Jump to content

GTA 4

Meraklis56
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ αν και πολύ πορωμένος με το GTA IV,το έβαλα στην άκρη...

Αυτή η κάμερα είναι ΤΡΑΓΙΚΗ,με ζαλίζει και δυστυχώς δεν μπορώ να παίξω ούτε πεντάλεπτο.

• Απαντήσεις 219
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξερω αν απο καπου αναβουν αλλα επειδη τα αναβουν τα αλλα αυτοκινητα ελεγα...
:w00t:

Αυτή η κάμερα είναι ΤΡΑΓΙΚΗ,με ζαλίζει και δυστυχώς δεν μπορώ να παίξω ούτε πεντάλεπτο.

Γιατί δε δοκιμάζεις να παίξεις με gamepad? Πρέπει να είναι σαφώς καλύτερο ως προς τον έλεγχο της κάμερας ειδικά στο οδήγημα αν κρίνω από την έκδοση για τις κονσόλες. Είναι βέβαια λιγότερο άμεσο στο σημάδι... Έχουν auto-aim οι εκδόσεις για PC? Δεν έχω παίξει ποτέ GTA σε PC.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

• 3 weeks later...
το εχω το παιχνιδακι κατεβασει εδω και κανα διμηνο αλλα δεν μπορω να παιξω!!δεν μπορω να περασω το *****..εχω περασει διαφορα ***** αλλα κανενα δεν δουλευε..ξερεις κανεις καμια βοηθεια?

Πρεπει να κατεβασεις το τελευταιο patch(1.0.2) και τοτε θα ειναι ολα ενταξει...

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

Τελικά έχει ΄κρακαριστεί' αυτο το παιχνίδι; Γιατι άκουσα ότι εχει καλή προστασία.

Επισης έχει προσπαθησει κανενας να το παιξει με πιο αδυναμο μηχανημα;

• 2 weeks later...

Ναι εχει κρακαριστει,τωρα μολις το εβαλα αλλα απογοητευτικα.Το μηχανημα ειναι

core2 duo 2.33Ghz

2GB Ram

Ge force 8500GT 256MB

τα εχω ολα στο low με 800Χ600 και παλι κολλαει.Ελεος δηλαδη τι θελει για να παιξει ικανοπιητικα????

[sIGPIC][/sIGPIC]

core2 duo 2.33Ghz

2GB Ram

Ge force 8500GT 256MB

τα εχω ολα στο low με 800Χ600 και παλι κολλαει.Ελεος δηλαδη τι θελει για να παιξει ικανοπιητικα????

Έχεις Vista;

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• 3 weeks later...

core2 duo 2.33Ghz

2GB Ram

Ge force 8500GT 256MB

Το παιχνίδι είναι σχεδιασμένο για τετραπύρηνους επεξεργαστές οπότε είναι λογικό να ζορίζονται οι διπύρηνοι. Ούτε στο δικό μου παίζει (T7700, 4GB RAM, NVidia Quadro FX1600M)

:shifty:

• 2 weeks later...

Παιδια εχω αγορασει το gta iv για pc μολις παει να γινει εγκατασταση το παιχνιδι μου λεει οτι πρεπει να παω στην microsoft και να κατεβασω μια εκδοση ξερετε μιπος ποιοα ειναι η ιστοσελιδα?

ta windows mou einai service pack 1.alla otan pao na mpo stin selida tis microsoft dn kanei tpt.dn milame gia to windows live alla gia kati allo.to vgazei molis xekinaei i egkatastasei tou iv

gia windows vista

Πριν κανεις την εγκατασταση θα κατεβασεις τα εξης αρχεια:

Net FrameWork 3.5 SP1

Games For Windows Live

ADOBE FLASH PLAYER

Aφου τα εγκαταστησεις μετα θα κανεις κανονικα install το παιχνιδι.

Y.Γ Αν εχεις XP χρειαζεσαι το SP3 αν εχεις Vista το SP1

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πριν κανεις την εγκατασταση θα κατεβασεις τα εξης αρχεια:

Net FrameWork 3.5 SP1

Games For Windows Live

ADOBE FLASH PLAYER

Aφου τα εγκαταστησεις μετα θα κανεις κανονικα install το παιχνιδι.

Y.Γ Αν εχεις XP χρειαζεσαι το SP3 αν εχεις Vista το SP1

:)

Πολυ σωστός..Επίσης να ξέρεται ότι το game χρησιμοποιεί αρκετά τον επεξεργαστή...

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

• 4 weeks later...

Γενικοτερα, τα χρησιμοποιει ΟΛΑ και ΠΟΛΥ....

Οντως ομως, ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που τα cloakια του επεξεργαστη δινουν αρκετα στην αποδοση του...

Υποψιν οτι πρεπει να εχετε το τελευταιο patch 1.0.3, και για τους χρηστες των πιο καινουριων καρτων της ΑΤΙ, προς το παρων οι Catalyst 9.3 αποδιδουν καλυτερα...

Απλώς....Κωστας

• 3 weeks later...

εγω για να κανω αυτο το παιχνιδι να δουλεψει αγορασα:

νεα μητρικη ASUS

CPU: AMD PHENOM 4X 2.4GHz

καρτα γραφικων: ATI radeon 4670

& 4GB RAM

ενας φιλος μου που εχει playstation 3 μου ειπε πως στο pc μου ειναι καλυτερο

If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;)

• 4 weeks later...
το τερματισα 1 εβδομαδα απο τη μερα που το αγορασα...εκεινο το αυτοκινητο(infernus) που σου δινει ο brushy(δεν ειμαι 100% σιγουρος για το ονομα του αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι gay:p) δεν παιζεται. όταν σου το δωσει υπαρχει πιθανοτητα να το δεις και στο δρομο και να το παρεις σε αλλο χρωμα. Πριν σου το δωσει θα το βλεπεις μόνο σε αγωνες αλλα δοκιμασα να το παρω μα δεν τα καταφερα:(. Ευτυχως τώρα το κραταω και ειμαι cool:lol::lol:
If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;)

το τερματισα 1 εβδομαδα απο τη μερα που το αγορασα...εκεινο το αυτοκινητο(infernus) που σου δινει ο brushy(δεν ειμαι 100% σιγουρος για το ονομα του αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι gay:p) δεν παιζεται. όταν σου το δωσει υπαρχει πιθανοτητα να το δεις και στο δρομο και να το παρεις σε αλλο χρωμα. Πριν σου το δωσει θα το βλεπεις μόνο σε αγωνες αλλα δοκιμασα να το παρω μα δεν τα καταφερα:(. Ευτυχως τώρα το κραταω και ειμαι cool:lol::lol:

Απ' ό,τι θυμάμαι το έβρισκα συχνά παρκαρισμένο κάτω από το σπίτι του Bernie (του γκέι Σέρβου) κοντά στο πάρκο στο Algonquin.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Kαι τι αυτοκινητο ειναι αυτο???

Μοιάζει με Lamborghini.

http://gta.wikia.com/wiki/Infernus

-Candygram.

Το Infernus, όταν έρθει η ώρα να το κλέψετε, φροντίστε να κρατήσετε ένα στο γκαράζ σας για να το έχετε και μετά. Δεν ξαναβγαίνει μετά την αποστολή/κλοπή.

Εφαγα πολλές ώρες να το ψάχνω κατόπιν εορτής. :lol:

Επίσης προχθές τελείωσα και το The Lost and The Damned , το download extra του παιχνιδιού. (Δεν είμαι σίγουρος αν έχει βγει για PC αυτό). Η υπόθεση είναι με συμμορία μηχανόβιων και υπάρχουν σημεία που διασταυρώνονται οι δρόμοι του ήρωα (Johnny) με τον Nico Belic. ;)

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Απ' ό,τι θυμάμαι το έβρισκα συχνά παρκαρισμένο κάτω από το σπίτι του Bernie (του γκέι Σέρβου) κοντά στο πάρκο στο Algonquin.

αυτος μου το εδωσε το αυτοκινητο μετα απο μια αποστολη που εκανα για αυτον. Αλλα ποτε δεν μου ηρθε να ψαξω πισω απο το σπιτι του για το αυτοκινητο αυτο γιατι δεν ηξερα οτι εχει τετοιο αυτοκινητο!