Jump to content

Sony Ericsson W810i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:!:t ekana auto pou mou les alla meta dn uparxei h foto st knt mou:wacko:!:worry:!!akougetai t ntin ntin k mou emfanizei ena parathiro(phone g) k ena allo(phone memory card) k exei diafores epiloges k sta duo tis idies, opws anoigma t fakelou gia provoli arxeiwn k egw auth epilegw..sth sinexeia kanw copy /paste alla meta dn uparxoun:mad:..uparxoun k alles epiloges opws ektipwsi eikonwn k antigrafh eikonwn sto pc k diafora tetoia dn ta thimamai ola!!!!exw mperdeutei!!:!:

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

λέγοντας ανοιχτό θα λειτουργέι μην το ανοίξεις και του βγάλεις την μπαταρία
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

to knt mou tha t exw anoixto 'h kleisto..a k sto my computer dn mou t anagnwrizei...ti na kanw??

κανε αυτο που σου λεω...και μην παιδευεσαι αδικα :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας παίδες...μετά από καιρό ''διαδικτυακής'' απραξίας(στο myphone) και πάλι εδώ για να με βοήθήσετε σε κάτι αν ξέρετε...έχασα τα ''μισά'' ακουστικά(έχασα το καλώδιο των δύο ακουστικών και μου έμεινε το καλώδιο με την υποδοχή των ακουστικών)του W810i μου και θέλω να πάρω καινούρια...άμα θέλω ξέρω έτι μπορώ να πάρω κοινά ακουστικά και να τα συνδέσω με το άλλο καλώδιο που μου έμεινε...τα ακουστικά του walkman πωλούνται μαζί με το άλλο καλώδιο που έχω ή μπορώ να πάρω σκέτα μόνο τα ακουστικά?και αν ξέρετε πόσο κοστίζουν?ευχαριστώ εκ των προτέρων guys...
Free Your Mind...;)

γεια σας παίδες...μετά από καιρό ''διαδικτυακής'' απραξίας(στο myphone) και πάλι εδώ για να με βοήθήσετε σε κατι αν ξέρετε...έχασα τα ''μισά'' ακουστικα(έχασα το καλωδιο των δυο ακουστικων και μου εμεινε το καλωδιο με την υποδοχη των ακουστικων)του W810i μου και θελω να παρω καινουργια...αμα θελω ξερω οτι μπορω να παρv κοινα ακουστικα και να τα συνδεσω με το αλλο καλωδιο που μου εμεινε...τα ακουστικά του walkman πωλουνται μαζί με το αλλο καλωδιο που εχω ή μπρώ να παρω σκετα μονο τα ακουστικα?και αν ξερετε ποσο κοστιζουν?ευχαριστώ εκ των ποτέρων guys...

Βάλε δικά σου!Τα άλλα ένα βήμα κάνεις και πέφτουν!

:!:t ekana auto pou mou les alla meta dn uparxei h foto st knt mou:wacko:!:worry:!!akougetai t ntin ntin k mou emfanizei ena parathiro(phone g) k ena allo(phone memory card) k exei diafores epiloges k sta duo tis idies, opws anoigma t fakelou gia provoli arxeiwn k egw auth epilegw..sth sinexeia kanw copy /paste alla meta dn uparxoun:mad:..uparxoun k alles epiloges opws ektipwsi eikonwn k antigrafh eikonwn sto pc k diafora tetoia dn ta thimamai ola!!!!exw mperdeutei!!:!:

Τις εικόνες πρέπει να τις κάνεις paste στον αντίστοιχο φάκελο της κάρτας μνήμης του κινητού και όχι όπου να 'ναι.

Read The F...ing Manual First

Ρε παιδιά το w810i αποθηκεύει τα μηνύματα στην συνολική μνήμη η εχει περιορισμένο χώρο?

στην "κατάσταση μνήμης" λεει μηνύματα 0 bytes 13 αρχεία

μην μου πείτε οτι χωράει κανα 80-100 και τέλος...:cry::cry::cry:

Ρε παιδιά το w810i αποθηκεύει τα μηνύματα στην συνολική μνήμη η εχει περιορισμένο χώρο?

στην "κατάσταση μνήμης" λεει μηνύματα 0 bytes 13 αρχεία

μην μου πείτε οτι χωράει κανα 80-100 και τέλος...:cry::cry::cry:

giro sta 100 xoraei ala an 8es me to MyPhoneExplorer ta apo8ikeyeis sto pc sou

pedia bori kapios na me voitisi ,exo diavasi sxedon oles tis selides ke pali den katalava.pos boro na valo flash theme na alazo to menu. exo logismiko- R4EA031. boreite na mu pite ti akrivos xriazume ke pia arxia prepi na katevaso.:cry:

pedia bori kapios na me voitisi ,exo diavasi sxedon oles tis selides ke pali den katalava.pos boro na valo flash theme na alazo to menu. exo logismiko- R4EA031. boreite na mu pite ti akrivos xriazume ke pia arxia prepi na katevaso.:cry:

Και εγώ την ίδια απορία έχω :happy:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Είμαι καινούριος με w810.Είχα το k750 παλιά γι αυτό έχω μια απορία.Όταν αναφέρεστε για flash themes, για τι μιλατε???

Είμαι καινούριος με w810.Είχα το k750 παλιά γι αυτό έχω μια απορία.Όταν αναφέρεστε για flash themes, για τι μιλατε???

milame gia ta thems pu su alazun to menu opos sto video autohttp://www.youtube.com/watch?v=w6ywbi3Z84w

Kαι να φανταστώ ότι δεν μπορούν να μπουν σε vodafone live κινητό!!!Σωστά??

Υπάρχει κάποιος τρόπος να βγάλω ακύνδυνα το vodafone λογισμικό μόνος μου και να περάσω της sony??

Υπάρχει κάποιος τρόπος να βγάλω ακύνδυνα το vodafone λογισμικό μόνος μου και να περάσω της sony??

http://www.9volto.gr/menu/

oxi se VL den borun na bun.iparxi tropos na vgalis to vodafon logismiko .omos ta xasis tin igiisi su

παιδια καλησπερα. εχω ενα W810 και εχω ενα θεμα να ρωτησω οσον αφορα τα μηνυματα. Οταν γραφω ενα μηνυμα μου βαζει μεχρι 60-70 χαρακτηρες και μετα περναει σε 2ο μηνυμα...ετσι πληρωνω παραπανω μηνυματα σε σχεση με αλλα κινητα που ειχα. υπαρχει καποια λυση? ειναι θεμα που λυνεται μεσα απο το μενου?

Απενεργοποίησε τους εθνικούς χαρακτήρες. Θα γράφεις πλέον με κεφαλαία αλλά με 160 χαρακτήρες.

Συγγνώμη που επανέρχομαι, αλλά το πρόβλημα που είχα παραμένει.

Θυμίζω εν τάχει: Το W810i μου στο Walkman διαβάζει τα ελληνικά ID3v2.3 tags των τραγουδιών σε MP3 και τα δείχνει κινέζικα. Παντού αλλού τα ελληνικά φαίνονται σωστά. Στο Walkman για να φανούν σωστά πρέπει να ισχύει ένα από τα δύο: α) Το mp3 αρχείο να μην έχει ID3 tags καθόλου, οπότε απλά δείχνει το filename, ή β) τα ID3 tags να είναι σε Unicode.

Το έδωσα για service, μου το επέστρεψαν χωρίς όμως αλλαγή.

Κάπου διάβασα ότι το specification για τα ID3 tags δεν προέβλεπε μέχρι πρότινος κωδικοποίηση χαρακτήρων, με αποτέλεσμα, μερικοί σύγχρονοι players που ξεχωρίζουν πλέον τα απλά απ' τα Unicode tags, να προβάλουν τις πληροφορίες ως ISO-8859-1 Latin.

Θα το παρατούσα και θα μετέτρεπα όλα τα tags σε Unicode αν δεν υπήρχαν δύο άλλα προβλήματα. Το πρώτο είναι ότι ενώ όταν οι πληροφορίες είναι αποθηκευμένες σε Windows-1253 το Walkman δείχνει όλους τους χαρακτήρες που περιέχει το tag (αλλά όπως είπα παραπάνω τους δείχνει "κινέζικους"), όταν είναι σε Unicode δείχνει μόνο τους πρώτους 12 ή 13 χαρακτήρες. Το δεύτερο είναι η παρακάτω μαρτυρία:

Φίλε johndoe όσον αφορά τα τραγούδια, το κινητό (τουλάχιστον το δικό μου, οπότε πιστεύω και άλλα παιδιά) διαβάζει κανονικά τα tags που είναι γραμμένα είτε με ελληνικούς χαρακτήρες είτε unicode χωρίς κανένα πρόβλημα.

Έκανα και το εξής πείραμα: Έγραψα ένα MP3 με ελληνικά ID3v2.3 tags (όχι Unicode) κατ'ευθείαν στο memory stick χρησιμοποιώντας το card reader που έχω. Εννοείται ότι στο Walkman φαινόταν "κινέζικο". Το έστειλα με bluetooth σε ένα Nokia (δε θυμάμαι μοντέλο, αλλά έχει ενσωματωμένο music player που μπορεί να διαβάσει τις πληροφορίες απ' τα tags) και σε ένα άλλο W810i. Επίσης κινέζικα.

Ξέρω ότι έχω γίνει κουραστικός. Μπορεί κάποιος να με διαβεβαιώσει κατηγορηματικά ότι το δικό του W810i δείχνει τις πληροφορίες απ' τα ID3v2.3 tags στα ελληνικά χωρίς να είναι οι πληροφορίες κωδικοποιημένες σε Unicode;

hi guys!!!loipon prospathw na metaferw ta sms sto my phoneexplorer alla otan pataw ananewsh mou grafei "αδυνατη συνδεση com9"..k etsi dn mporw na ta metaferw..dn m epitrepei..ti na kanw???k ti einai to com9??

thanks!!!

• The title was changed to Sony Ericsson W810i