disorder Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 παiδιά αμα έχεις service pack 2 to παιχνίδι δν θα παίξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Ξερει κανεις που μπορω να βρω το παιχνιδι για το psp?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 παiδιά αμα έχεις service pack 2 to παιχνίδι δν θα παίξει? όχι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις φυσικά είναι να βάλεις το SP3 (για πολλούς λόγους, όχι μόνο για παίξεις το GTA IV). Υπάρχει και ένας πιθανώς εναλλακτικός τρόπος (δεν το δοκίμασα, δεν θα το δοκίμαζα). Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 gta iv fatal error WS10 ti mporei na einai:!: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Παιδιά,το παιχνίδι δεν λέει σε PC...Προσπάθησα να το εγκαταστήσω αλλά τπτ...Είναι και πολύ βαρύ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Παιδιά,το παιχνίδι δεν λέει σε PC...Προσπάθησα να το εγκαταστήσω αλλά τπτ...Είναι και πολύ βαρύ... Μολις τωρα το εβαλα στο pc mου και δουλευει απιστευτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Να χαίρεσαι το PC σου τότε!Μπορείς να μου περιγράψεις λίγο τη διαδικασία που το πέρασες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Καποιος που να του παιζει ικανοποιητικα το παιχνιδι υπαρχει? Γιατι σε 3 pc που το εχω βαλει με ολα low το framerate ειναι πολυ χαμηλο....... Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Σε Core2Duo E6600, 2GB 800mhz ram, 8800gtx και Vista τρέχει με όλα full στα ~25-30fps, χρησιμοποιώντας τα -norestrictions και -nomemrestrict στο commandline.txt... go figure :/ Για πείραγμα, φτιάξτε ένα txt μέσα στο Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV, ονομάστε το commandline.txt και δώστε μέσα τις εντολές που θέλετε από εδώ (στην παράγραφο "graphics"). :blink: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louwtak Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Παιδιά αωτιμετοπίζω ένα προβληματάκι ενώ το παιχνίδι το κάνω κανονικά εγκατάσταση και μου ανοίγει κανονικά το exe όταν πατάω το start και αρχίζει μου δείχνει μόνο φώτα τίποτα αλλο όλα είναι κενά. Μόνο αν κουνήσω το ποντίκι ώστε να βλέπω τον παίχτη μου από πάνω μόνο τότε κατω αριστερά στην οθόνη μου βγάζει σε μια μικρή επιφάνια κανονικά γραφικά.. Το έχω κάνει 2 φορές εγκατάσταση μπας και φτιάξει μα μάταιος ο κόπος μου.. Αν μπορεί να με βοηθήσει κανείς θα ήταν καλό... Παράθεση the absolout site το δικό μου site: louwtak.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Παιδιά αωτιμετοπίζω ένα προβληματάκι ενώ το παιχνίδι το κάνω κανονικά εγκατάσταση και μου ανοίγει κανονικά το exe όταν πατάω το start και αρχίζει μου δείχνει μόνο φώτα τίποτα αλλο όλα είναι κενά. Μόνο αν κουνήσω το ποντίκι ώστε να βλέπω τον παίχτη μου από πάνω μόνο τότε κατω αριστερά στην οθόνη μου βγάζει σε μια μικρή επιφάνια κανονικά γραφικά.. Το έχω κάνει 2 φορές εγκατάσταση μπας και φτιάξει μα μάταιος ο κόπος μου.. Αν μπορεί να με βοηθήσει κανείς θα ήταν καλό... Λογικα θα εχει προβλημα το pc σου. Το pc μου ειναι: Inter Core 2 Quad E8200 2.34 4GB ram 640Gb σκληρο nVidia Geforce 9600GS 2GB(το εβαλα και σε laptop με την 9600gt τα ιδια επεζαν) Εγω το παιζω στa full γραφικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Σε κανα δυο βδομαδες θα το εχω το παιχνιδι αλλα μαλλον θα χρειαστω νεα καρτα γραφικων γιατι αυτη που εχω (8500 GT 256MB) δεν θα το τραβηξει.Μπορειτε να μου προτεινετε καποια καρτα μεχρι 100 ευρω ωστε να μπορω να το παιζω με full γραφικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louwtak Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Λογικα θα εχει προβλημα το pc σου. Το pc μου ειναι: Inter Core 2 Quad E8200 2.34 4GB ram 640Gb σκληρο nVidia Geforce 9600GS 2GB(το εβαλα και σε laptop με την 9600gt τα ιδια επεζαν) Εγω το παιζω στa full γραφικα. Φίλε μου το pc κουβαλάει core 2 duo 2.4Ghz 8800gt,2gb ram και εξάλου και άλλα καινούρια παιχνίδια που του έχω βάλει πάνω τα τρέχει μια χαρά.. Παράθεση the absolout site το δικό μου site: louwtak.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Ρε παιδια...ψαχνω να βρω στο google κωδικους για το ps3 και βρισκω αυτο http://www.gamefaqs.com/console/ps3/code/933036.html...εχει αριθμους μονο..ξερετε που αλλου μπορω να βρω? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Mα αυτοι ειναι ο κωδικοι.Αν διαβασεις πανω-πανω λεει πως στο κινητο του Niko βαζεις αυτους τους αριθμους και πιανουν οι κωδικοι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Ναι αλλα τους αριθμους πως τους βαζω??εννοω απτο χειριστηριο?κ με ποιο τροπο? Οκ καταλαβα πως.... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiarti Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Καποιος που να του παιζει ικανοποιητικα το παιχνιδι υπαρχει? Γιατι σε 3 pc που το εχω βαλει με ολα low το framerate ειναι πολυ χαμηλο....... Έκανα την εγκατάσταση και δεν έπαιζε.Έβαλα το SP3 και όλα καλά.Σε ανάλυση 1200 Χ 700 (κάτι τέτοιο).Τα γραφικά κάποια στο full κάποια στο medium.Στο benchmark 60 FPS intel i7 920 στα 3,8 και ΑΤΙ 4870 512 MB.Σε μεγαλυτερη ανάλυση μου λέει οτι θέλει και άλλη μνήμη στην κάρτα γραφικών. Σιγά ρε GTA!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Αφου και καλα λενε οτι το παιχνιδι αυτο βγηκε για ΄΄μελλοντικους'' υπολογιστες.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Μια χαρα παιζει.Οχι στο high βεβαια αλλα δεν κολλαει καθολου σε pc 2 ετων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nimp Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 το πηρα. δν παιζει σε λαπτοπ core 2 duo 2.1ghz και 384mb καρτα γραφικων. ελεος τι ζηταει αυτο το παιχνιδι??? και το παιζει σε αναλυση 640χ480 και ολα στο low.... Παράθεση XGamers.gr :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 αν η καρτα γραφικων ειναι shared και οχι ανεξαρτητη λογικο ειναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Εκανα setup το game κανονικα αλλα δε μπορω να κανω save γιατι δεν εχω account στο Social Club...Τι μπορω να κανω? Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Μόλις ξεκινάει το παιχνίδι κάνε έναν offline account στο windows live. Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Εμενα παντως ρε παιδια...το παιχνιδακι μου το παιζει τελεια..με ολα Φουλ..! και δεν κολαει καθολου..!!! και αναλυση 1280χ1024....!! (κατι τετοιο νομιζω..)! αλλα ρε...παιδια η καμερα του παιχνιδιου δεν γινεται να ειναι αλλιως...? π.χ οταν οδηγας αμαξι χανεις τον ελεγχο σε καθε στροφη ... Πρεπει να στριβεις και το ποντικι...για να γυρισει η καμερα..!!! Δεν εχει καμια Καμερα Αυτοματη..?! Δεν την παλευω ετσι...! :lol::p Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Ε καλα αμα εχεις τετραπυρινο με 9600GT λογικο ειναι να στο παιζει φουλ. Οσο για την καμερα νομιζω εχει βγει patch.Ψαξε στο νετ,λογικα κατι θα βρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts