eLeKtriK EyE Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Μερικές φορές λατρεύω περισσότερο να βλέπω την ηθοποιία του κάθε χαρακτήρα. Για παράδειγμα, στο επεισόδιο που είδα σήμερα (Friends 9x13 - The One Where Monica Sings) έχει πάει ο Joey σε ένα μαγαζί να φτιάξει τα φρύδια του (ως Chandler Bing :lol: ). Η ηθοποιία του πριν να βάλει το δάχτυλό του στο κερί ( :lol: ) και μετά ( :rotfl: ) είναι ΟΛΑ τα λεφτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Μερικές φορές λατρεύω περισσότερο να βλέπω την ηθοποιία του κάθε χαρακτήρα. Για παράδειγμα, στο επεισόδιο που είδα σήμερα (Friends 9x13 - The One Where Monica Sings) έχει πάει ο Joey σε ένα μαγαζί να φτιάξει τα φρύδια του (ως Chandler Bing :lol: ). Η ηθοποιία του πριν να βάλει το δάχτυλό του στο κερί ( :lol: ) και μετά ( :rotfl: ) είναι ΟΛΑ τα λεφτά... Τρελό επεισόδιο :lol: :lol: :lol: Chandler: It's like a little baby catterpillar chasing its mama!! :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Μερικές φορές λατρεύω περισσότερο να βλέπω την ηθοποιία του κάθε χαρακτήρα. Για παράδειγμα, στο επεισόδιο που είδα σήμερα (Friends 9x13 - The One Where Monica Sings) έχει πάει ο Joey σε ένα μαγαζί να φτιάξει τα φρύδια του (ως Chandler Bing :lol: ). Η ηθοποιία του πριν να βάλει το δάχτυλό του στο κερί ( :lol: ) και μετά ( :rotfl: ) είναι ΟΛΑ τα λεφτά... Συμφωνώ απόλυτα. Τις περισσότερες φορές, τα αστεία δεν βγαίνουν καν από τις ατάκες αλλά από το ύφος τους και τον τρόπο που παίζουν. Δε θέλω να υποτιμήσω το σενάριο, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι πολλά από τα αστεία γίνονται ακόμα καλύτερα λόγω των συγκεκριμένων ηθοποιών. Είχα δει ένα κάτι σαν making of και ο σκηνοθέτης (ή η Μάρτα Κάουφμαν, δε θυμάμαι) εξηγούσε στον Τσάντλερ πώς να πει μία ατάκα και εκείνος άλλαξε πολύ αμυδρά τον τόνο της φωνής του και άλλαξε πραγματικά όλο το ύφος του αστείου. Ήταν απίστευτο! Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Συμφωνώ απόλυτα. Τις περισσότερες φορές, τα αστεία δεν βγαίνουν καν από τις ατάκες αλλά από το ύφος τους και τον τρόπο που παίζουν. Δε θέλω να υποτιμήσω το σενάριο, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι πολλά από τα αστεία γίνονται ακόμα καλύτερα λόγω των συγκεκριμένων ηθοποιών. Είχα δει ένα κάτι σαν making of και ο σκηνοθέτης (ή η Μάρτα Κάουφμαν, δε θυμάμαι) εξηγούσε στον Τσάντλερ πώς να πει μία ατάκα και εκείνος άλλαξε πολύ αμυδρά τον τόνο της φωνής του και άλλαξε πραγματικά όλο το ύφος του αστείου. Ήταν απίστευτο! Στα extras του τελευταίου DVD της 10ης season το είδες ε??:p :p :lol: :lol: Καλά τα bloopers ήταν Ο Λ Α τα λεφτά!! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Ναι, εκεί το είδα νομίζω :) Και το συγκεκριμένο που περιέγραψα πρέπει να ήταν για το The One in Vegas ή το αμέσως επόμενο. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Ναι, εκεί το είδα νομίζω :) Και το συγκεκριμένο που περιέγραψα πρέπει να ήταν για το The One in Vegas ή το αμέσως επόμενο. Για το The One After Vegas ήταν και συγκεκριμένα για τη σκηνή που τρώνε στον μπουφέ του ξενοδοχείου περιμένοντας να κατέβουν οι "νιόπαντροι" Rachel & Ross!! ;) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Για το The One After Vegas ήταν και συγκεκριμένα για τη σκηνή που τρώνε στον μπουφέ του ξενοδοχείου περιμένοντας να κατέβουν οι "νιόπαντροι" Rachel & Ross!! ;) Να! Παράδειγμα αυτού με το ύφος του Τσάντλερ που έλεγα πιο πάνω, μια και μου θύμησες αυτό με το μπουφέ Joey: Where is the waitress?! I’m starving! Chandler: It’s a buffet man. :lol: :lol: Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Τώρα θυμήθηκα (λολ) ένα επεισόδιο που είδα χθες και είχα καιρό να το δω, αυτό με τον Άλεκ Μπόλντουιν που κάνει τον Πάρκερ-boyfriend της Φίιμπι..Τρελό γέλιο με τις ατάκες του Πάρκερ! It’s like I want to take a mental picture of you all! Click! Chandler: I don’t think the flash went off. :lol: Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Eγώ πάλι πέθανα στο γέλιο με το The One With All The candy που είχε την Κυριακή (νομίζω!)... Ιδιαίτερα εκεί που η Phoebe προσπαθώντας να τους πείσει πως ξέρει να κάνει ποδήλατο πάει να ανέβει, τραμπαλίζεται, πέφτει φαρδιά πλατιά στη μέση του δρόμου και γυρίζει και τους λέει "See?" πέθανα!!!!:lol: :lol: :lol: Γενικά ήταν πολύ καλό επεισόδιο αυτό :happy: :happy: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Έχει πλάκα που ο Ρος της λέει διάφορες μπούρδες για να την πείσει να μάθει ποδήλατο και η Φίμπι του λέει και καλά εκνευρισμένη "OK Ross!", και μετά που φεύγει λέει στο ποδήλατο (!)"please don't die!":D Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Έχει πλάκα που ο Ρος της λέει διάφορες μπούρδες για να την πείσει να μάθει ποδήλατο και η Φίμπι του λέει και καλά εκνευρισμένη "OK Ross!", και μετά που φεύγει λέει στο ποδήλατο (!)"please don't die!":D :lol: :lol: :lol: Kαι εκεί που είχε μαζυετεί όλη η πολυκατοικία έξω από την πόρτα της Μόνικα και φωνάζανε και πρώτος απ'όλους ο Joey (!!!)...και σε κάποια φάση όταν ρωτάει ο Chandler αν υπάρχει έστω και ένας που να ξέρει το όνομα της Monica ο Joey πετάγεται, σπρώχνει κάποιον ο οποίος πέφτει κάτω, και ρωτάει "Αν το ξέρουμε μπορούμε να πάρουμε σοκολάτακια??":lol: :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 άσχετο: τώρα τι δείχνει το Σταρ? 'Ο,τι να ναι? Έχει δείξει τον 10ο κύκλο? Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 άσχετο: τώρα τι δείχνει το Σταρ? 'Ο,τι να ναι? Έχει δείξει τον 10ο κύκλο? Έχει τελειώσει και στο star...ναι τον έχει δείξει τον 10ο... Τώρα όπως προανέφερα είναι ξανα στον 7ο κύκλο...Δεν πειράζει...τα φιλαράκια είναι ο μόνος λόγος που αξίζει κανείς να ανοίξει τηλεόραση το Σ/Κ :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Έχει τελειώσει και στο star...ναι τον έχει δείξει τον 10ο... Τώρα όπως προανέφερα είναι ξανα στον 7ο κύκλο...Δεν πειράζει...τα φιλαράκια είναι ο μόνος λόγος που αξίζει κανείς να ανοίξει τηλεόραση το Σ/Κ :lol: Καλά, σίγουρα κι εμένα δε με πειράζει εννοείται να τα βλέπω για 100η φορά στο Σταρ. Τα βλέπω κι εγώ αν είμαι σπίτι (ψιλοσπάνιο). Το μόνο που μ'εκνευρίζει είναι ότι βάζουν τις διαφημίσεις σε άσχετα σημεία. (Παρεμπιπτόντως, στην ελληνική τηλεόραση δε σέβονται ποτέ τα ειδικά "σημεία" για τις διαφημίσεις). Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Καλά, σίγουρα κι εμένα δε με πειράζει εννοείται να τα βλέπω για 100η φορά στο Σταρ. Τα βλέπω κι εγώ αν είμαι σπίτι (ψιλοσπάνιο). Το μόνο που μ'εκνευρίζει είναι ότι βάζουν τις διαφημίσεις σε άσχετα σημεία. (Παρεμπιπτόντως, στην ελληνική τηλεόραση δε σέβονται ποτέ τα ειδικά "σημεία" για τις διαφημίσεις). Ποτέ και σε καμία σειρά!! Σιγά μην το κάνανε για τα φιλαράκια που είναι και 20λεπτα τα επεισόδια!:p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Μα είναι τρομερά σπαστικό!:mad: Απ'ό,τι έχω καταλάβει τις περισσότερες φορές έχουν κάποιο νόημα τα διαλείμματα (αυτά που έχουν ορίσει δηλαδή αρχικά), να σε κρατήσουν σε αγωνία χωρίς όμως σου καταστρέψουν τη σκηνή μέσα στη μέση. Αλλά εδώ δεν το έχουν πάρει χαμπάρι. (Καλά, εκεί που ήταν ακόμα χειρότερα ήταν στο Law&Order παλιότερα). Παρεμπιτόντως: έχεις προσέξει αν τα dvd που έχεις είναι full-time επεισόδια ή αυτά με κάποια κομμένα αστεία? Έχω παρατηρήσει ότι κυκλοφορούν δύο ειδών "κόπιες". Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Μα είναι τρομερά σπαστικό!:mad: Απ'ό,τι έχω καταλάβει τις περισσότερες φορές έχουν κάποιο νόημα τα διαλείμματα (αυτά που έχουν ορίσει δηλαδή αρχικά), να σε κρατήσουν σε αγωνία χωρίς όμως σου καταστρέψουν τη σκηνή μέσα στη μέση. Αλλά εδώ δεν το έχουν πάρει χαμπάρι. (Καλά, εκεί που ήταν ακόμα χειρότερα ήταν στο Law&Order παλιότερα). Παρεμπιτόντως: έχεις προσέξει αν τα dvd που έχεις είναι full-time επεισόδια ή αυτά με κάποια κομμένα αστεία? Έχω παρατηρήσει ότι κυκλοφορούν δύο ειδών "κόπιες". Kοίτα να δεις...είχα παρατηρήσει σε κάτι DVD που είχα νοικιάσει (συγκεκριμένα στο τελευταίο επεισόδιο της 9ης season) πως έλειπαν κάποια πράγματα που είχα δει στην τηλεόραση...όσο για τα DVD που έχω αγοράσει δεν είμαι σίγουρος δεν το έχω ψάξει... Αλλά όσο για το διάλειμμα,αυτό οφείλεται στο οτι το Star προβάλει 2 επεισόδια σαν ένα supersized, και θεωρεί καλό να κόψει εκεί που θέλει αυτό (δηλ. στο τέλος του 1ου επεισοδίου) και να βάλει διαφημίσεις! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Kοίτα να δεις...είχα παρατηρήσει σε κάτι DVD που είχα νοικιάσει (συγκεκριμένα στο τελευταίο επεισόδιο της 9ης season) πως έλειπαν κάποια πράγματα που είχα δει στην τηλεόραση...όσο για τα DVD που έχω αγοράσει δεν είμαι σίγουρος δεν το έχω ψάξει... Αλλά όσο για το διάλειμμα,αυτό οφείλεται στο οτι το Star προβάλει 2 επεισόδια σαν ένα supersized, και θεωρεί καλό να κόψει εκεί που θέλει αυτό (δηλ. στο τέλος του 1ου επεισοδίου) και να βάλει διαφημίσεις! Εγώ έχω παρατηρήσει το αντίθετο. Έπεσαν στα χέρια μου τα DVDs που κυκλοφόρησαν στην Αμερική.. Κανονικά μέσα στα επεισόδια έχει σκηνές που δεν τις έχουμε δει εμείς. Και σκέψου ότι τα δικά μου είναι κατεβασμένα αυτά που έχω και όχι ό,τι έχω δει στο Star. Συγκεκριμένα θυμάμαι μια σκηνή.. 10η season... Όταν η Rachel πάει στον Ross για να του πει τα μαντάτα (ότι έμπλεξε με τον Joey δλδ) βλέπουμε τον Ross να κρατάει στα χέρια του ένα headshot του Joey και κοιτώντας το βιογραφικό του από πίσω να λέει κάτι του στυλ "Μα καλά.. πότε τα έκανε όλα αυτά?" Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Εγώ έχω παρατηρήσει το αντίθετο. Έπεσαν στα χέρια μου τα DVDs που κυκλοφόρησαν στην Αμερική.. Κανονικά μέσα στα επεισόδια έχει σκηνές που δεν τις έχουμε δει εμείς. Και σκέψου ότι τα δικά μου είναι κατεβασμένα αυτά που έχω και όχι ό,τι έχω δει στο Star. Συγκεκριμένα θυμάμαι μια σκηνή.. 10η season... Όταν η Rachel πάει στον Ross για να του πει τα μαντάτα (ότι έμπλεξε με τον Joey δλδ) βλέπουμε τον Ross να κρατάει στα χέρια του ένα headshot του Joey και κοιτώντας το βιογραφικό του από πίσω να λέει κάτι του στυλ "Μα καλά.. πότε τα έκανε όλα αυτά?" Τι να πω δεν ξέρω! Εγώ σου είπα τι μου έτυχε...Προφανώς αυτά που είναι Region 2 (γιατί μου είπες πως σου ήρθαν από Αμερική!) ίσως έχουν και extra footage! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Εγώ πάντως δεν είμαι σίγουρη για τό τι συμβαίνει, απλώς ξέρω ότι μερικά dvd έχουν ένα -δυο αστεία παραπάνω. Π.χ. σε αυτό το επεισόδιο που ο Ρος πάει να πάρει το ροζ πουκάμισό του από το σπίτι της Μόνα (λολ) λέει: Ok, if I were a salmon pink shirt were would I be? Upstream! έχω μία έκδοση του επεσοδίου που δεν περιέχει καθόλου αυτό το αστείο..Φαντάζομαι θα υπάρχουν κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 τελικα γυριζονται νεα επεισοδια? ειπε τωρα η λαμπιρη οτι ενας απο το star,κουνιακης νομιζω(ειναι υπευθυνος για τις ξενες σειρες του star λογικα) πηγε αμερικη για να εινα παρον σαν live κοινο στα νεα επεισοδια που γυριζονται(:worry: :blink: ) αλλα δεν υπηρχε κενη θεση ουτε για δειγμα.... οσο μπορει να εμπιστευτει τη λαμπιρη κανεις βεβαια αλλα.....:X Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 τελικα γυριζονται νεα επεισοδια? ειπε τωρα η λαμπιρη οτι ενας απο το star,κουνιακης νομιζω(ειναι υπευθυνος για τις ξενες σειρες του star λογικα) πηγε αμερικη για να εινα παρον σαν live κοινο στα νεα επεισοδια που γυριζονται(:worry: :blink: ) αλλα δεν υπηρχε κενη θεση ουτε για δειγμα.... οσο μπορει να εμπιστευτει τη λαμπιρη κανεις βεβαια αλλα.....:X :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: ??? Είπε οτι πάει να δει να γυρίζονται FRIENDS??? :confused: Τι να πω...και εγώ Λαμπίρη έβλεπα αλλά το έχασα!!!! Ξέρω 'γω! Δεν είναι να την εμπιστεύεσαι σίγουρα, αλλά δεν νομίζω να έλεγε κάτι τόσο χαζό...εκτός και αν μπέρδεψε τις σειρές!:blink: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 λεει ο ρακιτζης οτι αυτη τη στιγμη βλεπουμε και τα φιλαρακια και πεταγεται η λαμπιρη και λεει οτι ο κουνικης γυρισε απο new york που ειχε παει για live κοινο...και το παρομοιασε με το live κοινο του λαζοπουλου:blink: τωρα αν μπερδευτηκε.......... Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 τελικα γυριζονται νεα επεισοδια? ειπε τωρα η λαμπιρη οτι ενας απο το star,κουνιακης νομιζω(ειναι υπευθυνος για τις ξενες σειρες του star λογικα) πηγε αμερικη για να εινα παρον σαν live κοινο στα νεα επεισοδια που γυριζονται(:worry: :blink: ) αλλα δεν υπηρχε κενη θεση ουτε για δειγμα.... οσο μπορει να εμπιστευτει τη λαμπιρη κανεις βεβαια αλλα.....:X What the f*ck r u talkin ' about !?!?!?!:shock::eek::confused::blink: Δεν υπάρχει κανένα καινούργιο νεο σχετικά με αυτό το θέμα στο tv.com.... ! Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 λεει ο ρακιτζης οτι αυτη τη στιγμη βλεπουμε και τα φιλαρακια και πεταγεται η λαμπιρη και λεει οτι ο κουνικης γυρισε απο new york που ειχε παει για live κοινο...και το παρομοιασε με το live κοινο του λαζοπουλου:blink: τωρα αν μπερδευτηκε.......... Απ'ότι κατάλαβα θα εννούσε πως πήγε "κάπου" Live κοινό (σε κάποια sitcom) και απλά το μπέρδεψε με το προηγούμενο θέμα! Σιγά μην χτύπησε παγκόσμια αποκλειστικότητα ο Ρακιντζής και η Λαμπίρη!! :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts