Jump to content

Apple iPod Video: Σχόλια και ερωτήσεις

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ολα καλα..ολα ωραια κι'εκει που ακουγα μουσικη και ηθελα να παω στο επομενο τραγουδι το ipod κολλησε.το αφησα ως εχει..και μετα απο μια ωρα εσβησε..τωρα προσπαθω να το ανοιξω..βγαινει το μηλο..μεχρι εκει.

τι εγινε??

πως κανω restart ??

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βάλε το Hold απ'όπου κι αν είναι σε Off. Μετά γύρνα το στο on και αμέσως μετά στο off και αμέσως μετά πάτα μαζί το κεντρικό κουμπί μαζί με το κουμπί Menu. Κράτα τα πατημένα μέχρι να δεις το μήλο και τότε άφησέ τα. Αν δεν κάνει φτιάξει αλλά μείνει πάλι στο μηλαράκι τότε έχεις πρόβλημα. Αν συμβεί αυτό τότε σύνδεσέ το στο iTunes και πες τι σου λέει!

Το εκανα αυτο που λες,αλλα δειχνει μαυρη οθονη,λες και δεν εχει μπαταρια.φυσικα το μηλο εμφανιζεται και τιποτα αλλο.τωρα θα το συνδεσω και στον υπολογιστη αυριο και θα δω τι θα γινει.πρωτη φορα μου μπλοκαρει.:(
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεί να μην έχει και μπαταρία αλλά συνήθως το λέει με ξεχωριστό μήνυμα στην οθόνη του. Επίσης βγάζει και μήνυμα αν έχει χαλάσει κάτι (πχ ο δίσκος).

Αν το δει το iTunes τότε η κατάσταση κατά πάσα πιθανότητα σώζεται. Αλλιώς θα δούμε :)

Το εκανα αυτο που λες,αλλα δειχνει μαυρη οθονη,λες και δεν εχει μπαταρια.φυσικα το μηλο εμφανιζεται και τιποτα αλλο.τωρα θα το συνδεσω και στον υπολογιστη αυριο και θα δω τι θα γινει.πρωτη φορα μου μπλοκαρει.:(

Και εμένα μου έχει μπλοκάρει στο παρελθόν.Άστο να κλείσει από μπαταρία.Να μη δείχνει τίποτα στην οθόνη και μετά σύνδεσέ το στο Pc ή sto Mac σου.Εγώ αυτό έκανα και ήρθε στα ίσια του.:)

Αυτο εκανα.το συνδεσα..μου εβγαλε κατι Αγγλικα(δεν μπορεσε να συγχρονιστει με το itunes) το εβγαλα και το ανοιξα και ανοιγει κανονικα.τωρα το αφηνω να φορτισει.

πριν μια εβδομαδα κατεβασα ενα update για το ipod γιατι ειχα πολυ καιρο να του περασω τραγουδια(1χρονος) και χθες μου κολλησε.με την παλια εκδοση δεν ειχα κανενα προβλημα.λετε να φταιει αυτο..η απλως ειναι ιδεα μου.:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω πρόβλημα με το iTunes. Συνδέω το iPod μου και κάνει αυτόματα συγχρονισμό και κατευθείαν disconnect. Δοκίμασα άπειρες φορές αλλά μου κάνει ακόμα τα ίδια κόλπα. Ξέρει κανείς τι φταίει;

εμενα καμια φορα ενω το εχω φορτισει και δν το εχω χρησιμοποιηση την επομενη μερα δν εχει μπαταρια:/γτ ετσι?¨/
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

Έχω πρόβλημα με το iTunes. Συνδέω το iPod μου και κάνει αυτόματα συγχρονισμό και κατευθείαν disconnect. Δοκίμασα άπειρες φορές αλλά μου κάνει ακόμα τα ίδια κόλπα. Ξέρει κανείς τι φταίει;

Τι θα ήθελες να κάνει;

Μάλλον το πρόβλημα του είναι το ότι κάνει αμέσως Disconnect...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Εννοεί(ς) ότι ξεκινάει το sync αλλά δεν το ολοκληρώνει πριν κάνει το disconnect;

Εννοεί(ς) ότι ξεκινάει το sync αλλά δεν το ολοκληρώνει πριν κάνει το disconnect;

Ή το ότι κάνει Disconnect αμέσως μόλις ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Ή το ότι κάνει Disconnect αμέσως μόλις ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός...

Ακριβώς. Το κακό είναι πως δεν μπορώ να περάσω κανένα κομμάτι στο iPod μου.

• 2 weeks later...
Έχω το ίδιο πρόβλημα....μήπως είναι εύκολο να μου γράψει κάποιος την διεύθυνση της αντιπροσωπείας των ιpod??(apple)

Be best and f@ck the rest..

http://www.dzygn.com/forums/images/avatars/animated/lsvader.gif

http://www.thewushucentre.com/characters/anjin.gif

Έχω το ίδιο πρόβλημα....μήπως είναι εύκολο να μου γράψει κάποιος την διεύθυνση της αντιπροσωπείας των ιpod??(apple)

Εδώ θε βρεις τις πληροφορίες που θέλεις.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 months later...
Tωρα σωθηκαμε με την rainbow...

Κι εγω ειμαι απολυτα δυσαρεστημενος :whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγω ειμαι απολυτα δυσαρεστημενος :whistle:

Γιατί, υπάρχει ένας άνθρωπος, ΕΝΑΣ, που να μην είναι;

Γιατί, υπάρχει ένας άνθρωπος, ΕΝΑΣ, που να μην είναι;

Γιατι εσυ εισαι Σοβαρος.τωρα το οτι ειμαι "χαλασμενος" με την εν'λογω εταιρεια δεν σημαινει οτι επαψα ναι ειμαι "κολλημενος" με την Apple :yahoo:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι σχέση έχει αυτό τώρα; Δεν το είπα ειρωνικά, πραγματικά δεν γνωρίζω κανέναν που να έχει να πει καλά λόγια για τη rainbow.

Τι σχέση έχει αυτό τώρα; Δεν το είπα ειρωνικά, πραγματικά δεν γνωρίζω κανέναν που να έχει να πει καλά λόγια για τη rainbow.

μα ουτε εγω στο λεω ειρωνικα.απλα αλλο σεβασμο θα δωσουν σε εναν ανθρωπο 37 χρονων σαν εσενα..και αλλη σε εμενα που ειμαι 29!! αυτο θελω να σου πω.:) Απλα η rainbow ειναι οτι χειροτερο εχω αντιμετωπισει.:down:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Exω ενα ipod 5ης γενιας.Οταν εγκατεστησα το καινουριο λογισμικο αρχισαν μαζι κ τα προβληματα...Οταν παω να συνχρονισω τα τραγουδια απο το itunes κ τελειωνει ο συνχρονισμος το ipod κολλαει κ δειχνει το μηλο κ αναβοσβηνει,του κανω restore με αποτελεσμα να σβηνονται τα τραγουδια κ μετα παλι απτην αρχη.Παρατηρισα οτι οταν παταω στοπ οταν συχρονιζεται κ ειναι στα μισα τραγουδια δεν κολλαει..Εχει κανεις καμια ιδεα????
:w00t:

• 3 weeks later...
παιδια πηρα το Ipod touch 8gb(κορυφη!!:rotfl::music::music::up::yahoo:)αλλα εχω ενα προβλημα....δεν μαρεσει καθολου το Itunes.δλδ ειναι πολυ εκνευριστηκο οταν περνας τραγουδια η βιντεο.ειναι πολυ παραξενω.και το κακο ειναι οτι δεν μπορω να το χρησημοποιησω σαν ξεχωριστω hard disk και να δω τα αρχεια μου απο τον ''υπολογιστη μου''.κατι ακουσα οτι ειναι κλειδωμενο.μπορει καποιος να με βοηθησει;;

παιδια πηρα το Ipod touch 8gb(κορυφη!!:rotfl:::yahoo:)αλλα εχω ενα προβλημα....δεν μαρεσει καθολου το Itunes.δλδ ειναι πολυ εκνευριστηκο οταν περνας τραγουδια η βιντεο.ειναι πολυ παραξενω.και το κακο ειναι οτι δεν μπορω να το χρησημοποιησω σαν ξεχωριστω hard disk και να δω τα αρχεια μου απο τον ''υπολογιστη μου''.κατι ακουσα οτι ειναι κλειδωμενο.μπορει καποιος να με βοηθησει;;

Υπαρχει ενα προγραμμα που μπορεις να :blink: το i-pod σαν σκληρο και να κανεις επικολληση αμεσα τα τραγουδια,αν θυμαμαι καλα :cool:

παντως κι'εμενα το i-tunes μου την σπαει :down:

[sIGPIC][/sIGPIC]