Jump to content

Oppo Find X9 Pro

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 263
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

3 ώρες πριν, STATYSS said:

Έσκασε νέα ενημέρωση.7.0.4. .

Πολύ δυνατη.

Για πες !!!

ΜySmartphone: Oppo Find X9 Pro

MySmartwatch:  Apple Watch Ultra 3

39 minutes ago, mikechios said:

Βγήκε ξανά σε προσφορά 999 και επειδή δεν έχω ξαναδώσσι.τοσα λεφτά σε κινητό 

Αξίζει αυτό ή το OnePlus 15?

Αυτό και με τα τρία χέρια. . .🤣

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Ήρθε και η .205 μέσω OS updater και σε μένα! 

Μεγάλο changelist βλέπω... 

Σε μπαταρία έχουμε εικόνα πώς είναι;

Η κάμερα είναι τούμπανο κύριοι. . 

καλησπερα στην ομαδα.... κατοχος κε γω του κινητου εδω κ 2 εβδομαδες εννοειτε τουμπανο στα παντα εκτος απο ενα πραγμα που με εχει προβληματισει φουλ. 

Γενικα μου αρεσει να εχω την φωτεινοτητα στο φουλ (manual control ποτε auto brightness) και εχω παρατηρησει οτι το τηλεφωνο ζεσταινεται ευκολα με αποτελεσμα να πεφτει η φωτεινοτητα. Παιχνιδια δεν παιζω αλλα εχω 2 σιμ, παιζω 4g και οχι 5g, και εννιοτε εχω bluetooth ανοιχτο και διαμοιρασμο συνδεσης....

Σας συμβαινει κ σε εαας αυτο ? Δεν εχω βρει κατι στο ιντερνετ σχετικα κ σκεφτομαι μηπως η συσκευη μου εχει κατι και κανει throttling τοσο επιθετικα..... Ειδικα τωρα το καλοκαιρι με τις υψηλες θερμοκρασιες σκεφτομαι οτι το θεμα αυτο θα ειναι ολοενα και πιο εντονο....

Καθε απαντηση δεκτη.

Ευχαριστω

Edited by Floyd

2 ώρες πριν, Floyd said:

καλησπερα στην ομαδα.... κατοχος κε γω του κινητου εδω κ 2 εβδομαδες εννοειτε τουμπανο στα παντα εκτος απο ενα πραγμα που με εχει προβληματισει φουλ. 

Γενικα μου αρεσει να εχω την φωτεινοτητα στο φουλ (manual control ποτε auto brightness) και εχω παρατηρησει οτι το τηλεφωνο ζεσταινεται ευκολα με αποτελεσμα να πεφτει η φωτεινοτητα. Παιχνιδια δεν παιζω αλλα εχω 2 σιμ, παιζω 4g και οχι 5g, και εννιοτε εχω bluetooth ανοιχτο και διαμοιρασμο συνδεσης....

Σας συμβαινει κ σε εαας αυτο ? Δεν εχω βρει κατι στο ιντερνετ σχετικα κ σκεφτομαι μηπως η συσκευη μου εχει κατι και κανει throttling τοσο επιθετικα..... Ειδικα τωρα το καλοκαιρι με τις υψηλες θερμοκρασιες σκεφτομαι οτι το θεμα αυτο θα ειναι ολοενα και πιο εντονο....

Καθε απαντηση δεκτη.

Ευχαριστω

Διαμοιρασμό σύνδεσης εννοείς να κάνεις το κινητό σου wifi hotspot? 

Αν ναι, αυτό είναι που σου ζεσταίνει την συσκευή. 

7 ώρες πριν, Floyd said:

ναι ακριβως αλλα το εχω παρατηρησει κ οταν δεν το κανω hotspot.... 

εσυ δεν το εχεις παρατηρησει ? 

Όχι δεν μου ζεσταίνεται η συσκευή....

Pro ή Ultra??? Ιδού το ερώτημα...

Το μόνο που με διώχνει μακριά από το Ultra είναι το καρουμπαλο των καμερων. Επειδή το ζω τώρα με το Xiaomi 15 ultra το ξέρω πολύ καλά και δεν θέλω να την ξαναπατησω.

3 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Το μόνο που με διώχνει μακριά από το Ultra είναι το καρουμπαλο των καμερων. Επειδή το ζω τώρα με το Xiaomi 15 ultra το ξέρω πολύ καλά και δεν θέλω να την ξαναπατησω.

Το καρούμπαλο δεν νομίζω πως είναι το μεγαλύτερο θέμα..το μεγαλύτερο θέμα κατ'εμε είναι 1800 ευρώ για το ultra ή 999 ευρώ για το pro;Χωρίς να έχω πιάσει στα χέρια μου το ultra αλλά έχοντας δει άπειρα βίντεο στο you tube πιστεύω πως με αυτή την μεγάλη διαφορά τιμής για ελάχιστα καλύτερες επιδόσεις δεν αξίζει να πας για το ultra..πχ σε κάμερα,σε επεξεργαστή (όχι ότι το τελευταίο θα το καταλάβεις),σε οθόνη(μεγαλύτερη ανάλυση στο ultra και γρηγορότερο ρυθμό ανανέωσης 144hz έναντι 120 του προ)..το προ υπερτερεί ελάχιστα σε μπαταρία και στην μνήμη ραμ 16 έναντι 12 γιγα που έχει το ultra..αυτό εδώ το βίντεο ίσως σε βοηθήσει περισσότερο για την επιλογή σου..

Edited by Geofokas

4 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Διπλάσια λεφτά για χειρότερη μπαταρία και λιγότερη ram.

No thanks. 

16 ώρες πριν, Floyd said:

Καθε απαντηση δεκτη.

Ευχαριστω

Η μπαταρία πόσο κρατάει;

Η κάμερα πως είναι;

Airdrop το δοκιμάσατε;

8 minutes ago, STATYSS said:

Airdrop το δοκιμάσατε;

Ναι... Θέλει λέει να βάλω μια εφαρμογή Ο+ στο iphone της γυναίκας... Εκτός κι αν κάνω κάτι λάθος...

On 23/5/2026 at 4:22 ΜΜ, mikechios said:

Η μπαταρία πόσο κρατάει;

Η κάμερα πως είναι;

η μπαταρια δεν λεει να πεσει με τιποτα βγαζει χαλαρα 1.5 με 2 μερες με πολυ χρηση.

Φωτογραφικη δεν εχω τραβηξει πολλες φωτος οτι εχω βγαλει ομως με ικανοποιει.

Πιο πολυ το ηθελα για το βιντεο να σου πω την αληθεια.

Παρε ενα sample απο το καγκελο περιπου στην μεση του γηπεδου....

ειμαι αρκετα ικανοποιημενος

Άλλος ένας στην παρέα.Ψαχνω θήκη back cover σιλικόνης μαύρη και tempered glass.Οποιαδηποτε  πρόταση-συσταση είναι ευπρόσδεκτη.

Edited by CRISPAF77

Oppo Find X9 Pro

11 ώρες πριν, megatr0n said:

Ναι... Θέλει λέει να βάλω μια εφαρμογή Ο+ στο iphone της γυναίκας... Εκτός κι αν κάνω κάτι λάθος...

Με την εφαρμογή οκ.. αλλά Χωρίς εφαρμογή. .διάβασα ότι πρεπει να δουλεύει. .το έχουν δώσει στην αναβάθμιση 

7 ώρες πριν, STATYSS said:

Με την εφαρμογή οκ.. αλλά Χωρίς εφαρμογή. .διάβασα ότι πρεπει να δουλεύει. .το έχουν δώσει στην αναβάθμιση 

Ξερουμε τον τροπο που γινεται χωρις το app???

Παιδιά καλημέρα.

Σκέφτομαι πρωΐ κ πρωΐ να αντικαταστήσει το S24 Ultra μου με αυτό το τηλέφωνο.

Πιστεύετε ότι αξίζει η αλλαγή ή να πάω πιο save σε S25 Ultra που είναι και αυτό σε προσφορά;

Μου άρεσε πολύ γενικά το σύνολο και η ποιότητα  του τηλεφώνου αλλά κολλάω λόγο στο service της εαν χρειαστεί.

Επίσης παρατήρησα ότι δεν έχει άνοιγμα και κλείσιμο της οθόνης με διπλό toutch όπως στα Samsung παρά μόνο ο με το πλαϊνό κουμπί.

Υπάρχει στις ρυθμίσεις, παίρνει έχτρα με εφαρμογή ή απλά το ξεχνάμε;

Edited by makouin

Να ρωτήσω παιδιά γιατί το ultra το έχουν με μικρότερη ram από το pro ? 
δεν θα έπρεπε να είναι το αντίθετο !

10 ώρες πριν, makouin said:

Παιδιά καλημέρα.

Σκέφτομαι πρωΐ κ πρωΐ να αντικαταστήσει το S24 Ultra μου με αυτό το τηλέφωνο.

Πιστεύετε ότι αξίζει η αλλαγή ή να πάω πιο save σε S25 Ultra που είναι και αυτό σε προσφορά;

Μου άρεσε πολύ γενικά το σύνολο και η ποιότητα  του τηλεφώνου αλλά κολλάω λόγο στο service της εαν χρειαστεί.

Επίσης παρατήρησα ότι δεν έχει άνοιγμα και κλείσιμο της οθόνης με διπλό toutch όπως στα Samsung παρά μόνο ο με το πλαϊνό κουμπί.

Υπάρχει στις ρυθμίσεις, παίρνει έχτρα με εφαρμογή ή απλά το ξεχνάμε;

Service χει κανονικά στην Ελλάδα. Έχει κανονικά στις ρυθμίσεις double tap και για ενεργοποίηση και για απενεργοποίηση οθόνης.

5 ώρες πριν, Megalos said:

Να ρωτήσω παιδιά γιατί το ultra το έχουν με μικρότερη ram από το pro ? 
δεν θα έπρεπε να είναι το αντίθετο !

Βγαίνει σε 4 εκδόσεις 12-256GB  12-512GB  16-512GB και 16-1Tb.

Edited by CRISPAF77

Oppo Find X9 Pro