Jump to content

Apple iPod Video: Σχόλια και ερωτήσεις

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι, ναι, ναι... :)

τελικα το 5.5G ηταν κλειδωμενο..

το gopod εκανε δουλεια..

αφου ειχα δωσει το 5G που ηταν ελευθερο, δεν υπηρξε αναβαθμιση..

και πηρα το 5.5 και τρελαθηκα απο την χαμηλη ενταση..

πηρα 3-4 ζευγαρια ακουστικα, τα οποια χαρισα.. μεχρι να ζητησω πισω το 5G ετοιμος ημουν..

να παω σε γιατρο.. κ.α.

ΜΕ ΓΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟ 5.5G..

(ΠΟΤΕ ΣΕ CLASSIC/TOUCH, αν δεν βγει ελευθερο..)..

γ@μω την γαλλια μου, αλλο θεμα δεν εχουν να ασχοληθουν;..

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Ποτέ. Μπορείς να το φορτίζεις για όσο θες και όποτε θες!

Να ρωτήσω κάτι πάνω σ' αυτό.Υπάρχει τρόπος να φορτιστεί η συσκευή και εκτός υπολογιστή?

Όσο για το όριο της έντασης του ήχου,υπάρχει μέσα από το menu επιλογή να ρυθμιστεί.Θυμάμαι ότι default ήταν σε χαμηλή στάθμη αλλά μετά το έδωσα τέρμα ;)

ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, υπαρχει αλλο κρυφο στα ευρωπαικα..

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

σημερα ειδα το κλασσικ σε ας πουμε λευκο..

ΜΠΛΙΑΧ ουτε δωρο δεν το θελω..

το μαυρο ΔΕΝ μου ανοιγε να το δω υπομονη..

ειδα και το Touch, ΕΡΩΤΑΣ, πολυ ωραιο.. ολα αυτα στα multirama..

φιλος μου στελνει μηνυμα, οτι αποσυνδεσε το ιποντ βιντεο απο το pc και μετα χαλασε το pc.. απιστευτο.. τωρα ζηταει να συνδεθει παλι με το pc.. εκανε reset, τιποτα..

καμμια ιδεα;

Τ.Ι.Α.

ρε παιδια εχω κολλησει,πως θα βγαλω τα τρααγουδια με την χρηση του παραπανω προγραμματος

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

δεν γνωριζω κατι..

σε εναν γνωστο καηκε ο υπολογιστης κατα τον συχρονισμο..

(μισητο pc.. : ) )

και τωρα του δειχνει συνεχεια, συνδεστε με υπολογιστη..

υπαρχει καμμια λυση;; hard reset??

γειά σας παιδιά! Μηπως είναι εύκολο (για να μην ψάχνω τόσες σελίδες) να μου δώσετε καμιά διεύθηνση να κατεβάσω παιχνίδια για iPod Classic?? Thanx προκαταβολικά!!!

ρε παιδια εχω κολλησει,πως θα βγαλω τα τρααγουδια με την χρηση του παραπανω προγραμματος

καποια απαντηση????

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 2 weeks later...

παιδια εχει βαλει κανεις σε ipod touch

το ipod radio remote??

το δεχεται/παιζει κανονικα??:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

ηχογραφηση στο ipod τι εξαρτημα χρειαζομαι;;

ναι, ευχαριστω..

αλλα θελω κατι να γραφει stereo mp3 απο linein..

Γνωρίζει κανείς αν η original βάση/dock του ipod (αυτή με τις υπέρυθρες) είναι συμβατή με το classic;
άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000

Γνωρίζει κανείς αν η original βάση/dock του ipod (αυτή με τις υπέρυθρες) είναι συμβατή με το classic;

Είναι σίγουρα συμβατή με τα νεα nano οπότε μάλλον είναι και με το classic.

και άλλη μια ερώτηση: το ipod Video όταν το αγόρασα είχε μέσα το πλαστκάκι για να ταιριάζει στο dock (αυτό το μικρό της apple) το ipod Classic (6G) έχει πάλι το πλαστικάκι αυτό μέσα; αν όχι που το βρίσκουμε;
άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000

Έχω την εντύπωση πως ΟΛΑ τα iPod έχουν στο πακέτο τους τον dock connector.

ΥΓ: Ναι, το έχει. Δες εδώ http://www.apple.com/ipodclassic/specs.html

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Καλησπέρα..πήρα ένα ipod nano Μαύρο 8Gb και 2 φορές μου έχει κάνει το εξής. το συνδέω με τον υπολογιστή και ακούω τον ήχο ότι κάτι συνδέω και το Ipod Παγώνει και ούτε στο Itunes το βρίσκω.

και μετά πρέπει να κάνω reset και να το ξανασυνδέσω... τι παίζει?

είναι ελλατωματικό?

Θα ρωτήσω εδώ για να μην ανοίγω άλλο θέμα.

iPod nano 1st generation, 2GB σε άριστη κατάσταση, πόσο περίπου να το πουλήσω; Το πήρα 189 ευρώ, και είπα να μην το δώσω κάτω από 80...

Απόψεις;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Θα ρωτήσω εδώ για να μην ανοίγω άλλο θέμα.

iPod nano 1st generation, 2GB σε άριστη κατάσταση, πόσο περίπου να το πουλήσω; Το πήρα 189 ευρώ, και είπα να μην το δώσω κάτω από 80...

Απόψεις;

Ποσα χρονια το εχεις; Για μενα ειναι απο τις περιπτωσεις που δεν σε συμφερει να το πουλησεις πιο χαμηλα, αλλα δεν συμφερει και τον αγοραστη να το αγορασει αν δεν ριξει την τιμη.

Τι θελω να πω; Απο τη μια, αμα ειναι να το πουλησεις 60€, γιατι να το κανεις (εκτος αν τα χεις αμεση αναγκη, που για τετοιο ποσο, δεν νομιζω).

Απο την αλλη, γιατι καποιος να το αγορασει με 80-90€; Με 85 παιρνει καινουργιο shuffle (μικροτερο και χωρις οθονη, αλλα αμεταχειριστο & καινουργιο μοντελο), & επισης δεν αισθανεται και ριγμενος που του πουλας κατι -100€ απο την τιμη που το ειχες αγορασει πριν 2-3 χρονια και το χρησιμοποιουσες τοσο καιρο ;)

Συνοπτικα, κρατα το (για μενα). Αλλιως, τα 80€ ειναι οντως το ψυχολογικο οριο και για τους δυο. :)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Ποσα χρονια το εχεις; Για μενα ειναι απο τις περιπτωσεις που δεν σε συμφερει να το πουλησεις πιο χαμηλα, αλλα δεν συμφερει και τον αγοραστη να το αγορασει αν δεν ριξει την τιμη.

Τι θελω να πω; Απο τη μια, αμα ειναι να το πουλησεις 60€, γιατι να το κανεις (εκτος αν τα χεις αμεση αναγκη, που για τετοιο ποσο, δεν νομιζω).

Απο την αλλη, γιατι καποιος να το αγορασει με 80-90€; Με 85 παιρνει καινουργιο shuffle (μικροτερο και χωρις οθονη, αλλα αμεταχειριστο & καινουργιο μοντελο), & επισης δεν αισθανεται και ριγμενος που του πουλας κατι -100€ απο την τιμη που το ειχες αγορασει πριν 2-3 χρονια και το χρησιμοποιουσες τοσο καιρο ;)

Συνοπτικα, κρατα το (για μενα). Αλλιως, τα 80€ ειναι οντως το ψυχολογικο οριο και για τους δυο. :)

Να σου πω. Σύμφωνα με την απόδειξη, το πήρα 20/3/2006. Αλλά τον Οκτώβριο του 2006 πήρα το video 30GB γιατί τα 2GB δεν μου αρκούσαν. Οπότε από τότε «κοιμάται» και δεν το χρησιμοποίησα ξανά... Δεν χρειάζομαι τα χρήματα, απλά σκέφτομαι ότι είναι κρίμα να το έχω να κάθεται στο κουτί του, αφού δεν προβλέπεται να το χρησιμοποιήσω...

Παρ'του ένα Nike+ και άρχισε να τρέχεις :)

Παρά να κάθεται, να τρέχει (κι εγώ μαζί του); :p