Jump to content

Samsung Galaxy A57 5G

freddaras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, Christos kitsos said:

Είχα και Α35,Α55,Α56 το 56 ήταν πολύ καλό και πολύ γρήγορο από τα υπόλοιπα..αλλά υποδεέστερο σε κάμερες δεν έχει dolby vision στα 400-600€..Και πολύ αργή φόρτιση.πηρα το realme 16 pro plus η μέρα με τη νύχτα σε όλα...και ποιο γρήγορο σε θέμα επεξεργαστή και κάμερες και φόρτιση 80W και οθοναρα!και το πήρα στα 520€.

Τι υποστήριξη έχουν τα Realme; Πάντως δεν γι αυτούς που θέλουν να κρατήσουν τη συσκευή πάνω από 2-3 χρόνια. 

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

2 ώρες πριν, freddaras said:

Το realme 16 pro υπάρχει σε vodafone; 

Οχι δεν έχε Realme η Vodafone.

2 ώρες πριν, freddaras said:

σε κάνα δίμηνο θα έχω πάνω από 300€ επιδότηση και θα πάρω ότι πάρω από εκεί, οπότε αναγκαστικά καταλήγω η σε samsung 57(αν πέσει η τιμή) ή στο poco.

Σε 2 μήνες θα έχει πέσει η τιμή του Samsung A57 σε skroutz/bestprice, αλλά όχι στην Vodafone.

Αρα καλύτερα να αγοράσεις κάτι άλλο με την επιδότηση, γιατί θα χάσεις πολλά χρήματα(τα Poco από Vodafone θα έχουν εγγύηση Infoquest πχ)

Α57 Vodafone

299520246_52243D9A-C7B3-4081-805A-546F6CED4DF9.thumb.png.d7cc2a008712afcff42b465f07efea22.png

A57 εκτός Vodafone

1457352337_CC21409E-7415-4BB5-A12B-5F36D7200700.png.8773e90a105d72457d2132122ac97862.png

2 ώρες πριν, Fulgore1 said:

Σε 2 μήνες θα έχει πέσει η τιμή του Samsung A57 σε skroutz/bestprice, αλλά όχι στην Vodafone.

Αρα καλύτερα να αγοράσεις κάτι άλλο με την επιδότηση, γιατί θα χάσεις πολλά χρήματα(τα Poco από Vodafone θα έχουν εγγύηση Infoquest πχ)

Α57 Vodafone

299520246_52243D9A-C7B3-4081-805A-546F6CED4DF9.thumb.png.d7cc2a008712afcff42b465f07efea22.png

A57 εκτός Vodafone

1457352337_CC21409E-7415-4BB5-A12B-5F36D7200700.png.8773e90a105d72457d2132122ac97862.png

Η Best Price τα δίνει λίγο πιο φθηνά από Skroutz έχω την εντύπωση. 

6 ώρες πριν, Fulgore1 said:

Α57 Vodafone

A57 εκτός Vodafone

κοίτα εκεί καταλήγω και εγώ ! επειδη θα κρατήσω το 55 σαν δεύτερη συσκευή (και πραγματικά ειναι πολύ καλή συσκευή ακόμη και σημερα) θα παω μάλλον σε κατι αλλο ! δεν με πειραζει να δωσω και κατι παραπάνω στην επιδότηση αλλα να το δωσω σε κατι που αξιζει ! και αυτη την στιγμη το 57αρι (ειδικα για μενα που θα κρατήσω το 55) θεωρω οτι δεν αξιζει ! το poco ειναι στο ματι (μαλλον ) εκτος αν γινει κανενα θαυμα και πεσει η τιμη οπως ειπα στο 57αρι !

Επιαης διαβασα καλα πανω @Christos kitsos  ? Το 56αρι υστερει σε καμερες σε σχεση με τα προηγούμενα απο την σειρα Α ? Ειναι δυνατόν ? 😱 Γιατι και το Α57 απο οτι διαβαζω την ιδια καμερα με το 56 εχει

8 minutes ago, freddaras said:

κοίτα εκεί καταλήγω και εγώ ! επειδη θα κρατήσω το 55 σαν δεύτερη συσκευή (και πραγματικά ειναι πολύ καλή συσκευή ακόμη και σημερα) θα παω μάλλον σε κατι αλλο ! δεν με πειραζει να δωσω και κατι παραπάνω στην επιδότηση αλλα να το δωσω σε κατι που αξιζει ! και αυτη την στιγμη το 57αρι (ειδικα για μενα που θα κρατήσω το 55) θεωρω οτι δεν αξιζει ! το poco ειναι στο ματι (μαλλον ) εκτος αν γινει κανενα θαυμα και πεσει η τιμη οπως ειπα στο 57αρι !

Επιαης διαβασα καλα πανω @Christos kitsos  ? Το 56αρι υστερει σε καμερες σε σχεση με τα προηγούμενα απο την σειρα Α ? Ειναι δυνατόν ? 😱 Γιατι και το Α57 απο οτι διαβαζω την ιδια καμερα με το 56 εχει

Έχει καλή κάμερα αλλά υστερεί γενικά,έχει καλύτερες κάμερες από τον προκάτοχό εννοείτε ..αλλά έχει μια μικρή διαφορά που είδα με το Α57 να βγάζει λίγο καλύτερες φωτό με τη βασική του στα 50mp..αξίζει το Α56 να το πάρεις είναι καλο σε όλα...

Καλύτερα θα είναι να μη πάρετε το 57άρι από τις πρώτες παρτίδες. Εκτός του ότι θα είναι πιο ακριβά θα έχουν και κάποια θεματάκια ως νεοφερμένα. 

Edited by evris2013

On 12/4/2026 at 8:32 ΜΜ, freddaras said:

προσφατα μου δωσανε απο επιδοτηση 1 a56 & 1 a57.κρατησα το α56 λογω χρωματος και το δουλευω εδω και μια βδομαδα.την τελευταια 10ετια ειχα κινητα της σειρας s.εχει περασει και το a55 απο τα χερια μου και η καμερα μπορω να πω οτι ειναι καλυτερη απο το α56.ειδικα η μπροστινη ηταν πολυ καλη.

τωρα αναμεσα στα 2 α56 και α57 μπορω να πω μπορει να ειναι ιδιες οι καμερες αλλα στο 57 μου αρεσε καλυτερα γιατι το πρασινο (γρασιδι) το δειχνει οπως ακριβως το βλεπεις.δεν το κιτρινιαζει.επισης το ζοομ ακομη και τερμα εχει ωραιο αποτελεσμα.ακομη και τελειως νυχτα ειναι καπως καλυτερη.το κινητο αυτο το δουλευει η ανηψια μου.ολοι μερα social media ,ok ειναι πασχα..διακοπες..αλλα η μπαταρια τα παει περιφημα.ειναι και καινουργιο βεβαια.επισης φορτιζει και γρηγοροτερα με φορτιστης 45watt samsung.ολα τα λεφτα ειναι το κρατημα που αν δεν ηταν χρωμα lilac θα το κραταγα εγω.με βαζει σε σκεψεις να το παρω οταν το σε κανα 2μηνο στα 300 ευρο,γιατι η τιμη του εχει παρει την κατηφορα.επισης ειναι αισθητα ελαφρυτερο,και στο ματι μικροτερο απο το α56.επισης ερχετε με 8.5 και εχει πολλα εργαλεια ΑΙ.επισης μου αρεσε οτι μπορεις στην καμερα να τραβηξεις βιντεο ταυτοχρονως με τις 2 καμερες,δηλαδη να εστιαζεις με την πισω καμερα και σε μικρο παραθυρακι να δουλευει στην οθονη και η μπροστα.εχει λειτουργια.το wifi εχει πολυ καλο σημα.ας ειναι και τοσο λεπτο.

οποιος θελει να παρει το κινητο ας περιμενει λιγακι.η τιμη του ειναι ακριβη.μια τιμη 300 ειναι ιδανικη.παντως οι καμερες δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.αλλα το κερδος στην σειρα αυτη προσωπικα δεν ειναι οι καμερες αλλα το καλο λειτουργικο.η υποστηριξη σε update ,το design,

σε τιμη πανω αππο 400 αποψη μου ειναι να παρει καποιος καποιο fe.σε τιμη απ'οταν βγαινει ειναι υπερικτημημενο.ευτυχως παιρνει το κατηφορο πολυ γρηγορα και το βρισκεις σε σωστη τιμη πολυ γρηγορα.

my old profile -----> RAVER

50 minutes ago, ktikti said:

προσφατα μου δωσανε απο επιδοτηση 1 a56 & 1 a57.κρατησα το α56 λογω χρωματος και το δουλευω εδω και μια βδομαδα.την τελευταια 10ετια ειχα κινητα της σειρας s.εχει περασει και το a55 απο τα χερια μου και η καμερα μπορω να πω οτι ειναι καλυτερη απο το α56.ειδικα η μπροστινη ηταν πολυ καλη.

τωρα αναμεσα στα 2 α56 και α57 μπορω να πω μπορει να ειναι ιδιες οι καμερες αλλα στο 57 μου αρεσε καλυτερα γιατι το πρασινο (γρασιδι) το δειχνει οπως ακριβως το βλεπεις.δεν το κιτρινιαζει.επισης το ζοομ ακομη και τερμα εχει ωραιο αποτελεσμα.ακομη και τελειως νυχτα ειναι καπως καλυτερη.το κινητο αυτο το δουλευει η ανηψια μου.ολοι μερα social media ,ok ειναι πασχα..διακοπες..αλλα η μπαταρια τα παει περιφημα.ειναι και καινουργιο βεβαια.επισης φορτιζει και γρηγοροτερα με φορτιστης 45watt samsung.ολα τα λεφτα ειναι το κρατημα που αν δεν ηταν χρωμα lilac θα το κραταγα εγω.με βαζει σε σκεψεις να το παρω οταν το σε κανα 2μηνο στα 300 ευρο,γιατι η τιμη του εχει παρει την κατηφορα.επισης ειναι αισθητα ελαφρυτερο,και στο ματι μικροτερο απο το α56.επισης ερχετε με 8.5 και εχει πολλα εργαλεια ΑΙ.επισης μου αρεσε οτι μπορεις στην καμερα να τραβηξεις βιντεο ταυτοχρονως με τις 2 καμερες,δηλαδη να εστιαζεις με την πισω καμερα και σε μικρο παραθυρακι να δουλευει στην οθονη και η μπροστα.εχει λειτουργια.το wifi εχει πολυ καλο σημα.ας ειναι και τοσο λεπτο.

οποιος θελει να παρει το κινητο ας περιμενει λιγακι.η τιμη του ειναι ακριβη.μια τιμη 300 ειναι ιδανικη.παντως οι καμερες δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.αλλα το κερδος στην σειρα αυτη προσωπικα δεν ειναι οι καμερες αλλα το καλο λειτουργικο.η υποστηριξη σε update ,το design,

σε τιμη πανω αππο 400 αποψη μου ειναι να παρει καποιος καποιο fe.σε τιμη απ'οταν βγαινει ειναι υπερικτημημενο.ευτυχως παιρνει το κατηφορο πολυ γρηγορα και το βρισκεις σε σωστη τιμη πολυ γρηγορα.

Αυτό μου αρέσει που λειτουργούν οι κάμερες ταυτόχρονα μπρος πίσω. Αυτό το σύστημα το είχε το Nokia 8 του 2017 που είχα. Δεν ήξερα ότι το έχει και το Α57. Ξέρει κανείς αν εχει η σειρά S τέτοιο σύστημα που να λειτουργούν ταυτόχρονα οι δύο κάμερες μπρος πίσω; 

10 ώρες πριν, ktikti said:

με κανει εντύπωση που παρα πολλοι λετε οτι το a55 εχει καλυτερη καμερα απο 56 ..εντυπωσιάζομαι εδω ! κοιτα παντα μα παντα κραταω ενα δευτερο κινητο ! και για να το εχω οταν φορτίζω το βασικο (παντα τα φορτίζω αργά εκτος αν επείγει κτλ ) και γιατι παλιά που δεν κρατούσα μια φορά που χαλασε το βασικο μου κινητο τραβουσα τα μαλλιά μου ! οπότε λέω σαν δευτερο να κρατήσω το 55αρι ! ενάμιση χρονο μαζι του ειναι τούμπανο ακομη γρηγορο εχει καλες καμερες (δεν εχω απαιτησεις πλεον) η μπαταρια αντεχει ακομη κτλ ! το 57ρι μου γυαλιζει το ματι αλλα επειδη θα το παρω με επιδοτηση και επειδη θα κρατησω το 55 μου φαινονται πολλα τα λεφτα που ζητανε ! και επειδη θα το πάρω απο vodafone δεν βλεπω να πεφτει η τιμη εκει ! οπότε μαλλον θα παω στο Xiaomi Poco X8 Pro Max ! Και η κάμερα του ειναι καλη αλλα θελω πλεον ΜΕΓΑΛΗ μπαταρία ! Τα παντα τα κανω απο το κινητο ! Λογαριασμούς mail στην δουλεια (στελνω συνεχεια) viber με πελατες κλησεις και φυσικα social ! Θεωρω τις 5000 που δινει το 57 μικρο νουμερο ειδικα για τα λεφτα που ζηταει ..Οποτε ΜΑΛΛΟΝ θα καταλήξω εκει ! Αλλα και παλι ειμαι ανθρωπος που τελευταια στιγμη μπορει να αλλαξω αποψη και να παω στο 57 χεχεχε! Θα δειξει ! Σε ευχαριστω για τις απαντήσεις παντως 

6 ώρες πριν, anastasiah said:

Αξίζει η μετάβαση από Α56 σε Α57? Όταν πέσει η τιμή; 

το 57αρι ειναι καλο κινητο στην κατηγορια του αλλα νομιζω καποιος που εχει το 56 μπορει να περιμενει ! εγω φαντασου εχω το 55 και ειμαι ακομη ευχαριστημενος! 

46 minutes ago, evris2013 said:

Ανάμεσα στο Α57 και S25 FE ποιό λέτε;

στα χαρτια ειναι καλυτερο το s25fe εχει και τηλεφακο.εχει καλυτερο επεξεργαστη και 100mah μπαταρια μικροτερη,4900 αντι 5000 που εχει το α57.αποψη μου ειναι οτι σε αυτη την κατηγορια τιμης που εχουν αυτη την στιγμη,σχεδον στα ιδια χρηματα παιρνεις καλυτερο κινητο το s25fe.430 ευρο το βρισκεις με λιγο ψαξιμο.εγω θα περιμενα να πεσει σε τιμη το α57 γιατι μου αρεσε πολυ το κρατημα και το βαρος.παντως και το s25fe υπερκτιμημενο για αυτα που προσφερει.πανε και φτιαχνουν ενα ωραιο συνολο και το χαντακωνουν με τον επεξεργαστη της exynos..και με τον ποιο ενργοβορο.και βαζεις και μικροτερη μπαταρια και ακριβως ιδιο σχεδειο/ογκο κινητο και τα δυο.

10 minutes ago, ktikti said:

στα χαρτια ειναι καλυτερο το s25fe εχει και τηλεφακο.εχει καλυτερο επεξεργαστη και 100mah μπαταρια μικροτερη,4900 αντι 5000 που εχει το α57.αποψη μου ειναι οτι σε αυτη την κατηγορια τιμης που εχουν αυτη την στιγμη,σχεδον στα ιδια χρηματα παιρνεις καλυτερο κινητο το s25fe.430 ευρο το βρισκεις με λιγο ψαξιμο.εγω θα περιμενα να πεσει σε τιμη το α57 γιατι μου αρεσε πολυ το κρατημα και το βαρος.παντως και το s25fe υπερκτιμημενο για αυτα που προσφερει.πανε και φτιαχνουν ενα ωραιο συνολο και το χαντακωνουν με τον επεξεργαστη της exynos..και με τον ποιο ενργοβορο.και βαζεις και μικροτερη μπαταρια και ακριβως ιδιο σχεδειο/ογκο κινητο και τα δυο.

το 25fe ειναι καλη εναλλακτική αλλα παλι με χτυπαει ασχημα η μπαταρια ! (οπως ειπα πανω αρχισα να δινω πολυ βαση εδω πλεον) !

1 minute ago, freddaras said:

το 25fe ειναι καλη εναλλακτική αλλα παλι με χτυπαει ασχημα η μπαταρια ! (οπως ειπα πανω αρχισα να δινω πολυ βαση εδω πλεον) !

της ιδιας αποψης ειμαι κι'εγω.πορευθηκα 2 χρονια με κινητο τουβλο.πραγματικα βαρυ και ογκωδες και η μπαταρια του μετα τον 1οχρονο ηταν μετρια.πηρα φθηνο α56 καμια σχεση φιλοσοφιας τα 2 κινητα.και εχω μπαταρια ατελειωτη.φυσικα υπαρχουν κινητα αλλες μαρκες με καλυτερες μπαταριες και ονομαστικα και στην πραξη,αλλα εγω ειμαι samsungακιας και δεν αλλαζω.αποψη μου ειναι να παρεις φθηνο κινητο.και αν δεν σου κανει το πουλας με την λιγοτερη χασουρα.περιμενε λιγο το a57.

περασε και το oneplus15 απο τα χερια μου σε τιμη ακριβως ιδια με το που ξεκινησε στην αγορα το α57.μπαταρια απο αλλον πλανητη και φορτιση πληρης σε 40 λεπτα.το κρατησα 5 μερες και το εδωσα με μπαταρια να φανταστεις.ομως το εδωσα γιατι το βαρος και το κρατημα ηταν απαγορευτικο.δεν μπορω ειδικα τωρα το καλοκαιρι να κουβαλω τσαντακι για τα κινητα.

θελω κατι κομπακτ και ελφρυυ.για εμενα το κινητο μου που εχω βαλει στο ματι απλα περιμενω την καταλληλη στιγμη για αγορα ειναι καποιο S25 plu & S26 Plus.περιπου στο ιδιο μεγεθος με αυτο που εχω,ενα τσακ πιο κοντυτερο  και το βασικο λιγο ελεφρυτερο αλλα και τα 2 εχουν καμερες καλες.κατι που δυστηχως η σειρα Α ειναι μετριες.πλεον η σειρα ultra μονο καμερες εχει και απο μπαταρια ιδια χωρητικοτητα και χειροτερη αποδοση λογω μεγαλυτερης οθονης και πιο ενεργοβορες καμερες.παιρνεις κινητο βαρυ και ογκοδες,και μπαταρια μολις 5000mah

17 minutes ago, ktikti said:

θελω κατι κομπακτ και ελφρυυ.για εμενα το κινητο μου που εχω βαλει στο ματι απλα περιμενω την καταλληλη στιγμη για αγορα ειναι καποιο S25 plu & S26 Plus.

To S25+ δεν είναι compact και ελαφρύ κινητό. Μιλάμε για συσκευή με οθόνη 6.7'' .

Το απλό S25 είναι compact και ελαφρύ κινητό. 6.1'' και μόλις 162 γραμ.

6 minutes ago, Fulgore1 said:

To S25+ δεν είναι compact και ελαφρύ κινητό. Μιλάμε για συσκευή με οθόνη 6.7'' .

Το απλό S25 είναι compact και ελαφρύ κινητό. 6.1'' και μόλις 162 γραμ.

λαθος διατυπωση,συγκριση που εκανα ειναι με τα κινητα α56-57 που ειναι ιδανικο μεγεθος,αν και σε ιντσες ειναι το ιδιο,αλλα σε μεγεθος ειναι μικροτερο και σε ογκο και σε βαρος.εκτος το α57.δηλαδη ολει η σειρα s οχι ultra εχει κινητα καλυτερα στο κρατημα με τις ιδιες ιντσες.απλο s25 6.2 ιντσες και το s26 6.3.

αλλα εγω θεωρω κομπακτ και στην συγκριση μου κανω αναφορα στα μοντελα plus.

1 ώρα πριν, ktikti said:

Καλά Exynos έχουν και τα δύο. Απλά σαν FE θα έπρεπε να είχε Snap και όχι Exynos. Εκτός κι αν με το FE εννοούν πλέον Fan Exynos και όχι Fan Edition. 

19 minutes ago, evris2013 said:

Καλά Exynos έχουν και τα δύο. Απλά σαν FE θα έπρεπε να είχε Snap και όχι Exynos. Εκτός κι αν με το FE εννοούν πλέον Fan Exynos και όχι Fan Edition. 

το ξερω οτι εχουν exynos και απλα ειναι πιο ενεργοβορος του s25fe.απλα φετος χαντακωσε και τα s26 οχι τα ουλτρα.προηγουμενη χρονια  ολη η ακριβη σειρα ειχε snapdragon .βεβαια ο συγκεκριμενος   Exynos 2600 τα παει καλα και εχει καλει μπαταρια και δεν ζεστενετε.το χει φιλος μου και ειναι πολυ ευχαριστημενος.

αν η σειρα A ειχε καμερα τελεφοτο και καμερα σελφι απο το α55 στα 32mp κανεις δεν θα επαιρνε FE.

Edited by ktikti

11 ώρες πριν, evris2013 said:

Ανάμεσα στο Α57 και S25 FE ποιό λέτε;

S25 fe είναι πιο γρήγορο  καλύτερες φωτογραφίες αλλά...στην μπαταρια έχει θέμα. 

Edited by anastasiah

2 ώρες πριν, anastasiah said:

S25 fe είναι πιο γρήγορο  καλύτερες φωτογραφίες αλλά...στην μπαταρια έχει θέμα. 

Για μένα θα είναι αναβάθμιση το S25 FE ακόμα και στη μπαταρία, σε σχέση με αυτό που έχω τώρα. 

10 ώρες πριν, ktikti said:

το ξερω οτι εχουν exynos και απλα ειναι πιο ενεργοβορος του s25fe.απλα φετος χαντακωσε και τα s26 οχι τα ουλτρα.προηγουμενη χρονια  ολη η ακριβη σειρα ειχε snapdragon .βεβαια ο συγκεκριμενος   Exynos 2600 τα παει καλα και εχει καλει μπαταρια και δεν ζεστενετε.το χει φιλος μου και ειναι πολυ ευχαριστημενος.

αν η σειρα A ειχε καμερα τελεφοτο και καμερα σελφι απο το α55 στα 32mp κανεις δεν θα επαιρνε FE.

Το είχαν κάνει μια φορά με το Α72 που έβαλαν telephoto, αλλά το σταμάτησαν. Η Selfie δεν με ενδιαφέρει και τόσο. Σχεδόν ποτέ δεν βγάζω Selfie. Αν και στα iPhone οι Selfie έχουν και ois πλέον. Η Samsung σε αυτά κοιμάται ακόμα. 

Edited by evris2013

2 ώρες πριν, evris2013 said:

Για μένα θα είναι αναβάθμιση το S25 FE ακόμα και στη μπαταρία, σε σχέση με αυτό που έχω τώρα. 

Το είχαν κάνει μια φορά με το Α72 που έβαλαν telephoto, αλλά το σταμάτησαν. Η Selfie δεν με ενδιαφέρει και τόσο. Σχεδόν ποτέ δεν βγάζω Selfie. Αν και στα iPhone οι Selfie έχουν και ois πλέον. Η Samsung σε αυτά κοιμάται ακόμα. 

Εγώ θα έπαιρνα το 25 fe

το βαρος παντως που λετε πανω εχει αρχισει να απασχολει και εμενα ! ενω στην αρχη δεν με πειραζε το 55 εχει αρχισει να με κουραζει ! οπως ειπα πιο πανω εχω το poco x 5 pro σαν δευτερη συσκευη και οταν το πιανω μετα το 55 μου φαινεται πουπουλο ! και εχω ακουσει και απο αλλους δικους μου που εχουν το 55αρι οτι τους φαινεται βαρυ ! εδω το 57 παιρνει κεφαλι ! αλλα μας τα χαλαει στην μπαταρια ! το poco max που βλεπω τωρα ειναι στα κυβικα του 55 (λογικο εχει τεραστια μπαταρια ) ! Πρεπει να τα ζυγισω ολα να δω τι θελω ..😁 Αλλα οπως λεει και ο φιλος πανω καλα τα τσαντακια αλλα καλοκαιρι να βαζεις το κινητο στην τζεπη και να φευγει το σορτσάκι κατω ειναι καπως χεχεχεχε

3 ώρες πριν, freddaras said:

το βαρος παντως που λετε πανω εχει αρχισει να απασχολει και εμενα ! ενω στην αρχη δεν με πειραζε το 55 εχει αρχισει να με κουραζει ! οπως ειπα πιο πανω εχω το poco x 5 pro σαν δευτερη συσκευη και οταν το πιανω μετα το 55 μου φαινεται πουπουλο ! και εχω ακουσει και απο αλλους δικους μου που εχουν το 55αρι οτι τους φαινεται βαρυ ! εδω το 57 παιρνει κεφαλι ! αλλα μας τα χαλαει στην μπαταρια ! το poco max που βλεπω τωρα ειναι στα κυβικα του 55 (λογικο εχει τεραστια μπαταρια ) ! Πρεπει να τα ζυγισω ολα να δω τι θελω ..😁 Αλλα οπως λεει και ο φιλος πανω καλα τα τσαντακια αλλα καλοκαιρι να βαζεις το κινητο στην τζεπη και να φευγει το σορτσάκι κατω ειναι καπως χεχεχεχε

περιμενεις και παιρνεις α57! στην σωστη τιμη και οχι αυτη που παιζει τωρα..πριν μια βδομαδα επαιζε κατω απο 400 ευρο και τωρα σκαρφαλωσε στα 425!!

χθες βρεθηκα σε μια παρεα και μιλαγαμε για κινητα οπως κανουμε και τωρα και ενα παιδι μολις ειχε αγορασει ενα realme 16 pro,ωραιο το κινητο.το κρατησα λιγο το επεξεργσαστηκα.η καμερα του μου αρεσε πολυ.σχεδον ιδιος ογκος βαρος με το δικο μου το α56.στην τιμη που το πηρε 300 ευρο ειναι εξαιρετικη περιπτωση.μονο που με ενοχλησε καπως ειναι οτι το πλαισιο του ειναι πλαστικο.ισως να κανω και λαθος..αλλα δεν μου εδωσε την εικονα οτι ειναι αλουμινιο.

5 ώρες πριν, freddaras said:

το βαρος παντως που λετε πανω εχει αρχισει να απασχολει και εμενα ! ενω στην αρχη δεν με πειραζε το 55 εχει αρχισει να με κουραζει ! οπως ειπα πιο πανω εχω το poco x 5 pro σαν δευτερη συσκευη και οταν το πιανω μετα το 55 μου φαινεται πουπουλο !

Poco X8 Pro max 218γραμ.

Samsung Galaxy A55 213γραμ.

poco x5 pro 181γραμ.

Samsung A57 179γραμ.

2 ώρες πριν, ktikti said:

μονο που με ενοχλησε καπως ειναι οτι το πλαισιο του ειναι πλαστικο.ισως να κανω και λαθος..αλλα δεν μου εδωσε την εικονα οτι ειναι αλουμινιο.

Πλαστικό είναι ναι. 

3 ώρες πριν, ktikti said:

περιμενεις και παιρνεις α57! στην σωστη τιμη και οχι αυτη που παιζει τωρα..πριν μια βδομαδα επαιζε κατω απο 400 ευρο και τωρα σκαρφαλωσε στα 425!!

χθες βρεθηκα σε μια παρεα και μιλαγαμε για κινητα οπως κανουμε και τωρα και ενα παιδι μολις ειχε αγορασει ενα realme 16 pro,ωραιο το κινητο.το κρατησα λιγο το επεξεργσαστηκα.η καμερα του μου αρεσε πολυ.σχεδον ιδιος ογκος βαρος με το δικο μου το α56.στην τιμη που το πηρε 300 ευρο ειναι εξαιρετικη περιπτωση.μονο που με ενοχλησε καπως ειναι οτι το πλαισιο του ειναι πλαστικο.ισως να κανω και λαθος..αλλα δεν μου εδωσε την εικονα οτι ειναι αλουμινιο.

Το 16 pro+ έχει αλουμινένιο πλαίσιο.