Jump to content

Sony Ericsson W810i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πήρα το 810 και το έχει η κοπελία μου, επειδή δεν το έχω μπροστά μου θέλω να της δώσω οδηγίες πώς να βγάλω από το δεξί κουμπί να μην μπαίνει στο λαιβ της βονταφον, γιατί μας έχει σπάσει τα νεύρα! ξέρω ότι γίνεται να το βγάλω τελείως και να χάσω εγγύηση, αλλά μήπως γίνεται να συνδέσω το δεξί κουμπί με κάτι άλλο, ή να δρομολογη΄σω τη διεύθυνση και να μην μπαίνει και να βγάζει πχ έρρορ καθώς προσπαθεί να συνδεθεί έτσι ώστε να μην την χρεώνει?

κάτι άλλος, μπορώ να το πάω σε ένα ερικσον σερβις και να ζητήσω να μου περάσουν το καινούριο λογισμικό αλλά χωρίς το βόνταφον? έχω τέτοιο δικαίωμα σαν πελάτης ή θα αρνηθούν? (και το λεώ να το πάω εκεί για να μην χάσω εγγύηση)

to brhka (solved)

me to servis ti tha kano? kserei kapoios?

cypherth

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πήρα το 810 και το έχει η κοπελία μου, επειδή δεν το έχω μπροστά μου θέλω να της δώσω οδηγίες πώς να βγάλω από το δεξί κουμπί να μην μπαίνει στο λαιβ της βονταφον, γιατί μας έχει σπάσει τα νεύρα! ξέρω ότι γίνεται να το βγάλω τελείως και να χάσω εγγύηση, αλλά μήπως γίνεται να συνδέσω το δεξί κουμπί με κάτι άλλο, ή να δρομολογη΄σω τη διεύθυνση και να μην μπαίνει και να βγάζει πχ έρρορ καθώς προσπαθεί να συνδεθεί έτσι ώστε να μην την χρεώνει?

κάτι άλλος, μπορώ να το πάω σε ένα ερικσον σερβις και να ζητήσω να μου περάσουν το καινούριο λογισμικό αλλά χωρίς το βόνταφον? έχω τέτοιο δικαίωμα σαν πελάτης ή θα αρνηθούν? (και το λεώ να το πάω εκεί για να μην χάσω εγγύηση)

to brhka (solved)

me to servis ti tha kano? kserei kapoios?

Καλημέρα σε όλους.

Το κινητό μπορείς να το πας σε service SE αλλά δεν μπορούν να σου αλλάξουν το λογισμικό και να σου βάλουν το unbranded.Αυτές είναι οι συμφωνίες που υπάρχουν μεταξύ των εταιριών και από τη στιγμή που αγόρασες συσκευή vl δεν μπορείς "νόμιμα" να το βγάλεις.

Όσων αφορά τη συντόμευση την έβγαλες μόνιμα ή μέχρι να κάνεις restart στο κινητό;

Γιατί γνωρίζω ότι μόνιμα δεν μπορεί να βγει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

όχι απλά έφτιαξα ένα καινούριο προφίλ που οδηγεί στο πουθενά, και όταν πατάει το κουμπί βγάζει έρρορ ότι δεν μπορεί να συνδεθεί και έτσι έμεινα ήσυχος.

οκ, δεν μπορούν να αλλάξουν το λογισμικό το καταλαβαίνω. αν ισχυριστώ ότι το κινητό μου όμως κάνει dropped calls, και πατήσω πάνω στο ότι η βόνταφον δεν έχει βγάλει λογισμικό που να διορθώνει το πρόβλημα, δεν θα μου βάλουν το unbranded?

cypherth

όχι απλά έφτιαξα ένα καινούριο προφίλ που οδηγεί στο πουθενά, και όταν πατάει το κουμπί βγάζει έρρορ ότι δεν μπορεί να συνδεθεί και έτσι έμεινα ήσυχος.

οκ, δεν μπορούν να αλλάξουν το λογισμικό το καταλαβαίνω. αν ισχυριστώ ότι το κινητό μου όμως κάνει dropped calls, και πατήσω πάνω στο ότι η βόνταφον δεν έχει βγάλει λογισμικό που να διορθώνει το πρόβλημα, δεν θα μου βάλουν το unbranded?

Λυπάμαι, όχι:(

Το λογισμικό, είτε το live είτε το κανονικό είναι της sonyericsson.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Πήρα σήμερα το service και μου είπαν ότι βγήκε αναβάθμιση για τα Vodafone Live κινητά... Μόλις πάω από εκεί για να δω τι γίνεται θα σας ενημερώσω.. Αν ξέρει κανείς τίποτα ας ενημερώσει.

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

ωραία, ελπίζω με αυτή να τους κόψει και να ενεργοποιήσουν κάποιες επιλογές που πριν τις έκοβαν επιτηδες, όπως στα θέματα πχ κάποια ωραία πραγματάκια... (αν και δε το νομίζω), YAziDis ενημέρωσέ μας πάντως..
cypherth

Μήπως ξέρει κάποιος ρε παιδιά να μου πει γιατί δεν μπορώ να ηχογραφήσω το όνομα σε φωνητική κλήση?

Ενώ εκτελώ τα βήματα όπως λένε οι οδηγίες ωστόσο δεν ηχογραφεί και μου λέει να πάω σε ήσυχο περιβάλλον.. ενώ βρίσκομαι σε απόλυτη ησυχία και προσπαθώ ξαν'α και ξανά και οι οδηγίες είναι πάντα οι ίδιες!

Μηπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??

:( :confused: :worry:

Μήπως ξέρει κάποιος ρε παιδιά να μου πει γιατί δεν μπορώ να ηχογραφήσω το όνομα σε φωνητική κλήση?

Ενώ εκτελώ τα βήματα όπως λένε οι οδηγίες ωστόσο δεν ηχογραφεί και μου λέει να πάω σε ήσυχο περιβάλλον.. ενώ βρίσκομαι σε απόλυτη ησυχία και προσπαθώ ξαν'α και ξανά και οι οδηγίες είναι πάντα οι ίδιες!

Μηπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??

:( :confused: :worry:

Κλείσε και ξανάνοιξε το τηλέφωνο σου.:)

Ένα bug (???) ακόμη. Μόλις έχω σημειώσει έναν αριθμό, τον αποθηκεύω σε νέα επαφή, και πριν προλάβω να προσθέσω όνομα και να σώσω την επαφή έρχεται εισερχόμενη κλήση....και πάπαλα ο αριθμός! Μάλλον το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κανείς είναι αναπάντητη για να σωθεί το νούμερο στην λίστα κλήσεων. Το θεωρώ bug γιατί το αρχαίο μου ΜΕ45 δεν είχε τέτοιο πρόβλημα.
Read The F...ing Manual First

Ένα bug (???) ακόμη. Μόλις έχω σημειώσει έναν αριθμό, τον αποθηκεύω σε νέα επαφή, και πριν προλάβω να προσθέσω όνομα και να σώσω την επαφή έρχεται εισερχόμενη κλήση....και πάπαλα ο αριθμός!

Ε, εντάξει, είναι πολύ εξαιρετική περίπτωση!

Χθες αγόρασα το κινητό&μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΟ!!!!Όλα προς το παρόν πάνε μια χαρά!!

Προστατέψτε το περιβάλλον.

Μηδενική ανοχή στο παθητικό κάπνισμα!

Χθες αγόρασα το κινητό&μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΟ!!!!Όλα προς το παρόν πάνε μια χαρά!!

Είναι πολύ καλό κινητό το W810i.:)

Καλορίζικο.:)

Με την τελευταια εκδοση εχει διορθωθει το προβλημα τερματισμου των κλησεων?

Σκεφτομαι να το αγορασω.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Ένα bug (???) ακόμη. Μόλις έχω σημειώσει έναν αριθμό, τον αποθηκεύω σε νέα επαφή, και πριν προλάβω να προσθέσω όνομα και να σώσω την επαφή έρχεται εισερχόμενη κλήση....και πάπαλα ο αριθμός! Μάλλον το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κανείς είναι αναπάντητη για να σωθεί το νούμερο στην λίστα κλήσεων. Το θεωρώ bug γιατί το αρχαίο μου ΜΕ45 δεν είχε τέτοιο πρόβλημα.

Δεν θα το έλεγα bug. Αν και θα μπορούσε μετά τον τερματισμό της κλήσης να σε γυρίζει στο μενού αποθήκευσης για να συνεχίσεις την διαδικασία που δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

καλησπερα παιδια, γνωριζει κανεις αν μπορει η εφαρμογη walkman να δει τα κομματια σε φακελους οπως το file manager?

Καποια θα βρεις εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=145611

Εδω ειναι το επισημασμενο για Κ750 αλλα μπαινουν και στο w810:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=73622

Κι εδω υπαρχει ενας αρκετα μεγαλος καταλογος:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=79372

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

@Jason72: μονο με λιστες αναπαραγωγης γινεται αυτο, απ'οσο το εχω ψαξει γιατι με απασχολησε δεν το βρηκα αλλιως...

Τα μηνύματα στο W810i διαγράφονται αν βγάλεις την κάρτα που έχεις ήδη μέσα&βάλεις άλλη στη θέση της&μετά ξαναβάλεις την αρχική?????Ρωτάω γιατί αυτό το έκανε στο SE t610&είναι εκνευριστικό αν κάποιος αλλάζει κάρτες!!Ευτυχώς το είχα πάρει απόφαση&σχεδόν 3 χρόνια δεν είχα βάλει άλλη κάρτα μέσα!!!

Δεν το ηξερα αυτο και το δοκιμασα μολις, τα μηνυματα παραμενουν αθικτα...

Ευχαριστώ Toxicity!!

Ευτυχώς που δεν έχει αυτό το πρόβλημα!!:)

Πήρα σήμερα το service και μου είπαν ότι βγήκε αναβάθμιση για τα Vodafone Live κινητά... Μόλις πάω από εκεί για να δω τι γίνεται θα σας ενημερώσω.. Αν ξέρει κανείς τίποτα ας ενημερώσει.

Κανά νέο απο αυτό?

σημερα πηγα και το ξαναπηρα το 810,μου ειχε λειψει παντως.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• The title was changed to Sony Ericsson W810i