Jump to content

Προφυλακτικά

DJ_TEO
 Κοινοποίηση

Απο που αγοραζετε προφυλακτικά?  

393 members have voted

1. 1. Απο που αγοραζετε προφυλακτικά?

• Περιπτερο
      88
    • Ψιλικατζιδικο (κεντρο τυπου)
      11
    • Super Market
      154
    • Sex shop
      8
    • Internet
      11
    • Φαρμακείο
      106
    • Από αλλού - προσδιορίστε -
      15

Recommended Posts

• Απαντήσεις 318
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ δεν έχει δείξει ΤΟΣΑ χρόνια παραδείγματα υπογονιμότητας!

Δεν ξέρω για υπογονιμότητα συγκεκριμένα, πάντως υπάρχουν έρευνες που δείχνουν σοβαρές παρενέργειες.

Έδωσα και link πριν, ορίστε πάλι:

http://www.sciencedaily.com/releases/2006/01/060104232338.htm

Με 1 λεπτό googling το βρήκα, δεν είμαι γιατρός ούτε ειδικός. Και δε νομίζω να είναι η μοναδική ερευνα.

Ράννερ, δεν εννοούσα ότι προκαλούν υπογονιμότητα. Το παράδειγμα το ανέφερα ως "απόδειξη" του ότι όσο ασφαλή κι αν είναι, δεν αφήνουν "άθικτο" τον οργανισμό. Και, ακόμα και αν δεν πρόκειται να υπάρξουν σοβαρές και δυσάρεστες παρενέργειες, υπάρχουν γυναίκες που δεν θέλουν να επεμβαίνουν καθόλου στο σώμα τους με χάπια.

Σημείωση: δεν έχω σκοπό να αποπροσανατολίσω κανέναν, ούτε να αποθαρρύνω κανέναν από τη χρήση τους. Μια διαπίστωση έκανα, ότι σε πολλές γυναίκες δεν αρέσει η ιδέα του χαπιού για το λόγο που είπα στο προηγούμενο ποστ (παρεμπόδιση φυσιολογικής λειτουργία κλπ).

Όπως δεν αρέσει και σε μένα, παρόλο που στην ηλικία που είμαι (τη βλέπεις και στο προφίλ) προφανώς δεν επηρεάζομαι πλέον από urban legends και από τι μου λένε οι φίλες μου (έχουμε περάσει την ηλικία που αυτά ήταν hot θέματα συζήτησης)

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

Όλοι νομίζουν ότι σε μία μόνιμη σχέση είναι ασφαλείς ή ότι αυτοί ξέρουν τον άλλο/άλλη . Κούνια που σας κούναγε . Και ποιος νομίζεται ότι έχει AIDS ? Mόνο τα πρεζάκια? Έχεται δει που έχουν φτάσει τα ποσοστά ΑIDS στην Ελλάδα? Μου τα έλεγε μία οικογενειακή φίλη-γιατρός και δεν πίστευα στα αυτιά μου. Μου λέει ότι το ΑIDS στην Ελλάδα σημείωνει τεράστια εξάπλωση και τα ποσοστα έχουν ανέβει πολύ φτάνοντας σε ιδιαίτερα ανυσηχητικά επίπεδα. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να έχει και να μην το ξέρει, και εσύ να τον εμπιστεύεσαι.

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

Απο τι καταστημα προτιματε να αγοραζετε προφυλακτικα που ειναι απαραιτητα? Ποιος φροντιζει να εχετε?

Δωστε την ψηφο και το σχολιο σας .....! :cool:

[αντισυλληπτικά+γλάστρες] Προφυλακτικά

Φτάνει με τα άσχετα, στο θέμα μας.

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Guys, συνέλθετε και προσπαθήστε να είστε λίγο πιο ουσιαστικοί σε ό,τι γράφετε.... Δεν είναι ανάγκη να ξεφτιλίζουμε κάθε θέμα που υπάρχει...

Απορίες με ΡΜ.

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

• 4 years later...
γεια σας. Λοιπον ειμαι λιγακι απελπισμενος σχετικα με το θεμα προφυλακτικων. Ισως πολλοι να θεωρησουν λιγακι ακυρη την συγκεκριμενη ιστοσελιδα για τετοιο θεμα , απευθυνομαι ομως στους συμμετεχοντες της δημοσκοπησης σχετικα με τις προτιμησεις σε προφυλακτικα (κυριως). Οι πιο πολλοι ψηφησαν τα durex και μαλιστα ειπαν πως τα καλητερα ειναι τα durex jeans. Ε λοιπον εχω ψαξει παντου , και δεν εχω βρει καμια διαφορα τους απτα durex normal εκτος απτο οτι ειναι πιο ευκολοφορετα. Απευθηνομενος λοιπον σε οσους τα θεωρουν τα καλητερα ρωταω ποια ειναι η διαφορα τους? Και μια τελευταια ερωτηση...στην ιδια δημοσκοπηση εγινε λογος για ενα μαγαζι στην αθηνα το οποιο εχει τεραστια ποικηλια σε προφυλακτικα και τα σχετικα. Θυμαται κανεις την οδο του μαγαζιου?

γεια σας. Λοιπον ειμαι λιγακι απελπισμενος σχετικα με το θεμα προφυλακτικων. Ισως πολλοι να θεωρησουν λιγακι ακυρη την συγκεκριμενη ιστοσελιδα για τετοιο θεμα , απευθυνομαι ομως στους συμμετεχοντες της δημοσκοπησης σχετικα με τις προτιμησεις σε προφυλακτικα (κυριως). Οι πιο πολλοι ψηφησαν τα durex και μαλιστα ειπαν πως τα καλητερα ειναι τα durex jeans. Ε λοιπον εχω ψαξει παντου , και δεν εχω βρει καμια διαφορα τους απτα durex normal εκτος απτο οτι ειναι πιο ευκολοφορετα. Απευθηνομενος λοιπον σε οσους τα θεωρουν τα καλητερα ρωταω ποια ειναι η διαφορα τους? Και μια τελευταια ερωτηση...στην ιδια δημοσκοπηση εγινε λογος για ενα μαγαζι στην αθηνα το οποιο εχει τεραστια ποικηλια σε προφυλακτικα και τα σχετικα. Θυμαται κανεις την οδο του μαγαζιου?

Aυτό το "ευκολοφόρετα" είναι all the money :lol::lol:

Sorry ρε φίλε, αλλά τι άλλη διαφορά περίμενες να δεις κιόλας;

Να είναι ανθεκτικά και να ταιριάζουν με όλα τα ρούχα και τις περιστάσεις;;; :rolleyes:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

κοιτα , μπορει να φταιει η πειρα που δεν εχω , αλλα δεν το θεωρω και τοσο αναγκαιο να ειναι ευκολοφορετο...και στην ιστοσελιδα της durex λεει πως ειναι αγαπητα στους νεους...το γιατι δεν εχω καταλαβει

κοιτα , μπορει να φταιει η πειρα που δεν εχω , αλλα δεν το θεωρω και τοσο αναγκαιο να ειναι ευκολοφορετο...και στην ιστοσελιδα της durex λεει πως ειναι αγαπητα στους νεους...το γιατι δεν εχω καταλαβει

Γιατί άμα δεν το διαφημίσει η ιστοσελίδα της Durex ποιός θα τα διαφημίσει;; ;)

Δεν έχουν τίποτα ιδιαίτερο πέρα από αυτό.

Και επίσης διαφωνώ κάθετα με το ότι δεν είναι σημαντικό να είναι ευκολοφόρετα. :X

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

εχω την εντυπωση πως τα τζινς, όταν τα βαλει καποιος στην κωλοτσεπη του τζην,δεν διαγραφουν..

τωρα αν ισχυει η αν ειναι ουρμπαν λετζεντ,δε ξερω...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• 5 months later...

Η επιστήμη προχωράει. Ναι, ναι, πιστέψτε το.

Πώς αλλιώς θα φτάναμε στο μπλε προφυλακτικό; Η επίσημη ονομασία του είναι CSD500, η ανεπίσημη προφυλακτικό βιάγκρα και η ιστορία του έχει ως εξής: Μια βρεταντική εταιρεία βιοτεχνολογίας σκέφτηκε ότι τα….

προφυλακτικά πολλές φορές μένουν αχρησιμοποίητα, κυρίως γιατί οι άνδρες δεν τα καταφέρνουν και πολύ καλά με αυτά. Ελπίζω να το πιάσατε το υπονοούμενο. Ετσι έφτιαξε ένα προφυλακτικό το οποίο κρατά τα πράγματα στη “θέση” τους, λόγω του ειδικού τζελ που έχει. Θα κυκλοφορήσει από τη Durex και απλώς αναμένει την έγκριση του Food and Drug Administration (FDA).

To προϊόν φαίνεται να έχει πολύ καλές προοπτικές, αφού θεωρείται ακίνδυνο (σε σύγκριση με τους πιθανούς κινδύνους που φέρει η κατανάλωση του βιάγκρα σε επίπεδο παρενεργειών) και επιπλέον εξασφαλίζει προστασία από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Α! Και το πιο βασικό. Πρώτα θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και κατόπιν στην Αμερική. Υποθέτω ότι αυτή η πληροφορία σας ενδιαφέρει.

http://to-kounavi.blogspot.com

• 2 months later...

Υπάρχει τρόπος να προμηθευθουμε χάπια αντισύλληψης χωρίς συνταγή γιατρού; Τι γίνεται αν η κοπέλα δεν είναι ασφαλισμένη και δεν μπορεί να πάει στο ΙΚΑ;

ΕΠΙΣΗΣ υπάρχουν φαρμακεία μέσω ίντερνετ που πωλούν τέτοια πράγματα;;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Υπάρχει τρόπος να προμηθευθουμε χάπια αντισύλληψης χωρίς συνταγή γιατρού;

δεν νομίζω γιατί αλλάζει από γυναίκα σε γυναίκα το πόσα θα πέρνει και τι συχνότητα....δεν είμαι σίγουρος, πάρε και μία 2η γνώμη...

πάντως είναι καλό να επισκεφτεί σε γιατρό για αυτό το πράγμα γιατί αυτά τα χάπια δεν είνια και καραμέλες

Δεν με κατάλαβες.Τα παίρνει εδώ και καιρό τα χάπια αυτά.Απλά έχει αλλάξει η διαδικασία και δεν είναι εύκολο να μας τα γράφει γιατρός, καθώς όπως ανέφερα δεν μπορεί να πάει σε ΙΚΑ αφού δεν είναι ασφαλισμένη.

Επίσης η επίσκεψη σε ιδιωτικό γιατρό που είναι η δεύτερη επιλογή κοστίζει πολύ.

Για αυτό ψάχνω λύση αγοράς από έξω.

Amazon Fire stick 4k max

εγω ειδικα για φαρμακα δε θα εμπιστευομουν ακομα και 80% να τα εβρισκα φθηνοτερα, να τα παρω απο εξω.

τα φαρμακα χρειαζονται ειδικες συνθηκες συντηρησης,ξερεις εσυ πως θα ταξιδεψουν?

και στο κατω κατω ειναι ΦΑΡΜΑΚΟ.στο θεμα της υγειας δεν σηκωνει τσιγκουνιες.

ας παει σε εναν εξωτερικο γιατρο.στο κατω κατω δε θα κανει καποια θεραπεια,μια απλη χορηγηση,αντε και εξεταση να κανει.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

εγω ειδικα για φαρμακα δε θα εμπιστευομουν ακομα και 80% να τα εβρισκα φθηνοτερα, να τα παρω απο εξω.

τα φαρμακα χρειαζονται ειδικες συνθηκες συντηρησης,ξερεις εσυ πως θα ταξιδεψουν?

και στο κατω κατω ειναι ΦΑΡΜΑΚΟ.στο θεμα της υγειας δεν σηκωνει τσιγκουνιες.

ας παει σε εναν εξωτερικο γιατρο.στο κατω κατω δε θα κανει καποια θεραπεια,μια απλη χορηγηση,αντε και εξεταση να κανει.

Εξωτερικό ιατρείο μιλάς σε ιδιωτικό;

που χρεώνουν 50€ την επίσκεψη;

Amazon Fire stick 4k max

Εξωτερικό ιατρείο μιλάς σε ιδιωτικό;

που χρεώνουν 50€ την επίσκεψη;

σιγα τα λεφτα...οταν προκειτε για θεμα υγειας τα σκας...

την εχει παθει φιλη μου με αντισυλληπτικα χωρις συνταγη γιατρου γιαυτο προσεχετε και μη κανετε μαμακιες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

εχει παρει κανενας αυτα τα νεα duo glow η καπως ετσι? να μας πει εμπειριες :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• 3 months later...
@runner

.Επίσης δεν θυμάμαι να μου είπε η γυναικολόγος μου ότι το χάπι της επόμενης μέρας μπορώ να το πάρω μόνο 2 φορές το χρόνο..

πάρε και μια δεύτερη γνώμη καλού κακού..

έχω ρωτήσει 3 και οι 3 μου είπαν πως απαγορεύεται πάνω απο 2 φορές το χρόνο..

μετά ρώτησα και την φαρμακοποιό μου που ξέρω οτι "την ψάχνει" με τα φάρμακα πολύ και μου είπε το ίδιο..

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

• 3 weeks later...
Πάντως είναι γεγονός ότι τα 2 τελευταία χρόνια, η τιμή των προφυλακτικών (στα σουπερ μαρκετ) έχει ανέβει 1-1,5 ευρώ και μάλλον λίγοι το πήραν χαμπάρι! Δεν μιλάω για φαρμακείο ή περίπτερο, εκεί η εκμετάλλευση πάει σύννεφο. Από τη μια έχουμε το κράτος που και με τα πρόσφατα γεγονότα με τις φορείς aids, προσπαθεί να πείσει ότι η χρήση προφυλακτικών πρέπει να γίνεται πάντα, από την άλλη όμως ξέρω νέα ζευγάρια που δυσκολεύονται να πληρώνουν 5,50Ε για 12 μπαλόνια και πολλές φορές το κάνουν έτσι... Θα μου πεις, όλα ακριβαίνουν, αυτά γιατί να μείνουν στην απ' έξω? Edited by kostas_v

γιατι πιστευεις οτι αυτα που πωλουνται ελλαδα ηρθαν σε φορτηγα ψυγεια που διατηρουσαν τη θερμοκρασια στους 15,5 βαθμους,δεν τα χτυπησε ποτε ηλιος κτλ κτλ??Cargo ερχονται!!!Μια ιδεα ειναι ολα @mol :P