elteo Δημ. July 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Παιδια εχω κινητο με SAR κοντα στο 1 και μιλαω περιπου 1 ωρα την ημερα (25-30 το μηνα) με χρηση hands-free, εχοντας την συσκευη στο ενα μετρο. Εδω και καιρο νιωθω ζαλαδα, ελαφρυ βουητο στο δεξι αυτι (στο αριστερο εχω το handsfree) και μονιμη ελαφρια αισθηση απωλειας ισορροπιας. Δεν κανω πλακα! Φυσικα περναω πολλες ωρες σε υπολογιστη και σε διαβασματα, αλλα και η χρηση του κινητου με βαζει σε υποψιες... Λετε να ευθυνεται η χρηση του κινητου για το προβλημα που περιγραφω? Τι λυση προτεινετε? αγόρασε ένα bt hfree. θα σωθείς με αυτό. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Για το Q-tek s200 ξέρουμε πόσο ψήνει? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Ειχα την εντυπωση οτι η ακτινοβολια του Bluetooth ειναι μεγαλυτερη απο αυτην που δεχεται καποιος με ενσυρματο handsfree και τη συσκευη στο 1.5 μετρο... Τοσο ακινδυνο ειναι το bt? Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Ειχα την εντυπωση οτι η ακτινοβολια του Bluetooth ειναι μεγαλυτερη απο αυτην που δεχεται καποιος με ενσυρματο handsfree και τη συσκευη στο 1.5 μετρο... Τοσο ακινδυνο ειναι το bt? Εξαρτάται από το πού είναι τοποθετημένο το κινητό τηλέφωνο. Αν βρίσκεται μακριά από τον εγκέφαλο,το bluetooth ακουστικό είναι παντελώς ακίνδυνο.Η ακτινοβολία που εκπέμπει είναι απειροελάχιστη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blazar Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 στο site της nokia στις τιμες SAR αναφερει δυο τιμες για καθε τηλεφωνο (αμα εχεις επιλεξει ως χωρα τις ΗΠΑ) μια τιμη για οταν εχεις το τηλεφωνο "στο αυτι" τηλεφωνοντας δηλαδη, και μια τιμη για οταν το εχεις σωστα τοποθετημενο στην τσεπη σου (πχ. he highest SAR value reported under this standard during product certification for use at the ear is *,** W/kg and when properly worn on the body is *,** W/kg) μηπως ξερει κανεις τι σημαινει αυτο? δηλαδη τα κινητα εκπεμπουν το ιδιο και οταν ειναι σε αναμονη? ποιος ειναι ο σωστος τροπος (...properly worn on the body...) για να τοποθετησουμε ενα κινητο πανω μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zero_ Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Θα ήθελα να ρωτήσω, εάν γνωρίζει κάποιος, ένα κινητό με δείκτη SAR 0.85 W/Kg στην πράξη εκπέμπει πολύ περισσότερη ακτινοβολία από ό,τι ένα κινητό με δείκτη 0.38; Σε ποιά κλίμακα κυμαίνεται η αναμενόμενη ακτινοβολία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calvinklein Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Παράθεση: Αρχικό Μήνυμα από stardrive Με δεδομένο αυτό που έγραψες (Ασχολούμαι χρόνια με αυτά τα θέματα...) Για εξηγησέ το λίγο καλύτερα. α) γιατί τα 3G δίκτυα εκπέμπουν μικρότερη ακτινοβολία β) τι σημαίνει η αναβάθμισή τους γ) γιατί κινητά 2ης γενιάς και όχι 3ης δ) αν τώρα έχεις ένα κινητό που λειτουργεί και σε 3G αλλά και σε GSM , σε ποιά λειτουργεία έχει μικρότερο sar Καλά θα ήταν την "μη γνώση" να την αντιμετωπίζεις διαφορετικά έτσι τουλάχιστον προσπαθούμε οι περισσότεροι, άν όχι όλοι, εδώ. Θα απαντήσω στον αγαπητό α) Η κεραίες 3g εκπέμπουν μικρότερη ακτινοβολία διότι εχούν αναβαθμιστεί για να μην επηρεαζουν τόσο τον ανθρώπινο οργανισμό. Β)Αναβαθμιση σημαίνει επεξεργασία των υπάρχοντων κεραιών για δίκτυο 3G. Γ) Εδώ στην ελλάδα το δίκτυο 3G θα αναπτυχθεί σε 2 περίπου χρόνια. Μέχρι τότε όσοι έχουν 3G κινητό φαίνεταί ότι έχουν φούλ σήμα και μπορεί να μην έχουν και καθόλου. Δ)Σε gsm εχει μικρότερο δείκτη ακτινοβόλίας.Μετά από 2 χρόνια θα έχει σε 3G. Ελπίζω να σας κάλυψα.Ασχολούμαι χρόνια,βλέπεται είναι η δουλειά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 μιας και ειναι η δουλεια σου να σου κανω μια ερωτηξουλα την οποια εχω ξανακανει και ουδεις απαντησε...το handsfree εκπεμπει την ιδια ακτινοβολια οταν μιλαμε στο κινητο και την ιδια οταν ακουμε mp3 ή ραδιο σε κατασταση αναμονης? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calvinklein Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 mono otan milame ekpempei aktinobolia,pou ginetai syndesi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Μotorola E1070/V1075 έχει 0,88W/Kg πάνω στο αυτί και 0,63W/Kg σε απόσταση 2cm από το σώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 mono otan milame ekpempei aktinobolia,pou ginetai syndesi... Καλά θα ήταν αλλά δεν είναι έτσι. :O Απλά όταν μιλάς έχεις μεγαλύτερη μεταφορά δεδομένων και υψηλότερη ακτινοβολία. :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Τελικά παιδιά θα πεί κάποιος που ξέρει π.χ. ηλεκτρολόγος μηχανολόγος, αν το bt (με 2,4GHz) ή το ενσύρματο handsfree είναι πιό καλό για τον άνθρωπο? Στο περιοδικό discovery λένε ότι το bt είναι πιό επιβλαβές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 To motorola v3x poso sar exi? Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 το γράφει στο manual του κινητού σου. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 To motorola v3x poso sar exi? 0,63 W/Kg. Ο συγκεκριμένος δείκτης απουσιάζει από τη σχετική λίστα,που υπάρχει στους Τεχνολογικούς Προβληματισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 0,63 W/Kg. Ο συγκεκριμένος δείκτης απουσιάζει από τη σχετική λίστα,που υπάρχει στους Τεχνολογικούς Προβληματισμούς. και δεν ειναι μονος αυτός ο δείκτης που απουσιαζει απο τη σχετικη λίστα. τα sharp τηλεφωνα τα έχουν ξεχασει τελειως!στο gx30 εχουν σταματησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 και δεν ειναι μονος αυτός ο δείκτης που απουσιαζει απο τη σχετικη λίστα. τα sharp τηλεφωνα τα έχουν ξεχασει τελειως!στο gx30 εχουν σταματησει. Δεν νομίζω. Μάλλον δεν ψάχνεις καλά. Και στο 703 και στο GX40 αναφέρει στο manual για τιμές SAR. Άσε που η Sharp τις ανακοινώνει και στο site της... ;) Για παράδειγμα εδώ είναι η τιμή SAR για το 903. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Δεν νομίζω. Μάλλον δεν ψάχνεις καλά. Και στο 703 και στο GX40 αναφέρει στο manual για τιμές SAR. Άσε που η Sharp τις ανακοινώνει και στο site της... ;) Για παράδειγμα εδώ είναι η τιμή SAR για το 903. ναι το ξερω οτι η sharp το γραφει και στο manual αλλα και στο site.παντως το κινητο μου εχει μολις 0,54 sar,πολυ καλα πιστευω. αυτο που ηθελα να πω ειναι(αν δεις και το παραπανω μηνυμα μου εχω κανει παραθεση το μηνυμα του denior και επιβεβαιωνω οτι δεν απουσιαζει μονο το sar του v3x,αλλα και των sharp)απο τη λιστα του myphone http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=47297 πολυ ενημερωμενη δεν λεω,στην εταιρεια sharp εχει σταματησει στο gx30(μοντελο του 2004)λες και εχει κανενα προβλημα με την συγκεκριμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Τώρα κατάλαβα τι εννοείς. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macxt Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Sony Eriksson V630i SAR σε επαφή με το αυτί 1,09W/kg σε επαφή με το σώμα 1,25W/kg πιστεύω ότι και για το Κ610i είναι το ίδιο μια και πρόκειται στην ουσία για το ίδιο τηλέφωνο. Μάλλον φούρνος μικροκυμάτων την πάτησα χοντρά. Μόλις το έμαθα πήρα BT και μιλάω μόνο με αυτό, ελπίζω να μην αποκτήσω δεύτερο κεφάλι από την ακτινοβολία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calvinklein Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 to bluetooth einai xeirotero.Xrisimopoihste anoikti sinomilia i hands free.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Sony Eriksson V630i SAR σε επαφή με το αυτί 1,09W/kg σε επαφή με το σώμα 1,25W/kg ........ Που τις βρήκες τις τιμές? Calvinklein ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και όχι μόνο λόγια του αέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Μία πηγή πληροφοριών είναι το manual του κινητού σας. Υποχρεούται ο κατασκευαστής να το αναγράφει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macxt Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Που τις βρήκες τις τιμές? Calvinklein ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και όχι μόνο λόγια του αέρα. εδώ http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_2_5&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10457 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCrow Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Εγώ έχω ένα Μ600 που αγόρασα πριν 2 βδομάδες και από ότι είδα έχει δείκτη SAR 1.15!:worry:Σκέφτομαι σοβαρά να το πουλήσω.Εσείς τι με συμβουλεύετε να κάνω;Να προσθέσω ότι έχω μειώσει στο ελάχιστο τα τηλεφωνήματα και αυτά πάντα με handsfree.Περισσότερο στέλνω μηνύματα.Και μάλλον θα στέλνω μηνύματα μόνο από δω και πέρα εκτός και κάποιος με πάρει τηλέφωνο οπότε αναγκαστικά θα μιλήσω. PS. Κρίμα.Είναι πάρα πολύ καλό pda-mobile.Σκέφτηκα και το άλλο.Να το έχω συνέχεια σε flight mode λειτουργία.Οπότε λειτουργεί μόνο σαν pda.Έχω και το Motorola Raz V3 για να κάνω τη δουλειά μου. Παράθεση It's Christmas time. Ubuntu has been broken ;) Be aware of the consequence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts