one_tree_hill Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 ναι...κ δε δούλευε...την τύχη μου...1 ημέρας κινητό... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 ναι...κ δε δούλευε...την τύχη μου...1 ημέρας κινητό... Πως ακριβώς δανείστηκες την οθόνη της; (έφαγα κόλλημα τώρα!) την έβγαλες και την έβαλες στο δικό σου κινητό; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 ναι.ξεβίδωσα τη συσκευή με ένα Τ6,έβγαλα το πληκτρολόγιο και πήρα από κάτω την οθόνη Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 ναι.ξεβίδωσα τη συσκευή με ένα Τ6,έβγαλα το πληκτρολόγιο και πήρα από κάτω την οθόνη Τότε δεν έχεις παρά να το ξαναβιδώσεις και να το στείλεις για service. Είσαι μέσα στην 2ετή εγγύηση; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 όχι δν είμαι...κ εκτός αυτού,του έχω αλλάξει και κάλυμμα.. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 παιδια λεω να παρω μια καρτα Μ2 και με τον καταλληλο adaptor να την κανω memory stick duo.απο μια ερευνα αγορας μπορω να βρω τα 2gb σε Μ2 στα 10 ευρο,ενω σε memory stick duo θελω κοντα στα 30 ευρο για την ιδια χωρητικοτητα.:cool: αραγε παιζει να υπαρχει προβλημα ?? θα την αναγνωριζει το κινητο μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 ναι την αναγνωρίζει...εγώ με adaptor έχω μια των 2gb Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 στο κ850ι επειδη ειναι καινουργιο το κινητο ισως να μην υπαρχει προβλημα.στο δικο μου που ειναι αρκετα παλιο και απο τα πρωτα κινητα με πολυ παλιο firmware ισως να υπαρχει προβλημα.παντως λεω να παω να την παρω..ετσι κι'αλλιως ειναι πολυ φθηνη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 μα στο w810 μ την εχω Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Κι εγώ αυτό έχω κάνει και έχω M2 2GB και παίζει μια χαρά! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Τα γνωστά μαγαζιά (πλαίσιο,γερμανός etc) έχουν αυτόν τον αντάπτορα ?? Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 ναι,ο γερμανός και η wind Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Κι εγώ αυτό έχω κάνει και έχω M2 2GB και παίζει μια χαρά! Τοτε την παραγγελνω αυριο.ευχαριστω για την διευκρινηση.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokeros Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Καλησπερα, Υπαρχει τροπος για το συγκεκριμενο μοντελο να ελενξω τη μνημη των μηνυματων; Δηλαδη, να μπορω να δω καπου ποσα μηνυματα υπαρχουν στο κινητο κ ποσα ακομα μπορω να αποθηκευσω. Μου βγαζει οτι το 95% της μνημης των μηνυματων εχει γεμισει. Αν καποιος γνωριζει θα ηταν πολυτιμη η βοηθεια του. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Καλησπερα, Υπαρχει τροπος για το συγκεκριμενο μοντελο να ελενξω τη μνημη των μηνυματων; Δηλαδη, να μπορω να δω καπου ποσα μηνυματα υπαρχουν στο κινητο κ ποσα ακομα μπορω να αποθηκευσω. Μου βγαζει οτι το 95% της μνημης των μηνυματων εχει γεμισει. Αν καποιος γνωριζει θα ηταν πολυτιμη η βοηθεια του. Ευχαριστω Αφού σου βγάζει 95% τι άλλο να ελέγξεις; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Καλησπερα, Υπαρχει τροπος για το συγκεκριμενο μοντελο να ελενξω τη μνημη των μηνυματων; Δηλαδη, να μπορω να δω καπου ποσα μηνυματα υπαρχουν στο κινητο κ ποσα ακομα μπορω να αποθηκευσω. Μου βγαζει οτι το 95% της μνημης των μηνυματων εχει γεμισει. Αν καποιος γνωριζει θα ηταν πολυτιμη η βοηθεια του. Ευχαριστω Οχι! απλα μπορεις να αποθηκευσεις μερικα ανεξαρτητως ποσα μηνυματα εχεις στο φακελο των εισερχομενων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamilaki Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 paidia ti na kanw me to vodafone live moy exei spasei ta neura Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Αυτό βοηθάει ;;; Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Κοπάνησα το κινητό με δύναμη στο τραπέζι και το άτιμο τη γλύτωσε! Με εξαίρεση την οθόνη όλα τα υπόλοιπα δούλευαν μια χαρά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Κοπάνησα το κινητό με δύναμη στο τραπέζι και το άτιμο τη γλύτωσε! Με εξαίρεση την οθόνη όλα τα υπόλοιπα δούλευαν μια χαρά. Θα μπορούσες να το πετάξεις κι από τον 8ο κατευθείαν... Γιατί δεν το έκανες; :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Κοπάνησα το κινητό με δύναμη στο τραπέζι και το άτιμο τη γλύτωσε! Με εξαίρεση την οθόνη όλα τα υπόλοιπα δούλευαν μια χαρά. Αθανατο κινητο :up: :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Θα μπορούσες να το πετάξεις κι από τον 8ο κατευθείαν... Γιατί δεν το έκανες; Δεν ήμουν στον 8ο αλλιώς....!!! :p (άσε μη μου βάζεις ιδέες γιατί τα νεύρα μου δεν πάνε καθόλου καλά τελευταία! :devil: ) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Καλησπέρα παιδεια!!! Πως μπορώ να κάνω αναβάθμηση το W810i διότι συνέχια μου κάνει επανεκινήσεις χωρις λογο!! Χρειάζεται αναβάθμηση ή κάτι άλλο ? Ευχαριστω Πολύ!!!:D:D:D:D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Καλησπέρα παιδεια!!! Πως μπορώ να κάνω αναβάθμηση το W810i διότι συνέχια μου κάνει επανεκινήσεις χωρις λογο!! Χρειάζεται αναβάθμηση ή κάτι άλλο ? Ευχαριστω Πολύ!!!:D:D:D:D Iσως να θελει αναβαθμιση,ισως και οχι! ισως να φταιει οτι το εχεις τελειως γεματο με (mp3,video,εικονες) κανε μια επαναφορα αρχικων ρυθμισεων(κρατα μπακαπ) και πιστευω οτι το προβλημα θα διορθωθει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Iσως να θελει αναβαθμιση,ισως και οχι! ισως να φταιει οτι το εχεις τελειως γεματο με (mp3,video,εικονες) κανε μια επαναφορα αρχικων ρυθμισεων(κρατα μπακαπ) και πιστευω οτι το προβλημα θα διορθωθει. Έχω 512 επάνω και ελεύθερο χώρο 24:p άρα αυτο φτέει!! (Λογικά!!) Σε Ευχαριστώ πολύ!!!:D:D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts