Jump to content

Samsung Galaxy S26 Ultra

Athkatla
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, OverClocker said:

Να εχει το κόψιμο στις κάμερες.

Η να λέει ότι είναι compatible.

Όμως η συσκευή σαν συσκευή έχει μαγνητάκια; 
Χάθηκα με προσωπική αναζήτηση. 
Πως λέγονται Qi 2.2; 

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Όχι, η συσκευή δεν έχει από μόνη της μαγνητάκια, πρέπει να τα έχει η θήκη.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

28 minutes ago, OverClocker said:

Όχι, η συσκευή δεν έχει από μόνη της μαγνητάκια, πρέπει να τα έχει η θήκη.

Από περιέργια, αυτό είναι πατέντα της Samsung ή και άλλες εταιρείες δεν βάζουν μαγνητάκια ή γενικά αυτό είναι το default είναι να μην βάζουν μαγνητάκια; 

Και άλλες εταιρίες δεν εχουν, δεν είναι θέμα πατέντας η όχι. Γενικά δεν βάζουν. Η apple ξεκίνησε το trend με τα magsafe.

Τώρα έχουν ξεκινήσει και έχουν πιο πολλές συσκευές.

Προσωπικά προτιμώ να μην έχει η συσκευή.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Ρε παιδιά βοηθήστε με κάπως. Στης γυναίκας μου το τηλέφωνο, ένα 25αρι απλό, όταν πατήσει πάνω σε ένα επερχόμενο παιχνίδι της βγάζει την κάτω εικόνα. Όταν πάει να πατήσει το κουμπί follow της ανοίγει ένα παράθυρο που μπορει να επιλέξει μόνο το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σε μένα αυτό δεν υπάρχει. Με αφήνει να επιλέξω μόνο την ομάδα ολόκληρη και όλο της το πρόγραμμα. Όχι ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Όσο είχα το 25 ουλτρα σε μένα γινόταν επίσης. Μόλις πήρα το 26 ουλτρα αυτό δεν γίνεται. Άλλοι βέβαια με 26αρι έχουν κανονικά αυτή την λειτουργία. Άλλοι πάλι όχι. Λέτε να φταίει η συσκευή μου; Μπορείτε να το δοκιμάσετε με επερχόμενα παιχνίδια το Μουντιάλ να μου πείτε σε εσάς τι βγάζει; Σας είμαι υπόχρεος. Ευχαριστώ πολύ. 

Είδα επίσης ότι έβγαλαν αυτή την ανακοίνωση αλλά και πάλι σε μένα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. 

Δεν δέχομαι ότι φταίει ο λογαριασμός μου αφού στο 25αρι με δικό μου λογαριασμό, υπήρχε κανονικά αυτή η λειτουργία. Μόλις άλλαξα και πήγα στο 26, χάθηκε η δυνατότητα αυτή.

https://blog.google/products-and-platforms/products/search/soccer-tournament-google-tools-2026/

IMG_20260608_010950.jpg

IMG_20260608_033614.jpg

Edited by pickup

Συχνά που εξαφανίζει στα καλά καθούμενα έναν φάκελο εφαρμογών που έχω στο συγκεκριμένο σημείο. 

Επανέρχεται μετά από μερικές μέρες μόνο του ή αν κάνω επανεκκίνηση. 

Πολύ ενοχλητικό. 

Προτείνετε κάτι να κάνω? 

Screenshot_20260611_224337_One UI Home.jpg

kountouraN

dns.adguard-dns.com έχω βάλει αυτό στα dns για να κόβει διαφημίσεις αλλά βλέπω πάλι στο Instagram στην μέση του βίντεο πάλι διαφήμιση. 

Μια βοήθεια οποίος ξερει. Επειδή στο site της vodafone εχει επιλογές μόνο με χρώματα και οχι με επίσημους κωδικούς, γνωρίζει κάποιος ποιο εννοεί με το γκρι και ποιο με το ασημί? Το silver shadow ειναι διαθέσιμο μονο απο το site της samsung?

On 11/6/2026 at 10:46 ΜΜ, kountoura said:

Συχνά που εξαφανίζει στα καλά καθούμενα έναν φάκελο εφαρμογών που έχω στο συγκεκριμένο σημείο. 

Επανέρχεται μετά από μερικές μέρες μόνο του ή αν κάνω επανεκκίνηση. 

Πολύ ενοχλητικό. 

Προτείνετε κάτι να κάνω? 

Screenshot_20260611_224337_One UI Home.jpg

ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα στο s24 ultra με το oneui7 κ 8. Στο 8.5 δεν μου το εμφανιζει πλεον. Λογικα θα το διορθωσουν με updates. Υπομονη

13 ώρες πριν, Johnny_Johnny said:

ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα στο s24 ultra με το oneui7 κ 8. Στο 8.5 δεν μου το εμφανιζει πλεον. Λογικα θα το διορθωσουν με updates. Υπομονη

Είμαι στο one ui 8.5. 

Λες να το κάνει επειδή χρησιμοποιώ

(δεν ξέρω αν και εσύ) το home up από το good lock? 

Δεν θυμάμαι με πιο one ui άφησα το s25 ultra. 

Εκεί δεν μου το έκανε καμία φορά. 

kountouraN

Screenshot_20260615_121735_Software update.jpg