Sotos86 Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου Λογικά είσαι με CN rom? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου 3 ώρες πριν, STATYSS said: Έσκασε νέα ενημέρωση.7.0.4. . Πολύ δυνατη. Για πες !!! Παράθεση ΜySmartphone: Oppo Find X9 Pro MySmartwatch: Apple Watch Ultra 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alizeas Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου Πάρα πολύ δυνατο update. Ήρθε το πρωί σε μένα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikechios Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου Βγήκε ξανά σε προσφορά 999 και επειδή δεν έχω ξαναδώσσι.τοσα λεφτά σε κινητό Αξίζει αυτό ή το OnePlus 15? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. 21 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 39 minutes ago, mikechios said: Βγήκε ξανά σε προσφορά 999 και επειδή δεν έχω ξαναδώσσι.τοσα λεφτά σε κινητό Αξίζει αυτό ή το OnePlus 15? Αυτό και με τα τρία χέρια. . .🤣 4 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου Ήρθε και η .205 μέσω OS updater και σε μένα! Μεγάλο changelist βλέπω... Σε μπαταρία έχουμε εικόνα πώς είναι; Παράθεση ΜySmartphone: Oppo Find X9 Pro MySmartwatch: Apple Watch Ultra 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos86 Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου (edited) Με το τελευταίο update Edited 21 Μαΐου by Sotos86 Quality 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. 21 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου Η κάμερα είναι τούμπανο κύριοι. . 1 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floyd Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου (edited) καλησπερα στην ομαδα.... κατοχος κε γω του κινητου εδω κ 2 εβδομαδες εννοειτε τουμπανο στα παντα εκτος απο ενα πραγμα που με εχει προβληματισει φουλ. Γενικα μου αρεσει να εχω την φωτεινοτητα στο φουλ (manual control ποτε auto brightness) και εχω παρατηρησει οτι το τηλεφωνο ζεσταινεται ευκολα με αποτελεσμα να πεφτει η φωτεινοτητα. Παιχνιδια δεν παιζω αλλα εχω 2 σιμ, παιζω 4g και οχι 5g, και εννιοτε εχω bluetooth ανοιχτο και διαμοιρασμο συνδεσης.... Σας συμβαινει κ σε εαας αυτο ? Δεν εχω βρει κατι στο ιντερνετ σχετικα κ σκεφτομαι μηπως η συσκευη μου εχει κατι και κανει throttling τοσο επιθετικα..... Ειδικα τωρα το καλοκαιρι με τις υψηλες θερμοκρασιες σκεφτομαι οτι το θεμα αυτο θα ειναι ολοενα και πιο εντονο.... Καθε απαντηση δεκτη. Ευχαριστω Edited 22 Μαΐου by Floyd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου 2 ώρες πριν, Floyd said: καλησπερα στην ομαδα.... κατοχος κε γω του κινητου εδω κ 2 εβδομαδες εννοειτε τουμπανο στα παντα εκτος απο ενα πραγμα που με εχει προβληματισει φουλ. Γενικα μου αρεσει να εχω την φωτεινοτητα στο φουλ (manual control ποτε auto brightness) και εχω παρατηρησει οτι το τηλεφωνο ζεσταινεται ευκολα με αποτελεσμα να πεφτει η φωτεινοτητα. Παιχνιδια δεν παιζω αλλα εχω 2 σιμ, παιζω 4g και οχι 5g, και εννιοτε εχω bluetooth ανοιχτο και διαμοιρασμο συνδεσης.... Σας συμβαινει κ σε εαας αυτο ? Δεν εχω βρει κατι στο ιντερνετ σχετικα κ σκεφτομαι μηπως η συσκευη μου εχει κατι και κανει throttling τοσο επιθετικα..... Ειδικα τωρα το καλοκαιρι με τις υψηλες θερμοκρασιες σκεφτομαι οτι το θεμα αυτο θα ειναι ολοενα και πιο εντονο.... Καθε απαντηση δεκτη. Ευχαριστω Διαμοιρασμό σύνδεσης εννοείς να κάνεις το κινητό σου wifi hotspot? Αν ναι, αυτό είναι που σου ζεσταίνει την συσκευή. Παράθεση ΜySmartphone: Oppo Find X9 Pro MySmartwatch: Apple Watch Ultra 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floyd Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου ναι ακριβως αλλα το εχω παρατηρησει κ οταν δεν το κανω hotspot.... εσυ δεν το εχεις παρατηρησει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. 23 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαΐου 7 ώρες πριν, Floyd said: ναι ακριβως αλλα το εχω παρατηρησει κ οταν δεν το κανω hotspot.... εσυ δεν το εχεις παρατηρησει ? Όχι δεν μου ζεσταίνεται η συσκευή.... Παράθεση ΜySmartphone: Oppo Find X9 Pro MySmartwatch: Apple Watch Ultra 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 23 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαΐου Pro ή Ultra??? Ιδού το ερώτημα... Το μόνο που με διώχνει μακριά από το Ultra είναι το καρουμπαλο των καμερων. Επειδή το ζω τώρα με το Xiaomi 15 ultra το ξέρω πολύ καλά και δεν θέλω να την ξαναπατησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geofokas Δημ. 23 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαΐου (edited) 3 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Pro ή Ultra??? Ιδού το ερώτημα... Το μόνο που με διώχνει μακριά από το Ultra είναι το καρουμπαλο των καμερων. Επειδή το ζω τώρα με το Xiaomi 15 ultra το ξέρω πολύ καλά και δεν θέλω να την ξαναπατησω. Το καρούμπαλο δεν νομίζω πως είναι το μεγαλύτερο θέμα..το μεγαλύτερο θέμα κατ'εμε είναι 1800 ευρώ για το ultra ή 999 ευρώ για το pro;Χωρίς να έχω πιάσει στα χέρια μου το ultra αλλά έχοντας δει άπειρα βίντεο στο you tube πιστεύω πως με αυτή την μεγάλη διαφορά τιμής για ελάχιστα καλύτερες επιδόσεις δεν αξίζει να πας για το ultra..πχ σε κάμερα,σε επεξεργαστή (όχι ότι το τελευταίο θα το καταλάβεις),σε οθόνη(μεγαλύτερη ανάλυση στο ultra και γρηγορότερο ρυθμό ανανέωσης 144hz έναντι 120 του προ)..το προ υπερτερεί ελάχιστα σε μπαταρία και στην μνήμη ραμ 16 έναντι 12 γιγα που έχει το ultra..αυτό εδώ το βίντεο ίσως σε βοηθήσει περισσότερο για την επιλογή σου.. Edited 23 Μαΐου by Geofokas 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. 23 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαΐου 4 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Pro ή Ultra??? Ιδού το ερώτημα... Το μόνο που με διώχνει μακριά από το Ultra είναι το καρουμπαλο των καμερων. Επειδή το ζω τώρα με το Xiaomi 15 ultra το ξέρω πολύ καλά και δεν θέλω να την ξαναπατησω. Διπλάσια λεφτά για χειρότερη μπαταρία και λιγότερη ram. No thanks. 1 Παράθεση ΜySmartphone: Oppo Find X9 Pro MySmartwatch: Apple Watch Ultra 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikechios Δημ. 23 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαΐου 16 ώρες πριν, Floyd said: καλησπερα στην ομαδα.... κατοχος κε γω του κινητου εδω κ 2 εβδομαδες εννοειτε τουμπανο στα παντα εκτος απο ενα πραγμα που με εχει προβληματισει φουλ. Γενικα μου αρεσει να εχω την φωτεινοτητα στο φουλ (manual control ποτε auto brightness) και εχω παρατηρησει οτι το τηλεφωνο ζεσταινεται ευκολα με αποτελεσμα να πεφτει η φωτεινοτητα. Παιχνιδια δεν παιζω αλλα εχω 2 σιμ, παιζω 4g και οχι 5g, και εννιοτε εχω bluetooth ανοιχτο και διαμοιρασμο συνδεσης.... Σας συμβαινει κ σε εαας αυτο ? Δεν εχω βρει κατι στο ιντερνετ σχετικα κ σκεφτομαι μηπως η συσκευη μου εχει κατι και κανει throttling τοσο επιθετικα..... Ειδικα τωρα το καλοκαιρι με τις υψηλες θερμοκρασιες σκεφτομαι οτι το θεμα αυτο θα ειναι ολοενα και πιο εντονο.... Καθε απαντηση δεκτη. Ευχαριστω Η μπαταρία πόσο κρατάει; Η κάμερα πως είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. 24 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου Airdrop το δοκιμάσατε; Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου 8 minutes ago, STATYSS said: Airdrop το δοκιμάσατε; Ναι... Θέλει λέει να βάλω μια εφαρμογή Ο+ στο iphone της γυναίκας... Εκτός κι αν κάνω κάτι λάθος... Παράθεση ΜySmartphone: Oppo Find X9 Pro MySmartwatch: Apple Watch Ultra 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floyd Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου On 23/5/2026 at 4:22 ΜΜ, mikechios said: Η μπαταρία πόσο κρατάει; Η κάμερα πως είναι; η μπαταρια δεν λεει να πεσει με τιποτα βγαζει χαλαρα 1.5 με 2 μερες με πολυ χρηση. Φωτογραφικη δεν εχω τραβηξει πολλες φωτος οτι εχω βγαλει ομως με ικανοποιει. Πιο πολυ το ηθελα για το βιντεο να σου πω την αληθεια. Παρε ενα sample απο το καγκελο περιπου στην μεση του γηπεδου.... ειμαι αρκετα ικανοποιημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου (edited) Άλλος ένας στην παρέα.Ψαχνω θήκη back cover σιλικόνης μαύρη και tempered glass.Οποιαδηποτε πρόταση-συσταση είναι ευπρόσδεκτη. Edited 25 Μαΐου by CRISPAF77 Παράθεση Oppo Find X9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. 25 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου 11 ώρες πριν, megatr0n said: Ναι... Θέλει λέει να βάλω μια εφαρμογή Ο+ στο iphone της γυναίκας... Εκτός κι αν κάνω κάτι λάθος... Με την εφαρμογή οκ.. αλλά Χωρίς εφαρμογή. .διάβασα ότι πρεπει να δουλεύει. .το έχουν δώσει στην αναβάθμιση Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου 7 ώρες πριν, STATYSS said: Με την εφαρμογή οκ.. αλλά Χωρίς εφαρμογή. .διάβασα ότι πρεπει να δουλεύει. .το έχουν δώσει στην αναβάθμιση Ξερουμε τον τροπο που γινεται χωρις το app??? Παράθεση ΜySmartphone: Oppo Find X9 Pro MySmartwatch: Apple Watch Ultra 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου (edited) Παιδιά καλημέρα. Σκέφτομαι πρωΐ κ πρωΐ να αντικαταστήσει το S24 Ultra μου με αυτό το τηλέφωνο. Πιστεύετε ότι αξίζει η αλλαγή ή να πάω πιο save σε S25 Ultra που είναι και αυτό σε προσφορά; Μου άρεσε πολύ γενικά το σύνολο και η ποιότητα του τηλεφώνου αλλά κολλάω λόγο στο service της εαν χρειαστεί. Επίσης παρατήρησα ότι δεν έχει άνοιγμα και κλείσιμο της οθόνης με διπλό toutch όπως στα Samsung παρά μόνο ο με το πλαϊνό κουμπί. Υπάρχει στις ρυθμίσεις, παίρνει έχτρα με εφαρμογή ή απλά το ξεχνάμε; Edited 26 Μαΐου by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου Να ρωτήσω παιδιά γιατί το ultra το έχουν με μικρότερη ram από το pro ? δεν θα έπρεπε να είναι το αντίθετο ! Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου (edited) 10 ώρες πριν, makouin said: Παιδιά καλημέρα. Σκέφτομαι πρωΐ κ πρωΐ να αντικαταστήσει το S24 Ultra μου με αυτό το τηλέφωνο. Πιστεύετε ότι αξίζει η αλλαγή ή να πάω πιο save σε S25 Ultra που είναι και αυτό σε προσφορά; Μου άρεσε πολύ γενικά το σύνολο και η ποιότητα του τηλεφώνου αλλά κολλάω λόγο στο service της εαν χρειαστεί. Επίσης παρατήρησα ότι δεν έχει άνοιγμα και κλείσιμο της οθόνης με διπλό toutch όπως στα Samsung παρά μόνο ο με το πλαϊνό κουμπί. Υπάρχει στις ρυθμίσεις, παίρνει έχτρα με εφαρμογή ή απλά το ξεχνάμε; Service χει κανονικά στην Ελλάδα. Έχει κανονικά στις ρυθμίσεις double tap και για ενεργοποίηση και για απενεργοποίηση οθόνης. 5 ώρες πριν, Megalos said: Να ρωτήσω παιδιά γιατί το ultra το έχουν με μικρότερη ram από το pro ? δεν θα έπρεπε να είναι το αντίθετο ! Βγαίνει σε 4 εκδόσεις 12-256GB 12-512GB 16-512GB και 16-1Tb. Edited 27 Μαΐου by CRISPAF77 1 Παράθεση Oppo Find X9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts