Jump to content

Sony Ericsson W810i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για δοκίμασε, αφού έχεις σώσει τη λέξη, αντί για 5278562 να πατήσεις 5279662.

Έχω παρατηρήσει ότι όταν σώζω μία λέξη μετά πρέπει να γράψω τα γράμματα που είναι κοινά με το αγγλικό πληκτρολογίο εκέι που τα έχει στα αγγλικά. Δηλαδή το Μ στο 6, το Υ στο 9 κ.ο.κ.

Για αυτό ακριβώς ρώτησα πιο πάνω φίλε μου! Επειδή είναι γνωστό ότι τις λέξεις που κάνουμε προσθήκη στο λεξικό τις αποθηκεύει στο αγγλικό λεξικό κι όχι σε κάποιο Ελληνικό.

Απλά σκέφτηκα ότι ο tria12345_ είχε βρει κάποιο διαφορετικό τρόπο.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:blink: :worry: πληροφορίες.

Α, ευχαριστώ πολύ:)

Δεν γίνεται να το ξέρω και όλα:OΜην απορείς:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Α, ευχαριστώ πολύ:)

Δεν γίνεται να το ξέρω και όλα:OΜην απορείς:)

Οχι βρε,αυτο ελυπε..:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υ.Γ.: Θυμάσαι που κουβεντιάζαμε το θέμα για το SAR; Μήπως αυτό το 0,69 που είχες βρει για το W810 ήταν για GSM 1800;

Πηγή : http://www.sarshield.com/english/radiationchart-sonyericsson.htm

North American Standard. The SAR limit for mobile phones used by the public is 1.6 watts/kilogram (W/kg) averaged over one gram of body tissue.

European Standard. The SAR limit for mobile phones used by the public is 2.0 watts/kilogram (W/kg) averaged over ten grams of body tissue.

Sony Ericsson W810i 1.04 0.64

Η τιμή 1.04 αναφέρεται στα standard της Αμερικής ενώ η τιμή 0.64 αναφέρεται στα standard της Ευρώπης.

Η απόκληση είναι λογική αφού χρησιμοποιούνε διαφορετικό τρόπο μέτρησης (μέγιστες τιμές) αλλά η σημαντικότερη απόκλιση είναι με αυτή που δίνει η SE επίσημα (αν δεν κάνω λάθος δίνει 0.99 για την Ευρώπη).

[sIGPIC][/sIGPIC]

και πανω που παταω το πλαινο κουμπακι να παιξει μουσικη ετσι ξαφνια μου εσβησε και δεν αναβει ποτα αναβει βρισκει σημα και ξανασβηνει ποτε δεν αναβει καθολου ποτε αναβει και μενει με το ασπρο φως αρχικη οθονη εβγαλα την sim για λιγο την μπαταρια γιαλιγο το εβαλα να το φορτισω αλλα τιποτα τι να φταίει

ρε παιδια εχει κανενας καμια ιδεα το κινητο ειναι vod.liv λεω να το παω αυριο εκει που το πειρα αφου εχω εγγυηση το πηρα τον οκτωβριο να θελει καμια αναβαθμηση?????

και πανω που παταω το πλαινο κουμπακι να παιξει μουσικη ετσι ξαφνια μου εσβησε και δεν αναβει ποτα αναβει βρισκει σημα και ξανασβηνει ποτε δεν αναβει καθολου ποτε αναβει και μενει με το ασπρο φως αρχικη οθονη εβγαλα την sim για λιγο την μπαταρια γιαλιγο το εβαλα να το φορτισω αλλα τιποτα τι να φταίει

ρε παιδια εχει κανενας καμια ιδεα το κινητο ειναι vod.liv λεω να το παω αυριο εκει που το πειρα αφου εχω εγγυηση το πηρα τον οκτωβριο να θελει καμια αναβαθμηση?????

Με μια αναβαθμιση θα ερθει στα ισα του!.καλα αυτο με τις λευκες οθονες εχει παραγινει με τα κινητα της SE!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με μια αναβαθμιση θα ερθει στα ισα του!.καλα αυτο με τις λευκες οθονες εχει παραγινει με τα κινητα της SE!

μπορω να το κανω μονος μου η να το παω στη vodafone ποσες μερες θα παρει

ποσο θα κοστισει

μπορω να το κανω μονος μου η να το παω στη vodafone ποσες μερες θα παρει

ποσο θα κοστισει

Δεν ξερω εαν εχει βγει online update για vodafone live w810i.

Eπισης για αναβαθμιση θα πρεπει να πας σε Service της SE.

Δωρεαν με την αποδειξη αγορας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον,τις τελευταιες περιπου 2 ωρες διαβαζω το συγκεκριμενο τοπικ απο την αρχη κ καταφερα να φτασω μεχρι την 40η περιπου σελιδα!Οπως καταλαβαινετε τα εχω παιξει λιγο κ δε μπορω να συνεχισω αλλο γι'αυτο ας ρωτησω καποια πραγματα εδω!Τα προβληματα που υπηρχαν στην αρχη με το φλας κ τον τερματισμο των κλησεων λυθηκαν;Μεχρι τη σελ 40 τουλαχιστον δεν ειχαν λυθει!!!Επειδη εκανα μια φορα πριν χρονια το λαθος να παρω συσκευη απο καταστημα vodafone,εχω σκλαβωθει κ πρεπει να το παρω απο αυτους!Απ'οτι ρωτησα κ μου ειπαν το εχουν μονο σε vodafone live.Αυτο σημαινει οτι το κινητο εχει διαφορετικο μενου κ καποια ηλιθια αυτοκολλητακια πανω;;;Μπορω να του περασω το κανονικο μενου με καποιο τροπο(μεσω ιντερνετ θα προτιμουσα ή κ σε καποιο μαγαζι) ;Επηρεαζεται η εγγυηση αν το κανω αυτο;Γενικα,μπορειτε να μου πειτε αν εβγαλε καποια αλλα προβληματα το W810 ή να το παρω κ να ευχομαι να μη βγαλει σε μενα...;;;

καλησπέρα guys

στα γρήγορα μια ερώτηση...

ειχα πριν ενα χρονο το κ750ι για λιγους μήνες και αναγκάστηκα να το δώσω, και τώρα είμαι ανάμεσα στο να πάρω πάλι το κ750ι στα 180ευρω που παίζει, ή το w810 στα 260...

απόσο το είχα ψάξει παλαιότερα είναι ίδια, και τα +extra που έχει τo w810 είναι το μόνο το walkman-mode ανοικτό (αλήθεια πόσο % εξοικονόμηση ενεργειας έχει ετσι?), και την λιγο δυνατότερη ένταση στα ακουστικά, και την 512mb κάρτα στο πακέτο.

ετσι και αλλιώς θα πάρω μια 2GB, οπότε η 512 του w810 δε με συγκινει...

για τα άλλα δυο μπορειτε να με βοηθησετε να αποφασίσω αν αξίζει τα +80 ευρω?

+αν εχει και άλλα +++ που ξεχναω και αξίζουν...

ευχαριστω πολυ!!!!

(p.s. ενα extra όμως του κ750 που μαρέσει ειναι το κάλυμα του φακου της καμερας..., το 810 την αφηνει εκτεθημένη νομιζω....)

F1fan.gr

Καθημερινά νέα στα Ελληνικά, αναλύσεις αγώνων, τεχνικά θέματα, και όλες οι σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο φανατικός της Formula1.

Λοιπον,τις τελευταιες περιπου 2 ωρες διαβαζω το συγκεκριμενο τοπικ απο την αρχη κ καταφερα να φτασω μεχρι την 40η περιπου σελιδα!Οπως καταλαβαινετε τα εχω παιξει λιγο κ δε μπορω να συνεχισω αλλο γι'αυτο ας ρωτησω καποια πραγματα εδω!Τα προβληματα που υπηρχαν στην αρχη με το φλας κ τον τερματισμο των κλησεων λυθηκαν;Μεχρι τη σελ 40 τουλαχιστον δεν ειχαν λυθει!!!Επειδη εκανα μια φορα πριν χρονια το λαθος να παρω συσκευη απο καταστημα vodafone,εχω σκλαβωθει κ πρεπει να το παρω απο αυτους!Απ'οτι ρωτησα κ μου ειπαν το εχουν μονο σε vodafone live.Αυτο σημαινει οτι το κινητο εχει διαφορετικο μενου κ καποια ηλιθια αυτοκολλητακια πανω;;;Μπορω να του περασω το κανονικο μενου με καποιο τροπο(μεσω ιντερνετ θα προτιμουσα ή κ σε καποιο μαγαζι) ;Επηρεαζεται η εγγυηση αν το κανω αυτο;Γενικα,μπορειτε να μου πειτε αν εβγαλε καποια αλλα προβληματα το W810 ή να το παρω κ να ευχομαι να μη βγαλει σε μενα...;;;

βγαζοντας το "κοκκινο μενου" η εγγυηση χανεται οριστικα.επισης το κινητο ειναι μια χαρα και τα προβληματα που εχει βγαλει..εχουν λυθει με το τελευταιο update.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους.

Κάποια στιγμή παλιότερα είχε τεθεί ξανά αυτό το ερώτημα αλλά όσο κι αν έψαξα δεν νομίζω ότι απαντήθηκε τελικά.

Υπάρχει τρόπος, στην επεξεργασία του κάθε προφίλ να αποθηκεύσω και κάποιον ήχο;;;; Εννοώ διαφορετικό ήχο για κάθε προφίλ. Οταν αλλάζω το προφίλ να αλλάζει αυτόματα και ο ήχος κλήσης δηλαδή.

Μήπως είναι θέμα αναβάθμισης;

Αναμένω μια μικρή βοήθεια.

tsibisa kai egw shmera to kinitaki me anavathmisi apo ti voda 160€ meta apo meres elleipsis pou eixe...:) :) auti ti stigmi to fortizw...

1)diavasa oti den exei dinato ixo...exei diorthothei auto se kapoio update??:confused:

2)ithela na to paro se aspro alla den to vrika sti voda...pou borw na vrw aspri prosopsi??kai poso kanei peripou?

3)i ekdosi logismikou pou tha exw logika tha einai i teleutaia?kai genika pote prepei na kanw update??

4)oson afora ta lastixenia akoustika dilwnw kai egw apogoiteumenos kathos prepei kuriolektika na ta sfinoneis sta autia sou...kai den exei ektos apo to lastixo kapoio maxilaraki na valeis apo pano!!!:mad: :mad: :mad: toulaxiston exei auti tin euxristi ipodoxi pou boreis na valeis alla akoustika...:) :)

Free Your Mind...;)

καλησπέρα guys

στα γρήγορα μια ερώτηση...

ειχα πριν ενα χρονο το κ750ι για λιγους μήνες και αναγκάστηκα να το δώσω, και τώρα είμαι ανάμεσα στο να πάρω πάλι το κ750ι στα 180ευρω που παίζει, ή το w810 στα 260...

απόσο το είχα ψάξει παλαιότερα είναι ίδια, και τα +extra που έχει τo w810 είναι το μόνο το walkman-mode ανοικτό (αλήθεια πόσο % εξοικονόμηση ενεργειας έχει ετσι?), και την λιγο δυνατότερη ένταση στα ακουστικά, και την 512mb κάρτα στο πακέτο.

ετσι και αλλιώς θα πάρω μια 2GB, οπότε η 512 του w810 δε με συγκινει...

για τα άλλα δυο μπορειτε να με βοηθησετε να αποφασίσω αν αξίζει τα +80 ευρω?

+αν εχει και άλλα +++ που ξεχναω και αξίζουν...

ευχαριστω πολυ!!!!

(p.s. ενα extra όμως του κ750 που μαρέσει ειναι το κάλυμα του φακου της καμερας..., το 810 την αφηνει εκτεθημένη νομιζω....)

Επειδή τα έχω και τα δύο θα σου απαντήσω.

Το μεγάλο + του 810 είναι η έλλειψη του joystick.

To μεγάλο - είναι η μπαταρία του, πάντα σε σχέση με το 750.

Το αν αξίζει τη διαφορά... έχω κάποιες αμφιβολίες. Δε λέω ναι η όχι, απλά είναι στην κρίση του καθενός... :wink:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Καλησπέρα σε όλους.

Κάποια στιγμή παλιότερα είχε τεθεί ξανά αυτό το ερώτημα αλλά όσο κι αν έψαξα δεν νομίζω ότι απαντήθηκε τελικά.

Υπάρχει τρόπος, στην επεξεργασία του κάθε προφίλ να αποθηκεύσω και κάποιον ήχο;;;; Εννοώ διαφορετικό ήχο για κάθε προφίλ. Οταν αλλάζω το προφίλ να αλλάζει αυτόματα και ο ήχος κλήσης δηλαδή.

Μήπως είναι θέμα αναβάθμισης;

Αναμένω μια μικρή βοήθεια.

Δυστυχώς δε γίνεται κάτι τέτοιο...

tsibisa kai egw shmera to kinitaki me anavathmisi apo ti voda 160€ meta apo meres elleipsis pou eixe...:) :) auti ti stigmi to fortizw...

1)diavasa oti den exei dinato ixo...exei diorthothei auto se kapoio update??:confused:

2)ithela na to paro se aspro alla den to vrika sti voda...pou borw na vrw aspri prosopsi??kai poso kanei peripou?

3)i ekdosi logismikou pou tha exw logika tha einai i teleutaia?kai genika pote prepei na kanw update??

4)oson afora ta lastixenia akoustika dilwnw kai egw apogoiteumenos kathos prepei kuriolektika na ta sfinoneis sta autia sou...kai den exei ektos apo to lastixo kapoio maxilaraki na valeis apo pano!!!:mad: :mad: :mad: toulaxiston exei auti tin euxristi ipodoxi pou boreis na valeis alla akoustika...:) :)

1) Όχι και δεν θα διορθωθεί. Ο "δυνατός" ήχος σημαίνει και μειωμένη ποιότητα...

2) Δεν έχω ιδέα αλλά και το προτιμώ σε μαύρο !!! :wink:

3) Update καλύτερα να κάνεις μόνο αν έχεις πρόβλημα με το λογισμικό του. Σε άλλη περίπτωση δεν πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο.

4) Ούτε τα έχω ανοίξει καν !!! :lol:

1) Μια χαρά είναι ο ήχος του. Υποκειμενικό είναι αυτό βέβαια αλλά λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

2) Ρίξε μια ματιά στα ηλεκτρονικά καταστήματα και θα τη βρεις. Καμιά 40αριά Ευρώ υπολόγιζε.

3) Κάνεις update όποτε χρειαστεί. Ότι δουλεύει καλά δεν το πειράζουμε!

4) Αγοράζεις μαξιλαράκια και ντύνεις τα λαστιχένια ακουστικά. Με τον τρόπο αυτό τα ακουστικά στέκονται στα αυτιά σου. Δοκιμασμένα πράγματα!

Αυτο...πρωτη φορα το ακουω...:oops:

Εγω τα χρησιμοποιω καθημερινα και μπορω να πω...οτι τα ακουστικα ειναι τα πιο βολικα και ευχρηστα που εχω χρησιμοποιησει ποτε!

Τα χρησιμοποιω οταν τρεχω στο διαδρομο (gym) και δεν εχω κανενα προβλημα....ασε που παιζουν και φοβερα:up:

paidia akouste ti epatha....xtes evgala to kalima gia na valwti bataria kai na ti fortisw kai shmera den borw na to anoixw gia na valw tin karta sim...kai xtes to evala kanonika den einai oti bikes strava i kati tetoio...!!den anoigei me tpt!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Free Your Mind...;)

Αυτο...πρωτη φορα το ακουω...:oops:

Εγω τα χρησιμοποιω καθημερινα και μπορω να πω...οτι τα ακουστικα ειναι τα πιο βολικα και ευχρηστα που εχω χρησιμοποιησει ποτε!

Τα χρησιμοποιω οταν τρεχω στο διαδρομο (gym) και δεν εχω κανενα προβλημα....ασε που παιζουν και φοβερα:up:

Το έχουν αναφέρει κι άλλα παιδιά αυτό το πρόβλημα. Το αντιμετώπιζα κι εγώ αλλά το έλυσα βάζοντας σφουγγαράκια. Πάντως η απόδοσή τους είναι εκπληκτική (χωρίς τα σφουγγαράκια). Έχεις την αίσθηση ότι ο ήχος βγαίνει από τον εγκέφαλό σου!!!

telika piga sti vodafone kai mou to anoixan to kapaki me poli diskolia...tora an thelw na to ksananoixw argotera...:worry: :worry: uparxei periptwsi adikatastasis?

tespa afou to anoiksa kai to epsaxa ligo oi protes mou ediposeis einai kales...to kalitero einai oti pianei poli kala...eixa palia to SE S700 KAI ena sharp gx40 kai ekanan sinexeia diakopes mesa sto spiti kai den epianan kala...enw auto pianei kabana!!!!:D :D :D ara otan den exeis kalo sima ftaiei kai i siskeui...:confused: :confused:

na sas pw tin alithia i poiotita ton photo pou travaei mou fenetai xeiroteri apo auti tou k750 ..an borei kapoios na anevasei mia photo kapou pou exei travixei me w810i tou gia na dw mipos exw adiko...:blink: :blink:

kai kati allo...otan paw stis photo kai tis vlepw me orizodia provoli i lexi apostoli pou grafei exei to A miso...to allo miso meros tou A einai kommeno!!!!to exei kaneis allos auto???

Free Your Mind...;)

Guys ακούτε κι εσεις κάποια ηλεκτρονικά "κλικς" όταν παίζει ράδιο το κινητό?

( όχι πάντα, αλλα σε τυχαίες στιγμές το πιάνει και δεν σταματάει)

Ειναι πρόβλημα λογισμικού? Το κινητάκι το έχω 2 εβδομάδες , οπότε απο firmware πρέπει να είμαι καλά ....

to kalitero einai oti pianei poli kala...eixa palia to SE S700 KAI ena sharp gx40 kai ekanan sinexeia diakopes mesa sto spiti kai den epianan kala...enw auto pianei kabana!!!!:D :D :D ara otan den exeis kalo sima ftaiei kai i siskeui...:confused: :confused:

Λογικό είναι να πιάνει καλύτερα σήμα. Για αυτό άλλωστε έχει και μεγαλύτερο SAR από τα άλλα δυο κινητά!!!

@keeper7k

Τα έχω ακούσει κι εγώ μερικές φορές αυτά τα κλίκ αλλά επειδή δεν τα κάνει συχνά δεν έχω δώσει πολλή σημασία.

Guys ακούτε κι εσεις κάποια ηλεκτρονικά "κλικς" όταν παίζει ράδιο το κινητό?

( όχι πάντα, αλλα σε τυχαίες στιγμές το πιάνει και δεν σταματάει)

Ειναι πρόβλημα λογισμικού? Το κινητάκι το έχω 2 εβδομάδες , οπότε απο firmware πρέπει να είμαι καλά ....

Λοιπόν keeper7k σου παραθέτω όλη την προιστορία με το θέμα αυτό.

ΡΕ παιδία δεν ξέρω αν συμβαίνει σε εσάς αλλά σε εμένα όταν ακούω ραδίοφωνο συμβαίνει κάτι περιέργο..

Στι δεξι και μόνο στο δεξί ακουστικό ακούγεται που και που κάτι σαν σφύριγμα να το πω σαν beep να το πώ.. Κάτι σαν τηλέτυπο..:lol:

Όμως αυτό συμβαίνει μόνο στο δεξί ακουστικό και μόνο στο ραδιόφωνο (όχι στο mp3)

:wacko:

άρα δεν φταίνε τα ακουστικά σου...μήπως κάτι κάνει παρεμβολές? μήπως φταίει ο σταθμός? στο κάνει και σε άλλα σημεία (εκτός απο το σπίτι σου ξέρω γω?) δοκίμασες και άλλα ακουστικά για καλό και για κακό?(επειδη τα ακουστικά χρησιμεύουν για κεραία..μήπως είναι βλαμένα της sony..) μήπως δεν είναι αναβαθμισμένο?

Εεεεεεε??

Οντως δεν είανι φυσιολογικό... για μένα θα πρέπει να αλλάξεις τα ακουστικά, κάτι δεν πάει καλά :worry:

Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν φταίνε τα ακουστικά..

Αφου δεν το κάνει στο Mp3 player..

Κάτι άλλο παίζει..

Το πιο πιθανό είναι να θέλει αναβάθμιση αλλά έχω Vodafone Live συσκευή οπότε αναβάθμιση πάπαλα..:mad:

Κάποιος με vodafone live συσκευή να δοκιμάσει να μου πει αν έχει παρατηρήσει κάτι τέτοιο..

Παίζει βέβαια να έφταιγε και ο σταθμός..

Θα το ξαναδοκιμάσω αύριο γιατί τώρα φορτίζει και δεν μπορώ να βάλω τα ακουστικά..

Το είχα αναφέρει και παλιότερα αλλά δεν είχε απαντήσει κανένας..

Τώρα διορθώνω το post μου και λέω τα εξής..

Ακούγεται και απο τα 2 ακουστικά αλλά όχι ταυτόχρονα.

Άμα κλείσεις το ραδίοφωνο κάνει ένα πιο δυνατό beep-σφύριγμα

Και ψιλοστρώνει..

Εσείς που το έχετε προσέξει τι f/w έχετε?

Εγώ VodaLive R4CE012

To ρωτάω για να δω αν είναι θέμα firmware..

Εγώ έχω R4EA031, unbranded.

εγώ έχω R4DB005, και το κάνει χωρίς να περπατάω και να πιέζω τα handsfree

Άρα στανταρ δεν είναι θέμα firmware.

Στάνταρ δεν είναι ακουστικών αφού στο mp3 είναι όλα κανονικά

Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει να είμαι ακίνητος αλλά το πρόβλημα μάλλον είναι στο ραδιόφωνο σαν hardware και μου μοιάζουν με παρεμβολές αλλά δεν έχω καταλάβει τι προκαλεί αυτά τα beep.

Στην πρώτη ευκαιριά θα ψάξω και στο internet μήπως βρω τπτ.;)

Λοιπόν έριξα μια ματιά στο internet και είδα οτι υπάρχει και σε άλλες χώρες το ίδιο πρόβλημα αλλά λύση δεν βρήκα..

http://www.expansys.com/ft.aspx?i=129336&thread=590

Επίσης διάβασα οτι υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και στο k800.

Ελπίζω να σε κάλυψα!:p

• The title was changed to Sony Ericsson W810i