Jump to content

Xiaomi 17 ultra

EricssonyFan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για αυτό κι έχω ως βασικό τηλέφωνο πάντα Samsung ( είτε s25u το s23u δεν το αλλάζω κλείνει τρία χρόνια το καλοκαίρι) και ως δεύτερη τον Κινέζο, για αυτές τις καθημερινές εύκολες συνήθειες με ρουτίνες κλπ  όπως και να το κάνουμε το one Ui μας έχει καλομάθει με τις πολλές παραμετροποιήσεις του.

Konakis.

• Απαντήσεις 73
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

1 hour ago, doganos said:

Αλλη "βλακεια". Εισαι στην διαρκεια μιας κλησης, βγαινεις να δεις κατι, για να την ανοιξεις παλι πρεπει να συρεις απο πανω τις ειδοποιησεις και να πατησεις για να ανοιξει. Στο sasmung απλα πατουσες το εικονιδιο του τηλεφωνου επανω στην μπαρα και εμπαινες κατεθειαν... .

Εντάξει το OneUI είναι το καλύτερο implementation. Έχω 5 χρόνια να πάρω Xiaomi και μου είπαν ότι έχει ωριμάσει το λειτουργικό τους 😊

Άσχετο αλλά πόσα χρόνια έχει Android updates? 5?

Τώρα δεν μπορώ να κάνω ξανά σύζευξη (pairing) με το ρολόι τους. Ειλικρινά, η υλοποίηση είναι απαράδεκτη. Κολλαει στο pairing, αν πατησεις restore απο backup κρασαρει, μετα απο ωρα κανιε reset το ρολοι...

οταν ανοιγει ξανα το popup για να σου πει οτι βρεθηκε ρολοι xiaomi και να πατησεις connect, αναφερει να κατεβασεις αλλη εφαρμογη και αν την ψαξεις δεν υπαρχει και πολλα αλλα... ωρες ωρες φανταζει εταιρεια με 10 ατομα... 

Samsung S21 Ultra

12 ώρες πριν, doganos said:

Μετά από 14 φορές ξεκόλλησε και συνδέθηκε....

Που να μην ήταν και Xiaomi ρε φίλε 

Της γυναίκας μου δεν είναι... κάνει και σε αυτό κολπακια και αποσυνδέσεις 

Konakis.

Αν και χρησιμοποιώ κυρίως την Φωτεινή λειτουργία κι όχι την σκουρόχρωμη, στο Samsung και συγκεκριμένα έχοντας την Φωτεινή κι όχι το dark mode, σου δίνει την δυνατότητα για παράδειγμα στο YouTube να έχεις το dark mode ενώ στο υπόλοιπο είναι η επιλογή της φωτεινής λειτουργίας.

Εδώ υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Δηλαδή Φωτεινή λειτουργία και κατ' επιλογή εφαρμογής σε dark mode?

Konakis.

Περιμένω να πέσει η τιμή τουλάχιστον 100 Ευρώ να το πάρω (γνωστά καταστήματα, skroutrzoμάγαζα που κάνουν αποφορολόγηση κλπ). Είναι ακόμα πολύ ψηλά. Αν μάθετε κανένα καλό deal πείτε μας. 

Έχω πρόβλημα με κλήσεις. Αρκετές φορές το σηκώνω, αυτοί με ακούνε ενώ εγώ όχι..

Έστειλα feedback και λένε το ελέγχουν 

Samsung S21 Ultra

20 ώρες πριν, doganos said:

Έχω πρόβλημα με κλήσεις. Αρκετές φορές το σηκώνω, αυτοί με ακούνε ενώ εγώ όχι..

Έστειλα feedback και λένε το ελέγχουν 

Περίεργο.. Για πες μας τι έγινε

Με παίρνουν τηλέφωνο και δεν τους ακούω ενώ μαθαίνω ότι αυτοί με ακούνε. Κλείνω με παίρνουν ξανά και τα ίδια. 

Πρέπει να πάρω εγώ....

Επίσης όταν πατάω να μιλήσω από το ρολόι, η κλήση πάει στο κινητό και όχι στο ρολόι...

Beta testers γίναμε...

Samsung S21 Ultra

14 ώρες πριν, doganos said:

Με παίρνουν τηλέφωνο και δεν τους ακούω ενώ μαθαίνω ότι αυτοί με ακούνε. Κλείνω με παίρνουν ξανά και τα ίδια. 

Πρέπει να πάρω εγώ....

Επίσης όταν πατάω να μιλήσω από το ρολόι, η κλήση πάει στο κινητό και όχι στο ρολόι...

Beta testers γίναμε...

Απαράδεκτο αυτό με τη κλήση. Κάτι χοντρό συμβαίνει. Ζητά αλλαγή κινητού από τημ αντιπροσωπεία τώρα το πήρες. 

• 2 weeks later...
On 28/3/2026 at 8:35 ΜΜ, doganos said:

Πρέπει να πάρω εγώ....

Beta testers γίναμε...

Το πρόβλημα με τις κλήσεις με πιο δίκτυο κινητής το είχες;

vodafone, cosmote. δεν ενεργοποιειται το ακουστικο παντα. πρεπει να βαλω ηχειο και να το κλεισω για να μιλησω. δεν το κανει παντα.

επισης, αν μιλαω και με παρει καποιος, δεν μπορω να απαντησω και να μπει σε αναμονη πχ ο πρωτος ή αν κλεισει ο πρωτος, δεν γυρναει η οθονη να πατησω να μιλησω με τον αλλον που παιρνιε. βγαζει την παλαια κληση με το καινουργιο ringtone αλλα εχει μονο τερματισμο (της παλαιας κλησης) και κλεινει η νεα.... 

δεν ξερω αν εγινα κατανοητος .😆

Δεν περιμενα τοσο buggy λογισμικο παντως... 

Samsung S21 Ultra

Όχι. Έβαλε πχ σαν το iphone να πατάς την μπάρα επάνω και να πηγαίνει αυτόματα τέρμα επάνω η σελίδα πχ. 

Αλλά αυτο ήταν το firmware που υπήρχε στη Κίνα εδώ και καιρό. Αν διορθωθεί κάτι θα φανεί στο επόμενο κύμα που βγήκε η συσκευή σε global κυκλοφορία

Είδα στο ίντερνετ αυτό με τις κλήσεις το έχουν πολλοί... 

Samsung S21 Ultra

4 ώρες πριν, doganos said:

Είδα στο ίντερνετ αυτό με τις κλήσεις το έχουν πολλοί... 

Αν είναι θέμα λογισμικού που τέτοιο φαίνεται θα το φτιάξουν. Αν είναι θέμα hardware πάλι θα πρέπει να στο φτιάξουν. 

Όπως και να έχει το έστειλα πίσω στην αμαζον. 

Μου έμεινε το ρολόι Xiaomi watch 5, θα το πουλήσω και αυτό και τέλος 

Samsung S21 Ultra

2 ώρες πριν, doganos said:

Όπως και να έχει το έστειλα πίσω στην αμαζον. 

Μου έμεινε το ρολόι Xiaomi watch 5, θα το πουλήσω και αυτό και τέλος 

Και πολύ καλά έκανες, Xiaomi πάνω από 2-3 κατοσταρικα δεν τα δίνεις για αυτό το άθλιο λογισμικό. Αν δεν αλλάξουν το λογισμικό τους σε κάτι απλό και καθαρό δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

48 minutes ago, chios said:

Και πολύ καλά έκανες, Xiaomi πάνω από 2-3 κατοσταρικα δεν τα δίνεις για αυτό το άθλιο λογισμικό. Αν δεν αλλάξουν το λογισμικό τους σε κάτι απλό και καθαρό δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.

Ειναι φοβερο και τρομακτικο ποσο "δυσκολο" ειναι να υπαρχει ενα σωστο λογισμικο στην σημερον ημερα... 

Samsung S21 Ultra

Όποιος θέλει απλές βασικές λειτουργίες- εφαρμογές χωρίς ιδιαίτερη παραμετροποίηση και με έμφαση στην κάμερα αλλά και την μπαταρία νομίζω ότι θα το επιλέξει. Απλά θέλει χρόνο και εξοικείωση . Όποιος έχει μάθει με Samsung τα τελευταία χρόνια με ρουτίνες κλπ θα δυσκολευτεί κάπως και θα στραβωσει στο φινάλε. Μόνο οικονομικά Xiaomi όπως έγραψε και ο συνφορουμίτης παραπάνω για απαιτητικούς με εξελιγμένο λογισμικό αλλά ξεπερασμένα module καμερών και αισθητήρες τότε θεία Σάμμη.

Εμένα έχω για καθημερινή χρήση s23u φυσικά και δεύτερο κινητό το 15Τ προ όμως έδωσα 500 ευρώ για να αντικατασταθεί ουσιαστικά το παλαίμαχο Mi 11i,4ετιας έτσι μου βγήκε ουσιαστικά τέσσερα κατοστάρικα και επειδή ήδη είχα δουλέψει το Hyper OS  δεν είχα θέμα...

Συσκευές με χίλια ευρώ και πάνω ότι λέει ο νόμος της πιάτσας...  iPhone ή Samsung δεν είναι τυχαίο.

Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη!!

Konakis.

Χρόνια πολλά! Με προβληματίσατε με το λογισμικό... Και περιμένω τόσο καιρό να πέσει η τιμή να το πάρω (απο S23 Ultra) για τις κάμερες κυρίως.

Στις κάμερες τα πάει εξαιρετικά από τις καλύτερες επιλογές αν όχι η καλύτερη...

Konakis.