iRi Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Ε μα κι αυτοί! Μια "απλή" παρεξήγηση δεν μπορούν να λύσουν...??!! Οk, THANK U VERY MUCH!! Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iRi ( 5 Ιούν. 2004 , 22:11) Ε μα κι αυτοί! Μια "απλή" παρεξήγηση δεν μπορούν να λύσουν...??!! Οk, THANK U VERY MUCH!! Sorry,εγώ δεν το διατύπωσα σωστά γιατί το θεώρησα αυτονόητο ... Η παρεξήγηση λύνεται ! Η κατάσταση μένει ως έχει = δε γίνεται κανένας γάμος και το μωράκι μεγαλώνει κανονικά :) Αν θέλεις μπορώ να σου πω τί γίνεται στο τελευταίο επεισόδιο με τους Ross-Rachel να σε βγάλω από την περιέργεια :whistle: (Πλάκα κάνω,είναι καλύτερο να τα βλέπεις μόνος σου :D ) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Οχι άσε θα το δω with my own eyes! Μόνο αν έχεις την καλοσύνη πες μου σε πόσα επεισόδια τελειώνει ο κύκλος... Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iRi ( 5 Ιούν. 2004 , 22:48) Οχι άσε θα το δω with my own eyes! Μόνο αν έχεις την καλοσύνη πες μου σε πόσα επεισόδια τελειώνει ο κύκλος... Αν δεν κάνω λάθος το σημερινό ήταν το τελευταίο της season 8. Λογικά απο την άλλη βδομάδα θα ξεκινήσουν να δείχνουν την 9. Λογικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Αν δεν βάλουν καμια επανάληψη... Αλλά να βάλουν την 9 τώρα το καλοκαίρι? Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Το DVD-Club μου έφερε και τα τελευταία dvd των FRIENDS (κλαψ-κλαψ). Το τελευταίο DVD έχει και έξτρα. Έχει πλάκα να βλέπεις τους Γιαπωνέζους FRIENDS (εκεί τα δείχνει μεταγλωττισμένα, μπλιαξ! ). Υ.Γ.: Τώρα τα έχω δει όλα :( :( ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααα :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE ( 6 Ιούν. 2004 , 23:41) Υ.Γ.: Τώρα τα έχω δει όλα :( :( ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααα :cry: Τα είδες ε; Σου άρεσε το τέλος; Πάνε τώρα... :cry: :cry: Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest andrea doria Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Άραγε θα τη δείξει σύντομα το Star την τελευταία season; :worry: Ή θα μας ταράξει στις επαναλήψεις; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly ( 6 Ιούν. 2004 , 23:45) Τα είδες ε; Σου άρεσε το τέλος; Πάνε τώρα... :cry: :cry: Ναι, μου άρεσε, αν και έχω μερικές παρατηρήσεις τις οποίες δε θα κάνω εδώ γιατί δε μου αρέσει να αφήνω Spoilers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 Ρε παιδιά τελικά αυτό που λέει εδώ (στο Editorial Reviews) για το reunion επεισόδιο ισχύει; [προσοχή το link περιέχει spoilers]. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andrea doria ( 7 Ιούν. 2004 , 12:51) Άραγε θα τη δείξει σύντομα το Star την τελευταία season; :worry: Ή θα μας ταράξει στις επαναλήψεις; :confused: Same story again. Ξαφνικά απο την season 9 επιστρέψαμε στην 1. Επανάληψη rules!!! Ευτυχώς που τα υπάρχει και το ίντερνετ γιατί αν ήταν να περιμένουμε απο το star... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest andrea doria Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος a_aris (12 Ιούν. 2004 , 14:43) Same story again. Ξαφνικά απο την season 9 επιστρέψαμε στην 1. Επανάληψη rules!!! Ευτυχώς που τα υπάρχει και το ίντερνετ γιατί αν ήταν να περιμένουμε απο το star... Καμία έκπληξη πλέον αυτό το κανάλι :rolleyes: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apxwv Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 και εγω εχω κολλησει με τα φιλαρακια. παλι καλα που το βιντεο κλαμπ που πηγαινω εχει τις 9 σεζον γιατι απο το star σωθηκαμε... εχω δει και εγω το φιναλε καλο ηταν, αλλα και τα πρωτα 6 επεισοδια τις 10. ασχετο μηπως ξερει κανεις καμια σελιδα με υποτιτλους στα ελληνικα απο τα φιλαρακια για την δεκα σεζον? αν εχει κανεις και μπορει να μου τα στειλει στο tryphonkar@yahoo.gr .thanks Παράθεση Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση We set the movies in the corner.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος apxwv (17 Ιούν. 2004 , 17:09) ασχετο μηπως ξερει κανεις καμια σελιδα με υποτιτλους στα ελληνικα απο τα φιλαρακια για την δεκα σεζον? αν εχει κανεις και μπορει να μου τα στειλει στο tryphonkar@yahoo.gr .thanks Από τη σελίδα >>> http://dvd.stuff.gr/subtitles/index.php?act=searchab&abb=f <<< κατέβασε αυτά: Friends Session 1 Friends Session 2 Friends Session 3 Friends Season 4 Friends Season 5 Friends Season 6 Friends Season 7 Friends Season 8 Friends Season 9 ... και μάλιστα... Ripped by eLeKtriK-EyE visit: http://www.myphone.gr Ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον eLeKtriK EyE για την καλή δουλειά που έχει κάνει. :cool: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/guru7/36824/444282/0/logo_mini.jpg ● Γιάννης Πετρίδης (Δευτέρα – Παρασκευή, 16:00–17:00, ΝΕΤ 105,8, 17:10–18:10+ Τρίτο Πρόγραμμα) ● Πάνος Χρυσοστόμου (Δευτέρα – Πέμπτη, 21:00–22:00, Δεύτερο Πρόγραμμα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Παρακαλώ :) Ο φίλος βέβαια ζητάει ελληνικούς υπότιτλους για τη 10 σαιζόν οι οποίοι δεν έχουν βγει ακόμα. Είχα αρχίσει να μεταφράζω τους αγγλικούς που υπάρχουν αλλά δεν είχα ιδέα για το πόσο κουραστικό είναι και το παράτησα... Αν θέλεις τους αγγλικούς στους στέλνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apxwv Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 αν μπορεις στειλε τους αγγλικους. εχουν γινει καποιες προσπαθειες για μεταφραση στα ελληνικα(εχω στα ελληνικα απο την σεζον 10 τα επεισοδια 1,11,12).εχω προσπαθησει και εγω για μεταφραση αλλα κουραστηκα!!! thanks Παράθεση Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση We set the movies in the corner.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος a_aris (12 Ιούν. 2004 , 14:43) Same story again. Ξαφνικά απο την season 9 επιστρέψαμε στην 1. Επανάληψη rules!!! Ευτυχώς που τα υπάρχει και το ίντερνετ γιατί αν ήταν να περιμένουμε απο το star... 8η δεν έδειχνε τόσο καιρό; Ή κάνω λάθος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (17 Ιούν. 2004 , 18:45) Ο φίλος βέβαια ζητάει ελληνικούς υπότιτλους για τη 10 σαιζόν οι οποίοι δεν έχουν βγει ακόμα. Σωστά... :o Αλλά πρέπει και να παινεύουμε το «σπίτι» μας, έστω και από απροσεξία. Πάντως στο site που έδωσα υπήρχαν οι ελληνικοί υπότιτλοι των επεισοδίων 1, 11 και 12, όπως ανέφερε ο apxwv. Κάτι είναι κι αυτό. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/guru7/36824/444282/0/logo_mini.jpg ● Γιάννης Πετρίδης (Δευτέρα – Παρασκευή, 16:00–17:00, ΝΕΤ 105,8, 17:10–18:10+ Τρίτο Πρόγραμμα) ● Πάνος Χρυσοστόμου (Δευτέρα – Πέμπτη, 21:00–22:00, Δεύτερο Πρόγραμμα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Πάρτε τα 10x01 - 10x12 στα αγγλικά. Τα άλλα DVD δεν είχαν καθόλου subs. CLICK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apxwv Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 εχω αγγλικα μεχρι και 10χ14. και θελω απο 15 και μετα. η βλακεια ειναι οτιστο ιντερνετ εχω βρει υποτιτλου στα τσεχικα και στα σουηδικα!!!! Παράθεση Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση We set the movies in the corner.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (17 Ιούν. 2004 , 21:46) 8η δεν έδειχνε τόσο καιρό; Ή κάνω λάθος; Ναι την 8η έδειχνε. Ήθελα να πώ αντί να συνεχίσει με την 9 επέστρεψε στην 1η. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nMIK-3 Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (17 Ιούν. 2004 , 15:01) Πάρτε τα 10x01 - 10x12 στα αγγλικά. Τα άλλα DVD δεν είχαν καθόλου subs. CLICK Einai gia gia ta DVDs i mono gia ta .avi files? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Μορφή srt είναι, για avi αρχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος a_aris (18 Ιούν. 2004 , 00:12) Ναι την 8η έδειχνε. Ήθελα να πώ αντί να συνεχίσει με την 9 επέστρεψε στην 1η. :) Tην προηγούμενη εβδομάδα (Παρασκευή νομίζω) πάντως διαφήμιζε πως θα δείξει τα νέα επεισόδια. Τελικά γύρισε πάλι στην 1η. They suck. :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaFmAn Δημ. June 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 άκουσα πως βγήκε το τελευταίο επεισόδιο σε extended το είδε κανεις μήπως ? το star είναι για πολλά μπινελίκια , το μονο που ξέρουν είναι να βάζουν επαναλήψεις και να δείχνουν κανένα stringkaki από παραλιες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts