Jump to content

Wankelmaniac

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Wankelmaniac

  1. Γεια σας παιδες! Είναι όντως φοβερο τηλέφωνο! αλλα εχω μια απορία: GPS έχει? αν οχι μπορεί να μπει προγραμμα? και με την ταχύτητα ιντερνετ τι γίνεται? μπορεί να πιασει μεχρι 3,6Μbps?
  2. Παίδες η Sony DSC W55 τι λέει? σκέφτομαι να την χτυπήσω...
  3. Παίδες καμια ιδέα για car holder for ipod 30gb έχουμε? θα προτιμούσα να είναι με κλιπς για να πιάνει στον αεραγωγό και όχι με βεντούζα για το τζάμι...
  4. Ευχαριστω πολύ τον φίλο ZXR που με βοηθησε ν' αποφυγω τις κακοτοπιες...:up:
  5. Παιδια μου ειναι αδυνατο να διαβασω 136 σελιδες και πιθανων να εχει ξαναερωτηθει: γιατι με τα μυνηματα μ αφηνει να γραψω τοσους λιγους χαρακτηρες? μετα παω στις ρυθμισεις sms στο μεγιστο μηκος το αλλαζω απο εκει αλλά τιποτα... Εχω ΤΙΜ (αν παιζει ρολο αυτο) επιτηδες γινεται για να σε χρεωνουν διπλα sms?
  6. Τα παραπανω που γραψανε τα παιδια ισχυουν. Δηλ για τις επιδοτησεις τα νουμερα κτλ. Επειδή ομως όπως προαναφερθηκε μπορει να υπαρχει κάποια παγιδα, αυτο που ακουσα ειναι οτι η ΤΙΜ γενικα δεν τα παει καλα και ετοιμαζεται για πωληση. Οποτε σ εναν υποψηφιο αγοραστη θα δειξει παρα πολλα συμβολαια μιας και αυτα θα εχουν αυξηθει λογω των στρατιωτικων. Άντε μεχρι εδω πες μικρο το κακο, αλλά το χειροτερο που ακουσα ειναι οτι την ΤΙΜ μπορει και να την αγορασει η Turkcell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ακουσον ακουσον!!! βεβαια δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι αληθεια, αλλά και το συγκεκριμμενο Ταγμα ΔΒ που εκανε τον διαγωνισμο δεν μπορει να μην ελαβε υποψην κατι τετοιο...
  7. Χαιρετώ όλους τους i-podιους!!!! :) Απο μερα σε μερα περιμενω και γω το δικο μου 30gb white video, αλλά κατι μου λεει οτι πηρα το 5.0 gen και οχι το 5.5 gen που ειναι και το τελευταιο. Το πηρα λοιπον απο Παπασωτηρίου: http://www.papasotiriou.gr/category.electronics.asp?deid=1104&npage=4 με 250Ε και μετα προσεξα οτι εχει και ενα που το λεει new edition (λογικα πρεπει να ειναι το 5.5) στα 319Ε οσο δηλαδη Γερμανος και πλαισιο που ρωτησα. Υποψην αυτες τις μερες ο Γερμανος που ρωτησα δεν το εχει διαθεσιμο σε κανενα μερος της Ελλαδας!!! Επισης στο site του Κατερελου εχει 26Ε φθηνοτερα απο την αγοραAnyway, πιστευτε ειναι ευκαιρια τα 250Ε? Αξιζει το 5.5 εκδοση τα 70Ε παραπανω? Παντως διαβασα τις διαφορες και βλεπω οτι το βασικοτερο που χανω ειναι η φωτεινότερη οθονη, η οποια δεν ξερω και δεν εχω δει κατα ποσο φωτεινότερη ειναι. Τωρα για την μπαταρια δεν μ ενδιαφερει και πολυ μιας και το ipod προοριζεται για το αμαξι. Μολις το εγκαταστησω θα πεταξω ολα τα cd που τωρα εχει γεμισει το αυτοκινητο και νιωθω σαν τον μαυρο... Απ το αμάξι παιρνει ρευμα η μπαταρια του ipod μεσω του καλωδιου icelink plus και ετσι δεν υπαρχει προβλημα. Aυτο το καλωδιο συνδεεται απυθειας στο head unit αλλα το κουφο ειναι η τιμη του... κοντα στα 200Ε:!: για να ακουω ipodia τραγουδια!
  8. Χαιρετω! εχω το W800 και ηθελα να ρωτησω αν παιρνει καρτα 4G ή σταματά στα 2G. Δεν ξερω αν εχει απαντηθει πιο πριν επειδη ειμαι σχετικα καινουριος στο forum. Παντως αν παιρνει των 4 μηπως θα κολλαει? Και κατι τελευταιο: υπαρχει περιπτωση να αλλαζει η προσοψη? ευχαριστημενος ειμαι απο πλευρας συσκευης, αλλα αυτο το χρωμα κρεμ με πορτοκαλι.... μμμμμ ετσι και ετσι μου φαινεται.
  9. Ευχαριστω παιδες! πωπω τεραστιο ειναι το forum... θα μου παρει μερες να το περιηγηθω
  10. Γεια σας και απο μενα !!! ειμαι ο Γιωργος (Λαρισα - Θεσσαλονίκη) και γραφτηκα σημερα στο forum. Καλη συνεχεια σε όλους!
×
×
  • Create New...