Konstantine73 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου (edited) Κατεβάστε χειροκίνητα την τελευταία έκδοση APK του Poco launcher και τέρμα τα refresh... Edited 9 Απριλίου by Konstantine73 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos988 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 9 ώρες πριν, Konstantine73 said: Κατεβάστε χειροκίνητα την τελευταία έκδοση APK του Poco launcher και τέρμα τα refresh... Καλησπέρα. Βλέπω ότι υπάρχουν αρκετές μεταγενέστερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR79 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Μου βγάζει μήνυμα "μη έγκυρο μορφότυπο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 12 ώρες πριν, MeddlingMageGR79 said: Μου βγάζει μήνυμα "μη έγκυρο μορφότυπο" Το συγκεκριμένο το έκανα εγκατάσταση μέσω της εφαρμογής files της google... 13 ώρες πριν, Nikos988 said: Καλησπέρα. Βλέπω ότι υπάρχουν αρκετές μεταγενέστερες. Εσύ όμως κοιτάς για global... αυτό που έχω εγώ είναι για την ευρωπαϊκή ρομ 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR79 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου Ερώτηση : Τα "διπύρηνα γραφικά" δουλεύουν εξαιρετικά στο Netflix. Όχι όμως και στο YouTube. Δεν έχω όμως το Premium πακέτο, οπότε δεν ξέρω αν είναι αυτός ο λόγος... Μπορεί κάποιος που έχει το Premium να μου πει αν βλέπει να λειτουργούν??? Επίσης με άλλες πλατφόρμες πχ Disney+ τί γίνεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Καλημέρα σε όλους. Έχει τοποθετήσει κανείς tempered glass; Είχε πρόβλημα μετά με την αναγνώριση του δακτυλικού αποτυπώματος; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cocous-XL Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Just now, gfilnet said: Καλημέρα σε όλους. Έχει τοποθετήσει κανείς tempered glass; Είχε πρόβλημα μετά με την αναγνώριση του δακτυλικού αποτυπώματος; Ευχαριστώ! Εγώ έχω βάλει της Techprotect που έχει μάλιστα 2 ΤΜΧ η συσκευασία και μπορώ να πιω ότι είναι πολύ καλή η ποιότητα και ποτέ δεν είχα θέμα με το δακτυλικό αποτύπωμα. https://www.skroutz.gr/s/64616111/tech-protect-tempered-glass-2tmch-mayro-poco-f8-ultra.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR79 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Επίσης είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα ταιριάζει και το τζαμάκι του iPhone 17 Pro Max. Οι διαστάσεις είναι ακριβώς ίδιες. Προγραμματίζω να πάρω ένα τις επόμενες ημέρες για δοκιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου On 21/4/2026 at 7:21 ΜΜ, MeddlingMageGR79 said: Επίσης είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα ταιριάζει και το τζαμάκι του iPhone 17 Pro Max. Οι διαστάσεις είναι ακριβώς ίδιες. Προγραμματίζω να πάρω ένα τις επόμενες ημέρες για δοκιμή Ενδιαφέρουσα πληροφορία αυτή. Πες μας όταν δοκιμάσεις να ξέρουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου On 21/4/2026 at 7:21 ΜΜ, MeddlingMageGR79 said: Επίσης είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα ταιριάζει και το τζαμάκι του iPhone 17 Pro Max. Οι διαστάσεις είναι ακριβώς ίδιες. Προγραμματίζω να πάρω ένα τις επόμενες ημέρες για δοκιμή Από ότι ξέρω το iPhone 17 pro max έχει πιο φαρδιά οθόνη από εμάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου Έχουμε ξεμείνει με security patch Φεβρουαρίου και έχει μπει ο Μάιος... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου Ναι γενικά καμία αναβάθμιση....τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου (edited) Χρησιμοποιεί κανείς wifi calling με cosmote; Γενικά είναι πολύ αναξιόπιστο και δεν συνδέεται πάντα, ή μπορεί να συνδεθεί και να χάσει το wifi calling μετά απο κάποια ώρα. Ένα παλιό OnePlus 8T που έχω δεν έχει κανένα πρόβλημα και δουλευει κανονικά Edited 13 Μαΐου by joca Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 2 ώρες πριν, joca said: Χρησιμοποιεί κανείς wifi calling με cosmote; Γενικά είναι πολύ αναξιόπιστο και δεν συνδέεται πάντα, ή μπορεί να συνδεθεί και να χάσει το wifi calling μετά απο κάποια ώρα. Ένα παλιό OnePlus 8T που έχω δεν έχει κανένα πρόβλημα και δουλευει κανονικά Χρησιμοποιώ εγώ σχεδόν συνέχεια όταν είμαι σπίτι και είναι αρκετά αξιόπιστο. 3 ώρες πριν, Chef_George_ said: Ναι γενικά καμία αναβάθμιση....τίποτα Έχω την εντύπωση ότι ετοιμάζεται η σαομι για το hyper os 3.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου Και εγώ έχω Wifi calling ανοιχτό πάντα με cosmote και δουλεύει ολοσωστα. Βρίσκομαι Αθήνα βέβαια μπορεί να έχει να κάνει με περιοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts