one_tree_hill Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Αχ,ωραία θα ήταν.Κι ο Αι-Βασίλης:Χοχοχο,και καλά Χριστούγεννα myphonίτες!!!:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Ωραίο θα ήταν να περνάει ο Αι βασίλης από πάνω με το έλκηθρο και να πετάει δώρα!.Να κάνουμε κλικ στα δώρα και να εμφανίζονται ευχές!!:happy::p Μήπως πολλά ζητάω?:lol: που τα σκέφτεσαι????καλή ιδέα πάντως!!!:p:lol: Αχ,ωραία θα ήταν.Κι ο Αι-Βασίλης:Χοχοχο,και καλά Χριστούγεννα myphonίτες!!!:p να σας επαναφέρω στη πραγματικότητα του myphone ή θα γίνω κακός???? Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Θα ηθελα παντως να βαλετε οπως και τα προηγουμενα χρονια νυφαδες να πεφτουν σε ολες τισ σελιδες του myphone ηταν πολυ ωραιο φετος δεν θα γινει?Μακαρι να γινει παντως ε όχι και σε όλες τις σελίδες. Μόνο στην αρχική και πολύ είναι. Μην τις κυνηγάμε πάλι με το adblock .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Μόνο στην αρχική και πολύ είναι. Όταν χιονίζει μόνο μπροστά στο σπίτι σου χιονίζει? Κάθε χρόνο και χειρότερα, εγώ αυτό έχω να πω. ΌΛΑ τα site βάλαν το γιορτινά τους και αυτό ΚΟΙΜΑΤΑΙ. Όυτε smileys, ούτε χιόνια, ούτε ανταλαγή δώρων... Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε? Όποιος δεν θέλει να βραχεί ας πάρει ομπρέλα(adblock), ούτως η άλλος τζάμπα είναι. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Όταν χιονίζει μόνο μπροστά στο σπίτι σου χιονίζει? όχι, αλλά αν μπορούσα να επιλέξω θα ήθελα να χιονίζει μόνο στις αυλές και όχι στους δρόμους. Το πιάσες;;;;;;;) Κάθε χρόνο και χειρότερα, εγώ αυτό έχω να πω. ΌΛΑ τα site βάλαν το γιορτινά τους και αυτό ΚΟΙΜΑΤΑΙ. Όυτε smileys, ούτε χιόνια, ούτε ανταλαγή δώρων... Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε? Όποιος δεν θέλει να βραχεί ας πάρει ομπρέλα(adblock), ούτως η άλλος τζάμπα είναι. Μάλλον έχει δουλειές ο admin και δεν κάθεται να ασχοληθεί με νυφάδες και ιστορίες για να χαίρονται οι αργόσχολοι.:rolleyes: Και καλά κάνει μεταξύ μας. Έχει και αλλού αυλές με χιόνι.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 όχι, αλλά αν μπορούσα να επιλέξω θα ήθελα να χιονίζει μόνο στις αυλές και όχι στους δρόμους. Το πιάσες;;;;;;;) Σκέφτηκες όμως τι θα κάνουν τα γκρέιτερ, τα εκχιονιστικά και τα μηχανήματα που ρίχνουν αλάτι? Δεν θα πληρωθούν αν δεν ρίξει χιόνι στον δρόμο ;) Μάλλον έχει δουλειές ο admin και δεν κάθεται να ασχοληθεί με νυφάδες και ιστορίες για να χαίρονται οι αργόσχολοι.:rolleyes: Και καλά κάνει μεταξύ μας. Γιατί το λες? Δεν αλλάζει που δεν αλλάζει το στιλ του myphone, τουλάχιστον ας γίνεται αυτή η αλλαγή κάθε χρόνο μιας και το απαιτεί το κλίμα (και οι χρήστες)... Έχει και αλλού αυλές με χιόνι.:lol: Δεν ξεχωρίζω αυλές με η χωρίς χιόνι. Η κάθε μία προσφέρει τα δικά της πράγματα και τις επισκέπτομαι όσο συχνά μπορώ χωρίς να έχω το χιόνι ως κριτήριο.. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Τί λέει τον Αι Βασίλη θα τον βάλετε?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Σκέφτηκες όμως τι θα κάνουν τα γκρέιτερ, τα εκχιονιστικά και τα μηχανήματα που ρίχνουν αλάτι? Δεν θα πληρωθούν αν δεν ρίξει χιόνι στον δρόμο ;) Δημοτικοί/δημόσιοι υπάλληλοι είναι. Τόσο το καλύτερο γι αυτούς.:lol: Γιατί το λες? Δεν αλλάζει που δεν αλλάζει το στιλ του myphone, τουλάχιστον ας γίνεται αυτή η αλλαγή κάθε χρόνο μιας και το απαιτεί το κλίμα (και οι χρήστες)... Δεν ξεχωρίζω αυλές με η χωρίς χιόνι. Η κάθε μία προσφέρει τα δικά της πράγματα και τις επισκέπτομαι όσο συχνά μπορώ χωρίς να έχω το χιόνι ως κριτήριο.. Αν έχει χρόνο θα το κάνει. Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι είναι. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Όταν χιονίζει μόνο μπροστά στο σπίτι σου χιονίζει? Κάθε χρόνο και χειρότερα, εγώ αυτό έχω να πω. ΌΛΑ τα site βάλαν το γιορτινά τους και αυτό ΚΟΙΜΑΤΑΙ. Όυτε smileys, ούτε χιόνια, ούτε ανταλαγή δώρων... Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε? Όποιος δεν θέλει να βραχεί ας πάρει ομπρέλα(adblock), ούτως η άλλος τζάμπα είναι. Νομίζω πως είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου. Ούτε νιφάδες, ούτε χιόνια, ΟΥΤΕ ΔΩΡΑ :( MsK ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ στο λαό σου :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Άρχισε να χιονίζει!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Αντε να δω τώρα που μπήκε χιόνι και Χριστουγεννιάτικα smileys πόσοι θα γκρινιάζουν ότι τους τη "σπάει" το χιόνι... :whistle: Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 ΟΚ. Είπαμε, όσοι δεν θέλουν...ομπρέλα.. :D Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Να πώ κι εγώ με τη σειρά μου,ότι το site μου άρεσε πολυ!!!!!!!:) Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Καλως τα μας :) ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Αντε να δω τώρα που μπήκε χιόνι και Χριστουγεννιάτικα smileys πόσοι θα γκρινιάζουν ότι τους τη "σπάει" το χιόνι... :whistle: Θάνατος στα χριστουγεννιάτικα smilies :ρ Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Καλως τα μας :) ! ο!αυτό θα πει αλλαγή!!!!:D:p:happy::):wacko::lol::p Θάνατος στα χριστουγεννιάτικα smilies :ρ κακιε!!!!:confused: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Τέλεια είναι!! Τώρα τα είδα:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Αντε να δω τώρα που μπήκε χιόνι και Χριστουγεννιάτικα smileys πόσοι θα γκρινιάζουν ότι τους τη "σπάει" το χιόνι... :whistle: Κουνιούνται δεξιά αριστερά και με ζαλίζουν!(οι νιφάδες) Τα δε smileys έχουν μείνει σταθερά και είναι πολύ βαρετά και μονότονα! Ξηλώστε τα...:p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Οι νιφάδες είναι το λιγότερο :respect: Αναφορικά με τα smileys, όντως ξενίζει η μη κίνηση τους, αλλά όταν βλέπω το σκούφο το ξεπερνάω... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Εγω περιμενα να γελασει αυτο το emoticon :lol: ... περιμενα (εφαγε μια το pc) αλλα τελικα δεν ηταν δικο του προβλημα :O ! Πραγματι , ωραια ειναι ! Χιονιζει και εξω , μια χαρα για σημερα :) ! Χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Οι νιφάδες είναι το λιγότερο :respect: Αναφορικά με τα smileys, όντως ξενίζει η μη κίνηση τους, αλλά όταν βλέπω το σκούφο το ξεπερνάω... :p Loool, ακριβώς :D Αν και το :lol: μου φαίνεται καλύτερο ακίνητο (πιο γελοίο) :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Τρεις απλές παρατηρήσεις: Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ενεργοποιείται πάντα το δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου και συνήθως συμπίπτει με την ημερομηνία που «ανάβει» και το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα. :). Τα χιόνια που... πέφτουν στην αρχική σελίδα, την κεντρική σελίδα του forum, αλλά και στα forums αποτελούν all-time-classic διακόσμηση, που μολονότι έχει και αρνητικά, αρκετοί όπως αποδείχθηκε την περιμένουν κάθε χρόνο με ανυπομονησία. Φέτος χρησιμοποιήθηκε μόνο ένα javascript για το εφέ, που ελπίζω ότι δεν είναι αρκετά βαρύ για να δημιουργεί σημαντικά προβλήματα σε παλαιότερους υπολογιστές, ενώ υπάρχει μόνο μια χιονονυφάδα (άρα και 1 αρχείο GIF μικρού μεγέθους). Τέλος, στις 8 Ιανουαρίου όλες οι seasonal διακοσμήσεις αφαιρούνται. Καλά Χριστούγεννα, ho ho ho. υ.γ. hint: οι ευχές που παρουσιάζονται στην κεντρική σελίδα του forum, αλλά και το background του λογοτύπου στην κορυφή της σελίδας, αλλάζουν πολύ συχνά από την παραμονή των χριστουγέννων έως και την 1η ημέρα του νέου έτους. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 υ.γ. hint: οι ευχές που παρουσιάζονται στην κεντρική σελίδα του forum, αλλά και το background του λογοτύπου στην κορυφή της σελίδας, αλλάζουν πολύ συχνά από την παραμονή των χριστουγέννων έως και την 1η ημέρα του νέου έτους. :) δε βλέπω κάποιες ευχές:worry::confused: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 δε βλέπω κάποιες ευχές:worry::confused: Αυτήν τη στιγμή η ευχή είναι Καλησπέρα pythagoras_7 ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Αυτήν τη στιγμή η ευχή είναι Καλησπέρα pythagoras_7 ... ά αυτό εννοούσες??:p:ninja:οκ ευχαριστώ τώρα το κατάλαβα!!!:happy::happy::happy: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts