libido Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Εγώ ένα ξέρω. Αν ο έρωτας θέλει να σε βρει, θα έρθει και θα σε βρει. εμένα δεν θέλει να με βρεί!:( Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 εμένα δεν θέλει να με βρεί!:( εμενα μολις με βρισκει με αφηνει...:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 εμένα δεν θέλει να με βρεί!:(τοτε σταματα να παιζεις κρυφτο.. το παιχνιδι που ταιριαζει σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι το κυνηγητο.. βγες απο εκει που κρυβεσαι να σε δει λιγο το μωρακι με την πανα που πεταει βελακια δεξια - αριστερα.αν δε σε κυνηγησει αυτο,κανε πως το κυνηγας εσυ..και που θα παει...θα ασχοληθει και μαζι σου:) :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 τί να κάνω; που να το κυνηγήσω; Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Εγω διαφωνω...Αν αδιαφορησεις για το εν λογω μωρακι που πεταει βελακια, τοτε ειναι που θα αρχισει να ασχολειται αυτο μαζι σου...Οπως ολα τα μωρα αλλωστε...:p Τα πραγματα τα ομορφα ερχονται εκει που δεν τα περιμενεις και γινονται τα θαυματα οταν παψεις να επιμενεις...:love: που λεει κι ο Τερζης...:O [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Φίλε, κ εγώ έτσι πίστευα μεχρι πριν ένα μήνα και λίγες μέρες... Κ έφτασα πλέον να είμαι σε σχέση εδώ κ 1 μήνα κ 1 μέρα κ να περνάω πολύ καλα :) οπότε, άν είναι να σε βρεί, θα σε βρεί... Όπου κ να κρυφτείς, ότι κ να κάνεις... ;) Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 αχ τερζή! δεν επιμένω! δεν βλέπω τα σημάδια. αδιαφορώ, και πως θα το γνωρίσω; Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 αχ τερζή! δεν επιμένω! δεν βλέπω τα σημάδια. αδιαφορώ, και πως θα το γνωρίσω;Αχ κουκλα μου, πιστεψε με θα το καταλαβεις...;) :O Πολλες φορες οταν εχουμε καιρο να ερωτευτουμε, πιεζουμε κατα καποιο τροπο τον εαυτο μας να ερωτευθει καποιον, οταν ομως συμβει πραγματικα...το ξερεις απ'το πρωτο δευτερολεπτο.:love: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Θα ερθει και ο ερωτας, το μονο που δεν θελει ειναι απογοητευση. Σιγουρα καποιες φορες ειναι δυσκολο να μην δεν εχεις ενα ατομο να του πεις αυτα που νιωθεις αλλα τι να κανουμε....!!!!! Δεν νομιζω οτι πρεπει να μας παιρνει απο κατω:O :O Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Αχ κουκλα μου, πιστεψε με θα το καταλαβεις...;) :O Πολλες φορες οταν εχουμε καιρο να ερωτευτουμε, πιεζουμε κατα καποιο τροπο τον εαυτο μας να ερωτευθει καποιον, οταν ομως συμβει πραγματικα...το ξερεις απ'το πρωτο δευτερολεπτο.:love: Τί γίνεται όμως στην περίπτωση που ερωτευτούμε αλλά δεν υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα παρά μόνο αδιαφορία? ( Προσωπική εμπειρία και μάλλον όχι μόνο δική μου http://qsmile.com/qsimages/47.gif ) no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Τί γίνεται όμως στην περίπτωση που ερωτευτούμε αλλά δεν υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα παρά μόνο αδιαφορία? ( Προσωπική εμπειρία και μάλλον όχι μόνο δική μου http://qsmile.com/qsimages/47.gif ) Ολων μας πες καλυτερα...;) Τοτε απλα αυτος ο ανθρωπος δεν αξιζει για σενα αφου δεν βλεπει το τι αξιζεις εσυ και το ποσα θα μπορουσες να του προσφερεις.;) Πιστευω οτι ο δυνατος ερωτας εξαλλου ερχεται οταν υπαρχει ανταποκριση, αλλιως μενει ως κατι ανεκπληρωτο και παμε γι'αλλα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 ελαααααααααααααααα βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε μην σκας... εγω παλι νιωθω τοσο ωραια που σκεφτομαι μπροστα με αναση και σιγουρια μετα απο πολυ καιρο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Ναι εσύ βρήκες το ταίρι σου και μιλάς εκ του ασφαλούς! What about the rest of us? What of the singles???? Πάντως εγώ δεν ανησυχώ.Όταν είναι να έρθει θα έρθει.Ούτε χαλιέμαι ούτε τίποτα.Απλά είναι κάποιες στιγμές που το σκέφτομαι και νιώθω "κάπως". Κατά τ'άλλα μια χαρά! Προσπαθώ να απολαύσω την ελευθερία μου! no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 δεν μιλαω εκ του ασφαλους...οπως ηρθε ετσι μπορει να φυγι απλα απολαμβανω την καθε στιγμη... και η ''ελευθερια'' εχει την γλυκα της... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Ναι εσύ βρήκες το ταίρι σου και μιλάς εκ του ασφαλούς! What about the rest of us? What of the singles???? Ελα μικρος εισαι, η καλυτερη ηλικια 17-18;) Ολες οι φασεις εχουν τα καλα τους...Και η single φαση και η unsingle:p ;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Εγώ ένα ξέρω.Απόψε πάω Καστοριά!!!! http://qsmile.com/qsimages/263.gif ( Το έχω πει 80 φορές αλλά δεν με νοιάζει! http://qsmile.com/qsimages/95.gif ) no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Εγώ ένα ξέρω.Απόψε πάω Καστοριά!!!! http://qsmile.com/qsimages/263.gif ( Το έχω πει 80 φορές αλλά δεν με νοιάζει! http://qsmile.com/qsimages/95.gif )Σορρυ για το οφφ τοπικ αλλα η Καστορια τα σπαει...Ζηλευω τρελα...:O Καλα να περασεις!!!:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Ολων μας πες καλυτερα...;) Τοτε απλα αυτος ο ανθρωπος δεν αξιζει για σενα αφου δεν βλεπει το τι αξιζεις εσυ και το ποσα θα μπορουσες να του προσφερεις.;) Πιστευω οτι ο δυνατος ερωτας εξαλλου ερχεται οταν υπαρχει ανταποκριση, αλλιως μενει ως κατι ανεκπληρωτο και παμε γι'αλλα. Sofi-k θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω μαζι σου στο θεμα δεν αξιζει αυτος που δεν ανταποκρινεται!!! Ειναι καπως εγωιστικο αυτο που λες, και νομιζω πως ο μονος σκοπος αυτης της λογικης ειναι η παρηγορια οπου μονο απο αυτη την πλευρα ειναι σωστη γιατι δινεις δυναμη στον αλλον. Αν το σκεφτεις ομως καλυτερα γιατι να μην ησουν εσυ αυτος που "δεν αξιζει"???;) Οπως πολυ σωστα ειπες ολοι λιγο πολυ εχουμε δεχτει και εχουμε δωσει τετοιες πικρες απο και σε ατομα!! Στα ατομα που δεν εχουμε ανταποκρυθει τι σημαινει οτι δεν αξιζαμε εμεις γι' αυτα ή αυτα για εμας???;) Μην παρεξηγηθω απο κανεναν μιλαω γενικα και οχι προσωπικα αλλωστε δεν σας ξερω κιολας!!!:) Μακαρι ολοι να εχετε οχι απο εναν και μια αλλα απο 10 ατομα στην ζωη σας!!!!:) δεν μιλαω εκ του ασφαλους...οπως ηρθε ετσι μπορει να φυγι απλα απολαμβανω την καθε στιγμη... και η ''ελευθερια'' εχει την γλυκα της... Συμφωνω με την miranta που λεει οτι πρεπει να απολαμβανουμε την καθε στιγμη ειναι πολυ σωστη!!!! Και βεβαια η "ελευθερια" εχει την γλυκα της απλως ειναι γρηγορες και λιγες οι ευχαριστες στιγμες της γι' αυτο και εγω για να τις κανω περισσοτερες εκτος απο την ελευθερια βλεπω και την "Σωτηρια", "Μαρια" κλπ, κλπ!!!! :O :O:) Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Sofi-k θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω μαζι σου στο θεμα δεν αξιζει αυτος που δεν ανταποκρινεται!!! Ειναι καπως εγωιστικο αυτο που λες, και νομιζω πως ο μονος σκοπος αυτης της λογικης ειναι η παρηγορια οπου μονο απο αυτη την πλευρα ειναι σωστη γιατι δινεις δυναμη στον αλλον. Αν το σκεφτεις ομως καλυτερα γιατι να μην ησουν εσυ αυτος που "δεν αξιζει"???;) Οπως πολυ σωστα ειπες ολοι λιγο πολυ εχουμε δεχτει και εχουμε δωσει τετοιες πικρες απο και σε ατομα!! Στα ατομα που δεν εχουμε ανταποκρυθει τι σημαινει οτι δεν αξιζαμε εμεις γι' αυτα ή αυτα για εμας???;) Μην παρεξηγηθω απο κανεναν μιλαω γενικα και οχι προσωπικα αλλωστε δεν σας ξερω κιολας!!!:) Μακαρι ολοι να εχετε οχι απο εναν και μια αλλα απο 10 ατομα στην ζωη σας!!!!:) Συμφωνω με την miranta που λεει οτι πρεπει να απολαμβανουμε την καθε στιγμη ειναι πολυ σωστη!!!! Και βεβαια η "ελευθερια" εχει την γλυκα της απλως ειναι γρηγορες και λιγες οι ευχαριστες στιγμες της γι' αυτο και εγω για να τις κανω περισσοτερες εκτος απο την ελευθερια βλεπω και την "Σωτηρια", "Μαρια" κλπ, κλπ!!!! :O :O:) εισαι πολυ σωστος καλε μου...:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Sofi-k θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω μαζι σου στο θεμα δεν αξιζει αυτος που δεν ανταποκρινεται!!! Ειναι καπως εγωιστικο αυτο που λες, και νομιζω πως ο μονος σκοπος αυτης της λογικης ειναι η παρηγορια οπου μονο απο αυτη την πλευρα ειναι σωστη γιατι δινεις δυναμη στον αλλον. Αν το σκεφτεις ομως καλυτερα γιατι να μην ησουν εσυ αυτος που "δεν αξιζει"???;) Οπως πολυ σωστα ειπες ολοι λιγο πολυ εχουμε δεχτει και εχουμε δωσει τετοιες πικρες απο και σε ατομα!! Στα ατομα που δεν εχουμε ανταποκρυθει τι σημαινει οτι δεν αξιζαμε εμεις γι' αυτα ή αυτα για εμας???;) Εχεις ενα δικιο...Απλα το θεμα της απορριψης ειναι μεγαλο και οι λογοι που μπορει να μην ανταποκριθει καποιος ειναι πολλοι...Μπορει να μην κολλαει σαν ατομο με τον αλλον, μπορει να μην του αρεσει καθαρα εμφανισιακα, μπορει να μην ειναι σε φαση για σχεση, μπορει πολλα...Οντως το "δεν αξιζε" ειναι λαθος εκφραση...Οπως και να 'χει ομως νομιζω θα συμφωνησεις μαζι μου οτι οταν ο αλλος δεν θελει, παμε γι' αλλα...Καλυτερα...;) Καθε εμποδιο για καλο, και αυτο μου το χει αποδειξει πολλες φορες η ζωη... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Εχεις ενα δικιο...Απλα το θεμα της απορριψης ειναι μεγαλο και οι λογοι που μπορει να μην ανταποκριθει καποιος ειναι πολλοι...Μπορει να μην κολλαει σαν ατομο με τον αλλον, μπορει να μην του αρεσει καθαρα εμφανισιακα, μπορει να μην ειναι σε φαση για σχεση, μπορει πολλα...Οντως το "δεν αξιζε" ειναι λαθος εκφραση...Οπως και να 'χει ομως νομιζω θα συμφωνησεις μαζι μου οτι οταν ο αλλος δεν θελει, παμε γι' αλλα...Καλυτερα...;) Καθε εμποδιο για καλο, και αυτο μου το χει αποδειξει πολλες φορες η ζωη... Σε αυτο δεν διαφωνω!!!;) ;) Η ζωη:love: συνεχιζεται!!!:) Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capacitor Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Το να είσαι homo χωρίς να έχεις κάνει κάτι στερείται λογικής. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για hetero. Έτσι είναι,δεν είναι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Το να είσαι homo χωρίς να έχεις κάνει κάτι στερείται λογικής. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για hetero. Έτσι είναι,δεν είναι; Το εξηγεις γιατι τα homo και hetero δεν τα επιασα???:O :O Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capacitor Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 gay kai straight αντίστοιχα.Το λένε οι λέξεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Το εξηγεις γιατι τα homo και hetero δεν τα επιασα???:O :O Ούτε κι εγώ. Χρόνια πολλά κιόλας! no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts