Jump to content

OnePlus 15

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

19 minutes ago, liam255 said:

Καλησπέρα νέος κάτοχος και εγώ το κινητό εκτός από τον 120w φορτιστή της OnePlus με τι άλλο μπορώ να το φορτίζω;

Δεν θέλω συνέχεια να βάζω τόν γρήγορο για να μην καταπονείται η μπαταρία.

Για τη μη καταπόνηση της μπαταρίας στις ρυθμίσεις υπάρχουν οι επιλογές της έξυπνης φόρτισης και του προσαρμοσμένου οριου.Εγω το. 120αρι χρησιμοποιώ έχω προσαρμόσει όριο στο 80% και η μπαταρία με αρκετή χρήση με βγάζει άνετα την ημέρα και το βράδυ έχω περίπου 20%.Γενικα καλό είναι να το φορτίζεις όταν φτάνει στο 20% με προσαρμοσμένο όριο ως το 80-90%.

• Απαντήσεις 227
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

καλησπερα στην παρεα.μολις παρηηγειλα με κουπονι dhgate το κινητο την εκδοση 12/256 στα 499 ευρο!!

λεω να δοκιμασω και κατι διαφορετικο και εψαχνα ενα κινητο με πολυ καλη μπαταρια..καλες καμερες και οσο γινετε κομπακτ στο χερι.εχω δει πολλα βιντεο και ολοι μονο καλα λενε.ειδικα σε αυτη την τιμη..το παιρνεις χθες που λεμε.

με λιγα λογια η αναβαθμιση μου κοστισε 140 ευρο γιατι ειχα s23 ultra που το πουλησα στα 360 ευρο.

στο θεμα μας τωρα...ειναι οτι ψαχνω φορτιστη και δεν ξερω τι watt να παρω,απο ελλαδα θα γινει η αγορα του φορτιστη εκτος αν αξιζει να παρω απο ευρωπαικη αποθηκη σε καλη τιμη.οποιος εχει κατι στα υποψην να μου στειλει ενα link για φορτιστη.

επισης διαβασα οτι ενα μελος ειπε οτι καταφερε να βαλει κοσμοτε tv και παιζει κανονικα.αν μπορει να το γραψει πως το εκανε εχει καλως.αλλιως θα ξαναδιαβασω το φορουμ παλι.

my old profile -----> RAVER

1 hour ago, ktikti said:

καλησπερα στην παρεα.μολις παρηηγειλα με κουπονι dhgate το κινητο την εκδοση 12/256 στα 499 ευρο!!

λεω να δοκιμασω και κατι διαφορετικο και εψαχνα ενα κινητο με πολυ καλη μπαταρια..καλες καμερες και οσο γινετε κομπακτ στο χερι.εχω δει πολλα βιντεο και ολοι μονο καλα λενε.ειδικα σε αυτη την τιμη..το παιρνεις χθες που λεμε.

με λιγα λογια η αναβαθμιση μου κοστισε 140 ευρο γιατι ειχα s23 ultra που το πουλησα στα 360 ευρο.

στο θεμα μας τωρα...ειναι οτι ψαχνω φορτιστη και δεν ξερω τι watt να παρω,απο ελλαδα θα γινει η αγορα του φορτιστη εκτος αν αξιζει να παρω απο ευρωπαικη αποθηκη σε καλη τιμη.οποιος εχει κατι στα υποψην να μου στειλει ενα link για φορτιστη.

επισης διαβασα οτι ενα μελος ειπε οτι καταφερε να βαλει κοσμοτε tv και παιζει κανονικα.αν μπορει να το γραψει πως το εκανε εχει καλως.αλλιως θα ξαναδιαβασω το φορουμ παλι.

https://www.skroutz.gr/s/58898377/OnePlus-Fortistis-me-THyra-USB-A-kai-THyra-USB-C-kai-Kalodio-USB-C-USB-C-120W-Power-Delivery-Leykos-SuperVooc.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

15 ώρες πριν, ktikti said:

Γιά μία πιό φτηνή λύση μπορείς να πας και εδώ  https://www.skroutz.gr/s/63830153/realme-fortistis-choris-kalodio-me-thyra-usb-a-120w-leykos-super-vooc-120w.html#reviews

15 ώρες πριν, ktikti said:

Αν είναι από Κίνα, δεν έχει φορτιστή από μόνο του μέσα;

2 minutes ago, vchristod84 said:

Αν είναι από Κίνα, δεν έχει φορτιστή από μόνο του μέσα;

δεν ξερω.πρωτη φορα παραγγελνω κινητο απο κινα.επισης δεν ξερω αν ερθει και global φλασαρισμενο.απο την βιασυνη μου να ενεργοποιησω και να παρω την προσφορα δεν ειδα ακριβως τι εκδοση φοραει.αυτο αγορασα

4 minutes ago, geotzia said:

Γιά μία πιό φτηνή λύση μπορείς να πας και εδώ  https://www.skroutz.gr/s/63830153/realme-fortistis-choris-kalodio-me-thyra-usb-a-120w-leykos-super-vooc-120w.html#reviews

Για cosmote tv:

1.Ρυθμισεις  
2.Πληροφοριες για την συσκευη
3.Εκδοση
Πατας καμια 10αρια φορες στην Εκδοση αρ. μέχρι να σου εμφανίσει ότι μπήκες σε επιλογές προγραμματιστή και μετα πας 
4.Συστημα και ενημερωση.
5.Επιλογες για προγραμματιστες 
6.Μεσα 
7.Ρυθμισεις Μεσων DRM 

8.Kλικαρεις Επιβολη ασφαλους κρυπτογραφησης λογισμικου.

9.Πας πάνω πάνω και ξεκλικαρεις την επιλογή προγραμματιστή για να μην πατήσεις κάτι άλλο που δεν θέλεις.

Restart και είσαι οκ.

Θέλω μια ψαγμενη απάντηση στην ερώτηση αν υστερεί σε κάτι παίρνοντας το κινητό από Κίνα με global rom και κλειδωμένο bootloader από το επίσημο global. Έχω ακούσει τους περισσότερους να λένε ότι τα global απλά είναι τζάμπα λεφτά παραπάνω αλλά δεν θέλω γενικά να έχω κανέναν περιορισμό ή έστω την παραμικρή δυσλειτουργία ή διαφοροποίηση από την επίσημη έκδοση του κινητού στην Ευρωπαϊκή αγορά. Ευχαριστώ 

On 30/3/2026 at 1:02 ΠΜ, ktikti said:

Με ποιο κουπονι σου βγηκε 499€..?

🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷

Παιδιά πάντως δύσκολα να υπάρξει σενάριο που να μην βγάλει ολόκληρη την ημέρα το 1+15.

Για κάποιον που το δουλεύει γύρω στις 4-5 ώρες τη μέρα, περισσεύει ενα 40% ίσως και παραπάνω.

17 minutes ago, Da_rudakos said:

Παιδιά πάντως δύσκολα να υπάρξει σενάριο που να μην βγάλει ολόκληρη την ημέρα το 1+15.

Για κάποιον που το δουλεύει γύρω στις 4-5 ώρες τη μέρα, περισσεύει ενα 40% ίσως και παραπάνω.

Σωστό αλλά πώς σου ήρθε αυτή η διαπίστωση; Νομίζω ότι δεν έχει αμφιβάλλει κάποιος για την αυτονομία της συσκευής

8 ώρες πριν, vchristod84 said:

Σωστό αλλά πώς σου ήρθε αυτή η διαπίστωση; Νομίζω ότι δεν έχει αμφιβάλλει κάποιος για την αυτονομία της συσκευής

Ρωτούσε ο φίλος παραπάνω για φορτιστή και φορτιστή αυτοκινήτου και μου ήρθε οτι για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια δεν χρειάζομαι μέσα στην ημέρα φορτιστή γρήγορο, powerbank ή φορτιστή αυτοκινήτου.

Έχω περάσει σχεδόν απ'ολες τισ ναυαρχίδες τα τελευταία χρόνια και δεν έχω ξαναπάθει τέτοιο πράγμα.

Ένα γεια στην παρέα.

Μετά από ένα διάλειμα από 1+11 σε Samsung S25+ (που δεν με κάλυψε σε τίποτα πραγματικά), επέστρεψα στο 1+15.

Μία ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι κιόλας στο 11 τι είχα κάνει (αν είχα κάνει κάτι), σχετικά με την οθόνη με τα Google news που βγάζει με sweep δεξιά από την αρχική οθόνη.

Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί αυτό? Να μην την δείχνει δηλαδή?

Και ακόμη καλύτερα, μπορεί να γίνει να έχουν κυκλική ροή οι οθόνες? Δηλαδή με sweep συνεχώς προς την μία πλευρά να έχουν κυκλική ροή?

(Ελπίζω να έγινα αντιλυπτός τι ρωτάω) ...

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Επειδή το έψαχνα και γω αυτό. Με μια αναζήτηση στο ίντερνετ σε βρήκα κάτι. Λένε ότι δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί εντελώς. Οπότε λογικά δεν μπορεί να γίνει και αυτό που θέλεις. Κυκλικά να πηγαίνουν οι οθόνες. 

Έχει βγάλει κάποιος από εσάς την ζελατίνα και να έχει βάλει τζαμακι; Δε το κάνω μόνο και μόνο για το δακτυλικό αποτύπωμα.

:D

On 3/4/2026 at 11:32 ΜΜ, anergos13 said:

Με ποιο κουπονι σου βγηκε 499€..?

Με κουπονι spring50 και με κουπονι που ειχα εγω γιατι κανω αγορες αρκετες απο εκει και το ειχα κρατημενο.το κινητο εχει ερθει ελλαδα αλλα μεσα στις επομενες μερες θα το εχω στα χερια μου.ο πωλητης εχει στειλει δωρο θηκη,τζαμι προστασιας,ανταπτορα,και φορτιστη

• 2 weeks later...

Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με το update. Μόλις πήρε φίλος από αγγελία ένα 15 που ήταν αγορασμενο από την OnePlus. Εκείνων έχει την 16.05. Το δικό μου cn με την Ευρωπαϊκή ρομ, κολλημένο στην 16.03. 

4 ώρες πριν, vaggelis_grg said:

Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με το update. Μόλις πήρε φίλος από αγγελία ένα 15 που ήταν αγορασμενο από την OnePlus. Εκείνων έχει την 16.05. Το δικό μου cn με την Ευρωπαϊκή ρομ, κολλημένο στην 16.03. 

Δοκίμασε να κάνεις έλεγχο για update με VPN σε χώρα UK.

Εάν δεν φτιάξει μπορεί να δοκιμάσεις αυτή την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arjanvlek.oxygenupdater

16 ώρες πριν, Cris4524 said:

Δοκίμασε να κάνεις έλεγχο για update με VPN σε χώρα UK.

Εάν δεν φτιάξει μπορεί να δοκιμάσεις αυτή την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arjanvlek.oxygenupdater

Σε αυτή θα καταλήξω μάλλον. Απλα μου κάνει εντύπωση ότι δεν έχει έρθει ακόμα. 

Παιδιά αυτή την στιγμή έχω και το oppo και το oneplus 15 και ενώ λένε ότι το oneplus είναι πολύ κατώτερο στην κάμερα εγώ με συγκριτικά που έκανα και μετά σε υπολογιστή δεν βλέπω κάτι τέτοιο είναι σχεδόν ίδια, απειρο ελάχιστα καλύτερο το oppo αλλά μέχρι εκεί δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέγανε ότι το oneplus έχει κακές κάμερες...... Ποιο ποιοτικό το oppo βέβαια σαν κατασκευή, το καθένα έχει τα υπέρ και τα κατά.

To έχει αναφέρει κι εδώ και σε άλλα thread (Samsung μου φαίνεται) το μέλος @johnnyman25 για τις κάμερες του κινητού. Απόλαυσε το απ τα καλύτερα κινητά πρέπει να είναι 

Σε σύνολο μπαταρία λογισμικό οθόνη κάμερες κράτημα στο χέρι κλπ

Konakis.

21 ώρες πριν, Pezoula said:

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέγανε ότι το oneplus έχει κακές κάμερες...... 

Κανείς δεν έλεγε ότι το Oneplus έχει κακές κάμερες. Το ότι έγινε πισογύρισμα σε σχέση με το 13ρι όλοι σχολιάζανε....

Γιαυτό το 15ρι είναι και φθηνότερο σε σχέση με το 13ρι.

''the OnePlus 15 brings a noticeable downgrade to the camera hardware.

In addition to the slightly smaller sensors for all three cameras on the back, the newer setups have smaller apertures as well. Perhaps the biggest downgrade is the telephoto camera, which now incorporates a significantly smaller sensor - 1/2.76", down from 1/1.95".

On the other hand, the telephoto camera gets a further zoom reach and is now 3.5x instead of 3x, and the selfie camera gains autofocus support.

Another notable distinction between the two handsets' camera experience is the absence of the Hasselblad involvement and co-branding on the OnePlus 15 for what that's worth.

The photos from the OnePlus 15 and 13 main cameras are quite comparable, despite the obvious hardware downgrades.

But if you are here for the nuances, try to zoom in on the low-light photo samples to see a difference in noise suppression and fine detail, which is in favor of the OnePlus 13.''

Edited by Fulgore1

21 ώρες πριν, Pezoula said:

Παιδιά αυτή την στιγμή έχω και το oppo και το oneplus 15 και ενώ λένε ότι το oneplus είναι πολύ κατώτερο στην κάμερα εγώ με συγκριτικά που έκανα και μετά σε υπολογιστή δεν βλέπω κάτι τέτοιο είναι σχεδόν ίδια, απειρο ελάχιστα καλύτερο το oppo αλλά μέχρι εκεί δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέγανε ότι το oneplus έχει κακές κάμερες...... Ποιο ποιοτικό το oppo βέβαια σαν κατασκευή, το καθένα έχει τα υπέρ και τα κατά.

Γιατί βασίζονται να μιλάνε μόνο λόγω του hardware, σε καθημερινή χρήση που κάνουμε εγώ κι εσύ, δε θα καταλάβουμε ότι υστερεί