ostvarivanje Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Επειδή το masyaka.ru έχει πάρα πολλά παιχνίδια και διάβασα εδώ μέσα ότι δεν παίζουν όλα. Μπορεί κάποιος να μου πει πια παίζουν; ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Επειδή το masyaka.ru έχει πάρα πολλά παιχνίδια και διάβασα εδώ μέσα ότι δεν παίζουν όλα. Μπορεί κάποιος να μου πει πια παίζουν; Μια αρχική λίστα 20 περίπου fully playable παιχνιδιών εδώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω πόσο κοστίζει να τα κατεβάσει κάποιος όλα (ή αυτά που θέλει τέλος πάντων) και να τα δοκιμάσει. Θα χάσει τπτ; Εγώ έχω καμιά 20 που διάλεξα τυχαία και δεν μπορώ να πω ότι τα έχω τερματίσει ώστε να τα βαρεθώ και να βιάζομαι να ψάξω και για άλλα!!. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω πόσο κοστίζει να τα κατεβάσει κάποιος όλα (ή αυτά που θέλει τέλος πάντων) και να τα δοκιμάσει. Θα χάσει τπτ; Εγώ έχω καμιά 20 που διάλεξα τυχαία και δεν μπορώ να πω ότι τα έχω τερματίσει ώστε να τα βαρεθώ και να βιάζομαι να ψάξω και για άλλα!!. :p Ελα ντε,πόσα να παίξουμε πια....ειδικά από αυτά το καλύτερο για μένα είναι το Foto Quest Fishing.Πάντως διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει γενικότερα μεγάλη κίνηση σε όλο το ΝΕΤ για games/appz/themes των 240*320 ΝΟΚΙΑ μέχρι στιγμής,παρόλο που ήδη κυκλοφορεί το 6270 περίπου δύο μήνες.Ισως φταίει η αμφίβολη υλοποίηση του 6270 ως σχετικά ογκώδης συσκευή και διάφορα μικροπροβλήματα λογισμικού του (μπαταρία...ένταση ήχου κλήσης....)κλπ.,ουσιαστικά το ΜΠΑΜ δεν έγινε ακόμα με τα καινούργια 40άρια προς απογοήτευση της ΝΟΚΙΑ,ίσως γίνει όταν βγει το 6280,ίσως...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Ελα ντε,πόσα να παίξουμε πια....ειδικά από αυτά το καλύτερο για μένα είναι το Foto Quest Fishing.Πάντως διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει γενικότερα μεγάλη κίνηση σε όλο το ΝΕΤ για games/appz/themes των 240*320 ΝΟΚΙΑ μέχρι στιγμής,παρόλο που ήδη κυκλοφορεί το 6270 περίπου δύο μήνες.Ισως φταίει η αμφίβολη υλοποίηση του 6270 ως σχετικά ογκώδης συσκευή και διάφορα μικροπροβλήματα λογισμικού του (μπαταρία...ένταση ήχου κλήσης....)κλπ.,ουσιαστικά το ΜΠΑΜ δεν έγινε ακόμα με τα καινούργια 40άρια προς απογοήτευση της ΝΟΚΙΑ,ίσως γίνει όταν βγει το 6280,ίσως...... ena den mporo na katalavw pws ginete na exeis tetia apopsi gia to kinito kai eisai olo mesa se ayto to thema kai asxolise sinexia me to 6270!to kinito den exei provlima oute stin mpataria kai stin entasi klisis !den prolaveni na paragei 6270 kai xanonte apo ta magazia !!!kai mas les oti apogoiteytike i nokia apo to 6270!:confused: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raikonnen Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Ελα ντε,πόσα να παίξουμε πια....ειδικά από αυτά το καλύτερο για μένα είναι το Foto Quest Fishing.Πάντως διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει γενικότερα μεγάλη κίνηση σε όλο το ΝΕΤ για games/appz/themes των 240*320 ΝΟΚΙΑ μέχρι στιγμής,παρόλο που ήδη κυκλοφορεί το 6270 περίπου δύο μήνες.Ισως φταίει η αμφίβολη υλοποίηση του 6270 ως σχετικά ογκώδης συσκευή και διάφορα μικροπροβλήματα λογισμικού του (μπαταρία...ένταση ήχου κλήσης....)κλπ.,ουσιαστικά το ΜΠΑΜ δεν έγινε ακόμα με τα καινούργια 40άρια προς απογοήτευση της ΝΟΚΙΑ,ίσως γίνει όταν βγει το 6280,ίσως...... basika rostropol apo tote pou bghke to 6270 den kaneis tipote allo apo to na to kathgoreis kai na to thabeis sunexeia:worry: an den sou aresei mi anafere katholou sto thlefono men:) Μπάμπης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 ena den mporo na katalavw pws ginete na exeis tetia apopsi gia to kinito kai eisai olo mesa se ayto to thema kai asxolise sinexia me to 6270!to kinito den exei provlima oute stin mpataria kai stin entasi klisis !den prolaveni na paragei 6270 kai xanonte apo ta magazia !!!kai mas les oti apogoiteytike i nokia apo to 6270!:confused: Το παρόν θέμα δημιουργήθκε από εμένα και τον ενθουσιασμό μου για το 6270,αλλά κάποια κινητά έχουν την ίδια μοίρα που έχουν οι ερωτικοί σύντροφοι σε μια σχέση,ή που γρήγορα τις/τους βαριέσαι ή μένεις μαζί τους για αρκετό διάστημα,όταν βέβαια τα αρνητικά που ανακαλύπτεις με το χρόνο δεν υπερβαίνουν τα θετικά στοιχεία πάντα κατά την υποκειμενική κρίση του καθενός.Αυτό συνέβη στο 6270 για μένα,δεν πρόκειται περί θαψίματος,δεν δικαιολογείται η ευθιξία που επιδεικνύεις ,κινητό είναι-όχι άνθρωπος-ηρέμησε.....Επιπρόσθετα είναι παρήγορο ότι ακόμα υπάρχει πολυσυλλεκτικότητα στις απόψεις όλων μας και κάποιες συμπίπτουν και δημιουργούν κατόπιν κοινές αποδεκτές διαπιστώσεις στα ζητήματα πχ.απόδοσης μπαταρίας και κλιμακούμενης αύξησης έντασης ήχου κλήσης(με την αναβάθμιση λύθηκε το ζήτημα). Τώρα αν χάνονται από τα καταστήματα λίγο χλωμό το βλέπω,ξέρω αρκετά μαγαζιά τα έχουν στοκαρισμένα και περιμένουν.....ονόματα δε λέμε,αλλά σίγουρα μπορώ να βρώ πολλά 6270 ανά πάσα στιγμή της ημέρας εώς τις 9 το βράδυ....ετοιμοπαράδοτα.Τέλος δεν γεννάται θέμα για μένα διαξιφισμού,είναι γελοίο,αν μη τι άλλο..... ΥΓ.Οσον αφορά την απογοήτευση μάλλον η δική μου είναι,όχι της ΝΟΚΙΑ.Αλλά και η ΝΟΚΙΑ μάλλον δεν θα κάνει τις προσδοκούμενες πωλήσεις,το μέλλον θα δείξει..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 http://briefcase.pathfinder.gr/browse/Didimos______GR/43444/ Female Celebrities , wallpapers 240x320 !!! ;) [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Έχουν αναφερθεί κάποιες σελίδες με κάποια θέματα που δεν είναι για το 6270 λόγω μικρότερης ανάλυσης οθόνης. Εγώ επειδή χρησιμοποιώ δικά μου wallpapers και έχω απενεργοποιημένη την προφύλαξη οθόνης, στα μενού θα φαίνονται καλά αυτά τα θέματα; (Ουσιαστικά μόνο για εκεί τα θέλω) ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Γεια σας Υπαρχει τιποτα σε παιχνιδια {ταβλι και σκακι }για το 6270, ψαχνω εδω και μερες αλλα δεν μπορεσα να βρω τιποτα. Περιμενω απαντηση σας Ευχαριστω Νικολαος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Υπάρχει κανα καλό φλιπεράκι java για series 40 τηλέφωνα???Από που μπορώ να το κατεβάσω??? http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoutsoudis Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 vrika aftin alla mallon thelei pistotiki.....afto simainei oti yparxoun themes.....mipws kserei kaneis tpt??? http://www.asmob.com/theme40_2/index.php Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castaway Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Παιδια εγω παιρνω το 6270 την τριτη η το αργοτερο την τερτατη και θελω να ρωτησω παιρνουν themes σαν ενα συμπιαν 60 η μονο στο wallpaper και κατι αλλο που θα βρω???? ΠΑΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Παιδια εγω παιρνω το 6270 την τριτη η το αργοτερο την τερτατη και θελω να ρωτησω παιρνουν themes σαν ενα συμπιαν 60 η μονο στο wallpaper και κατι αλλο που θα βρω???? Παιρνει θεματα ειδικα κατασκευασμενα γι αυτο . Διαβασε λιγες σελιδες πισω και θα καταλαβεις .:) Με το καλο να το παρεις .:) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castaway Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Και που μπορω να βρω ενα τετοιο ομως???? Ακομα ακουσα πως κολαει οτι δεν ειναι γρηγορο και οτι δεν εχει καλο επεξεργαστη αληθεουν μου το παν ετσι καποιος που το χει. Ευχαριστω!!!!1 ΠΑΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 http://www.howardforums.com/showthread.php?t=830867&page=3 Themes 6270 ....(240x320) [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoutsoudis Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ......επιτελους και ειναι και πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbarbi Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 epitelous kai kati kainourio.... perasa xhmiko mhxaniko patras..e re gledia..patra s erxomai.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 ....και άλλα themes για 6270 ....(240x320) !!! :) http://www.mobile9.com/invboard/index.php?showtopic=19022&st=0 [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounabi22 Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 merika games poy exo katebasi alla distixos den exo nokia 6270 gia na do an pezoun otan tha to paro tha ta dokimaso:O Fatal_Force_N6270.jar SexyPoker2006_N6270.jar Worms_Forts_N6270.jar RacingFeverGT3D_N6270.jar 3D_Dungeon_Warrior_N6270.jar MahJong_Quest.jar MetalSlugMobileImpact_N6270.jar AlphaWing2_N6270.jar Asphalt GT 2.jar Medieval Combat.jar Zuma_N6270.jar SexyPokerTopModels_N6270.jar Absolute Puzzle.jar MagicalMahjong_EN_N6270.jar MetalRacersQuadBikes_S40v3.jar PaintRacer_N6270.jar SexyPokerManga_N6270.jar Adidas_N6230i_N6270.jar BlackJack_EN_N6270.jar FantasyBattleRevenge.jar FIFA_Football_2005.jar FruitFactory2_S40v3.jar TheChaosEngine_EN_N6270.jar UltimateSpider-Man_S40v3.jar GhostForce_N6270.jar PenguinRun_N6270.jar CocoasoftThorgalChallangedByTheGods.jar RubikCube3D_N6230i_N6270.jar 3DGoldenWarrior_S40v3.jar AncientRuins4_N6270.jar Blitzkrieg_II_N6270.jar MidnightBowling_N6270.jar JurassicPark_N6230i_N6270.jar PuzzleWorld_N6270.jar LarrysSexyPinball_N6270.jar SEGA_SonicTheHedgehog2D_N6270.jar MTV_Robo_Bouncer_N6270.jar Scarlottis_MafiaWars_2_N6270.jar WarOfTheWorlds_N6270.jar Real_Girl_Friend_Anna_N6270.jar PowerinlineX_3D_N6270.jar XMen2_S40v3.jar ArkanoidRevengeOfDoth_S40v3.jar ancient empires.jar ancient empires 2.jar PrinceOfPersiaTheTwoThrones_N6270.jar YahtzeeDeluxe_N6270.jar PMGA_Minigolf_3D_N6270.jar StreetSoccer2.jar Football[1].Manager.2006_en_N6270.jar MonsterPets_N6270.jar Mystery Mansion Pinball.jar Rainbow Six LockDown.jar Vijay Singh Pro Golf 2005.jar puzzlemania 2.jar Morpheme Blazing Fists 2D.jar Playman_World_Soccer.jar Nonota karma Fighter 2D.jar DOOM RPG 033257546.jar Sims2.jar afta pros to paron exo bri se ena kineziko site Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Σ'εμάς δεν θα το πεις το site ???!!!??? :food: [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounabi22 Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 theli login omos gia na katebasis http://www.sooit.com ama ta brite skoyra pitemu. makari na xa adsl na sas estelna sto mail sas games. ego tha ta xaro to mai poy tha dikaioume anabathimi apo tin tim a balte gia to real football 2006 tis gameloft Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbarbi Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 theli login omos gia na katebasis http://www.sooit.com ama ta brite skoyra pitemu. makari na xa adsl na sas estelna sto mail sas games. ego tha ta xaro to mai poy tha dikaioume anabathimi apo tin tim a balte gia to real football 2006 tis gameloft mhpws kati se agglikh glwssa?? perasa xhmiko mhxaniko patras..e re gledia..patra s erxomai.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounabi22 Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 opoios theli kati sigekrimeno apo tin lista as mou stili to mail tou me pm:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Κατ'αρχήν πρέπει να πάρουμε μεταφραστή για τα κινέζικα : http://www.worldlingo.com/en/products_services/worldlingo_translator.html Μετά πάμε στο site ....το κινέζικο φυσικά : http://www.sooit.com Επάνω δεξιά πρέπει να βρούμε το σωστό κουτάκι για register . Εδώ πέφτει και η συνεργασία με τον μεταφραστή ! Αφού γίνει και αυτό και όλα πάνε καλά , πάμε για τα παιχνίδια , και μιλάμε για πολύ πράγμα !!! :) http://www.sooit.com/read.php?tid=1187 http://www.sooit.com/thread.php?fid=11&type=3 Καλό download..... :cool: [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts