one_tree_hill Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 παιδια το εβαλα να κανει αναβαθμηση και εδω κια μια ωρα εχει παει στο 100%και μου λεει να μν το βγαλω...τι να κανω? Έγινε τελικά? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 γεννησανε βλεπω παλι τα w810i...:rolleyes::p Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Χρόνια Πολλά σε όλους...:):) Να σας ρωτήσω ρε παιδιά, έβαλα κάποια Flash menu στο τηλέφωνο με το xs++ και θα ήθελα να ρωτήσω από που τα βλέπουμε και πως τα επιλέγουμε??Δεν μπορω να βρω που είναι...:(:(:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Χρόνια Πολλά σε όλους...:):) Να σας ρωτήσω ρε παιδιά, έβαλα κάποια Flash menu στο τηλέφωνο με το xs++ και θα ήθελα να ρωτήσω από που τα βλέπουμε και πως τα επιλέγουμε??Δεν μπορω να βρω που είναι...:(:(:( Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Θα πρέπει να περάσεις στα θέματα και το θέμα το οποίο συνεργάζεται με το flash...κι αν δεν έχεις να φτιάξεις ένα...Ψάξε για guides... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 γεννησανε βλεπω παλι τα w810i...:rolleyes::p αφου προκειτε για κινηταρα..και το καταλαβε ο κοσμος.και στραφηκε σε παλιο κινητο που ειναι "ντεμοντε" και η καμερα του δεν εχει pixels :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 τελικα ολα οκ...απλα γιατι το κ750 παιζει πιο δυνατα με τα ακουστικα του w810 απο οτι το w810 με τα ακουστικα του?το ς810 μου παιζει καπως σιγα...τι να κανω? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Μετα απο πολυ καιρο, ειπα να ρωτησω τα βασικα!! δεν ειχαν απαντηθει... Με ποιο προγραμμα μπορω να flashαρω*?? ποιο αρχειο? (οτι πιο τελευταιο θα ταν καλυτερα:rolleyes: ) και πως μπορω να περασω τα θεματα crystal**(?)Και να μ δωσετε καποια site να τα κατεβασω! *θα ηθελα 1 site για να περασω αλλο λογισμικο αλλο site για να κανω αναβαθμιση. ( στο κινητο ) **εννοωντας κατι θεματα τα οποια δεν ειναι κλασικα, αλλα γυριζουν τα εικονιδια, και ειναι αλλιως διαταγμενα τα εικονιδια!! αν μπορουσε καποιος να μ δωσει αναλυτικα τις πληροφοριες που ζητω, θα μ ηταν ευγνωμον! ευχαριστω!! ειναι δυνατον να μου απαντησει καποιος? ρωταω τα πιο απλα πραγματα!!.... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=191108 μπες εδω και θα βρεις τις απαντησεις που θες και ολα! Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 καλώς, θα το κοιταξω...ευχαριστω παντως που φιλοτιμηθηκες!!:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 τελικα ολα οκ...απλα γιατι το κ750 παιζει πιο δυνατα με τα ακουστικα του w810 απο οτι το w810 με τα ακουστικα του?το ς810 μου παιζει καπως σιγα...τι να κανω? Να πας στον ισοσταθμιστή και να τα ανεβάσεις όλα πάνω. Πάνω πάνω!:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Παιδια, στα σονυ να το προσεχετε αυτο με τον ισοσταθμιτη!! ειναι επικινδυνο να τα βαζετε ΟΛΑ ''πανω''!! το ηχειο μπορει να αντεξει καποια πιεση, αλλα το κακο ειναι πως ο FULL ισοσταθμιτης, κανει να κολλαει ολη την συσκευη και προκαλει προβληματα στον ηχο(αργοτερα!) θα ακουγεται πιο σκαρτα ο ηχος... εχω ρωτησει σε καταστηματα κινητων, κ εχει τυχει και στον αδελφο μου!! (αλλα σε μικρο βαθμο, γτ του το πα μετα..):confused: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Παιδια, στα σονυ να το προσεχετε αυτο με τον ισοσταθμιτη!! ειναι επικινδυνο να τα βαζετε ΟΛΑ ''πανω''!! το ηχειο μπορει να αντεξει καποια πιεση, αλλα το κακο ειναι πως ο FULL ισοσταθμιτης, κανει να κολλαει ολη την συσκευη και προκαλει προβληματα στον ηχο(αργοτερα!) θα ακουγεται πιο σκαρτα ο ηχος... εχω ρωτησει σε καταστηματα κινητων, κ εχει τυχει και στον αδελφο μου!! (αλλα σε μικρο βαθμο, γτ του το πα μετα..):confused: Εγώ δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Εννοείται βέβαια, πως αν ακούει οτι το ηχείο δεν την παλεύει, καλό θα ήταν να κατεβάσει λίγο τις μπάρες. Αλλά σε εμένα δεν έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 εε, θα σου γινει μαλλον... τεσπα, απλα το ειπα, για να μην ξεθαρευετε πολυ και το ****τε το ηχιο!!λαου λαου!! δεν υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος...:happy: ΕDIT: τα αστερακια, φανηκε ολη η λεξη!! :lol: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvidios102937544 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 για να μην ξεθαρευετε πολυ και το γαματε το ηχιο!!λαου λαου!! δεν υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος...:happy: καλητερα τωρα!!:blink:παντος γενικα εχεις δικιο για τον ισοσταθμιστη Παράθεση παναθηναικος! ! !4ever:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 ωωωχχ!! σορυ παιδια νομιζα οτι θα εβαζε *** :lol::lol: 1000 συγγνωμη!!:lol: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvidios102937544 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 ωωωχχ!! σορυ παιδια νομιζα οτι θα εβαζε *** :lol::lol: 1000 συγγνωμη!!:lol: ενταξει μωρε:X:X:X:X:X Παράθεση παναθηναικος! ! !4ever:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 :lol::lol::lol::lol:ωραιος!!:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
statirakos Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 einai ena apo ta poio kala kai omorfa kinita.... me liga logia einai to kalitero kai to agapimeno mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 einai ena apo ta poio kala kai omorfa kinita.... me liga logia einai to kalitero kai to agapimeno mou και εμενα!!! :up: :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 παιδια πλεον το κινητο εχει γιvει πιο φτηνο και απο το κ750i ...:confused: Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Αναμενομενο ηταν!! το κανουν για να διωξουν οτι stock εχει απομεινει. Παντως μπορει να το επιλεξει καποιος και σαν 2τερη συσκευη. θα τον βγαλει ασπροπροσωπο.:up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Αναμενομενο ηταν!! το κανουν για να διωξουν οτι stock εχει απομεινει. Παντως μπορει να το επιλεξει καποιος και σαν 2τερη συσκευη. θα τον βγαλει ασπροπροσωπο.:up: Μόνο σαν 2τερη ρε συ...Εγώ που το δωσα τωρα στην αδερφη μου,ακομα το σκαλιζω!!!Ειναι το αγαπημενο μου! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Μόνο σαν 2τερη ρε συ...Εγώ που το δωσα τωρα στην αδερφη μου,ακομα το σκαλιζω!!!Ειναι το αγαπημενο μου! Το λεω γιατι δεν εχει και τα καλυτερα χαρακτηριστικα,οταν στην αγορα κυκλοφορουν κινητα με 3mp,5mp.κατα'τ'αλλα το κινητο ειναι μια χαρα. αλλωστε κι εγω αυτο εχω και θα κανω πολυ καιρο να το αλλαξω.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Παιδιά τα elf's που βγήκαν τώρα για τα SE τα είδατε στο se-nse ???Aυτά είναι κάτι σαν μικροεφαρμογές που μπαίνουν στα κινητά (υπάρχουν στα samsung) και τώρα βγήκαν(ή τουλάχιστον τώρα το βρήκαν) και για τα SE.Ισχίουν για k750,w700,w800,w810 και z550. Πηγή:http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=20238 Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Τί είναι αυτά τα elfs? Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts