Jump to content

Sony Ericsson W810i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kaneis na mou dosei kamia apadish ??? eyxaristw :D

Σου έχει δώσει ήδη ο φίλος :worry:

MaIdeN σε αυτό το ποστ αναφέρεται ότι έχει βγει καινούρια έκδοση. Βελτιώσεις και σχετικά δεν ξέρω. Ως πληροφορικάριος είμαι της άποψης όταν κάτι δουλεύει δεν το πειράζεις οπότε δεν το έχω ψάξει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

oops den to proseksa sorry !!!

:rolleyes: δεν πειράζει! ακολούθα τις οδηγίες..και θα λύσεις το προβλημα σου.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ok thaNX !!! ;)

Αλλον πρέπει να ευχαριστήσεις! όπως και να 'χει παρακαλώ πολύ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλλον πρέπει να ευχαριστήσεις! όπως και να 'χει παρακαλώ πολύ :)

Ντροπή σου RAVER! Μου κλέβεις τη δόξα. Και σε θεωρούσα φίλο μου! :lol::lol::p:p:p

Μια ερώτηση γιατί δεν έχω το εγχειρίδιο χρήσης μαζί μου. Μου χάλασε το hands free. Έχει κόψει τα καλώδια και δεν φτάνει ο ήχος στα ακουστικά εξαιτίας του ότι το βάζω στην τσέπη όταν κάνω προπόνηση.

Είναι μέσα στην εγγύηση ή ως αξεσουάρ δεν λογίζονται εντός εγγύησης;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ντροπή σου RAVER! Μου κλέβεις τη δόξα. Και σε θεωρούσα φίλο μου! :lol::lol::p:p:p

Μια ερώτηση γιατί δεν έχω το εγχειρίδιο χρήσης μαζί μου. Μου χάλασε το hands free. Έχει κόψει τα καλώδια και δεν φτάνει ο ήχος στα ακουστικά εξαιτίας του ότι το βάζω στην τσέπη όταν κάνω προπόνηση.

Είναι μέσα στην εγγύηση ή ως αξεσουάρ δεν λογίζονται εντός εγγύησης;

Μεσα στην εγγυηση ειναι και τα αξεσουαρ ΑΛΛΑ το προιον χαλασε απο υπαιτιοτητα δικη σου.δεν μπορεις να πες οτι ειναι αστοχια υλικου! τωρα στην αγορα μπορεις να βρεις τον adaptor στα 12 ευρο περιπου και ολο μαζι το σετ στα 20 ευρο μαζι με ακουστικα walkman

παντως τα ακουστικα της se τα θεωρω απαραδεκτα...και στην ποιοτητα και οτι για να φορεθουν σωστα θα πρεπει να εισαι :secret: :elephant:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μεσα στην εγγυηση ειναι και τα αξεσουαρ ΑΛΛΑ το προιον χαλασε απο υπαιτιοτητα δικη σου.δεν μπορεις να πες οτι ειναι αστοχια υλικου! τωρα στην αγορα μπορεις να βρεις τον adaptor στα 12 ευρο περιπου και ολο μαζι το σετ στα 20 ευρο μαζι με ακουστικα walkman

παντως τα ακουστικα της se τα θεωρω απαραδεκτα...και στην ποιοτητα και οτι για να φορεθουν σωστα θα πρεπει να εισαι :secret: :elephant:

OK, σε ευχαριστώ. Αρκεί που είναι στην εγγύηση, τα άλλα θα τα βρούμε!

Χεχε...:p

Και εμένα έχουν αρχίσει κάτι περίεργα τα ακουστικά όπως και τα δικά σου αλλά δεν κόπηκαν ακόμα..

Αλλά είμαι έτοιμος να το πάω για service εγγύησης πριν κοπούν τελείως..;)

Άμα το κάνεις τελικά ενημέρωσε μας αν "έπιασε" η εγγύηση..:ninja:

Χεχε...:p

Και εμένα έχουν αρχίσει κάτι περίεργα τα ακουστικά όπως και τα δικά σου αλλά δεν κόπηκαν ακόμα..

Αλλά είμαι έτοιμος να το πάω για service εγγύησης πριν κοπούν τελείως..;)

Άμα το κάνεις τελικά ενημέρωσε μας αν "έπιασε" η εγγύηση..:ninja:

OK, θα ενημερώσω. Α, ρε Ericsson! Βάλε στο κινητάκι AD2P να μην έχουμε ανάγκη τα καλώδια!

Παρακαλώ πολυ! τωρα αμα δεν βρεις καμια ακρη..πεσμου να σου στειλω τα δικα μου...αχρειαστα μου ειναι.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά.

Μιά ερώτηση. Υπάρχει τρόπος όταν είμαστε στις επαφές και συγκεκριμένα πάνω σε μια επαφή να κάνει scroll η γραμμή για να βλέπουμε όλο το όνομα μαζί με το επώνυμο που έχουμε καταχωρήσει;

Γιατί έχω κάποιες επαφές με το ίδιο επώνυμο και τις έχω σορταρισμένες με επώνυμο και δεν μπορώ να δω ποιά είναι ποιά....

Ευχαριστώ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Υπάρχει περίπτωση σε κάποιο upgrade αργότερο να υπάρχει ή δεν κάνουν τέτοιες αλλαγές;

Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια περίπτωση. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνει επανασχεδιασμός του λογισμικού.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Υπάρχει περίπτωση σε κάποιο upgrade αργότερο να υπάρχει ή δεν κάνουν τέτοιες αλλαγές;

Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα θα είχε λυθεί το πρόβλημα εδώ και καιρό. Ή εδώ και αρκετά μοντέλα. :p

Μάλλον θα λυθεί όταν δούμε και τελικό σίγμα στα SE.

Απ΄ότι ακούγεται πάντως, με τις αλλαγές που έρχονται σύντομα στο λειτουργικό των συμβατικών της SE, θα δούμε να λύνονται επιτέλους τα προβλήματα αυτά. Στα μοντέλα που έρχονται. Στο w810 σου δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. :)

Παρακαλώ πολυ! τωρα αμα δεν βρεις καμια ακρη..πεσμου να σου στειλω τα δικα μου...αχρειαστα μου ειναι.:)

Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου! Δεν χρειάζεται όμως να σου τα στερήσω. Σκέψου την περίπτωση που θες να πουλήσεις το κινητό. Τι θα δώσεις στον υποψήφιο αγοραστή; Άσε που εξαιτίας της προπόνησης με βλέπω κάθε μήνα να θέλω καινούριο hands-free!!! :lol::lol:

Άμα το κάνεις τελικά ενημέρωσε μας αν "έπιασε" η εγγύηση

Δεν έχω προλάβει να παω ακόμα λόγω έλλειψης χρόνου και λόγω έλλειψης της απόδειξης (την έχω ξεχάσει στην Αθήνα) αλλά μιλώντας με ένα παληκάρι εδώ στο ΙΤΕ που δούλευε στο Service Point της Ericsson μου είπε ότι όλα τα αξεσουάρ έχουν ένα χρόνο εγγύηση και τα αλλάζουν χωρίς δεύτερη κουβέντα. Αρκεί βέβαια να μην έχουν καμία κραυγαλέα εξωτερική φθορά.

Απ΄ότι ακούγεται πάντως, με τις αλλαγές που έρχονται σύντομα στο λειτουργικό των συμβατικών της SE, θα δούμε να λύνονται επιτέλους τα προβλήματα αυτά.

Καιρός ήταν! Μακάρι να δούμε ένα ακόμα πιο βελτιωμένο λειτουργικό με την λειτουργικότητα του υπάρχοντος και χωρίς τις παιδικές του ασθένειες.

Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου! Δεν χρειάζεται όμως να σου τα στερήσω. Σκέψου την περίπτωση που θες να πουλήσεις το κινητό. Τι θα δώσεις στον υποψήφιο αγοραστή; Άσε που εξαιτίας της προπόνησης με βλέπω κάθε μήνα να θέλω καινούριο hands-free!!! :lol::lol:

:rolleyes: Μπα δεν εχω τετοιο προβλημα..αλλωστε αχρειαστα μου ειναι.δεν μπαινουν καθολου στο αυτι μου.ασε που οτι κινητο αγοραζω...μετα οταν καταλαβω οτι τα :worry: "εφαγε τα ψωμια του"

το κραταω στην καβαντζα..κανενα κινητο δεν πουλαω..και ειδικα τα sony ericsson! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα που κοιταξα τον φορτιστή και έχει λιώσει το πλαστικό εν μέρη, θα μου τον αλλάξουνε? τί λες?
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

μόλις αγόρασα το w810i. πάνω από το σήμα μου έχει ένα γράμμα G. να φανταστώ αυτό σημαίνει GPRS? είναι αυτό που πιτρέπει την πλοηγηση στο internet? επειδή δεν θέλω άσκοπες κατά λάθος χρέωσης πως μπορώ να το απενεργοποιήσω αν είναι οντός αυτό? στο manual πάντως αυτό το G δεν το έχει καθόλου μέσα.δεν υπάρχει σαν εικονίδιο.είμαι σε flexy πρόγραμμα

μόλις αγόρασα το w810i. πάνω από το σήμα μου έχει ένα γράμμα G. να φανταστώ αυτό σημαίνει GPRS? είναι αυτό που πιτρέπει την πλοηγηση στο internet? επειδή δεν θέλω άσκοπες κατά λάθος χρέωσης πως μπορώ να το απενεργοποιήσω αν είναι οντός αυτό? στο manual πάντως αυτό το G δεν το έχει καθόλου μέσα.δεν υπάρχει σαν εικονίδιο.είμαι σε flexy πρόγραμμα

Ναι το G ειναι το gprs.μεσα απο το μενου--->ρυθμισεις--->συνδεσιμοτητα---->επικοινωνια δεδομενων--->προτιμηση υπηρεσιας--->μονο gsm!

το απενεργοποιεις και αυξανεις και την αποδοση της μπαταριας! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

a πολύ ωραία ευχαριστώ! επίσης αυτό το EDGE network τι είναι?

EDGE. Καλό διάβασμα!

Υπόψη ότι χωρίς GPRS δεν παίζουν mms.

ωραία!έχοντας ενεργοποιημένα τα mms υπάρχει περίπτωση να μπαίνει μονο του στο internet και να με χρεώνει χωρίς να το ξέρω? έχω το w810i

EDGE. Καλό διάβασμα!

Υπόψη ότι χωρίς GPRS δεν παίζουν mms.

Τα mms παίζουν.

Όταν είναι να λάβεις ενεργοποιείται αυτόματα το gprs και παίρνεις κανονικά τα mms.

Επίσης εγώ έχω opera mini και όταν μπαίνω στο inet πάλι ενεργοποιείται αυτόματα το gprs.

;)

• The title was changed to Sony Ericsson W810i