Jump to content

Friends (NBC)

PaFmAn
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και πιστεύεις πως θα την χάλάγε 1 εκ δολάρια ακόμα και λίγη παραπάνω προβολή; ;)

Αν το θέτεις έτσι σίγουρα όχι, αλλά δεν είναι τόσο απλό το θέμα.

Είναι μεγάλο ρίσκο διότι συνήθως αυτοί που επιζητούν reunions είναι ξοφλημένοι, ζουν στο παρελθόν. Αν δείξει απεγνωσμένη για την επανένωση, η προβολή θα είναι αρνητική και θα της κοστίσει αρκετά πάνω από 1 εκατομμύριο $.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν το θέτεις έτσι σίγουρα όχι, αλλά δεν είναι τόσο απλό το θέμα.

Είναι μεγάλο ρίσκο διότι συνήθως αυτοί που επιζητούν reunions είναι ξοφλημένοι, ζουν στο παρελθόν. Αν δείξει απεγνωσμένη για την επανένωση, η προβολή θα είναι αρνητική και θα της κοστίσει αρκετά πάνω από 1 εκατομμύριο $.

Ναι συμφωνώ κατα ένα μεγάλο ποσοστό με αυτό που λες. Συνήθως είναι απεγνωσμένη προσπάθεια ένα reunion (και να σου πω την αλήθεια όλοι οι υπόλοιποι του cast θα ήταν δικαιολογημένοι να το αποζητούν...αφού όπως είπες και πιο πριν, στα Φιλαράκια μείνανε!). Αλλά στην προκειμένη περίπτωση, το NBC "χρωστάει" κατά κάποιο τρόπο λίγα (3-4) επεισόδια ακόμα για να ολοκληρωθούν κάποια πράγματα (ο γάμος της Rachel και του Ross, ένα $^%&$ τέλος για αυτόν τον άμοιρο τον Joey!) και φυσικά για να πλουτίσει λίγο ακόμα το NBC.

Δεν ξέρω ΑΝ και ΠΟΤΕ θα γίνουν ποτέ, αλλά άποψή μου είναι οτι όταν έχουν περάσει αρκετά (10 ας πούμε) χρόνια από το τέλος μιας σειράς και τότε γίνεται η επανένωση, αυτό είναι πραγματικά η απελπισμένη κίνηση!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Εγώ πάντως βρήκα την υγειά μου :p Πήγα και νοίκιασα την σειρά και τώρα… απολαμβάνω :p
only crossfit...

Εγώ πάντως βρήκα την υγειά μου :p Πήγα και νοίκιασα την σειρά και τώρα… απολαμβάνω :p

Ε καλά αυτό εννοείται! :p

Ναί ρε!!!!!! καλά είσαι σοβαρός;;;;;;;;;;; Μέχρι και στο σταρ νομίζω το έχει βάλει!! Καλό επεισόδιο κυρίως συγκινητικό. Δεν στο λέω για να μη σου χαλάσω την έκπληξη :p

Η μόνη ******* είναι πως αφήνουν την αίσθηση του "ανολοκλήρωτου" σε κάποιους χαρακτήρες (κυρίως Joey λόγω spinoff, και Rachel & Ross για πιθανό reunion -αν και οι δύο τελευταίοι έχουν ένα είδος...ολοκλήρωσης!)

όσο για το ρεκόρ,το έχω ακόσει και εγώ. Νομίζω (είχα ακούσει) πως είναι σε τηλεθέαση πίσω από την ομιλία (την γνωστή ... "I have a dream") του King

Δεν το έχω δει αλλά καλύτερα που δεν μου λες πως τελειώνει γιατί μπορεί να το ξανά δείξει το σταρ…
only crossfit...

Μα το έχουν και τα DVDάδικα! Αν περιμένεις το Star...θα σε πάρει Φθινόπωρο!

Στο club όπου τα νοίκιασα είναι 3 dvd που παίζουν και από τις δύο μεριές. Δεν ξέρω λογικά θα το έχει…
only crossfit...

Στο club όπου τα νοίκιασα είναι 3 dvd που παίζουν και από τις δύο μεριές. Δεν ξέρω λογικά θα το έχει…

Αν έχεις πάρει την πλήρη σεζόν 10 (18 επεισόδια) θα το έχει.

Προσωπικά δε μου άρεσε ιδιαίτερα το τέλος πάντως. Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν μετά τους τίτλους που κάνει μια βόλτα η κάμερα στη νυχτερινή Νέα Υόρκη υπό τη μουσική (χωρίς στίχους) του τραγουδιού της αρχής. Δε νομίζω ότι αυτό είναι spoiler, ε; :lol:

Υψηλή τηλεθέαση είχε κάνει αλλά όχι ρεκόρ. Αν θυμάμαι καλά είχε προσελκύσει περίπου 50 εκατομμύρια τηλεθεατές, πολύ μεγάλο νούμερο αλλά όχι στα ρεκόρ όλων των εποχών. Κορυφαία παραμένουν αν δεν κάνω λάθος τα φινάλε του Cheers & του M*A*S*H, με πάνω από 100 εκατομμύρια έκαστο. Μάλλον το Friends πλήρωσε τις δύο μέτριες τελευταίες σεζόν.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Χμμμμ!!!! αν δεν με απατάει η μνήμη μου νομίζω πως στην 10η season τα δισκάκια δεν ήταν double sided... είσαι σίγουρος πως έχεις την 10η?

Αν έχεις πάρει την πλήρη σεζόν 10 (18 επεισόδια) θα το έχει.

Προσωπικά δε μου άρεσε ιδιαίτερα το τέλος πάντως. Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν μετά τους τίτλους που κάνει μια βόλτα η κάμερα στη νυχτερινή Νέα Υόρκη υπό τη μουσική (χωρίς στίχους) του τραγουδιού της αρχής. Δε νομίζω ότι αυτό είναι spoiler, ε; :lol:

Υψηλή τηλεθέαση είχε κάνει αλλά όχι ρεκόρ. Αν θυμάμαι καλά είχε προσελκύσει περίπου 50 εκατομμύρια τηλεθεατές, πολύ μεγάλο νούμερο αλλά όχι στα ρεκόρ όλων των εποχών. Κορυφαία παραμένουν αν δεν κάνω λάθος τα φινάλε του Cheers & του M*A*S*H, με πάνω από 100 εκατομμύρια έκαστο. Μάλλον το Friends πλήρωσε τις δύο μέτριες τελευταίες σεζόν.

Νομίζω πως έχω ξαναεκφέρει γνώμη πάνω στο θέμα αλλά χαλάλι, στο συγκεκριμένο θέμα μπορώ να μιλάω για πάντα :)

Το τέλος για μένα ήταν ένα σχετικά μέτριο τέλος και έχω ήδη πει τους λόγους. Όμως είναι λογικό να μην ευχαριστηθούμε το τέλος. Όπως και να ήταν είναι το ΤΕΛΟΣ μιας σειράς που εγώ π.χ. λάτρεψα! Οποιοδήποτε και αν ήταν το φινάλε...πιο καταθλιπτικό,πιο αισιόδοξο...δεν θα μας ικανοποιούσε πλήρως. Έτσι πιστεύω πως οι δημιουργοί απλά έφτιαξαν το τέλος που ήθελαν εκείνοι και που θεώρησαν "σωστό" και έβαλαν παρωπίδες στις επιθυμίες των fans...

Όσο για αυτό που αναφέρεις μετά το τέλος του finale, δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ, θα το δω σήμερα! :p :p

Kala ekana kai den agorasa to kouti me ola ta DVD..

VGENEI KAINOURIO!

http://img81.imageshack.us/img81/4306/friendsset2sv0.jpg

Warner Bros has announced plans to release the complete Friends series, again. The original "Complete Set" was released in November, 2005, and now a year later, on November 14, they'll release all 236 episodes on 40 discs in new packaging. The set, which sells for a suggested price of $299.98, will include a 60-page commemorative book with Original Pilot Pitch and behind-the-scenes photos with cast and crew. The rest of the material, including all the commentaries, featurettes, and other bonus material, will be the same as on previous releases. This is the "something special" that Warner Bros teased us with back in June

Όσο για αυτό που αναφέρεις μετά το τέλος του finale, δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ, θα το δω σήμερα! :p :p

Σίγουρα είχε προβληθεί στο NBC τότε που το είχα κατεβάσει :O

Μετά που το ξαναείδα στο Star δεν το έβαλαν αλλά είχα υποθέσει ότι ήταν γυφτιά του Star. Αν όμως δεν υπάρχει στα DVD μάλλον θεωρήθηκε αδιάφορο και περιττό για το μη αμερικανικο κοινό. Ήταν πολύ ωραία σκηνή πάντως :)

-Candygram.

Εγώ Δημήτρη νόμιζα ότι ποτέ δεν ήσουν φαν των Friends :p

You ain't seen nothing yet.. (daaan daaannn):pig:

Παιδιά έχω μια απορία. Σε κάποια επεισόδια κάνει αναδρομές σε κάποια παλιότερα και δείχνει την γυναίκα του Τσάντλερ χοντρή. Είναι η ίδια (στην πραγματικότητα) ή κάποια άλλη που της μοιάζει; :p
only crossfit...

Παιδιά έχω μια απορία. Σε κάποια επεισόδια κάνει αναδρομές σε κάποια παλιότερα και δείχνει την γυναίκα του Τσάντλερ χοντρή. Είναι η ίδια (στην πραγματικότητα) ή κάποια άλλη που της μοιάζει; :p

Τη Monica λες? Η ίδια είναι...

Ήταν τόσο χοντρή;

H Μόνικα υποτίθεται ήταν παχύσαρκη στο high school και αδυνάτισε αρκετά αργότερα. Πολλά αστεια που σχετίζονται με τη Μόνικα βασίζονται σε αυτή τη φυσική της κατάσταση πριν μερικά χρόνια (επίσης η νευρικότητα της πιθανότατα να προέρχεται απο το ότι δε τρώει πια πολύ).

Στα επεισόδια αναδρομές είναι η monika με fat suit και πολύ make-up. Fat suit έχει φορέσει και ο Joy σε ένα (?) επεισόδιο που σκέφτεται πως 8α ήταν αν παντρευόταν τη Μονικα.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Τα αφήσανε μόνο Σάββατο αλλά είναι δύο εβδομάδες που το έχουν κάνει. Τσκ τσκ περίμενα περισσότερα από σας :D

Έχουν βάλει ένα σωρό απαράδεκτες σαχλές σειρές από τις οποίες δε νομίζω να πιάσει καμία.

Κυριακή χωρίς FRIENDS δεν λέει!!!

Maybe I'll hold my breath and jump right in