Jump to content

Apple iPhone Air

SkenaDena
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

iPhone Air: Επίσημο το πιο λεπτό τηλέφωνο που έχει φτιάξει ποτέ η Apple!

iPhone Air: Επίσημο το πιο λεπτό τηλέφωνο που έχει φτιάξει ποτέ η Apple!

Η Apple παρουσίασε επίσημα το iPhone  Air, θέτοντας ένα νέο σημείο αναφοράς για τη λεπτότητα στη σειρά των smartphone της. Συγκεκριμένα, το ολοκαίνουργιο μοντέλο έχει εντυπωσιακό προφίλ μόλις 5,6 χιλιοστών. Να σημειωθεί ότι αυτή η νέα συσκευή αντικαθιστά το "Plus" μοντέλο και τοποθετείται μεταξύ του βασικού iPhone 17 και των ισχυρότερων iPhone 17 Pro, προσφέροντας αυτό που η εταιρεία αποκαλεί «pro performance σε λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό».

4iGM2Cr.jpeg

Το πλαίσιο του iPhone  Air είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο με γυαλιστερό φινίρισμα, και προστατεύεται μπροστά από το προηγμένο Ceramic Shield 2, το οποίο προσφέρει τρεις φορές μεγαλύτερη αντοχή στις γρατσουνιές σε σχέση με τον προκάτοχό του. Η πίσω πλευρά θα προστατεύεται από το προηγούμενης γενιάς Ceramic Shield. Η Apple ισχυρίζεται ότι αυτό καθιστά το iPhone Air την πιο ανθεκτική της συσκευή μέχρι σήμερα.

eZ6OZnh.jpeg

Το Air διαθέτει μια ζωντανή OLED ProMotion οθόνη 6,5 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz. Επιτυγχάνει μάλιστα και εντυπωσιακή μέγιστη φωτεινότητα εξωτερικού χώρου 3.000 nits, την υψηλότερη που έχει υπάρξει ποτέ σε iPhone. Επιπλέον, για να βελτιωθεί η αναγνωσιμότητα σε συνθήκες έντονου φωτισμού, η οθόνη διαθέτει και anti-glare επίστρωση 7 επιπέδων για την ελαχιστοποίηση της αντανάκλασης.

Στο εσωτερικό, η συσκευή τροφοδοτείται από το πανίσχυρο νέο A19 Pro chip, το οποίο διαθέτει εξαπύρηνη CPU και μια αναβαθμισμένη GPU με Dynamic Caching δεύτερης γενιάς. Η Apple έχει επίσης ενσωματώσει τα νέα, ειδικά σχεδιασμένα chips της για τη συνδεσιμότητα. Το ιδιόκτητο C1x modem της παρέχει διπλάσιες ταχύτητες δεδομένων σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, ενώ το νέο επίσης ιδιόκτητης τεχνολογίας N1 chip προσθέτει υποστήριξη για Wi-Fi 7, Bluetooth 6 και Thread. Για τη μεγιστοποίηση του εσωτερικού χώρου για την μπαταρία, το iPhone Air είναι μια συσκευή που υποστηρίζει αποκλειστικά eSIM σε όλες τις χώρες.

Το iPhone Air διαθέτει ένα καινοτόμο σύστημα κάμερας που στεγάζεται σε ένα ενιαίο πλαίσιο που πάει από άκρη σε άκρη στο πίσω μέρος. Αυτό περιλαμβάνει μια κύρια fusion κάμερα 48 megapixel που παρέχει λειτουργίες ζουμ 1x και 2x από έναν μόνο φακό. Η κάμερα 18 megapixel στην πρόσοψη ενσωματώνει τη λειτουργία Center Stage, ένα χαρακτηριστικό που βασίζεται σε AI και προσαρμόζει αυτόματα το κάδρο για να τους συμπεριλάβει όλους στη λήψη. Χάρη στον τετράγωνο αισθητήρα, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν selfies σε οριζόντια διάταξη, χωρίς να περιστρέψουν το τηλέφωνο.

CoebHNC.jpeg

Μάλιστα, ενα ξεχωριστό χαρακτηριστικό του λογισμικού επιτρέπει και την ταυτόχρονη εγγραφή βίντεο (dual-capture video), δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να καταγράφουν ταυτόχρονα από την μπροστινή και την πίσω κάμερα. Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιεί σταθεροποίηση από την μπροστινή κάμερα για να κρατά τον χρήστη στο επίκεντρο, ενώ η πίσω κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εστιάση στη δράση.

Παρά την εξαιρετικά λεπτή κατασκευή του, η Apple υπόσχεται αυτονομία μπαταρίας για όλη την ημέρα και στο iPhone  Air. Η αυτονομία ενισχύεται περαιτέρω από μια «λειτουργία προσαρμοστικής ισχύος» (adaptive power mode) στο νέο λειτουργικό σύστημα iOS 26, το οποίο θα κυκλοφορεί το Σεπτέμβριο μαζί με το iPhone Air.

wMEvkGG.jpeg

Το iPhone Air θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα: Space Black, Cloud White, Light Gold και Sky Blue. Για να πλαισιώσει τη συσκευή στην αγορά, η Apple θα κυκλοφορήσει και διάφορα ολοκαίνουργια αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένης μιας εξαιρετικά λεπτής διαφανούς θήκης και μιας λεπτής μαγνητικής MagSafe μπαταρίας.

QKlxhhH.jpeg

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 17 Pro Max 512GB Silver | Apple Watch Ultra 3 Silver |  Apple AirPods Pro 3 | Apple AirPods Pro 2

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD | iMac 27'' 2013 i5 24GB RAM 500GB SSD

Άμα αυτό θα βγάζει την μέρα τότε μάλλον θα ξεκινήσει να νυχτώνει πολύ νωρίς 

Nokia 8800 Scirocco

Σύμφωνα με κάποια πρώτα συγκριτικά, με βάση τα δεδομένα που έχει ανακοινώσει η εταιρεία, λένε ότι θα έχει διάρκεια μπαταρίας, ίση με αυτή του απλού 16ριου. Οψόμεθα....

Μάλιστα, ενα ξεχωριστό χαρακτηριστικό του λογισμικού επιτρέπει και την ταυτόχρονη εγγραφή βίντεο (dual-capture video), δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να καταγράφουν ταυτόχρονα από την μπροστινή και την πίσω κάμερα. Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιεί σταθεροποίηση από την μπροστινή κάμερα για να κρατά τον χρήστη στο επίκεντρο, ενώ η πίσω κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εστιάση στη δράση.

Παρά την εξαιρετικά λεπτή κατασκευή του, η Apple υπόσχεται αυτονομία μπαταρίας για όλη την ημέρα και στο iPhone  Air. Η αυτονομία ενισχύεται περαιτέρω από μια «λειτουργία προσαρμοστικής ισχύος» (adaptive power mode) στο νέο λειτουργικό σύστημα iOS 26, το οποίο θα κυκλοφορεί το Σεπτέμβριο μαζί με το iPhone Air. 

Πρόσφατα έπεσα πάνω στο greatwin3   και βλέπω ότι προσφέρει διάφορα παιχνίδια που μπορείς να δοκιμάσεις στο κινητό — μια ωραία συντροφιά όταν θέλεις ένα διάλειμμα από τα social ή τις φωτογραφίες.

Εάν ο χρόνος λειτουργίας είναι πράγματι στα συνήθη επίπεδα των 16 ωρών, αυτό είναι πολύ καλό, λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσθετες δυνατότητες του μοντέλου.

Edited by AntoninM

On 10/9/2025 at 9:13 ΠΜ, tsimisde said:

Οψόμεθα....

Δεν έχει ''οψομεθα'' με τέτοιες τιμές και μπαταρία, μικρότερη και από το Iphone 13(3150).

Το μόνο πράγμα που κάπως θα σώσει την κατάσταση, θα είναι η Ltpo οθόνη.

Σε βάθος χρόνου θα έχουμε και για αυτό παράπονα για την μπαταρία/αυτονομία, όπως είχαμε και για το Iphone 13 Pro, που και αυτό είχε Ltpo οθόνη και ανάλογη σε μέγεθος μπαταρία.

265358813_6FA9FBBF-9040-43D9-A3E5-1DBEC7D84CA7.thumb.png.3e396e5ed49574738a16b707c3b6a0a6.png

Εγώ πάντως θα ακολουθήσω την μάζα από τα ως τώρα σχόλια και θα πάω στο απλό 17ρι, αφού βγήκε καλύτερο από τις υπόλοιπες εναλλακτικές βλέπε Galaxy S25 και ειδικά Pixel 10(Xiaomi 15 μακριά λόγω miui κλασσικά).

Edited by Fulgore1

2 ώρες πριν, Fulgore1 said:

Δεν έχει ''οψομεθα'' με τέτοιες τιμές και μπαταρία, μικρότερη και από το Iphone 13(3150).

Σε βάθος χρόνου θα έχουμε και για αυτό παράπονα για την μπαταρία/αυτονομία, όπως είχαμε και για το Iphone 13 Pro, που και αυτό είχε Ltpo οθόνη και ανάλογη σε μέγεθος μπαταρία.

265358813_6FA9FBBF-9040-43D9-A3E5-1DBEC7D84CA7.thumb.png.3e396e5ed49574738a16b707c3b6a0a6.png

Εγώ πάντως θα ακολουθήσω την μάζα από τα ως τώρα σχόλια και θα πάω στο απλό 17ρι, αφού βγήκε καλύτερο από τις υπόλοιπες εναλλακτικές βλέπε Galaxy S25 και ειδικά Pixel 10(Xiaomi 15 μακριά λόγω miui κλασσικά).

Με βάση τη λογική και τα νούμερα, προφανώς και δεν περιμένουμε και πολλά, μη γελιόμαστε. Ξαναλέω, με βάση τα νούμερα που έχει ανακοινώσει η εταιρεία έκανα τον ισχυρισμό μου, αμφιβάλλω πολύ για την πραγματικότητα. Επίσης, πέραν του εντυπωσιακού του πράγματος με το πάχος, δεν ξέρω τι άλλο δελεαστικο έχει ως επιλογή, εφόσον και η μπαταρία είναι αμφιλεγόμενη.

Δεν ξέρω γιατί να σκάσει κάποιος τόσα χρήματα, για να είναι με την ψυχή στο στόμα σε θέμα μπαταρίας επομένως ναι, θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι το απλό 17αρι, είναι απ' ότι φαίνεται η επιλογή που καλύπτει τους περισσότερους....

ΥΓ: Ευχαριστώ για την έμμεση εύφημο μνεία σε αυτά που έλεγα για το Xiaomi 15....

21 ώρες πριν, tsimisde said:

Με βάση τη λογική και τα νούμερα, προφανώς και δεν περιμένουμε και πολλά, μη γελιόμαστε. Ξαναλέω, με βάση τα νούμερα που έχει ανακοινώσει η εταιρεία έκανα τον ισχυρισμό μου, αμφιβάλλω πολύ για την πραγματικότητα. Επίσης, πέραν του εντυπωσιακού του πράγματος με το πάχος, δεν ξέρω τι άλλο δελεαστικο έχει ως επιλογή, εφόσον και η μπαταρία είναι αμφιλεγόμενη.

Δεν ξέρω γιατί να σκάσει κάποιος τόσα χρήματα, για να είναι με την ψυχή στο στόμα σε θέμα μπαταρίας επομένως ναι, θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι το απλό 17αρι, είναι απ' ότι φαίνεται η επιλογή που καλύπτει τους περισσότερους....

ΥΓ: Ευχαριστώ για την έμμεση εύφημο μνεία σε αυτά που έλεγα για το Xiaomi 15....

Καλά η εταιρεία γενικά αποφεύγει να δίνει νούμερα περί αυτονομίας και μπαταρίας. Κάτι γενικά νούμερα/ώρες δίνει και στις παρουσιάσεις γράφει ''All day long battery''.

Τρέχα γύρευε.

Γενικά πέραν του design δεν εχει όντως τίποτα το δελεαστικό, όπως και το αντίστοιχο Galaxy S25 Edge. Ισα ισα που έχει και υποχωρήσεις τύπου 1 μόνο ηχείο.

Και η οθόνη του δεν ειναι 6.7ιντσες οπως τα προηγούμενα Plus μοντέλα, και θελω να δω πως θα τα πάει με θερμοκρασίες

https://www.gsmarena.com/9_things_the_iphone_air_sacrificed_to_get_that_slim_waistline-news-69459.php

ΥΓ το Xiaomi 15 το ανέφερα πιο πολύ με βάση την προσωπική εμπειρία που έχω από hyperOS, και όχι για να πικάρω κάποιον xiaomi/poco χρήστη.

• 2 weeks later...

Καθόλου άσχημα για το πιο λεπτό κινητό στο κόσμο όσο αφορά την μπαταρία.. Πιο πολύ για την κάμερα θα έλεγα ότι θα υπάρχει το περισσότερο πρόβλημα.. Στο τέστ αντοχής πάντως του γνωστού με το ξυράφι είναι εντυπωσιακό το πόσο ανθεκτικό είναι, περισσότερο ακόμα κ από τα κανονικά σε πάχος κινητά.. Το ίδιο κ η οθόνη που αντέχει τις γρατζουνιές σε έντονη πίεση.. Σε αυτό λες πως το έκαναν εκεί οι μηχανικοί της Apple.. Από οθόνη κ επεξεργαστή είναι τούμπανο.. Αλλά σίγουρα αν πεις πιο από τα νέα iphone 17 είναι το πιο VFM απόδοση με βάση την τιμή θα πω το iphone 17.. 

https://youtu.be/uQHID_kjVSM?si=NzS_Q9MgWjb2xCep

Edited by Fotis7_75

46 minutes ago, Megalos said:

Παρέλαβα σήμερα .

παιδια δεν έχει θήκη για καρτα sim !!! Τι κάνω τώρα ?

Αν έχεις Vodafone από την εφαρμογή έχει επιλογή να την κάνεις eSIM. COSMOTE πας σε κατάστημα, για νόβα δεν ξέρω.

25 minutes ago, leo06 said:

Αν έχεις Vodafone από την εφαρμογή έχει επιλογή να την κάνεις eSIM. COSMOTE πας σε κατάστημα, για νόβα δεν ξέρω.

Αν την κάνω eSIM διότι έχω Vodafone η κανονική κάρτα θα συνεχίσει να ισχύει φίλε ?

7 minutes ago, Megalos said:

Αν την κάνω eSIM διότι έχω Vodafone η κανονική κάρτα θα συνεχίσει να ισχύει φίλε ?

Όχι. Η κάρτα SIM είναι μία. Είτε ψηφιακή είτε φυσική, δεν γίνεται να υπάρχουν δύο ενεργές (σε απλή σύνδεση).

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, 2024: iPhone 15 Pro Max, 2025: iPhone 16 Pro Max

On 22/9/2025 at 9:11 ΜΜ, Megalos said:

Παρέλαβα σήμερα .

Πες μας εντυπώσεις.. Πολλοί που το έχουν πιάσει στα χέρια τους μετά δεν ξεκολάνε.. Ειδικά αν το έχεις κάποιες μέρες μετά ότι κ να πιάσεις σου φαίνεται τούβλο.. Πάντως το σίγουρο είναι ένα .. Πέρα από ότι είναι το πιο ανθεκτικό iphone που έχει βγει ποτέ ο μύθος ότι θα έχει χάλια μπαταρία 🔋 δεν ισχύει τελικά.. Ναι μπορεί να μην είναι τέρας αλλά έχει πολύ καλή αυτονομία περίπου κ λίγο χειρότερη από του iphone 17 κ ίδια σχεδόν με το 16 pro.. Με τόσο λεπτή συσκευή το λες κ επίτευγμα.. Έχω ψηθεί πάρα πολύ.. 

• 2 weeks later...
On 25/9/2025 at 10:36 ΜΜ, Fotis7_75 said:

Πες μας εντυπώσεις.. Πολλοί που το έχουν πιάσει στα χέρια τους μετά δεν ξεκολάνε.. Ειδικά αν το έχεις κάποιες μέρες μετά ότι κ να πιάσεις σου φαίνεται τούβλο.. Πάντως το σίγουρο είναι ένα .. Πέρα από ότι είναι το πιο ανθεκτικό iphone που έχει βγει ποτέ ο μύθος ότι θα έχει χάλια μπαταρία 🔋 δεν ισχύει τελικά.. Ναι μπορεί να μην είναι τέρας αλλά έχει πολύ καλή αυτονομία περίπου κ λίγο χειρότερη από του iphone 17 κ ίδια σχεδόν με το 16 pro.. Με τόσο λεπτή συσκευή το λες κ επίτευγμα.. Έχω ψηθεί πάρα πολύ.. 

Φιλέ το τηλεφωνο ειναι πολυ καλο, βεβαια αναλογα με τις αναγκες. για μενα το κινητο δεν ειναι πχ φωτογραφικη μηχανη. αλλα οκ μου αρκει αυτο που έχει. το αρνητικο για μενα ειναι οτι δεν εχει στερεο ηχεια, οποτε ακομα και η ανοιχτη ακροαση ειναι κατι παραξενο για μενα,προερχομενος απο 15 προ. μπαταρια, θα ελεγα ειναι σχεδον ιδια με το 15 προ, οποτε δεν αλλαξε κατι για μενα.

Ναι ειναι ελαφρυ κινητο σε φάση που το χανεις. Καλό θα έιναι να το εξελίξουν το αιρ στα επομενα μοντελα και να μην ισχύσουν αυτα που λένε οτι δε θα ξαναβγεί. 2025 έχουμε και οι ναυαρχιδες ζυγιζουν 190γρ. Ελεος.

Never Give Up:!:

Join friend!

• 1 month later...
On 11/9/2025 at 7:25 ΜΜ, Fulgore1 said:

Δεν ξέρω αλλά για μένα το πιο premium κινητό φέτος μακρόν της Apple.. Η μπαταρία πάντως εν τέλει κρατάει την μέρα άνετα χωρίς βαριά χρήση όπως αρκετά κινητά.. Όταν το έπιασα νόμιζα ότι κράταγα γυαλί φοβερή αίσθηση στο χέρι.. 

Είμαι ανάμεσα σε αυτό κ το Pixel pro xl το οποίο κ αυτό που είδα από κοντά μου άρεσε πάρα πολύ.. Η μόνες συσκευές που θέλω αλλά δεν ξέρω πια να διαλέξω.. Στο χέρι βέβαια το Iphone AIR κ σαν ποιότητα κατασκευής ανώτερο του Pixel 10 pro xl.. 

14 ώρες πριν, Fotis7_75 said:

Δεν ξέρω αλλά για μένα το πιο premium κινητό φέτος μακρόν της Apple.. 

Και εγώ την ίδια άποψη έχω.

Φέτος, το Premium μοντέλο είναι το Air.
Τα Pro είναι εντελώς άθλια εμφανισιακά αλλά και ποιοτικά μπροστά του. Τα έκαναν που τα έκαναν αλουμινένια, επέλεξαν να μην δώσουν λευκό και μαύρο, έβαλαν και 2χρωμία πίσω...το τερμάτισαν. Λες και το έκαναν επίτηδες για να προωθήσουν το Air.

Δεν το είχα σε εκτίμηση το Air μέχρι που πήγα και το είδα. Είναι iPhone. Είναι Apple.
Τα Pro σαν Κινέζικο αστείο είναι εμφανισιακά σε σχέση με ότι μας είχε συνηθίσει η μηλιά μέχρι σήμερα.

Καθαρά υποκειμενική η άποψή μου βέβαια.😎

Edited by pavlidisc

iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

33 minutes ago, pavlidisc said:

Και εγώ την ίδια άποψη έχω.

Φέτος, το Premium μοντέλο είναι το Air.
Τα Pro είναι εντελώς άθλια εμφανισιακά αλλά και ποιοτικά μπροστά του. Τα έκαναν που τα έκαναν αλουμινένια, επέλεξαν να μην δώσουν λευκό και μαύρο, έβαλαν και 2χρωμία πίσω...το τερμάτισαν. Λες και το έκαναν επίτηδες για να προωθήσουν το Air.

Δεν το είχα σε εκτίμηση το Air μέχρι που πήγα και το είδα. Είναι iPhone. Είναι Apple.
Τα Pro σαν Κινέζικο αστείο είναι εμφανισιακά σε σχέση με ότι μας είχε συνηθίσει η μηλιά μέχρι σήμερα.

Καθαρά υποκειμενική η άποψή μου βέβαια.😎

Με ένα ηχείο για ποιο premium μιλάτε;

Ουτε τζάμπα να με το έδιναν 

Nokia 8800 Scirocco

10 minutes ago, Tasos19s said:

Με ένα ηχείο για ποιο premium μιλάτε;

Ουτε τζάμπα να με το έδιναν 

Κατασκευαστικά Τάσο.
Κατασκευαστικά, ποιοτικά, αισθητικά.
Άσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Άλλο αυτό.

Edited by pavlidisc

iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

42 minutes ago, pavlidisc said:

Κατασκευαστικά Τάσο.
Κατασκευαστικά, ποιοτικά, αισθητικά.
Άσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Άλλο αυτό.

Κατανοητό αλλά δεν το θέλεις για στολίδι επάνω στο δέντρο τον Χριστουγέννων 

Το θέλεις για τηλέφωνο στην καθημερινότητά σου και μερικά πράγματα είναι κόκκινη γραμμή 

Με ένα ηχείο τώρα και όχι κάτω αλλά επάνω δηλαδή μαζί με το ακουστικό που πας εν έτη 2025; 

Δεν θα βάλεις κάτι να ακούσεις; 

Αδιανόητο το θεωρώ 

Nokia 8800 Scirocco

On 22/9/2025 at 9:11 ΜΜ, Megalos said:

Παρέλαβα σήμερα .

Το ηχείο στις κλήσεις ακούγεται όταν είσαι ας πούμε στο δρόμο; Γενικά χάνεις κλήσεις όπως λένε ή δεν ισχύει; Θα μου πεις στο δρόμο κ τα άλλα smartphone αν έχει βαβούρα πολλές φορές δεν το ακούς.. 

Το ηχειο του Air... δεν εχει μπασο και εδω τελειωνουν τα αρνητικα.

Ανοικτη κληση.... ακουγεται πεντακαθαρα και δυνατα σε κλειστο χωρο - θα το βαλεις στο αυτι σε δημοσιο χωρο, δεν θες να σε ακουνε ολοι.

Σε γραφειο... επισης, δεν θες ανοικτη αακροαση, εχεις και τα airpods για αυτες τις κλησεις.

Δεν θα βαλεις να ακους μουσικη η βιντεο η ταινιες απο το κινητο.... εχεις το homepod στο σπιτι, ακουστικα στο γραφειο, στο μετρο, στο αεροπλανο.

Παιχνιδια.... εγω κλεινω εντελως τους ηχους.... δεν θα παιξω και FPS για να ακουω τους ψιθυρους και αν ειναι να παιξω κατι τετοιο θα βαλω τα ακουστικα μου.

Αν δεν εχεις homepod και airpods, μην περνεις iPhone.... 🙂

Aυτα για το ηχειο.... να πω και για τη μπαταρια (που ειναι καθαρα προσωπικη αποψη).... ειναι χειροτερη απο τα max..... προσωπικα με φορτιση στο 85% στις 6 το πρωι, το βραδυ στις 10 εχω 25% και εχω μιλισει καμμια ωρα, εχω ακουσει ραδιοφωνο κανα 8ωρο, εχω παιξει ενα παιχνιδακι καπου στο 2 ωρο και εχω ανοιγοκλεισει τα ινστα καμμια 100στη φορες. Φωτο δεν βγαζω...

Δεν εχω θηκη και γλιστραει γιατι ειναι τοσο λεπτο που δεν καταλαβαινεις ποσο πρεπει να το σφιξεις, Χαιρεσαι να το κρατας... δεν φτανει βεβαια το 5s που επισης χρηισμοποιω 🙂

Φωτογραφιες δνε πολυβγαζω και φυσικα δνε γυριζω και ταινιες, οποτε η καμερα του μου ειναι παραπανω απο αρκετη.... τοσο αρκετη,  που δεν χρησιμοποιησα ακομη το camera button να δω τι και πως λειτουργει....

Πληρωσα 1239 ευρω.... παρ ολο που το κινητακι μου αρεσει και με εξυπηρετει, θεωρω οτι το πληρωσα αρκετα ακριβα και οτι με εκλεψαν, αλλα ας ειναι.... χαλαλι τους. 🤣

10 ώρες πριν, lalakis said:

Το ηχειο του Air... δεν εχει μπασο και εδω τελειωνουν τα αρνητικα.

Ανοικτη κληση.... ακουγεται πεντακαθαρα και δυνατα σε κλειστο χωρο - θα το βαλεις στο αυτι σε δημοσιο χωρο, δεν θες να σε ακουνε ολοι.

Σε γραφειο... επισης, δεν θες ανοικτη αακροαση, εχεις και τα airpods για αυτες τις κλησεις.

Δεν θα βαλεις να ακους μουσικη η βιντεο η ταινιες απο το κινητο.... εχεις το homepod στο σπιτι, ακουστικα στο γραφειο, στο μετρο, στο αεροπλανο.

Παιχνιδια.... εγω κλεινω εντελως τους ηχους.... δεν θα παιξω και FPS για να ακουω τους ψιθυρους και αν ειναι να παιξω κατι τετοιο θα βαλω τα ακουστικα μου.

Αν δεν εχεις homepod και airpods, μην περνεις iPhone.... 🙂

Aυτα για το ηχειο.... να πω και για τη μπαταρια (που ειναι καθαρα προσωπικη αποψη).... ειναι χειροτερη απο τα max..... προσωπικα με φορτιση στο 85% στις 6 το πρωι, το βραδυ στις 10 εχω 25% και εχω μιλισει καμμια ωρα, εχω ακουσει ραδιοφωνο κανα 8ωρο, εχω παιξει ενα παιχνιδακι καπου στο 2 ωρο και εχω ανοιγοκλεισει τα ινστα καμμια 100στη φορες. Φωτο δεν βγαζω...

Δεν εχω θηκη και γλιστραει γιατι ειναι τοσο λεπτο που δεν καταλαβαινεις ποσο πρεπει να το σφιξεις, Χαιρεσαι να το κρατας... δεν φτανει βεβαια το 5s που επισης χρηισμοποιω 🙂

Φωτογραφιες δνε πολυβγαζω και φυσικα δνε γυριζω και ταινιες, οποτε η καμερα του μου ειναι παραπανω απο αρκετη.... τοσο αρκετη,  που δεν χρησιμοποιησα ακομη το camera button να δω τι και πως λειτουργει....

Πληρωσα 1239 ευρω.... παρ ολο που το κινητακι μου αρεσει και με εξυπηρετει, θεωρω οτι το πληρωσα αρκετα ακριβα και οτι με εκλεψαν, αλλα ας ειναι.... χαλαλι τους. 🤣

Σε κατά έκλεψαν όχι απλά σε έκλεψαν 

Κακώς έχει και ηχείο αφού έχεις airpods 

Την οθόνη τι να την κάνεις αφού έχεις Apple watch ultra 

Θύρα φόρτισης τι χρειάζεται αφού φορτίζει ασύρματα 

Κάμερα μπροστά τι να την κάνεις αφού έχει την πίσω θες να μιλήσεις βίντεο κλήση το γυρίζεις ανάποδα να βλέπεις και το μήλο 

Τίμια πρόταση μου φαίνεται 

Nokia 8800 Scirocco

Μολις περιεγραψες το τηλεφωνο του μελλοντος.... αν εχεις ηδη και τις τεχνικες λυσεις εφαρμογης τους, θα ησουν ο επομενος Steve Jobs

To Air ειναι το πρωτο βημα προς αυτη την κατευθυνση...

Βεβαια, αρκετος κοσμος θελει χρονο για να εξοικοιωθει με το νεο η το διαφορετικο, οπως συνεβη με την καταργηση του disc tray, του mini jack, του usb-a, τον σχεδιασμο των airpods κτλ κτλ.

Κατανοουμε.... 😎

7 ώρες πριν, lalakis said:

Μολις περιεγραψες το τηλεφωνο του μελλοντος.... αν εχεις ηδη και τις τεχνικες λυσεις εφαρμογης τους, θα ησουν ο επομενος Steve Jobs

To Air ειναι το πρωτο βημα προς αυτη την κατευθυνση...

Βεβαια, αρκετος κοσμος θελει χρονο για να εξοικοιωθει με το νεο η το διαφορετικο, οπως συνεβη με την καταργηση του disc tray, του mini jack, του usb-a, τον σχεδιασμο των airpods κτλ κτλ.

Κατανοουμε.... 😎

Σαφώς οδεύουμε προς προς την κατάργηση αλλά αυτοί κάνουν πειράματα κι ότι πετύχει 

Το iPhone air δεν πουλάει και θα το σταματήσουν όπως σταμάτησαν τα mini και όπως γίνεται πολλές φορές με προϊόντα που δεν πουλάνε όσο θα ήθελαν 

Το θέμα είναι ότι εμείς είμαστε πάντοτε τα πειραματόζωα 

Nokia 8800 Scirocco