Jump to content

OnePlus 15

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, johnnyman25 said:

Καλη χρονιά με υγεία!!

Ανταλλαγή με s25u 512 σε ενδιαφέρει? 

Σκέφτομαι μήπως κανω μετάβαση σε op.

Καλησπέρα! Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα για να μην εκτροχιάσω κι άλλο την συζήτηση.

• Απαντήσεις 227
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Το "downgrade" στην ανάλυση της οθόνης είναι μόνο στα χαρτιά. Όποιος λέει ότι καταλαβαίνει διαφορά προσωπικά δεν πρόκειται ποτέ να τον πιστέψω. Το 2k στην οθόνη των κινητών είναι μια απάτη. Καλύτερα να μην ξαναέχουμε ποτέ 2k και να έχουμε παντού 165hz.

On 1/1/2026 at 2:02 ΠΜ, vchristod84 said:

Παρεθεσες τα πράγματα μόνο από τη σκοπιά που εσύ βλέπεις αυτές τις δύο συσκευές. Ξέχασες όμως να αναφέρεις ,ότι η οθόνη παρά τη διαφορά στην ανάλυση (όπου πρακτικά ο οποιοσδήποτε χρήστης δε θα καταλάβαινε αυτή τη διαφορά), παρέχει - μέχρι τώρα - μέχρι και 165hz ανάλυσης για παιχνίδια που υποστηρίζουν αυτή τη δυνατότητα. Δεν πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου δε θα το παρέχει μόνιμα να δουλεύει το κινητό σε αυτό το ρυθμο ανανέωσης όπου σαφώς και κάνει πιο εμφανή και αισθητή την διαφορά στο ρολάρισμα (smoothness) του κινητού. Επίσης δε μετρησες την τεράστια διαφορά μπαταρίας/αυτονομίας όπως επίσης και τον νεότερο επεξεργαστή.

Spoiler

Το μόνο που ανέφερα είναι τι παράπονα έχει ο κόσμος από το φετινό μοντέλο σε σχέση με το προηγούμενο, μιας και δεν έχει γράψει κάποιος άλλος  στο θέμα.

Δεν έγραψα πουθενά ότι λόγω αυτών το 15ρι ειναι χειρότερο συνολικά από το 13ρι, ούτε τπτ.

Και για την οθόνη, κανείς δεν είπε ότι η μεγαλύτερη ανάλυση κάνει τεράστια διαφορά. Απλά σε αυτά τα χρήματα, οταν έχουμε τέτοιες αλλαγές, κακοφαίνονται στον κόσμο, πάντα με βάση τα πολλά χρήματα που δίνει.

Τώρα οκ στο εδώ θέμα κλασσικά ορισμένοι θέλουν και εδω να γράφονται μόνο διθύραμβοι για την νέα συσκευή, όπως κάθε χρόνο του τύπου '' ειναι πολύ smooth'', ''πύραυλος'', ''δεν μασάει πουθενά'' κλπ.

Edited by Fulgore1

Just now, Fulgore1 said:

Το μόνο που ανέφερα είναι τι παράπονα έχει ο κόσμος από το φετινό μοντέλο σε σχέση με το προηγούμενο, μιας και δεν έχει γράψει κάποιος άλλος  στο θέμα.

Δεν έγραψα πουθενά ότι λόγω αυτών το 15ρι ειναι χειρότερο συνολικά από το 13ρι, ούτε τπτ.

Και για την οθόνη, κανείς δεν είπε ότι η μεγαλύτερη ανάλυση κάνει τεράστια διαφορά. Απλά σε αυτά τα χρήματα, οταν έχουμε τέτοιες αλλαγές, κακοφαίνονται στον κόσμο, πάντα με βάση τα πολλά χρήματα που δίνει.

Τώρα οκ στο εδώ θέμα κλασσικά ορισμένοι θέλουν και εδω να γράφονται μόνο διθύραμβοι για την νέα συσκευή, όπως κάθε χρόνο του τύπου '' ειναι πολύ smooth'', ''πύραυλος'', ''δεν μασάει πουθενά'' κλπ.

Αρχικά, έχεις μπει στο θέμα "OnePlus 15", άρα αυτό από μόνο του είναι λογικό να έχει καλά σχόλια -εφόσον βέβαια είναι ευχαριστημένοι οι χρήστες. Έπειτα, αυτοί που έχουν κυρίως παράπονο, είναι αυτοί που έχουν ακούσει/διαβάσει κακές κριτικές από YouTubers. Όποιος το έχει χρησιμοποιήσει,μεταφέρει την προσωπική του εμπειρία με την υποκειμενική σκοπιά του.

15 ώρες πριν, alanthast0s said:

Το "downgrade" στην ανάλυση της οθόνης είναι μόνο στα χαρτιά. Όποιος λέει ότι καταλαβαίνει διαφορά προσωπικά δεν πρόκειται ποτέ να τον πιστέψω. Το 2k στην οθόνη των κινητών είναι μια απάτη. Καλύτερα να μην ξαναέχουμε ποτέ 2k και να έχουμε παντού 165hz.

Spoiler

Η 2Κ ανάλυση/οθόνη/panel ,είναι ένα επιπλέον κομμάτι να δικαιολογήσει μαζί με τα υπόλοιπα, την υψηλή τιμή μιας ναυαρχίδας, γιαυτό και κακοφαίνεται σε κόσμο αυτή η αλλαγή από Oneplus μεριά(και όχι γιατί στην πράξη ο περισσότερος κόσμος βλέπει τεράστια διαφορά μεταξύ αναλύσεων).

Ειδικά όταν αυτό γίνεται από εταιρεία με μοτίβο''Never Settle'' .Μια από τα ίδια και στο κομμάτι των καμερών. 

Edited by Fulgore1

24 minutes ago, Fulgore1 said:

Η 2Κ ανάλυση/οθόνη/panel ,είναι ένα επιπλέον κομμάτι να δικαιολογήσει μαζί με τα υπόλοιπα, την υψηλή τιμή μιας ναυαρχίδας, γιαυτό και κακοφαίνεται σε κόσμο αυτή η αλλαγή από Oneplus μεριά(και όχι γιατί στην πράξη ο περισσότερος κόσμος βλέπει τεράστια διαφορά μεταξύ αναλύσεων).

Ειδικά όταν αυτό γίνεται από εταιρεία με μοτίβο''Never Settle'' .Μια από τα ίδια και στο κομμάτι των καμερών. 

Είμαι υπέρ του να κρίνω τη συσκευή από το τελικό αποτέλεσμα.
Το 13ρι από το 12ρι δικαιολόγησε πολύ λιγότερο τα χρήματα που ζητούσε σε καθημερινή χρήση. Καθόλου θα έλεγα. Πιο φωτεινή οθόνη μόνο. Ήταν τόσο ίδια σε εμπειρία χρήσης που είχα φτάσει να λέω ότι έχω ένα πιο άσχημο 12ρι (μου άρεσε το camera island στο 12)
Αυτό που έχουν κάνει στο 15ρι στην απόκριση της οθόνης σε συνδυασμό με τον Snapdragon είναι κάτι χειροπιαστό και το καταλαβαίνεις σε κάθε scroll. Η αντοχή της μεγαλύτερης μπαταρίας είναι πραγματική και έχει αλλάξει τον τρόπο που το χρησιμοποιώ. Αν καταφέρουν και μου δίνουν τέτοιου είδους βελτιώσεις τότε τα specs είναι αδιάφορα.

Ας κάνω λιγάκι και τον δικηγόρο του διαβόλου με την καλή πάντοτε έννοια μέσα από την γραφή όπως γίνεται σε όλα τα φόρα για αντίλογο γιατί πολύ απλά έτσι βγαίνουν και τα καλύτερα συμπέρασμα στο τέλος.

Ο @Fulgore1 έχει συνήθως αν όχι πάντα μια πιο "επιθετική" γραφή είναι παραπάνω απαιτητικός και καλά κάνει εδώ που έχουν φτάσει οι τιμές και αυτό που ανέφερε για την Samsung λόγου χάρη ισχύει και έτσι είναι. Εγώ από την σειρά της 1+ 7 προ και μετά "έφυγα" από την εταιρεία ούτε η σειρά 8 που είχε πολλά θεματάκια με ικανοποίησε θυμάμαι που είχα για πολύ λίγο. Αρκετοί έχουν πάει πια στο μεγάλο αφεντικό Oppo κ.ο.κ. 

Όπως λοιπόν λέει και ο @vchristod84 καλό είναι να γίνονται αναφορές και επισημάνσεις από χρήστες που έχουν αποδεδειγμένα σε χρήση τις συσκευές τους. Μετά από αυτό το σεντόνι που έγραψα θα πω το εξής: 

Έχοντας ταυτόχρονα σε καθημερινή χρήση το Xiaomi 15T pro & το  S23 Ultra (δυόμισι χρόνια αυτό) και τα δύο σε έκδοση 12/512 GB η 2Κ ανάλυση φαίνεται μονομιάς με το που πιάνει κάποιος το Samsung , πεντακάθαρη κρυστάλλινη τελείως ευανάγνωστη σε οποιαδήποτε συνθήκη φωτισμού, εννοείται πως σε εξωτερικούς χώρους με κόντρα ήλιο δεν δίνει κάποιος σημασία στην ανάλυση αλλά στο διάβασμα. Το LTPO  κάνει καλύτερη δουλίτσα στο Samsung απ' ότι στον Κινέζο (ιδιαίτερα σε ορισμένες εφαρμογές) επιλέγοντας όμως τα 144hz  το Xiaomi είναι πολύ πολύ σμούθ σε όλα του. Άρα φαντάζομαι όπου υποστηρίζει και το 1+ 165hz η εμπειρία θα είναι μοναδική ιδιαίτερα σε παιχνίδια υποθέτω.

Αυτό που θέλω να πω και να καταλήξω είναι ότι όταν ένας χρήστης ιδιαίτερα σε σε εσωτερικούς χώρους ή και εξωτερικούς υπό φυσιολογικές συνθήκες κι όχι ντάλα ήλιο κλπ έχει συνηθίσει να αξιοποιεί και να δουλεύει το κινητό του σε φουλ specs τότε ναι του φαίνεται η υποβάθμιση της οθόνης όσο καλή κι αν είναι είναι downgrade χάνει αυτό το wow που του είχε γίνει συνήθεια και το μάτι το καταλαβαίνει όπως όταν κάποιος έχει συνηθίσει στον τηλεφακό (χ5 χ10 κλπ) και η καινούργια συσκευή δεν στον παρέχει. Παρόλα αυτά όσον αφορά το 1+ 15 το θεωρώ μια πανέμορφη συσκευή την γλυκοκοιτάζω και από ορισμένους ξένους ytubers που έχω δει θα έλεγα ότι ταιριάζει στα γούστα μου.... αυτό που δεν ταιριάζει είναι το χιλιάρικο κοντά που πρέπει να δώσω όταν με 500 ευρώ είχα την ευκαιρία να πάρω τον Κινέζο που έχω με δύο χρόνια εγγύηση και με πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά επίσης. Επειδή ήμουν ψιλό Καμμένος με το 7προ και τα δίκτυα τότε με τα Vowifi & Volte δεν ρισκάρω αλλά το κυριότερο δεν έχω την όρεξη να μπω σε διαδικασία Cn version  ... είναι ένα τηλέφωνο πολύ πολύ όμορφο το 15 1+ όμως με τα μισά χρήματα ουσιαστικά έχω ένα επίσης σύγχρονο τηλέφωνο που εμφανίστηκαν σχεδόν μαζί τώρα το φθινόπωρο και με πολύ δυνατές κάμερες το  σιαόμι 15Τ προ.

Σόρρυ για το σεντόνι όμως είχα καιρό να γράψω κοιτάμε πάντα θετικά να χαιρόμαστε τις συσκευές μας και να κάνουμε το γούστο μας.... καλή χρονιά σε όλους!!

Konakis.

19 ώρες πριν, konakis said:

Ο @Fulgore1 έχει συνήθως αν όχι πάντα μια πιο "επιθετική" γραφή είναι παραπάνω απαιτητικός και καλά κάνει εδώ που έχουν φτάσει οι τιμές και αυτό που ανέφερε για την Samsung λόγου χάρη ισχύει και έτσι είναι. Εγώ από την σειρά της 1+ 7 προ και μετά "έφυγα" από την εταιρεία ούτε η σειρά 8 που είχε πολλά θεματάκια με ικανοποίησε θυμάμαι που είχα για πολύ λίγο. Αρκετοί έχουν πάει πια στο μεγάλο αφεντικό Oppo κ.ο.κ. 

Spoiler

Ο Fulgore έχει μείνει στις παλιές εποχές που πέραν από διθυράμβους για την κάθε νέα ναυαρχίδα/εταιρεία, γινόταν και κριτική(από κατόχους και μη), γιατί είμαστε σε τεχνολογικό forum πάνω από όλα, τα λεφτά ειναι πολλά και φυσικά δεν υπάρχει η τέλεια συσκευή/εταιρεία.

Δυστηχώς ομως εδώ και καιρό, έχουν μείνει λίγα άτομα τα οποία θέλουν να γράφονται κυρίως συγκεκριμένα σχόλια, και να αποφεύγεται η κριτική.

Αρα ο Fulgore φταίει που κάθεται και ασχολείται.

458139600_F8A33087-5044-43AB-9F07-9CBFB3F86772.png.181377056bb63e999ded09283f2276fa.png

Ζητώ συγνώμη από τα υπόλοιπα άτομα για τα τελευταία μου σχόλια, δεν θα γράψω κάτι άλλο στο εδώ θέμα. Εβαλα σε spoiler οσα σχόλια δεν έχουν γινει παράθεση για να μην ενοχλούν το θέμα.

Edited by Fulgore1

H Πάντως το op15 έχει καλύτερο zoom από iPhone 17 pro και s25 ultra, το λένε τα reviews το είδα και με τα μάτια μου. Η κάμερα χάνει μόνο βράδυ ή σε εσωτερικούς χώρους αλλά στην zoom δεν χάνει πουθενά. Όσον αφορά το clarity της οθόνης σε σχέση με τα άλλα δύο μια χαρά είναι το op15. 

Εννοείται το αποτέλεσμα της κάμερας είναι post proccesing μιας και στους αισθητήρες υστερεί. Πράγμα που δείχνει την αδυναμία του στο βίντεο. 

Ps: αυτά που γράφει ο konakis από πάνω μιας και έχω το κινέζικο και πριν είχα για 6 χρόνια το 7 pro, δεν ισχύουν. Παίζουν όλα εκτος esim. 

S22 ultra full brightness zoom VS op15

IMG-130e1245dd4a151e04b2a0a1b894dd6b-V.jpg

S25 ultra VS op15 full brightness zoom

IMG-3429a06f5410d59b173f7ab7b8b50830-V.jpg

Φοράει τζαμακι από Ali χύμα των 80 λεπτών το op15, επίσης τα χρώματα στο op15 είναι στο natural colors και όχι στο wide vivid. 

Και τέλος op15 VS poco f8 pro zoom max brightness 

IMG_20260103_215917_120.jpg

Πιστεύω το λάθος που κάνουν πολλοί είναι ότι συγκρίνουν κινητά διαφορετικής γενιάς πχ η οθόνη του op7 pro σε σχέση με το S22 είναι για γέλια αλλά για γέλια είναι και του S22 VS του op15. Οπότε βλέποντας ένα καινούργιο άλλης μάρκας έχεις την εντύπωση ότι στο προηγούμενο κινητό βάζανε panel χειρότερης ποιότητας. 

Edited by Strategos
nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910)

https://www.phonedroid.fr/oneplus-15-3607-1478#/156-couleur-argente/194-capacite-16_512gb

Τι λετε για αυτο το μαγαζι το εχει 899 € και δοσεις  με καρτα  το εχει παρει κανεις η κατι παρομοιο απο αυτο το μαγαζι ?

Παιδιά καλησπέρα 

Σκέφτομαι να το ρίξω παραγγελία από το tradingshenzhen το 256 gb

Υπάρχει κάποιο άλλο μαγαζί από Κίνα που να αξίζει να το πάρω από εκεί; 

Έκδοση OxygenOS διαλέγω έτσι; 

Ευχαριστώ 

Edited by patrik

Πήρα το δικό μου (16/256) από το ίδιο κατάστημα με ευρωπαϊκή αποθήκη. Κανένα πρόβλημα. Ναι Qxygen.

Edited by carcaroth
WOLFGUARD OF ANGBAND

On 9/1/2026 at 6:24 ΠΜ, carcaroth said:

Πήρα το δικό μου (16/256) από το ίδιο κατάστημα με ευρωπαϊκή αποθήκη. Κανένα πρόβλημα. Ναι Qxygen.

Καλησπέρα . Καταρχήν να το χαρείς . Πόσες μέρες έκανε η αποστολή από Ευρωπαϊκή αποθήκη ??

1 ώρα πριν, makis_81 said:

Καλησπέρα . Καταρχήν να το χαρείς . Πόσες μέρες έκανε η αποστολή από Ευρωπαϊκή αποθήκη ??

8 ημέρες, μέσα στις γιορτές. 

WOLFGUARD OF ANGBAND

Έριξα παραγγελία από tradingshenzhen 

Υπάρχει Κάποια διαφορά στη rom που έχει το gshoper; ή είναι τα ίδια τηλέφωνα; 

Ευχαριστώ 

10 ώρες πριν, patrik said:

Έριξα παραγγελία από tradingshenzhen 

Υπάρχει Κάποια διαφορά στη rom που έχει το gshoper; ή είναι τα ίδια τηλέφωνα; 

Ευχαριστώ 

Με το καλό.

Όχι, και στα δύο φλασάρουν την oxygen.

Καλημέρα και εγώ μόλις το πήρα χτες το sand storm από kotsovolo λίγο που το έχω δουλέψει είμαι ευχαριστημένος όσο αφορά τις κάμερες δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις μια χαρά είναι για μένα ποιότητα οθόνη όλα είναι άψογα 

Έχω ένα θέμα με το play store ενώ ανοίγει κανονικά και ξεκινάω να σκλοραρω κάποια στιγμή κόβεται και μου βγάζει ένα κωδικό error και μου ζητάει να κάνω επανάληψη αλλά δεν γίνεται τίποτα την να φταίει άραγε το κινητό είναι αγορασμένο απο Κωτσόβολο  

Screenshot_2026-01-18-10-13-14-08_b5a5c5cb02ca09c784c5d88160e2ec24.jpg

Edited by chris1974