Jump to content

Sony Ericsson W810i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς να αγοράσεις μία gift card visa από 30 έως 3.000 ευρώ ανάλογα με το ποσό που θες ;) .

(Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις αγορές στο internet :cool: )

Ρίξε μία ματιά: Εδώ

thanks file akis k kali periptosi den to iksera kai pali thanks!!!!!!!!

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

paidia piga simera stis serres gia mia douleia kai parkarisa mprosta apo ena vodafone shop opote skeftomai den pao na rotiso mipos kai kseroun gia to 810?

kserete ti mou apantisan????????????????????

apo plirofories pou exoume ta katastimata tis vodafone tha exoun tin syskeyi meta tis 10 iouliou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alla mallon pisteyo oti den iksere ti tis ginotan tis kopelas

(etsi thelo na pisteyo)

:cry: :cry: :cry:

paidia piga simera stis serres gia mia douleia kai parkarisa mprosta apo ena vodafone shop opote skeftomai den pao na rotiso mipos kai kseroun gia to 810?

kserete ti mou apantisan????????????????????

apo plirofories pou exoume ta katastimata tis vodafone tha exoun tin syskeyi meta tis 10 iouliou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alla mallon pisteyo oti den iksere ti tis ginotan tis kopelas

(etsi thelo na pisteyo)

:cry: :cry: :cry:

:rolleyes: ναι κατι τετοιο θα επαιζε,μαλλον θα νομισε για το Κ800.:!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, μάλλον δεν κατάλαβε...

Πάντως ο κατάλογος Απριλίου που έχει κυκλοφορήσει η vodafone, το έχει μέσα...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Ναι, μάλλον δεν κατάλαβε...

Πάντως ο κατάλογος Απριλίου που έχει κυκλοφορήσει η vodafone, το έχει μέσα...

timi den egrafe?

timi den egrafe?

Αν θυμάμαι καλά, 320 κάτι ευρώ στο πρόγραμμα 120, για σκέτη τη συσκευή δεν είχε τιμή.

Επίσης απ' ό,τι είδα δεν περιελάμβανε κανένα ενδεικτικό της vodafone πάνω της, οπότε το πιο πιθανόν είναι πως δεν θα έχει vodafone Live! μενού :)

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Εγω παντως εστειλα mail στην vodafone αν το κινητο θα βγει live και μου απαντησαν....

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το Sony Ericsson W810 θα είναι διαθέσιμο σε Vodafone live! έκδοση.

Με εκτίμηση,

Ηλεκτρονικό Κατάστημα Vodafonehttp://gfx1.hotmail.com/safe.gif

Δίπλα σας κάθε στιγμή

www.vodafone-shop.gr

Εγω παντως εστειλα mail στην vodafone αν το κινητο θα βγει live και μου απαντησαν....

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το Sony Ericsson W810 θα είναι διαθέσιμο σε Vodafone live! έκδοση.

Με εκτίμηση,

Ηλεκτρονικό Κατάστημα Vodafonehttp://gfx1.hotmail.com/safe.gif

Δίπλα σας κάθε στιγμή

www.vodafone-shop.gr

Ώρε γλέντια!!

Ρε παιδιά τι κατάσταση είναι αυτή???

Δεν πάει άλλο αυτή η ιστορία με τα κατ'αποκλειστικότητα προιόντα.

Εμένα βασικά δεν με ενοχλεί το vodafone menu, αλλά το βρίσκω εκνευριστικό να διατίθεται το κινητό μόνο απο ένα δίκτυο κινητής και με το μενού που θέλουν αυτοί.

Πλάκα- πλάκα, έχω αγοράσει 3 SE τα τελευταία 2 χρόνια και το μενού της SE δεν το έχω δεί ακόμα:wacko:

Όλα ήταν live:mad:

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

Το τηλεφωνο το εχει και ο καταλογος της TIM με το λογοτυπο της εταιριας και η τιμη σκετη συσκευη την εχει 440euro
Αγάπη είναι η μοναξιά που πρέπει στον καθένα....

E καπου εκει την κοβω και εγω την τιμη..και μεχρι τελος του μηνα πιστευω να εχει βγει

και κατι ασχετο..οπου και να παω και να γυρισω παντου βλεπω κ750..ελπιζω να μην γινει το ιδιο και με αυτο :p

to teyxos apriliou tis vodiafone leei 308,29 eyro

kai apo kato leei :oi times isxioun me eksoflisi logariasmon meso pistotikis kai perilambanoun fpa 19%

E καπου εκει την κοβω και εγω την τιμη..και μεχρι τελος του μηνα πιστευω να εχει βγει

και κατι ασχετο..οπου και να παω και να γυρισω παντου βλεπω κ750..ελπιζω να μην γινει το ιδιο και με αυτο :p

giati asximo einai to k750?

isa isa einai poli omorfo!!!!!

giati asximo einai to k750?

isa isa einai poli omorfo!!!!!

Με άλλο σκεπτικό το λέει αυτό ο φίλος Giorgosk80.

Δε νομίζω πάντως να γίνει ακριβώς το ίδιο, διότι η SE βγάζει πολλά κινητά αυτή τη στιγμή στην αγορά και πολλά με μικρές διαφοροποιήσεις, οπότε η επιλογή πλέον θα βασίζεται και στο προσωπικό στυλ του αγοραστή...

Νίκος Καββαδίας

Το τηλεφωνο το εχει και ο καταλογος της TIM με το λογοτυπο της εταιριας και η τιμη σκετη συσκευη την εχει 440euro

Tην ιδια τιμη εβγαλε και ο Γερμανος.

Tην ιδια τιμη εβγαλε και ο Γερμανος.

Ρε παιδια τελειως αντικειμενικα αξιζει να δωσουμε τοσα λεφτα γιαυτο το κινητο;:O

Ουτε με σφαιρες!!!:hunter:

Απαντας σε αυτο που ρωταω φιλαρακι;

Re paidia pou eidate timi se tim kai germano gia to W810i ??? i timi pou lete einai tou w900i se tim kai germano sta filadia .... kai o germanos kai i tim den exei vgalei timi akoma gia to w810i

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Re paidia pou eidate timi se tim kai germano gia to W810i ??? i timi pou lete einai tou w900i se tim kai germano sta filadia .... kai o germanos kai i tim den exei vgalei timi akoma gia to w810i

Εχουμε και εμεις τα conne μας.. :p

Μα και στης vodafone το φυλλάδιο εάν προσθέσουμε την επιδότηση του 120 καθώς και μερικά ακόμα ευρώ από την έκπτωση της εξόφλησης μέσω πιστωτικής κάπου εκεί θα βρούμε την τιμή του.

Έχουν δίκιο τα παιδιά για την τιμή που δίνει ο Γερμανός και η ΤΙΜ...

Νίκος Καββαδίας

Βεβαια φιλε μου, σε σενα απαντω. Δηλαδη το 6280, με 370Ε, που υστερει? Αν θεωρησουμε οτι υστερει ΛΙΓΟ στην καμερα και οτι υπερτερει κατα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στο βιντεο, κατα τα αλλα μονο πλεονεκτηματα εχει! Δε βλεπω κανενα λογο να αγορασει καποιος W810 με αυτην την τιμη! Ακομη και μιλαμε για fans της SE, τοτε με τα ιδια χρηματα παιρνουν το πολυ ολοκληρωμενο W900.

Mονο που σαν πρων κατοχος του 6280 να σε πληροφορησω οτι δεν υστερει λιγο στην καμερα αλλα παρα πολυ.:)

Μονο που και γω σαν κατοχος 6280 KAI W900 (με την ιδια καμερα με το W810) εχω ηδη κανει δοκιμη ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=72899&page=41 ) και σε καμια περιπτωση δε φαινεται να υστερει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! :) Βλεπει κανεις βρε παιδια να υστερει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ? Αλλοι λεν οτι υστερει λιγο (το 6280), αλλοι καθολου, αλλα...παρα πολυ???

Οι κυριότερες διαφορές προκύπτουν από την έλλειψη autofocus.Και εγω σαν κάτοχος 6280 και πριν Κ750 έκανα άμεσα και σχεδόν υποσυνείδητα συγκριση και διαπίστωσα τις όποιες διαφορές που σίγουρα υπάρχουν,και καλώς υπάρχουν,όμως το ζήτημα είναι ότι η πρώτη τιμή είναι πολύ υψηλή αν αναλογιστούμε ότι ούτε καν 3ης γενιάς είναι το W810 σε αντίθεση με το W900,και είναι σχεδόν ίδιο με το W800.Δεν ξέρω ακόμα τίποτα αλλά έχω μια διαίσθηση ότι σε κάποια καταστήματα το first launch μπορεί να γίνει και κάτω από 400 ευρώ 380-385,για ΤΙΜ και ΓΕΡΜΑΝΟ δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα,ενδεικτικά το 6280 κοστίζει εκεί 393 και 396 ευρώ αντίστοιχα τη στιγμή που στο MEDIAMARKT-MICROLAND είμαστε στα 360 ευρώ(+-1 ευρώ).Αποκλίσεις της τάξης τών 30 ευρώ και άνω ,οπότε ας μην βιαζόμαστε,μπορεί με την τελική διαμόρφωση της χονδρικής τιμής να έχουμε μία πολύ πιο φιλική λιανική εν όψει και του Πάσχα,ίδωμεν,αν όχι τότε γράψτε λάθος......;)

Μονο που και γω σαν κατοχος 6280 KAI W900 (με την ιδια καμερα με το W810) εχω ηδη κανει δοκιμη ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=72899&page=41 ) και σε καμια περιπτωση δε φαινεται να υστερει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! :) Βλεπει κανεις βρε παιδια να υστερει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ? Αλλοι λεν οτι υστερει λιγο (το 6280), αλλοι καθολου, αλλα...παρα πολυ???

Τι να σου πω..εγω βλεπω οτι ειναι πολυ καλυτερες του w900.Ας μην πουμε και για συνθηκες χαμηλου φωτισμου με τις μπλε κουκιδες..:D

File haki oi diafores stis dio photo eine arketes.Safws kai eine anwteri i camera tou w900-800-810klp.Gia prose3e stis 2 photo tou e3wtwrikou xwrou:

1.tin orofi sth taratsa, panw de3ia.tholoura-pixeliasma kai mple koukkides.

2.Anamesa sta filla tou elatou sta de3ia.poli pixeliasma kai mple koukides

3.Gia des tin apikonisi tou kokkinou aftokinitou poso katharoteri eine stin camera tou w900

4.gia des to odostrwma de3ia, mprosta apo to skouro kokkino aftokinito

Simperasma:terastia i diafora meta3i twn dio camerwn.

Alla an vgei to w810 se tetia timi kai egw tha protimousa to 6280.

Μπορείτε να διαφωνήσετε όσο θέλετε ,αλλά στους¨"Διαξιφισμούς".Αν και δεν νομίζω ότι τίθεται ζήτημα σύγκρισης.

Το συγκεκριμένο θέμα αφορά μόνο και καθαρά το SE W810;)

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

Που βλεπεις διαξιφισμο???? Συγκριση κανουμε! Με βαση ΤΙ θα συγκρινουμε το ποσο καλο ειναι το W810? Βλεπεις, δεν υπαρχει μοναδα μετρησης της "καλωσυνης" του! Μονο σε σχεση με κατι αλλο μπορουμε να εκφερουμε γνωμη.

Να και σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=72899&page=34

Haki, οι συγκρίσεις γίνονται στους ΄'Διαξιφισμούς" ή κάνω λάθος??

• The title was changed to Sony Ericsson W810i