Jump to content

Samsung Galaxy S26 Ultra

Athkatla
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 10/3/2026 at 4:31 ΜΜ, redcom7 said:

Καλησπέρα σε όλους

Από Γερμανό έχει παραλάβει κάποιος?

Ακόμα τίποτα... Μίλησα με τα κεντρικά λένε να περιμένουμε επειδή είναι προπαραγγελία!! 😳🙄

Edited by dsgeo
Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4

14 ώρες πριν, Cadfael said:

Κι εγώ 50+ είμαι, με τις ίδιες ευαισθησίες στα μάτια αλλά βρίσκω την οθόνη του 26 πολύ πιο ξεκούραστη από του 25. Μήπως έχεις βάλει κάποια προστασία που επηρεάζει αρνητικά; Btw το privacy display super. Είμαι σε ένα συνέδριο και δεν φαίνεται τίποτα στους διπλά. Μειώνεται μεν η απόδοση αλλά ο στόχος της ιδιωτικότητας επιτυγχάνεται 100%.

14 ώρες πριν, pickup said:

Καλημέρα. Επανέρχομαι λοιπόν και έχοντας πλέον, προφανώς, συνηθίσει τη νέα οθόνη του 26 έχω λοιπόν να πω πως είναι ό,τι καλύτερο έχουν δει ΠΟΤΕ τα μάτια μου. Μεγάλωσα ένα κλικ τη γραμματοσειρά του τηλεφώνου και ως δια μαγείας τα προβλήματα εξαφανίστηκαν. Σαν επίτηδες, με το που βλέπω το παραπάνω σχόλιο είχα σκοπό να μπω να γράψω το παρόν αλλά ο φίλος με πρόλαβε. Επειδή έχω ακόμα το 25 δίπλα μου, έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ δικιο ο φίλος. Πραγματικά, πλέον η οθόνη που μου φαίνεται περίεργη είναι αυτή του 25. Που καταλήγω με όλα αυτά; Υποθέτω πως τα μάτια μας είχαν συνηθίσει μέχρι στιγμής σε ένα συγκεκριμένο τρόπο προβολής που προφανώς αυτός διαφοροποιήθηκε με την έλευση του 26. Θεωρητικά χρειάστηκε χρόνος να προσαρμοστεί το μυαλό και ακολούθως τα μάτια μας ώστε να προβάλουν στον εγκέφαλό μας την εικόνα σωστά και ευκρινώς. Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που τώρα το 25 είναι στη δύσκολη θέση και όχι το 26. 

Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα..

Βρε παιδιά είπαμε να κάνουμε και κανένα καλό σχόλιο για το κινητό , αλλά μην λέμε και πράγματα που δεν ισχύουν . Όλοι εκεί έξω στο YouTube λένε το αντίθετο. Από προσωπική εμπειρία δεν είχα κανένα θέμα με την οθόνη του 26 τη μέρα, αλλά φυσικά και δεν είναι καλύτερη,  από του 25. Η καινοτομία απαιτεί θυσίες, και η μια θυσία ήταν να μην φαίνεται καλά σε σχέση με το 25. 

Το ότι μεγάλωσες ένα κλικ τα εικονίδια και το πρόβλημα εξαφανιστηκε,  σημαίνει ότι υπήρχε ήδη πρόβλημα.

Όλα οκ εδώ με το νέο s26u

Αλλαγή CSC σε THL άμεση και όλα οκ..

Οθόνη μια χαρά.... αφή εξαιρετική...

Δεν φοράω τζαμακι δεν χαλαλιζω την αίσθηση αυτή που έχει η μαμά οθόνη με τίποτα....

Αυτό που μου σπάει τα νεύρα είναι το τραμπαλισμα που κάνει σε ευθεία επιφάνεια... Προς το παρόν με τρελαίνει..

Λοιπόν, έχω το εικονιζόμενο καλώδιο με το οποίο φορτίζω χωρίς πρόβλημα το s24,s25,s26. 

Μεταφέρω αρχεία χωρίς πρόβλημα με το s24,s25 αλλά με το s26 μου κάνει συνεχώς διακοπές σύνδεσης. 

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι μήπως είναι ελαττωματική η USB port tou s26, αλλά δοκίμασα το original καλώδιο και γίνεται η μεταφορά αρχείων χωρίς αποσυνδέσεις....

Ακούω γνώμες...

Scan_20260313_095525.jpg

In china we trust 🤣

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

10 ώρες πριν, dsgeo said:

Ακόμα τίποτα... Μίλησα με τα κεντρικά λένε να περιμένουμε επειδή είναι προπαραγγελία!! 😳🙄

Παρέλαβα απο προπαραγγελία χθές, ειχα δηλώσει παραλαβή απο κατάστημα (germanos metro maii) και το παρελάβα απο κει

Edited by apozafeir

Αποστόλης 

13 ώρες πριν, OverClocker said:

Σε γενικές γραμμές είναι καλύτερο, όχι η μέρα με τη νύχτα αλλά έχει διαφορές, ειδικά στο shutter speed. 

Ευχαριστώ πολύ!

Το shutter speed όντως ειναι αυτό με έκανε να το σκεφτώ περισσότερο... βλέπω οντως ειναι μικρή η διαφορά... 

Να είσαι καλά!

13 ώρες πριν, Prattein_Aloga said:

Προσυπογραφω. Βλεπω διαφορα, αλλα οχι κατι το σουπερ ντουπερ γουαου για  να μεινεις με ανοιχτο στομα με την διαφορα.

That said, προσωπικα και με του 24u την καμερα ευχαριστημενος ημουν 😛

Ευχαριστω πολυ! Αυτό ακριβως ειναι, αν αξίζει την μετάβαση όντας η διαφορα μικρή. Πάντα για την κάμερα αναφέρομαι. 

Να είσαι καλα!

Προσωπικά Δεν έχω προσέξει κάποιο θέμα.

4 ώρες πριν, Athkatla said:

Λοιπόν, έχω το εικονιζόμενο καλώδιο με το οποίο φορτίζω χωρίς πρόβλημα το s24,s25,s26. 

Μεταφέρω αρχεία χωρίς πρόβλημα με το s24,s25 αλλά με το s26 μου κάνει συνεχώς διακοπές σύνδεσης. 

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι μήπως είναι ελαττωματική η USB port tou s26, αλλά δοκίμασα το original καλώδιο και γίνεται η μεταφορά αρχείων χωρίς αποσυνδέσεις....

Ακούω γνώμες...

Scan_20260313_095525.jpg

πάνω σε αυτό, (δε ξέρω ποσο τυχαίο είναι που εμφανίστηκε στο feed mou)

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

4 ώρες πριν, Cadfael said:

Έχετε δει τελικά αν επηρεάζουν το s pen ή την κάμερα οι θήκες με τους μαγνήτες;

Εμενα με την UAG PLYO μια φορα τουλαχιστον την ημερα, μου βγαζει μνμ να απομακρυνω τον μαγνητη καθως επηρεαζει το spen.... ομως "πραγματικο" προβλημα περαν του μντος, μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει...στις καμερες επισης μεχρι στιγμης δεν εχω παρατηρησει κατι...

Edited by spinemm

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X.

Φαίνεται το τζάμι φέτος να είναι αρκετά πιο scratch resistant.

54 minutes ago, thalassi said:

Καλησπερα! Αυτα που εγραφαν περι υγρασιας στους φακους τελικα ισχυουν?

Ρώτα αυτούς που τα έγραφαν :classic_smile:

Δεν ισχύουν(έιναι μεμονομένα περιστατικά και μεχρι πριν λίγο καιρό ήταν 5 σε ολο τον κόσμο).

Μάλλον αυτό ήθελε να σου πει 😉

Edited by OverClocker

2 ώρες πριν, Vlasismiriagos said:

Το nightography πάντως στα καλύτερα του!!!

20260313_204934.jpg

Ο λαός απαιτεί με ΑΙ να φτιαχτεί!

Για κάνε τα μαγικά σου και κάνε τη νύχτα μέρα 😉

Edited by Kostas_Ts_86

Καλημερα και από μένα χθες παρέλαβα και εγω το s26ultra 512 απο γερμανο χωρις φπα και -20% με  καρτα Eurobank εχω κάνει την μεταφορά μέσω καλωδιου από το παλιό μου s23plus η διαφορά είναι τεράστια  και σε σχέση με το παλιό φαίνεται εξαιρετικό!!!Τοποθέτησα μεμβράνη στην οθόνη μολις το πηρα αλλα την έβγαλα γιατι γέμισε χνούδια μέσα έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό τζαμακι οθονης ώστε να δουλεύει και ακαριαία το αποτύπωμα 

Edited by anestisagg

7 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Ο λαός απαιτεί με ΑΙ να φτιαχτεί!

Για κάνε τα μαγικά σου και κάνε τη νύχτα μέρα 😉

Όχι καλό αποτέλεσμα, λόγο χαμηλής ανάλυσης που ήταν εδώ πάνω 😞

20260313_204934(1).thumb.jpg.02f826b6d909e12f37e8eb2ffb276b78.jpg

Πήγες στην εφαρμογή Τηλέφωνο => Ρυθμίσεις => Κλήσεις Wi-Fi;

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

Το βρήκα και το ενεργοποίησα. Το είχα googlάρει αλλά δεν είχα βγάλει άκρη. Δεν έχω και καθόλου εμπειρία από one UI και έψαχνα άλλου. Για το volte δεν πρέπει να υπάρχει διακόπτης (υποθέτω) και απλά είναι ενεργοποιημένο by default. 

Ευχαριστώ πολύ!

Δε ξέρω από ποιο λειτουργικό προέρχεσαι, απλά να ξέρεις η αναζήτηση θα σου φανεί πολύ χρησιμη στο oneui, φέρνει τα πάντα 😉

851064713_Screenshot_20260314_211553_OneUIHome.thumb.jpg.1484218df0daa5124e648256c7ac1cdc.jpg