Jump to content

Sony Ericsson W810i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι η ιστοσελίδα για όσους ασχολούνται με τον προγραμματισμό κινητών της Sony Ericsson.

http://developer.sonyericsson.com/site/global/home/p_home.jsp

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι η ιστοσελίδα για όσους ασχολούνται με τον προγραμματισμό κινητών της Sony Ericsson.

http://developer.sonyericsson.com/site/global/home/p_home.jsp

Na'sai kala!Efxaristw!:D

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Οποιςο εχει διαθεση και χρονο ας μου λυσει δυο-τρια προβληματακια.

1-Θελω σε καποιες επαφες μου να εχω περισσοετρα πεδια απο τα 4-5 που εχει η συσκευη.Υπαρχει τροπος? (δηλ. θελω π.χ σε μια επαφη να εχω 2 κινητα ή 3 σταθερα).

2-Υπρχει τροπος οταν εχω το handsfree και δεχομε κληση να ακουω τιν ηχο απο τ ακουστικα και οχι απο την συσκευη? (ειμαι συνεχως στη μηχανη και χανω κλησεις...)

ευχαριστω πολυ!

Και βεβαια μπορεις να καταχωρησεις παραπανω απο 2-3 πεδια (τηλεφωνα) για καποια επαφη. Μπορεις να βαλεις e-mail, διυθυνση web,διευθυνση κατοικιας αλλα και εργασιας,ημερομηνια γεννεθλιων και αλλα 2-3 που δε τα θυμαμαι (ειναι το κινητο για φορτιση και δε μπορω να τα δω να στα γραψω)

Οσο για τα ακουτικα...λογικα πρεπει να γινεται.Δεν το εχω δοκιμασει να σου πο την αληθεια και δεν ειμαι σιγουρος! Πλακα πλακα..θα βολευει. Θα το δοκιμασω να δω!:O

Ρε παιδια αυτος ο αισθητηρας φωτος που εχει το κινητο και μεταβαλλει την φωτεινοτητα της οθονης αναλογα με την φωτεινοτητα του περιβαλλοντος στην πραξη λεει τιποτα? Δηλαδη υπαρχει καμια εμφανη διαφορα?

Δεν ειναι σιγουρος οτι καταλαβαινω τι ρωτας...αλλα ναι...δουλευει. Υποτιθεται οτι βοηθαει για την πιο σωστη φωτιση της οθονης. Οι διακιμανσεις τοης φωτεινοτητας ειναι εμφανεις αλλα οχι και τρομερες!!!:D

Και βεβαια μπορεις να καταχωρησεις παραπανω απο 2-3 πεδια (τηλεφωνα) για καποια επαφη. Μπορεις να βαλεις e-mail, διυθυνση web,διευθυνση κατοικιας αλλα και εργασιας,ημερομηνια γεννεθλιων και αλλα 2-3 που δε τα θυμαμαι (ειναι το κινητο για φορτιση και δε μπορω να τα δω να στα γραψω)

Οσο για τα ακουτικα...λογικα πρεπει να γινεται.Δεν το εχω δοκιμασει να σου πο την αληθεια και δεν ειμαι σιγουρος! Πλακα πλακα..θα βολευει. Θα το δοκιμασω να δω!:O

Άλλο ρώτησε ο COCOMAT, zzz750. Θέλει στο πεδίο των κινητών τηλεφώνων για παράδειγμα να βάλει τρείς αριθμούς κι όχι μόνο έναν. Σίγουρα μια ενδιαφέρουσα λειτουργία που μπορεί να την δούμε στο μέλλον μιας και πολλοί σήμερα έχουν δυο και τρια νούμερα.

Όσον αφορά το δεύτερο είπαμε ότι γίνεται αρκεί να το βάλεις στο σιωπηλό και προαιρετικά να ενεργοποίησεις τη δόνηση για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα χάσεις καμία κλήση.

Δεν ειναι σιγουρος οτι καταλαβαινω τι ρωτας...αλλα ναι...δουλευει. Υποτιθεται οτι βοηθαει για την πιο σωστη φωτιση της οθονης. Οι διακιμανσεις τοης φωτεινοτητας ειναι εμφανεις αλλα οχι και τρομερες!!!:D

Αυτο ακριβως εννοουσα οταν ρωταγα για την φωτεινοτητα. Thanks :)

Άλλο ρώτησε ο COCOMAT, zzz750. Θέλει στο πεδίο των κινητών τηλεφώνων για παράδειγμα να βάλει τρείς αριθμούς κι όχι μόνο έναν. Σίγουρα μια ενδιαφέρουσα λειτουργία που μπορεί να την δούμε στο μέλλον μιας και πολλοί σήμερα έχουν δυο και τρια νούμερα.

Όσον αφορά το δεύτερο είπαμε ότι γίνεται αρκεί να το βάλεις στο σιωπηλό και προαιρετικά να ενεργοποίησεις τη δόνηση για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα χάσεις καμία κλήση.

βαλτο να απαντα αυτόματα με το hands free αυτο κανω και εγω με τη μηχανη , ακουω ραδιο και απαντα αυτόματα οταν δεχομαι κλησεις :D :D

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Είναι κι αυτό μια λύση! Αν όμως έχεις κουμπωμένο επάνω το hands free χωρίς όμως να το έχεις στο αυτί σου ακούγεται όταν το κινητό χτυπάει ή απαντά αυτόματα και αυτός που σε καλεί μιλάει στο πουθενά;

Γνωρίζει κανείς που θα βρω τα flash themes που περιλαμβάνει το W810i? Δεν τα έχει καθόλου το κινητό μου και δε μπόρεσα να βρω ούτε στο cd αλλά ούτε και πουθενά αλλού για download. Αν μπορεί κάποιος ας τα κάνει ενα zip και ας τα ανεβάσει κάπου...
Phantom Of The Opera

Είναι κι αυτό μια λύση! Αν όμως έχεις κουμπωμένο επάνω το hands free χωρίς όμως να το έχεις στο αυτί σου ακούγεται όταν το κινητό χτυπάει ή απαντά αυτόματα και αυτός που σε καλεί μιλάει στο πουθενά;

Αν δεν έχεις ενεργοποιημένο το "αθόρυβο" τότε ο ήχος θα ακούγεται από το κινητό και όχι από το hands free:)

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

Γνωρίζει κανείς που θα βρω τα flash themes που περιλαμβάνει το W810i? Δεν τα έχει καθόλου το κινητό μου και δε μπόρεσα να βρω ούτε στο cd αλλά ούτε και πουθενά αλλού για download. Αν μπορεί κάποιος ας τα κάνει ενα zip και ας τα ανεβάσει κάπου...

Μήπως εννοείς τα http://www.sonyericsson.com/fun/wxhtml/download1/download1_1?brands=Sony%20Ericsson&cc=GR&files=600&lc=el&products=W810i ;

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Αν δεν έχεις ενεργοποιημένο το "αθόρυβο" τότε ο ήχος θα ακούγεται από το κινητό και όχι από το hands free:)

Ναι, το ξέρω αυτό. Άλλο σενάριο είχα ωστόσο στο μυαλό μου. Υποθέτουμε ότι το έχεις στο αθόρυβο, εχείς βάλει το hands free σου πάνω στο κινητό και για κάποιο λόγο δεν έχεις το hands free στο αυτί σου.

Αν λοιπόν το έχεις βάλει στην αυτόματη απάντηση όταν σε καλέσουν αφενός δεν θα το ακούσεις και αφετέρου ο συνομιλητής σου θα μιλάει στον αέρα (και φυσικά θα βρίζει που τον χρεώνεις :p :lol: :lol: )

Οχι, τα περισσότερα απο αυτά άλλωστε υπάρχουν και αλλού. Εννοώ τα FLASH themes που εχει το κινητό κανονικά. Το αγόρασα μεταχειρισμένο και δεν τα είχε μέσα.

EDIT: Ακυρο, τα βρήκα τελικά, αν θέλει κάποιος ας μου πει να τα ανεβάσω κάπου.

Phantom Of The Opera

Ναι, το ξέρω αυτό. Άλλο σενάριο είχα ωστόσο στο μυαλό μου. Υποθέτουμε ότι το έχεις στο αθόρυβο, εχείς βάλει το hands free σου πάνω στο κινητό και για κάποιο λόγο δεν έχεις το hands free στο αυτί σου.

Αν λοιπόν το έχεις βάλει στην αυτόματη απάντηση όταν σε καλέσουν αφενός δεν θα το ακούσεις και αφετέρου ο συνομιλητής σου θα μιλάει στον αέρα (και φυσικά θα βρίζει που τον χρεώνεις :p :lol: :lol: )

Ναι ,αυτό παίζει.Η δόνηση όμως θα σώσει την κατάσταση νομίζω;) ;)

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

Ναι ,αυτό παίζει.Η δόνηση όμως θα σώσει την κατάσταση νομίζω;) ;)

Ακρίβως! Για αυτό έλεγα παραπάνω στον COCOMAT ότι καλό είναι να και η δόνηση ενεργοποιημένη.

re paidia, na rwtisw kati...?

irthe i agia stigmi tis epidotisis ap ti vodafone kai skopeyw tin kanw ena wraiotato w810.

omws se ola ta katastimata vodafone poy kalesa moy eipan oti to exoun mono se vodafone live ekdosi.

par ola ayta, sto forum diavasa oti kapoioi to piran kanoniko ap ti vodafone.

Isxyei ayto? Ti paizei?

An telika einai mono live tha kinithw pros w800...

ego piga stin vodafone ston eyosmo (thessaloniki) kai to eixan non vl

den ksero ti ginete oute ego me ayto to kinito alloi exoun to live kai alloi oxi?

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

ego piga stin vodafone ston eyosmo (thessaloniki) kai to eixan non vl

den ksero ti ginete oute ego me ayto to kinito alloi exoun to live kai alloi oxi?

Κυκλοφορεί και στις 2 εκδόσεις.Τώρα μπορεί κάπου να είχε τελειώσει το ένα ή το άλλο.

Kalispera se olous.Exw ena provlimataki.Thelw na ftiaxw kapoies foto gia to w810i se diastaseis 176x220 pixels.Xrisimopoiw to Photoshop gia afti tou douleia.Pernaw mia foto kai mesw tou image size allazw ta pixels. To provlima omws einai oti otan gia paradeigma megalwnw mia foto afti "tentwnetai" kai to antitheto otan tin mikrainw.Diladi exw paramorfwsi tis eikonas.Apo oti katalava alla mazi kai to scale!Ti mporw na kanw gia na min simvainei afto?Diladi na min exw paramorfwseis otan allazw to megethos mia foto?Mporei kaneis na me voithisei?Efxaristw!

Κατεβασε το πολυ απλο και υπεροχο προγραμμα απο http://www.irfanview.com. Το 176Χ220 σημαινει οτι οι πλευρες εχουν αναλογια 0.8. Με το Irfanview μπορεις να κοψεις ενα τμημα της εικονας κρατωντας πατημενο το αριστερο πληκτρο του ποντικου και σερνωντας το ποντικι ωστε να μαρκαρεις ολο το κομματι που σε ενδιαφερει...συγχρονως ομως το προγραμμα σου αναφερει στην πανω μπαρα τι αναλογια εχει το ορθογωνιο που μαρκαρεις. Οσο εισαι πολυ κοντα στο 0.8 δε θα εχεις παραμορφωση στο τελος. Μετα πατας edit, crop selection και εχεις κομμενη την φωτο στη σωστη αναλογια. Μετα image, resize/resample, set new size, και με τσεκαρισμενο το pixels και ξετσεκαρισμενο το preserve aspect ratio, βαζεις width 176, height 220. Μετα βεβαια file, save as και τελος!:)

Na'sai kala.Tha dokimasw ki an parousiastei kamia dyskolia tha se xanaenoxlisw!Efxaristw!

Kalispera se olous.Exw ena provlimataki.Thelw na ftiaxw kapoies foto gia to w810i se diastaseis 176x220 pixels.Xrisimopoiw to Photoshop gia afti tou douleia.Pernaw mia foto kai mesw tou image size allazw ta pixels. To provlima omws einai oti otan gia paradeigma megalwnw mia foto afti "tentwnetai" kai to antitheto otan tin mikrainw.Diladi exw paramorfwsi tis eikonas.Apo oti katalava alla mazi kai to scale!Ti mporw na kanw gia na min simvainei afto?Diladi na min exw paramorfwseis otan allazw to megethos mia foto?Mporei kaneis na me voithisei?Efxaristw!

Αν και δεν έχω χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα που αναφέρει ο haki σε γενικές γραμμές όταν κάνεις resize με σκοπό να μεγαλώσεις μια εικόνα από ένα σημείο και μετά πάντα θα έχεις παραμόρφωση. Όσο πιο μικρή η εικόνα και μεγάλο το resize τόσο πιο μεγάλη η παραμόρφωση.

Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι: Ουκ καν λάβεις παρά του μη έχοντος. (ελπίζω να το γράφω σωστά και να με συγχωρήσουν οι της θεωρητικής κατεύθυνσης)

Ειχα αναφερει το προβλημα μου με τις κλησεις δεν το εστειλα για αναβαθμιση αλλα αλλαξα μια ρυθμιση μεσα απο το τηλεφωνο και δεν μου το εχει ξανακανει μεσα απο τη συνδεσιμοτητα, στη προτινώμενη υπηρεσια επελεξα μονο gsm και το προβλημα διορθωθηκε... Και οταν θελω να χρησιμοποιησω Gprs το αλλαζω...

Ελπιζω να βοηθησα οσους αντιμετωπιζαν το ιδιο προβλημα...

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Ειχα αναφερει το προβλημα μου με τις κλησεις δεν το εστειλα για αναβαθμιση αλλα αλλαξα μια ρυθμιση μεσα απο το τηλεφωνο και δεν μου το εχει ξανακανει μεσα απο τη συνδεσιμοτητα, στη προτινώμενη υπηρεσια επελεξα μονο gsm και το προβλημα διορθωθηκε... Και οταν θελω να χρησιμοποιησω Gprs το αλλαζω...

Ελπιζω να βοηθησα οσους αντιμετωπιζαν το ιδιο προβλημα...

Και εγω όπως είχα πει με ταλαιπωρούσαν τα ίδια προβλήματα και σήμερα το πήρα πίσω μετά απο αναβάθμιση της Ericsson...

δεν πρόλαβα να το τσεκάρω και πολύ αλλά έκανα επίσης και αυτό που λές με το GSM

Οπότε είδομεν...;)

Paides gia to provlimataki me tis kliseis molis mpika sto site tis ericsson

http://www.sonyericsson.com

Evgalan ena update service gia diafora kinita mesa sta opoia kai gia to w810i.Twra to katevazw.Gia na doume...:confused:

Lene oti einai gia na egkathistas update services.

Magkes sorry Viastika.Leei oti einai programma gia na egkathistas rythmiseis.Mallon oi perissoteroi tha to exete.

Κυκλοφορεί και στις 2 εκδόσεις.Τώρα μπορεί κάπου να είχε τελειώσει το ένα ή το άλλο.

re paidia, so opoio katastima vodafone kai an rwtisa me diavevaiwsan 1000 fores oti to exoun mono se V.L. ...

ti na kanw gia na to vrw kanoniko? na parw kathe katastima tis athinas?

eseis osoi to vrikate ti kanate? pigate sto KATASTIMA VODAFONE kai aplws ypirxe?! thx prokatavolika!..

• The title was changed to Sony Ericsson W810i