giokosta Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου On 31/1/2026 at 7:07 ΠΜ, Konstantine73 said: Εάν δεν σας ικανοποιεί ο κορεσμός της οθόνης μπορείτε να τον ανεβάσετε... Κατεβάζετε από το play store αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=de.szalkowski.activitylauncher Και κάνετε τα εξής βήματα... Εγώ τον κορεσμό τον έβαλα περίπου στο 75% όπως φαίνεται και από την εικόνα.. φτιάξετε μετά και ένα shortcut σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο υπάρχει κάποια απορρύθμιση... Τέλος κλειδώστε το με λουκέτο και είστε έτοιμοι... Εάν ξαναμπείτε μέσα από τις κανονικές ρυθμίσεις της συσκευής στο υπάρχων μενού χάνεται η ρύθμιση του κορεσμού και πρέπει να τρέξετε πάλι το πρόγραμμα.... Φίλε. Πολύ καλό τιπ Δηλ αν το πας τέρμα κορεσμό γίνονται υπερβολικά τα χρώματα; σκέφτομαι να το πάρω Τοχω βριε στα 650ε αλλά με φόβιζε μόνο αυτό. Δεν τα θέλω υπέρ υπέρ Κορεσμένα αλλά στο επίπεδο της σαμσουνγκ που ει αι λίγο πάνω από ρεαλιστικά. Φτάνει το επίπεδο αυτό;; Ευχαριστώ On 1/2/2026 at 4:15 ΜΜ, le roi said: Το εκανα και γω και εχει μεγαλη μεγαλη διαφορα οντως. Δεν χρειαστηκε να κλειδωσω τιποτα γιατι το κινητο την κρατησε την ρυθμιση. Αυτό το πρόβλημα αν τρίζει πίσω το ηχείο το δοκίμασες; αυτό που ανέφερε καπιος πιο πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cocous-XL Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Εγώ το είχα το πρόβλημα και τελικά επειδή δεν πρόλαβα το DOA έγινε επισκευή. Όμως το κατάστημα που το πήρα ανέλαβε την ευθύνη από μόνο του και με εξυπηρέτησε κρατώντας την συσκευή και δίνοντας μου πιστωτικό. Οπότε έκανα εκ νέου παραγγελία το ίδιο κινητό ελπίζοντας αυτή την φορά να μην έχω προβλήματα. Όμως δεν υπήρχε διαθέσιμο το μπλε το οποίο το θεωρώ πολύ πιο όμορφο από το μαύρο. Αλλά στην περίπτωση μου σημασία έχει ότι θα μου έρθει καινούργια συσκευή. Οπότε δεν θα κολλήσω στο χρώμα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου (edited) On 12/2/2026 at 1:18 ΜΜ, giokosta said: Φίλε. Πολύ καλό τιπ Δηλ αν το πας τέρμα κορεσμό γίνονται υπερβολικά τα χρώματα; σκέφτομαι να το πάρω Τοχω βριε στα 650ε αλλά με φόβιζε μόνο αυτό. Δεν τα θέλω υπέρ υπέρ Κορεσμένα αλλά στο επίπεδο της σαμσουνγκ που ει αι λίγο πάνω από ρεαλιστικά. Φτάνει το επίπεδο αυτό;; Ευχαριστώ Αυτό το πρόβλημα αν τρίζει πίσω το ηχείο το δοκίμασες; αυτό που ανέφερε καπιος πιο πριν Πάνω από το 75% παρά είναι κορεσμένα δεν θα σου αρέσουν έτσι και αλλιώς... Το δικό μου ηχείο πάντως δεν τρίζει όλα καλά με τον ήχο Edited 13 Φεβρουαρίου by Konstantine73 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le roi Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Ουτε εγω εχω κανενα προβλημα με το τον ηχο. Μαλιστα ολοι εχουν παθει πλακα με τον ηχο που εχει το κινητο και το ποσο καθαρα ακουγεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR79 Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου Μετά το τελευταίο update σε 3.0.7 σας καθυστερεί και εσάς πολλές φορές ο Poco Launcher να σας εμφανίσει τα εικονίδια?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, MeddlingMageGR79 said: Μετά το τελευταίο update σε 3.0.7 σας καθυστερεί και εσάς πολλές φορές ο Poco Launcher να σας εμφανίσει τα εικονίδια?? Ναι το έχω παρατηρήσει και εγώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, MeddlingMageGR79 said: Μετά το τελευταίο update σε 3.0.7 σας καθυστερεί και εσάς πολλές φορές ο Poco Launcher να σας εμφανίσει τα εικονίδια?? Ναι αλλά δεν το κάνει πάντα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR79 Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 1 hour ago, Konstantine73 said: Ναι αλλά δεν το κάνει πάντα... Δεν το κάνει πάντα αλλά το κάνει πολύ συχνά, σε εκνευριστικο βαθμό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, MeddlingMageGR79 said: Δεν το κάνει πάντα αλλά το κάνει πολύ συχνά, σε εκνευριστικο βαθμό Όταν το κάνει είναι του δευτερολέπτου... Πιθανώς στην επόμενη αναβάθμιση θα το καλύψουν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR79 Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου Έχω 92 κύκλους φόρτισης και η μπαταρία είναι ακόμα 100%. Αν κάποιος πήγε στο 99% ας μας πει σε πόσους κύκλους έπεσε το ποσοστό .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 31 minutes ago, MeddlingMageGR79 said: Έχω 92 κύκλους φόρτισης και η μπαταρία είναι ακόμα 100%. Αν κάποιος πήγε στο 99% ας μας πει σε πόσους κύκλους έπεσε το ποσοστό .. Πότε πρόλαβες και πήγες στους 92 κύκλους... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR79 Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 14 minutes ago, Konstantine73 said: Πότε πρόλαβες και πήγες στους 92 κύκλους... 9 Δεκεμβρίου αγορά συσκευής. Δηλαδή πριν 68 μέρες. Μέσος όρος φόρτισης 1.35 φορτίσεις ανά μέρα. Καλά είναι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου Λιώσιμο... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le roi Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου Το εχω στο 4g το κινητο και με bluetooth( στο ρολοι) συνεχεια,δεν παιζω παιχνιδια ουτε βλεπω βιντεο youtube και τικ τοκ,αντε πολυ λιγο το σκ,φωτογραφιες βγαζω αρκετες και κανα βιντεο Το φορτισω καθε 3 μερες!!! Το κινητο απλα ειναι τερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cocous-XL Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Καλημέρα παιδιά. Παρέλαβα εχθές το νέο τηλέφωνο μετά από αντικατάσταση του προηγουμένου λόγω προβλήματος με το πίσω γούφερ. Απλά αυτό που έχω να πω είναι το εξής. Βάλτε το να παίξει για κανένα 20 λεπτό και δείτε τα κινητά σας. Σε εμένα και αυτό έχει το ίδιο πρόβλημα. Πλέον με βλέπω για πιστωτικό γιατί δεν την παλεύω άλλο. Μπορεί να έπεσα σε ελαττωματικά κομμάτια. Το άλλο να πω. Πολύ κρίμα πάντως. Εχθές φαινόταν μια χαρά και σήμερα ξεκίνησε σιγά σιγά και έφτασε σε σημείο να ξύνει αρκετά. Μετάνιωσα που άλλαξα από το μαύρο που έκανα παραγγελία με το πιστωτικό, παίρνοντας το μπλέ που έστειλαν από το επίσημο σέρβις. Διότι στην αρχή ήταν να γίνει επισκευή και μετά το άλλαξαν επειδή δεν υπήρχε ανταλλακτικού. Να επιχειρήσω και τρίτο? Το θέμα είναι ότι το πιο κοντινό σε αυτό και σε τιμή είναι το realme gt8 pro στο οποίο πάλι το σκέφτομαι διότι δεν ξέρω τι λειτουργίες έχει στα μενού κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Cocous-XL said: Καλημέρα παιδιά. Παρέλαβα εχθές το νέο τηλέφωνο μετά από αντικατάσταση του προηγουμένου λόγω προβλήματος με το πίσω γούφερ. Απλά αυτό που έχω να πω είναι το εξής. Βάλτε το να παίξει για κανένα 20 λεπτό και δείτε τα κινητά σας. Σε εμένα και αυτό έχει το ίδιο πρόβλημα. Πλέον με βλέπω για πιστωτικό γιατί δεν την παλεύω άλλο. Μπορεί να έπεσα σε ελαττωματικά κομμάτια. Το άλλο να πω. Πολύ κρίμα πάντως. Εχθές φαινόταν μια χαρά και σήμερα ξεκίνησε σιγά σιγά και έφτασε σε σημείο να ξύνει αρκετά. Μετάνιωσα που άλλαξα από το μαύρο που έκανα παραγγελία με το πιστωτικό, παίρνοντας το μπλέ που έστειλαν από το επίσημο σέρβις. Διότι στην αρχή ήταν να γίνει επισκευή και μετά το άλλαξαν επειδή δεν υπήρχε ανταλλακτικού. Να επιχειρήσω και τρίτο? Το θέμα είναι ότι το πιο κοντινό σε αυτό και σε τιμή είναι το realme gt8 pro στο οποίο πάλι το σκέφτομαι διότι δεν ξέρω τι λειτουργίες έχει στα μενού κτλ. Παίζει μουσική πάνω από μισή ώρα όταν είμαι στο μπάνιο... κανένα πρόβλημα... είσαι άτυχος(?) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cocous-XL Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου (edited) 14 minutes ago, Konstantine73 said: Παίζει μουσική πάνω από μισή ώρα όταν είμαι στο μπάνιο... κανένα πρόβλημα... είσαι άτυχος(?) Σε μαύρο το έχεις? Και σε τι ένταση? Edited 18 Φεβρουαρίου by Cocous-XL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR79 Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Και εγώ το αγόρασα πιο πολύ για το ηχείο, το οποίο παίζει στη δουλειά για ώρες στη μέγιστη ένταση. Όλα σούπερ κανένα πρόβλημα. Το μαύρο έχω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cocous-XL Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου (edited) Πραγματικά πολύ γκαντεμια. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να δοκιμάσω και 3η συσκευή? Και τα δύο ήταν μπλέ. Λέω μην τυχόν έχει να κάνει με την παρτίδα. Και δεν το κάνει πάντα. Είναι συγκεκριμένοι ήχοι που το ακούς. Επίσης το προηγούμενο ήταν πολύ χειρότερο. Αλλά σκέφτομαι να δώσω άλλη μία ευκαιρία μπας και μου βγει. Σε ξένα site διάβασα για ίδια περίπτωση σε κάποια άτομα που και αυτοί απορούνε. Επίσης σκέφτομαι μην τυχόν έχει να κάνει και με το υλικό κατασκευής της πίσω πλάτης. Για αυτό σκέφτομαι το μαύρο. Είναι διαφορετικό από αυτό το μπλέ που είναι πιο εύκαμπτο. Edited 18 Φεβρουαρίου by Cocous-XL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Έχω το μπλε εδώ και δύο μήνες και, κανένα πρόβλημα ούτε σε μουσική ούτε σε podcast με φουλ ένταση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cocous-XL Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Εγώ αυτό το παρατηρώ πιο έντονα σε βίντεο στο YouTube και τρέιλερ. Σε spotify η απλή μουσική είναι πιο δύσκολα να το παρουσιάσει. Μιλάμε για σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου. Τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, Cocous-XL said: Πραγματικά πολύ γκαντεμια. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να δοκιμάσω και 3η συσκευή? Και τα δύο ήταν μπλέ. Λέω μην τυχόν έχει να κάνει με την παρτίδα. Και δεν το κάνει πάντα. Είναι συγκεκριμένοι ήχοι που το ακούς. Επίσης το προηγούμενο ήταν πολύ χειρότερο. Αλλά σκέφτομαι να δώσω άλλη μία ευκαιρία μπας και μου βγει. Σε ξένα site διάβασα για ίδια περίπτωση σε κάποια άτομα που και αυτοί απορούνε. Επίσης σκέφτομαι μην τυχόν έχει να κάνει και με το υλικό κατασκευής της πίσω πλάτης. Για αυτό σκέφτομαι το μαύρο. Είναι διαφορετικό από αυτό το μπλέ που είναι πιο εύκαμπτο. Φιλε δεν μπορεις να γραψεις σε ποια συγκεκριμενα τραγουδια τακους γιατι ειπες οτι δεν το κανει σε ολα ? Δωσε ενα δειγμα εδω στα παιδια να δοκιμασουν να δουμε .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cocous-XL Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Είναι σίγουρο πρόβλημα από την στιγμή που το αντικατέστησε με καινούριο εκτός Doa η ίδια η Infotech. Επίσης στα βίντεο που αναφέρομαι άλλες φορές το κάνει και αν πχ μετά από ώρα τα ξανά τρέξω παίζουν καλά. Πραγματικά σηκώνω χέρια. Παρασκευή το πάω πίσω και παραγγέλνω σε μαύρο μπας και πέσω σε παρτίδα άλλη. Διότι το πρώτο με αυτό έχουν σχεδόν παρόμοιο σειριακό αριθμό. Αλλάζουν κάποια ψηφία στο τέλος. Επίσης είναι από τα πρώτα διότι η κατασκευή είναι Οκτωβρίο του 25. Εάν και το άλλο έχει πρόβλημα τότε σταματάω εκεί. 28 minutes ago, s_nova said: Φιλε δεν μπορεις να γραψεις σε ποια συγκεκριμενα τραγουδια τακους γιατι ειπες οτι δεν το κανει σε ολα ? Δωσε ενα δειγμα εδω στα παιδια να δοκιμασουν να δουμε .... Τέρμα ένταση και πάνω από 15 λεπτά να λειτουργεί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου Από πρόσφατη εμπειρία που είχα με σέρβις άλλης εταιρείας που είχε κι εκείνη έλλειψη ανταλλακτικού, τυχερός είσαι από τη μία που σου έδωσαν καινούργια συσκευή και δεν περίμενες τα ανταλλακτικά. Όσο για την ταλαιπωρία σου, καταλαβαίνω επίσης το ξενέρωμα σου, όταν έχεις δαπανήσει ένα 800αρι και εμφανίζεται τέτοιο πρόβλημα, λογικό να σπαστείς, ακόμα κι αν δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα. Το ζήτημα πάντως, μου θυμίζει ένα Samsung που είχα κάποτε, από την πρώτη μέρα ακουγόταν μπουκωμένος ο ήχος σε ανύποπτες φάσεις, με μια επανεκκίνηση της συσκευής όμως, έστρωνε και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω συνεπώς, μάλλον θέμα λογισμικού μυριζομαι και δεν εκπλησσομαι, εφόσον μιλάμε για Poco/Xiaomi 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cocous-XL Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου (edited) 7 minutes ago, tsimisde said: Από πρόσφατη εμπειρία που είχα με σέρβις άλλης εταιρείας που είχε κι εκείνη έλλειψη ανταλλακτικού, τυχερός είσαι από τη μία που σου έδωσαν καινούργια συσκευή και δεν περίμενες τα ανταλλακτικά. Όσο για την ταλαιπωρία σου, καταλαβαίνω επίσης το ξενέρωμα σου, όταν έχεις δαπανήσει ένα 800αρι και εμφανίζεται τέτοιο πρόβλημα, λογικό να σπαστείς, ακόμα κι αν δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα. Το ζήτημα πάντως, μου θυμίζει ένα Samsung που είχα κάποτε, από την πρώτη μέρα ακουγόταν μπουκωμένος ο ήχος σε ανύποπτες φάσεις, με μια επανεκκίνηση της συσκευής όμως, έστρωνε και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω συνεπώς, μάλλον θέμα λογισμικού μυριζομαι και δεν εκπλησσομαι, εφόσον μιλάμε για Poco/Xiaomi Αν είναι λογισμικό γιατί δεν το έχουν άλλοι. Αλλά στο προηγούμενο με λογισμικό πριν 25 μέρες ήταν χειρότερα. Αυτό το έχω και στο καινούργιο αλλά σε πιο ήπια μορφή. Αύριο το πάω πίσω και παραγγέλνω το μαύρο μην τυχόν είναι ελαττωματική σειρά. Τουλάχιστον σε μαύρο θα είναι διαφορετική. Πιστεύω. Αλλά και πάλι δεν μου κάθεται καλά. Διαβάζω ότι ακόμη και η απενεργοποίηση του Volte μπορεί να βοηθήσει διότι μπερδεύονται οι συχνότητες και υπάρχει παραμόρφωση. Θα το δοκιμάσω το βράδυ. Όμως αν ήταν έτσι θα ακούγονταν και στα ακουστικά. Μεγάλη ξενερα πάντως. Edited 19 Φεβρουαρίου by Cocous-XL 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts