθελε μονο τις τρυφεροτητες θα ειχατε προβλημα, αλλα τωρα τα θελει και τα δυο, ισως σε ιση αναλογια, ενω μεχρι τωρα δεν ηταν ετσι... μαλλον μια μικρη ανησυχια εχεις που ειναι λογικη, ολοι τα περναμε αυτα... αλλα σκέψου ποσες θα θελαμε να το ακουσουμε αυτο!! :rolleyes::rolleyes:

Πρόσεχε τί εύχεσαι! :) :) πλάκα κάνω...

Και σε ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση!

Πρόσεχε τί εύχεσαι! :) :) πλάκα κάνω...

Και σε ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση!

:lol::lol::lol: οντως αυτο ισχυει... αν μου ελεγε οτι ηθελε περισσοτερες αγκαλιτσες θα μου αρεσε, αν ηθελε και το αλλο βεβαια... αλλα το θεμα ειναι οτι εκεινος εχει πολλες αγκαλιτσες και χαδια, γιατι εγω τα κανω, αυτος δεν τα κανει... αχ... με πατησες τωρα και ποναω... :sorry::sorry::sorry::baby::baby:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ιδανικό είναι τα συναισθήματα να προχωρούν με αμοιβαίο τρόπο και για τους δύο αλλιώς αυτός που νιώθει περισσότερα ενδέχεται να πληγωθεί, ιδιαίτερα αν αρχίσει τις υποχωρήσεις για χάρη του άλλου, υποχωρήσεις όμως που κατά βάθος δε θέλει να κάνει αλλά τις δέχεται για να κερδίσει την ανταπόκρισή του αλλού.

Το ιδανικό είναι τα συναισθήματα να προχωρούν με αμοιβαίο τρόπο και για τους δύο αλλιώς αυτός που νιώθει περισσότερα ενδέχεται να πληγωθεί, ιδιαίτερα αν αρχίσει τις υποχωρήσεις για χάρη του άλλου, υποχωρήσεις όμως που κατά βάθος δε θέλει να κάνει αλλά τις δέχεται για να κερδίσει την ανταπόκρισή του αλλού.

δυστυχώς νομίζω ότι σπάνια τα συναισθήματα προχωρούν αμοιβαία στα ζευγάρια,πάντα κάποιος είναι περισσότερο ερωτευμένος από τον άλλο και πάντα κάποιος κάνει περισσότερες υποχωρήσεις. Ωστόσο η τραγική περίπτωση είναι όταν κάνει υποχωρήσεις αυτός που νιώθει "λιγότερα" μόνο και μόνο για να μην πληγώσει τον άλλο, κάποια στιγμή θα του βγει η πίεση προς τα έξω και ο άλλος θα πληγωθεί περισσότερο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δική μου συμβουλή είναι να το θυμάσαι απλώς ως μια πολύ έντονη και όμορφη εμπειρία και να το αφήσεις εκεί.

Είναι από αυτά που τα θυμάσαι μεγαλύτερος και τα αναπολείς, ενώ οι άλλοι μπορεί και να μη σε πιστέψουν αν τα πεις...

Αν προσπαθήσεις να τη βρεις, και να τα καταφέρεις το πιο πιθανό είναι να μη θέλει να επαναληφθεί κι εκτός αυτού το όλο γεγονός θα χάσει τη μαγεία που έχει τώρα.

Αν θέλεις με ακούς...

ELEOS KAI HMARTON MAZI!!!!!!!:blink:

GIA ONOMA TOU THEOU KAI THS PANAGIAS, TOU ALLAX, TOU VOUDA KAI TOU KOUDA???:!:

TI TOU LES TOU ANTHRWPOU?????:wacko:

GIATI NA EXEI NA THIMATAI MONO MIA FORA KAI OXI 2???

AGORI MOU VOUR STON PATSA. AMA GOUSTARES KINIGISE TO.

TI ALLO THA AKOUSOUME GIA ONOMA!!!1

Καλημέρα σε όλους!

και δεν ξέρω τί άλλο...

Ευχαριστώ πολύ!

Ntaksei mhn anhsyxeis. Den nomizw na nai tpt sovaro.

Apla koitakse na emploutiseis ligo to erwtiko paixnidi. Ksereis esy. ;)

Oyte pernaei krish h sxesh sas oute tpt. Apla mporei na exei varethei ligo.

Kai opws leei kai mia palia tatzikistanh paroimia: "kai mousaka na trws kathe mera, kapote tha ton varetheis" ;)

Good luck

Milisa me tin ka8igitria mou simera kai 8a vgw mazi tis ti paraskeui vradu:):p;)

Tis eipa oti tis egrapsa kati kai anupomonei na tis dwsw to poimataki mou:D:):p:)

Filika

Scottas:D:love:

P.S. Mallon siga siga petuxainw to stoxo mou:whistle:

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Milisa me tin ka8igitria mou simera kai 8a vgw mazi tis ti paraskeui vradu:):p;)

Tis eipa oti tis egrapsa kati kai anupomonei na tis dwsw to poimataki mou:D:):p:)

Filika

to lower 8a to pareis?

iN seArch of a brAin...

http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg

Filika

kammia garconiera-apothiki eleftheri paizei???

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...