stroubi Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 1 hour ago, spinemm said: Ωωωχ καλο κουραγιο...κανονικα να ξερεις απο 6 του μηνος ειχαν το "ελευθερο" να δινουν τις συσκευες.... Το γνωριζω...και αυτο ειναι που το κανει χειροτερο.... Τελικα το παρελαβα σημερα μετα απο κατι σχολια ευγενικου κραξιματος στο φμπ....με πηραν τηλ και μαλιστα μου ειπαν οτι το εχει παραλαβει το καταστημα και σε περιπτωση που δεν μου το δωσουν για οποιοδηποτε λογο να τους παρω στα καπακια τηλεφωνο στο eshop.... Ας οψεται η επιστροφη της eurobank που ειναι σεβαστο ποσο....και το οτι ηθελα την αναβαθμιση σε 1 ΤΒ... αλλιως θα ετρωγαν μια ακυρωση ολη δικια τους.... Τωρα το σεταρω 😊😊 4 Παράθεση I beg to dream and differ from the hollow lies.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Στο S26 της συζυγου, μετα απο μεταβαση απο S23, δεν εχει data οταν ειναι σε κληση. Cosmote εχει με ενεργο WifiCalling. Στο S23 λειτουργουσε κανονικα. Καμια ιδεα? Επαναφορα ρυθμισεων δικτυου καναμε ηδη Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου (edited) Για πειτε λιγο, επειδη με τρωει το χερι μου, εχει παρει κανεις την pitaka με τα 3 εξτρα κουμπια? Σκοτωνει την μπαταρια αυτο ή ειναι οκ? Επισης ποσο ευκολο ειναι να πατηθουν κατα τυχη? Σκεφτομουν λοιπον ή την παραπανω της Pitaka, ειτε της Benks την ArmorGrid ArmorAir Case, την οποια την βλεπω σε πολυ καλη τιμη στο Σκρουτζ (all things considered), βεβαια την εχει μονο ενα μαγαζι που θα την εχω μεχρι την 1 Απριλη (αρα dropshipping). Γενικα, για ριξτε καμια ιδεα, η μεν pitaka ειναι δοκιμασμενη σε N20, S23u, s24u, οποτε ξερω τι παιρνω, η δε benks φαινεται ωραια, αλλα δεν ξερω το bulk της σε σχεση με την αλλη. Τελος παντων, πολυ το ψειριζω για μια θηκη θα μου πειτε και δικιο θα εχετε 😛 Edited 18 Μαρτίου by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 1 hour ago, mobrol said: Στο S26 της συζυγου, μετα απο μεταβαση απο S23, δεν εχει data οταν ειναι σε κληση. Cosmote εχει με ενεργο WifiCalling. Στο S23 λειτουργουσε κανονικα. Καμια ιδεα? Επαναφορα ρυθμισεων δικτυου καναμε ηδη Απανταω στον εαυτο μου "END WIFICALL OK" στο 1333 Restart "WIFICALL" στο 1333 Restart 4 Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου (edited) Η πληροφορία που μας δίνει σήμερα το ΑΙ του κινητού μας (perplexity κλπ) τόσο για τα αίτια της εξαφάνισης της ενότητας Samsung Galaxy S26 Ultra όσο και για κάποιες αλλοπρόσαλλες αναρτήσεις - ερωτοαπαντήσεις με συνέπεια την στέρηση του ανεβάσματος των αναρτήσεων των μελών του Myphone, κρύβεται τελικά εδώ? https://www.newsit.gr/ellada/euda-psila-sti-xrisi-kokainis-i-athina-anisyxitiki-anodos-ton-skliron-narkotikon-sta-lymata/4628745/ Υγ. Προσοχή η πληροφορία αυτή δεν έχει να κάνει με αναρτήσεις που ρωτάει κανείς και απαντάει ο ίδιος στον εαυτό του!!! ............................. Ψάχνοντας όμως περισσότερο το κινητό μας ανακάλυψα ένα χαρακτηριστικό (είναι το 3ο και το κυριότερο που σας δίνω) του που βελτιώνει τα πορτέτα ορισμένων εδώ μέσα (αν παρά ταύτα θέλουν να σταματήσουν τις γελοίες και άσκοπες παραπάνω αναρτήσεις τους). Το Galaxy S26 Ultra έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό, δηλαδή το Virtual Spotlight. Αλλά πρέπει να το βρείτε πρώτα, επειδή είναι κρυμμένο στην εφαρμογή Expert RAW. Χρησιμοποιεί προηγμένη φωτογραφία υπολογιστών για να προσομοιώσει την επίδραση των επαγγελματικών στούντιο που αντικατοπτρίζουν πίνακες που χρησιμοποιούν οι φωτογράφοι για να φωτίσουν τις σκιές και το φως του μοντέλου. Σε αντίθεση με το κανονικό φλας, το οποίο προσθέτει τεχνητό και συχνά επίπεδο φως στη σκηνή, ο Virtual Reflector λειτουργεί με το υπάρχον φως στη λήψη. Το σύστημα αναλύει τις συνθήκες φωτισμού και ανασυνθέτει το πώς το φως θα αντανακλάται φυσικά από τη φυσική πλάκα πίσω στο θέμα που φωτογραφίζεται. Αυτό είναι ιδανικό ειδικά για πορτρέτα με πίσω φωτισμό, όπου το πρόσωπο του θέματος θα ήταν πολύ σκοτεινό. Στη διεπαφή Expert RAW, την οποία μπορείτε να εγκαταστήσετε δωρεάν από το Galaxy Store, οι χρήστες έχουν διάφορες παραμέτρους για να επηρεάσουν το αποτέλεσμα που προκύπτει. Η Samsung δεν κλείδωσε αυτό το χαρακτηριστικό μόνο για τον κύριο αισθητήρα. Λειτουργεί και με άλλους φακούς, όχι όλους! Αυτό το χαρακτηριστικό επιβεβαιώνει ότι το μέλλον της κινητής φωτογραφίας δεν βρίσκεται μόνο στα megapixels, όπως αναφέρουν κάποιοι άλλοι για μεγαλύτερες σε megapixels κάμερες σε κινέζικα κινητά, αλλά πάνω απ 'όλα οφείλεται σε έξυπνη εργασία με δεδομένα και φως. Το πώς λειτουργούν όλα στην πράξη, μπορείτε να δείτε στο παραπάνω βίντεο. Υγ. Όποιοι έχουν άλλες φίρμες κινητών και πάραυτα παρακολουθούν και σχολιάζουν στην ενότητά μας το κινητό μας καλό είναι να εγκαταστήσουν πρώτα το παρακάτω για να πάρουν μια ιδέα τι σημαίνει ONEui... https://gr.trygalaxy.com/ Edited 19 Μαρτίου by Tips2022 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Να τονε πάλι 💪 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου (edited) On 18/3/2026 at 12:27 ΜΜ, Tips2022 said: Πόσο μου κόστισε η αγορά του S26 Ultra από προπαραγγελία στο site της Samsung: 1.499,00 - 10% - 30,00 Πόντους εξαργύρωσης από προηγούμενη αγορά = 1.320,00 στο ποσό αυτό μπήκαν 36 άτοκες δόσεις. 1.320 - 350,00 πώληση του S23 ultra (μπήκαν σήμερα τα χρήματα από Flip που είπε ένας εδώ μέσα) = 970,00 (πραγματικό κόστος αγοράς) - 130,00 ευρώ από επιπλέον πόντους (5%) προπώλησης για μελλοντική αγορά (για το Ultra 2 ή Bunds 4 pro) στο site της Samsung = 840,00 λογιστικό κόστος - 340,00 (περίπου από μεταπώληση στο τέλος της τριετίας 2029) = 500,00 : 3 χρόνια = 166,67 + 24 (για θήκες κλπ) = 190,00 το χρόνο για αγορά κινητού. Άραγε ποιό άλλο κινητό μ' αυτές τις δυνατότητες θα μου κόστιζε λιγότερα? Να γιατί τα τελευταία χρόνια αγοράζω Day 1! Άσε που το έχεις σχεδόν άμεσα στα χέρια σου... Πως το είπε ο φίλος μας εδώ μέσα εκείνο το κινέζικο που θα εμφανίζεται σε τιμή μεταπώλησης μετά από 3 χρονάκια? Επειδή η Sammy δεν αύξησε φέτος την χωρητικότητα της μπαταρίας του κινητού μας, αποφάσισα να φορτίζω το κινητό στο 80% και από αυτό είδα στις πρώτες φορτίσεις διαπίστωσα πως η μπαταρία αδειάζει πολύ πιο αργά... βέβαια έκανα και μια άλλη μοναδική αλλαγή που δίνει το κινητό μας χωρίς να χάνει σε δυνατότητες και σβελτάδα...βρείτε την και κάντε την γιατί αξίζει (δεν είναι να αναλύεις πολλά πολλά εδώ χαχα). Κάνω πάντα αλλαγή μπαταρίας στην Smartec την διετία με πληρωμή μόνο το κόστος της (20,00 περίπου ήταν πέρυσι ) που αυτό θα πρέπει να συνυπολογιστεί στο παραπάνω κόστος της αγοράς του κινητού. Επιπλέον στο συνολικό κόστος θα πρέπει να προσθέσω και το κόστος των θηκών (3) + temp μπροστινής οθόνης (2) + Full Cover Back Film (2) 24,00 που έφτασαν από Aliexpress (πρώτη φορά τόσο γρήγορα) και είναι καταπληκτικά! Θαλασσί, Tai Gray, μώβ διάφανη. Αυτά δε τα καλύμματα της πίσω όψης είναι φανταστικά και σε κάνουν αναποφάσιστο στην εμφάνιση του κινητού. Ασφαλώς εξαφανίστηκε το βαρετό και μοναδικό χρώμα της Sammy το γκρι, αλλά δεν πειράζει μιας και το κινητό θα μείνει άθικτο (προστασία του αλουμινίου) μέχρι την αλλαγή της μπαταρίας (που θα το κάνει αριστοτεχνικά η Smartεc), όπου εκεί τότε θα βάλω το 2ο για να διατηρήσει την αξία της μεταπώλησής του (σαν καινούργιο γι αυτό και παίρνω την πλήρη αξία που δίνουν τότε στην μεταπώληση). Καλές αγορές στους καινούργιους φίλους της Sammy. Υ.γ. Το προσωρινό τέλος στη φωνή του "Hey Plex", νέα ονομασία του Samsung Internet σε browser και κάντε το κόλπο με το 2 φόρες καταχώριση του ενός δακτυλικού αποτυπώματός σας (για περισσότερη λεπτομέρια του δαχτύλου σας) για να μην έχετε ποτέ των ποτών πρόβλημα! Έτσι κι αλλιώς το δαχτυλικό αποτύπωμα δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά μετά από κάποια temp να υπάρχει! Ένα κινητό της Sammy δεν έχω μεταπωλήσει μέχρι σήμερα το Galaxy Note 9 που με άλλο λειτουργικό (του Alex) έφτασε στις δυνατότητες του S24 Ultra! Άραγε θα είναι το S26 ultra το επόμενο που θα μείνει στην ιστορία? Τέλος όταν βάζω το dns κόβονται οι διαφημίσεις αλλά δεν λειτουργεί το Samsung news και όταν το αφαιρώ λειτουργεί κανονικά. Υπάρχει άλλος τρόπος ρύθμισής του news χωρίς να βγαίνουν οι διαφημίσεις? Ποσες μερες διηρκησε η διαδικασια με το flip.gr αποστολη -> ελεγχος-> αποδοση χρηματων... Ρουμανια πηγε η συσκευη ? σου εκοψαν κατι απ τα χρήματα που το ειχαν κοστολογήσει αρχικα? Edited 19 Μαρτίου by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Σχετικά με το θόλωμα των φακών, άκυρο ότι έχω γράψει στο παρελθόν.. Έφταιγε η λιπαρότητα του δαχτύλου! Σκούπιζα τη κάμερα με το δάχτυλο και κάποιες φορές το δάχτυλο ήταν λιπαρό. Το πρόσεξα σήμερα. Οπότε αυτό έφταιγε! Πάντα σκούπισμα κάμερας με ύφασμα! 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 19 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου (edited) @EricssonyFan τα πιο ωραία ποστ ρίχνεις με ωραία διάθεση πάντα 😎 Είμαι με το μικρό 26αρι από το πρωί που παρέλαβα. Έχω πάθει πλάκα με το πόσο βελτιωμένη είναι η εμπειρία χρήσης με το 8.5 Ui, τόσο βελούδινη αίσθηση και ταυτόχρονα σφαιράτο δίχως ίχνος λαγκ. Είχα για σχρτικά μεγάλο διάστημα και το s25 ultra, εδώ έχει γίνει εξαιρετική δουλίτσα. Η οθόνη αν και fhd+ έχει φοβερή θέαση βαθιά μαύρα σε YouTube, είναι καταπληκτική που πρόλαβα και είδα μερικά δικά μου βίντεο. Φαντάζομαι πόσο απολαυστικό χορταστικό είναι το ουλτρα...πόσο κράξιμο κάθε χρόνο θεέ μου τέτοια εποχή και στο τέλος όλοι εδώ γυρίζουν στην θεία Σάμμη 😄 Edited 19 Μαρτίου by konakis 6 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου (edited) 21 ώρες πριν, Prattein_Aloga said: Για πειτε λιγο, επειδη με τρωει το χερι μου, εχει παρει κανεις την pitaka με τα 3 εξτρα κουμπια? Σκοτωνει την μπαταρια αυτο ή ειναι οκ? Επισης ποσο ευκολο ειναι να πατηθουν κατα τυχη? Σκεφτομουν λοιπον ή την παραπανω της Pitaka, ειτε της Benks την ArmorGrid ArmorAir Case, την οποια την βλεπω σε πολυ καλη τιμη στο Σκρουτζ (all things considered), βεβαια την εχει μονο ενα μαγαζι που θα την εχω μεχρι την 1 Απριλη (αρα dropshipping). Γενικα, για ριξτε καμια ιδεα, η μεν pitaka ειναι δοκιμασμενη σε N20, S23u, s24u, οποτε ξερω τι παιρνω, η δε benks φαινεται ωραια, αλλα δεν ξερω το bulk της σε σχεση με την αλλη. Τελος παντων, πολυ το ψειριζω για μια θηκη θα μου πειτε και δικιο θα εχετε 😛 Ωραιες ειναι οι PITAKA (τις ειδα απο κοντα, Ultra Slim Case και Pin Button Case, οχι ομως και αυτη με τα 3 εξτρα κουμπια) και εχουν καλες προδιαγραφες ασφαλειας (για γρατζουνιες, οχι και για πτωσεις η Slim) αλλα εχουν ενα "κακο" για εμενα, εαν εχεις παρει καποιο αλλο χρωμα εκτος απο το μαυρο κρυβει ολη την ομορφια του κινητου...για αυτο το λογο εγω αποφασισα και "εφυγα" απο την αγαπημενη μου Spigen και επελεξα για το S26U την θηκη της UAG (Plyo Blue Ombre) η οποια εχει (oπως και η Pitaka Pin Button Case) και στρατιωτικες προδιαγραφες σε οτι αφορα τις πτωσεις... Edited 19 Μαρτίου by spinemm 2 1 Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Μετα απο μιας βδομάδας αποκλειστικης χρήσης του s26 ultra μετα απο μεταβαση απο το s21+ ειμαι ενθουσιασμενος σε σημειο να μην το αφηνω απο τα χερια, οταν ολοκληρωθει ενα σεβαστο χρονικο διαστημα θα επανερθω με περισσοτερες λεπτομέρειες. Ερώτηση: εχω το youtube revanced για ποιο λογο δεν μου εμφανιζει το voice eraser? Ενω στην κανονικη εφαρμογη το βγαζει? Υπαρχει τροπος να το ενεργοποιησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 4 ώρες πριν, EricssonyFan said: Σχετικά με το θόλωμα των φακών, άκυρο ότι έχω γράψει στο παρελθόν.. Έφταιγε η λιπαρότητα του δαχτύλου! Σκούπιζα τη κάμερα με το δάχτυλο και κάποιες φορές το δάχτυλο ήταν λιπαρό. Το πρόσεξα σήμερα. Οπότε αυτό έφταιγε! Πάντα σκούπισμα κάμερας με ύφασμα! Μιλάς με γρίφους. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Θα τον κάνει delete κανένας διαχειριστής αυτόν? 2 4 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 8 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Να τονε πάλι 💪 Ειναι μεχρι να φαει παλι περιορισμο απο το ΑΙ. Τουλαχιστον να πληρωσει συνδρομή να ανεβαζει ολη μερα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 2 ώρες πριν, spinemm said: Ωραιες ειναι οι PITAKA (τις ειδα απο κοντα, Ultra Slim Case και Pin Button Case, οχι ομως και αυτη με τα 3 εξτρα κουμπια) και εχουν καλες προδιαγραφες ασφαλειας (για γρατζουνιες, οχι και για πτωσεις η Slim) αλλα εχουν ενα "κακο" για εμενα, εαν εχεις παρει καποιο αλλο χρωμα εκτος απο το μαυρο κρυβει ολη την ομορφια του κινητου...για αυτο το λογο εγω αποφασισα και "εφυγα" απο την αγαπημενη μου Spigen και επελεξα για το S26U την θηκη της UAG (Plyo Blue Ombre) η οποια εχει (oπως και η Pitaka Pin Button Case) και στρατιωτικες προδιαγραφες σε οτι αφορα τις πτωσεις... Αυτο το "προβλημα" με το οτι κρυβεται το χρωμα το εχω κι εγω τοσα χρονια, γι'αυτο και σκεφτομουν για πρωτη φορα να το εχω χωρις θηκη, αλλα γλιστραει πολυ το ρημαδι και δεν το ρισκαρω. 😛 Ωραια η UAG, πολυ εντυπωσιακη, αλλα δινει ογκο γμτ. Θα παω μαλλον στην Pitaka εγω, σε καποια απο τις μπλε επιλογες που εχει. Τουλαχιστον αφου πηρα το βιολετι, ε ας μπλεδιζει η θηκη. Που μπδγ, ακριβως για αυτον τον λογο ποτε δεν εδινα σημασια στο χρωμα της συσκευης μου, αφου ετσι κι αλλιως μηπως την βλεπω και ποτε? Παντα σε θηκη ειναι :lol: 5 minutes ago, Tips2022 said: Η Samsung θα μπορούσε να αποφύγει όλη αυτή τη σύγχυση ενσωματώνοντας μαγνήτες στο Galaxy S26 Ultra. Αλλά εκείνοι σε αυτό και τα άλλα μοντέλα της σειράς Galaxy S26 δεν το έχουν κάνει, επειδή σύμφωνα με τη Samsung, η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών του Galaxy χρησιμοποιούν θήκες (και θα πείραζε το S Pen). Προσωπικα ετσι κι εβαζε μαγνητη και εχανα το Spen, απευθειας θα πηγαινα σε αλλη εταιρεια. Αλλα ενταξει, that's me :lol: 1 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου (edited) 34 minutes ago, Prattein_Aloga said: Προσωπικα ετσι κι εβαζε μαγνητη και εχανα το Spen, απευθειας θα πηγαινα σε αλλη εταιρεια. Αλλα ενταξει, that's me :lol: Το SPen δεν πρόκειται να το αφαιρέσει η Samsung από τα προσεχή της μοντέλα στο μέλλον γιατί είναι το κύριο χαρακτηριστικό της σειράς της! Ήδη μιλάνε ότι στο S27 ultra θα υπάρχει σημαντική βελτίωσή του!!! Κάτι άλλο θα πρέπει να έπαιζε για την εταιρία, όχι όμως ότι δεν μπορεί να βρει λύσεις συνύπαρξης! 7 ώρες πριν, anergos13 said: Ποσες μερες διηρκησε η διαδικασια με το flip.gr αποστολη -> ελεγχος-> αποδοση χρηματων... Ρουμανια πηγε η συσκευη ? σου εκοψαν κατι απ τα χρήματα που το ειχαν κοστολογήσει αρχικα? 1) 10 μέρες 2) Ναι με ACS, Εσθονία πάει με την διαδικασία trade in από την Samsung με DHL και 3) Κανένα ποσό, δηλαδή όσο ήταν η εκτίμηση από μένα τόσα δώσανε, είχα το S23 Ultra = 350,00 ευρώ. Φαίνεται πως ρισκάρεις αλλά ευτυχώς δεν συνέβη κάτι σε μένα. Πιο ασφαλές θεωρείται το μονοπάτι trade in της Samsung (295,00) παρόλου που η εταιρία μου είπε πως δεν αναμιγνύεται....αλλά θα πρέπει να έχεις αγοράσει από το site της Samsung το κινητό!!!! Τα χρήματα κάνουν λίγες παραπάνω μέρες να μπουν στο IBAN σου. Η επικοινωνία γίνεται με μηνύματα τα οποία υπογράφει μια ελληνίδα!!!! Αν ακολουθήσεις την διαδικασία να προτιμήσεις να πας εσύ στην ACS το δεματάκι γιατί παρότι έχεις κλείσει ραντεβού για συγκεκριμένη μέρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έρθουν και εσύ να περιμένεις.... Edited 19 Μαρτίου by Tips2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 2 ώρες πριν, shyster said: εχω το youtube revanced για ποιο λογο δεν μου εμφανιζει το voice eraser? Ενω στην κανονικη εφαρμογη το βγαζει? Υπαρχει τροπος να το ενεργοποιησω? Εάν πατησεις: εσείς --> στο γραναζι πάνω δεξιά --> κάτω από το Revanced πατάς Ρυθμίσεις και στο μενού που ανοίγει έχει πολλές κατηγορίες, όπου π.χ αν μπεις σε κάποια θα δεις ότι είναι ενεργοποιημενη η επιλογή "κρυμμένη". Θα ψάξω κι εγώ και θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 1 hour ago, Tips2022 said: Το SPen δεν πρόκειται να το αφαιρέσει η Samsung από τα προσεχή της μοντέλα στο μέλλον γιατί είναι το κύριο χαρακτηριστικό της σειράς της! Ήδη μιλάνε ότι στο S27 ultra θα υπάρχει σημαντική βελτίωσή του!!! Κάτι άλλο θα πρέπει να έπαιζε για την εταιρία, όχι όμως ότι δεν μπορεί να βρει λύσεις συνύπαρξης! 1) 10 μέρες 2) Ναι με ACS, Εσθονία πάει με την διαδικασία trade in από την Samsung με DHL και 3) Κανένα ποσό, δηλαδή όσο ήταν η εκτίμηση από μένα τόσα δώσανε, είχα το S23 Ultra = 350,00 ευρώ. Φαίνεται πως ρισκάρεις αλλά ευτυχώς δεν συνέβη κάτι σε μένα. Πιο ασφαλές θεωρείται το μονοπάτι trade in της Samsung (295,00) παρόλου που η εταιρία μου είπε πως δεν αναμιγνύεται....αλλά θα πρέπει να έχεις αγοράσει από το site της Samsung το κινητό!!!! Τα χρήματα κάνουν λίγες παραπάνω μέρες να μπουν στο IBAN σου. Η επικοινωνία γίνεται με μηνύματα τα οποία υπογράφει μια ελληνίδα!!!! Αν ακολουθήσεις την διαδικασία να προτιμήσεις να πας εσύ στην ACS το δεματάκι γιατί παρότι έχεις κλείσει ραντεβού για συγκεκριμένη μέρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έρθουν και εσύ να περιμένεις.... Στελνουν μνμ οταν παραλαβουν και ενημερωνουν για την διαδικασία στη συνεχεια? Επελεξες αμεση καταβολη να υποθεσω? Η Samsung τι σχεση εχει με τη διαδικασια? Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου (edited) 1 ώρα πριν, Prattein_Aloga said: Αυτο το "προβλημα" με το οτι κρυβεται το χρωμα το εχω κι εγω τοσα χρονια, γι'αυτο και σκεφτομουν για πρωτη φορα να το εχω χωρις θηκη, αλλα γλιστραει πολυ το ρημαδι και δεν το ρισκαρω. 😛 Ωραια η UAG, πολυ εντυπωσιακη, αλλα δινει ογκο γμτ. Θα παω μαλλον στην Pitaka εγω, σε καποια απο τις μπλε επιλογες που εχει. Τουλαχιστον αφου πηρα το βιολετι, ε ας μπλεδιζει η θηκη. Που μπδγ, ακριβως για αυτον τον λογο ποτε δεν εδινα σημασια στο χρωμα της συσκευης μου, αφου ετσι κι αλλιως μηπως την βλεπω και ποτε? Παντα σε θηκη ειναι :lol: Προσωπικα ετσι κι εβαζε μαγνητη και εχανα το Spen, απευθειας θα πηγαινα σε αλλη εταιρεια. Αλλα ενταξει, that's me :lol: Και εγω απο τη σειρα ΝΟΤΕ μαυρο επαιρνα γιατι σκεφτομουν, οτι, θηκη θα του βαλω οποτε η οποια ομορφια χανεται, το συνεχισα με τη σειρα S/ULTRA ομως με το 26 δεν αντεξα...Βιολετι ε? και εγω αυτο θα επαιρνα ομως οταν εκανα την προπαραγγελια, ετοιμοπαραδοτα στο καταστημα για την 11/3 (που τελικα εγινε 6/3) ειχαν γαλαζια, μαυρα και ασπρα, για το βιολετι επρεπε να περιμενω καμμια 10αρια ημερες plus απο οτι μου ειπε ο πωλητης, οποτε το γαλαζιο αυτοματα εγινε μονοδρομος.... Οντως το "φουσκωνει" λιγο και ειναι και αρκετα δυσκολο να τη βγαλεις αφου την εβαλες, ομως και ας εχω πληρωσει την ασφαλεια στον ΚΩΤΣΟ δε ρισκαρω να πεσει και να μου παθει κατι!!! Edited 19 Μαρτίου by spinemm 2 Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Έχεις κανείς εμπειρία χρήσης από θήκη ESR? Έχω ξεχωρίσει αυτή λόγω του συγκεκριμένου kickstand https://www.skroutz.gr/s/65110537/esr-classic-hybrid-kickstand-magsafe-galaxy-s26-ultra-frosted-black.html?product_id=286639908&sponsored=featured_similar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter61 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Παιδια καλημερα εχω το S22 ultra και εχω μεσα 2 καρτες σκεπτομαι να παρω το s26 ultra θα μπορεσω να βαλω μεσα τισ 2 καρτες? γιατι γραφει DUAL με esim τι σημαινει αυτο ? Σας Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 20 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 9 minutes ago, setter61 said: Παιδια καλημερα εχω το S22 ultra και εχω μεσα 2 καρτες σκεπτομαι να παρω το s26 ultra θα μπορεσω να βαλω μεσα τισ 2 καρτες? γιατι γραφει DUAL με esim τι σημαινει αυτο ? Σας Ευχαριστω. Μπορείς να έχεις ταυτόχρονα: 2 sim ή 2 esim ή μια sim και 1 esim 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter61 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 35 minutes ago, Athkatla said: Μπορείς να έχεις ταυτόχρονα: 2 sim ή 2 esim ή μια sim και 1 esim Σ ευχαριστω πολυ φιλε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου On 18/3/2026 at 8:33 ΜΜ, mobrol said: Στο S26 της συζυγου, μετα απο μεταβαση απο S23, δεν εχει data οταν ειναι σε κληση. Cosmote εχει με ενεργο WifiCalling. Στο S23 λειτουργουσε κανονικα. Καμια ιδεα? Επαναφορα ρυθμισεων δικτυου καναμε ηδη Το παρουσίασε και στο δικό μου S26 δεν είχε data Volte λειτουργία σε δίκτυο Νόβα. Όμως στην δική μου περίπτωση είχα βάλει μια παλιότερη κάρτα ενώ είχε 5g data το Volte δεν έπαιζε. Κάλεσα τεχνικό τμήμα και μου ενεργοποίησαν το Volte το οποίο ήταν μη ενεργοποιημένο στην συγκεκριμένη κάρτα όπως μου είπαν. Όλα κομπλέ 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts