Nikos_Mpl Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου (edited) καλησπερα παιδες, θα ηθελα τα φωτα σας για tempered. Ειχα δοκιμασει 2 φορες το "torras", καθως ειχε προταθει εδω ως κορυφαιο αλλα ειναι απο τα χειροτερα τζαμια που εχω βαλει ποτε σε θεμα διαρκειας. Χαρασει τρομερα ευκολα και το κατω μερος οπου γινεται συχνη χρηση ειναι τραγικα γρατζουνισμενο. Και μιλαμε για 2 τζαμια σε 4 μηνες.. Κατα τα αλλα ηταν τρομερο σε υφη, στο πως σβηνει στις ακρες κτλ. Επομενως, υπαρχει παρομοιο γυαλι που να μην ειναι για πεταμα σε 2 μηνες? πχ spigen που βαζω μια ζωη, οκ ανθεκτικο, καλο αλλα κατωτερο σε αισθηση και γωνιες απο το torras, αλλα αν το παρω θα τη βγαλω για μηνες. Ομως θα ηθελα καμια προταση σε κατι αλλο Edited 26 Απριλίου by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου 9 ώρες πριν, Nikos_Mpl said: καλησπερα παιδες, θα ηθελα τα φωτα σας για tempered. Ειχα δοκιμασει 2 φορες το "torras", καθως ειχε προταθει εδω ως κορυφαιο αλλα ειναι απο τα χειροτερα τζαμια που εχω βαλει ποτε σε θεμα διαρκειας. Χαρασει τρομερα ευκολα και το κατω μερος οπου γινεται συχνη χρηση ειναι τραγικα γρατζουνισμενο. Και μιλαμε για 2 τζαμια σε 4 μηνες.. Κατα τα αλλα ηταν τρομερο σε υφη, στο πως σβηνει στις ακρες κτλ. Επομενως, υπαρχει παρομοιο γυαλι που να μην ειναι για πεταμα σε 2 μηνες? πχ spigen που βαζω μια ζωη, οκ ανθεκτικο, καλο αλλα κατωτερο σε αισθηση και γωνιες απο το torras, αλλα αν το παρω θα τη βγαλω για μηνες. Ομως θα ηθελα καμια προταση σε κατι αλλο Καλημέρα φίλε.Προσωπικα έχω βάλει ένα πανζερ γκλασσ από τον Γερμανό κ μέχρι τώρα όλα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου Εχω pantzerglass αλλα μαζευει στις ακρες σκονες λιγο... και μου την δινει. Υπαρχει κανενα τζαμακι, εκτος απο ζελατινα, που να ειναι καπως καλυτερα στις ακρες και να μην μαζευει; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου Τα ρίχνω ως πρόταση, ωστόσο να αναφέρω πως δεν έχω τη συσκευή. Έχω καλή άποψη από screen protectors της Flolab σε άλλη συσκευή. NanoArmour ONETIME PRO Anti Reflective PolarSpectra Infinity Edge Case-Friendly (Αφήνει λίγο κενό στις άκρες για να είναι συμβατό με όλες τις θήκες. Εξαιρούνται οι OtterBox Defender Series) NanoArmour ONETIME PRO Anti Reflective PolarSpectra 3D Infinity Edge (Ιδανικό για όσους είναι χωρίς θήκη, ή με πολύ λεπτές θήκες, καθώς κάνει μια μικρή καμπυλότητα στις άκρες για να καλύπτει όλη την οθόνη) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου To True Tone το έχετε ενεργοποιημένο αξίζει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου On 28/4/2026 at 9:02 ΜΜ, chris_amg said: To True Tone το έχετε ενεργοποιημένο αξίζει ; Όχι και όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου On 28/4/2026 at 9:02 ΜΜ, chris_amg said: To True Tone το έχετε ενεργοποιημένο αξίζει ; Δοκίμασε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου (edited) On 28/4/2026 at 9:02 ΜΜ, chris_amg said: To True Tone το έχετε ενεργοποιημένο αξίζει ; Χοντρικά, κάνει συνεχώς white balance "ζυγίζοντας" τον υπάρχων φωτισμό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, τα χρώματα που βλέπεις στην οθόνη να είναι ρεαλιστικά και να μην ξεφεύγουν από το φυσική τους απεικόνιση. Επίσης, η οθόνη γίνεται πιο ξεκούραστη για τα μάτια και έχει καλύτερη ορατότητα κάτω από τον έντονο ήλιο. Προσωπικά το True Tone το έχω πάντα ενεργό. Το έχω συνηθίσει και εάν το απενεργοποιήσω η οθόνη μου βγάζει "ψευτιά". Το καλύτερο είναι να το δοκιμάσεις για 2-3-5 μέρες και να δείς εάν σου ταιριάζει ή όχι. Edited 30 Απριλίου by pavlidisc 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου On 27/4/2026 at 9:37 ΠΜ, doganos said: Εχω pantzerglass αλλα μαζευει στις ακρες σκονες λιγο... και μου την δινει. Υπαρχει κανενα τζαμακι, εκτος απο ζελατινα, που να ειναι καπως καλυτερα στις ακρες και να μην μαζευει; το ιδιο κανει και το spigen, το οποιο προτιμω γενικα αλλα το πως παταει στις ακρες το τορρας δεν συγκρινεται, ομως τι να το κανω αμα γινεται τοσο χαλια. οποτε θα ψαξω κατι αλλο οπως το flolab που το ειχα και παλια αλλα δεν ξερω αν αξιζει τα λεφτα του σε σχεση με spigen Καθως στις ακρες δεν ειναι τοσο τελειο On 27/4/2026 at 10:22 ΠΜ, stefan_city said: Τα ρίχνω ως πρόταση, ωστόσο να αναφέρω πως δεν έχω τη συσκευή. Έχω καλή άποψη από screen protectors της Flolab σε άλλη συσκευή. NanoArmour ONETIME PRO Anti Reflective PolarSpectra Infinity Edge Case-Friendly (Αφήνει λίγο κενό στις άκρες για να είναι συμβατό με όλες τις θήκες. Εξαιρούνται οι OtterBox Defender Series) NanoArmour ONETIME PRO Anti Reflective PolarSpectra 3D Infinity Edge (Ιδανικό για όσους είναι χωρίς θήκη, ή με πολύ λεπτές θήκες, καθώς κάνει μια μικρή καμπυλότητα στις άκρες για να καλύπτει όλη την οθόνη) εχεις εικονα αν σβηνει στις ακρες τοσο ομορφα οσο το torras? το ειχα δοκιμασει παλια στο 15αρι νομιζω ή στο 14αρι αλλα δε θυμαμαι αν ειχα ενθουσιαστει. γιατι ειναι ακριβο για να μην κανει τη διαφορα. On 27/4/2026 at 9:15 ΠΜ, josuts said: Καλημέρα φίλε.Προσωπικα έχω βάλει ένα πανζερ γκλασσ από τον Γερμανό κ μέχρι τώρα όλα καλά! στις ακρες σου κλεινει ωραια να μην φαινεται οτι φορας τζαμι? ετσι ειναι το torras που φοραω και νομιζεις οτι δεν εχω τζαμι, αλλα η πανω επιφανεια γινεται χαλια στον μηνα και με πολυ προσεκτικη χρηση, γραφειο ειμαι ολη μερα και απλα απο το σκρολ εχει χαραξει λες και το ειχα σε τσεπη με κλειδια. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 31 minutes ago, Nikos_Mpl said: εχεις εικονα αν σβηνει στις ακρες τοσο ομορφα οσο το torras? το ειχα δοκιμασει παλια στο 15αρι νομιζω ή στο 14αρι αλλα δε θυμαμαι αν ειχα ενθουσιαστει. γιατι ειναι ακριβο για να μην κανει τη διαφορα. Για δες στο βίντεο για να κάνεις άμεση σύγκριση, γιατί δεν έχω εικόνα του Torras. Μετά το 2ο λεπτό που έχει κάνει την εγκατάσταση θα πάρεις μια εικόνα. Επίσης, μετά το 4ο λεπτό αναφέρει για τα άκρα και κάνει κοντινά πλάνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου On 26/4/2026 at 11:29 ΜΜ, Nikos_Mpl said: καλησπερα παιδες, θα ηθελα τα φωτα σας για tempered. Ειχα δοκιμασει 2 φορες το "torras", καθως ειχε προταθει εδω ως κορυφαιο αλλα ειναι απο τα χειροτερα τζαμια που εχω βαλει ποτε σε θεμα διαρκειας. Χαρασει τρομερα ευκολα και το κατω μερος οπου γινεται συχνη χρηση ειναι τραγικα γρατζουνισμενο. Και μιλαμε για 2 τζαμια σε 4 μηνες.. Κατα τα αλλα ηταν τρομερο σε υφη, στο πως σβηνει στις ακρες κτλ. Επομενως, υπαρχει παρομοιο γυαλι που να μην ειναι για πεταμα σε 2 μηνες? πχ spigen που βαζω μια ζωη, οκ ανθεκτικο, καλο αλλα κατωτερο σε αισθηση και γωνιες απο το torras, αλλα αν το παρω θα τη βγαλω για μηνες. Ομως θα ηθελα καμια προταση σε κατι αλλο Η γυναίκα μου έχει το PanzerGlass Ceramic Protection II εδώ και μήνες και δηλώνει ευχαριστημένη. Καλή αίσθηση, έχει φάει τις τούμπες του και φαίνεται αρκετά ανθεκτικό σε αμυχές. Της το πέρασαν στο public (https://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/memvranes-othonis-mobile/prostateutiko-othonis-apple-iphone-17-pro-max--panzerglass-ceramic-protection-ii--ultra-wide-fit-screen-protection/2072682). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 4 ώρες πριν, Sofos_5 said: Η γυναίκα μου έχει το PanzerGlass Ceramic Protection II εδώ και μήνες και δηλώνει ευχαριστημένη. Καλή αίσθηση, έχει φάει τις τούμπες του και φαίνεται αρκετά ανθεκτικό σε αμυχές. Της το πέρασαν στο public (https://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/memvranes-othonis-mobile/prostateutiko-othonis-apple-iphone-17-pro-max--panzerglass-ceramic-protection-ii--ultra-wide-fit-screen-protection/2072682). Και εσύ panzer?λες να αξίζει; Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 19 ώρες πριν, Nikos_Mpl said: Και εσύ panzer?λες να αξίζει; Κοίτα το έχει από τον Ιανουάριο και είναι ευχαριστημένη, έχει μαύρο πλαίσιο τριγύρω το οποίο συνδυαστικά με την θήκη δεν την ενοχλεί και δεν φαίνεται κάτι σε σκόνη. Είναι όλα τους ακριβά εντωμεταξύ... Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Τα τελευταία 5-6 χρόνια, βάζω στα iPhone μόνο ….FloLab.. Το onetime pro μπορεί να κοστίζει, αλλά εφαρμόζει τέλεια.. όσο κ να το κοιτάς, από όλες τις όψεις είναι αόρατο. Αίσθηση αφής όπως κ ρολάρισμα τέλειο. Με λίγο ψάξιμο , θα βγουν πολλά συγκριτικά με αναλυτικά αποτελέσματα. Ένα κουπόνι του 15% μπορείς να το πάρεις πολύ εύκολα ζητώντας το ευγενικά από το support (Jessie) . Στο 16 πέρυσι το είχα κρατήσει για ένα χρόνο δίχως θήκη … είχα βάλει μόνο μια Dbrand… να αναφέρω επίσης ότι από τον Σεπτέμβριο μου το έχουν αλλάξει ήδη δύο φορές στο 17 χωρίς επιπλέον κόστος … άμεση αποστολή την επόμενη μέρα χωρίς ταλαιπωρία. Όσο είστε εντός εγγύησης, δεν σας απασχολεί κάτι άλλο, … απολαμβάνετε εικόνα με ελάχιστες αντανακλάσεις κ πλούσια χρώματα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού… 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 18 ώρες πριν, xabos said: Τα τελευταία 5-6 χρόνια, βάζω στα iPhone μόνο ….FloLab.. Το onetime pro μπορεί να κοστίζει, αλλά εφαρμόζει τέλεια.. όσο κ να το κοιτάς, από όλες τις όψεις είναι αόρατο. Αίσθηση αφής όπως κ ρολάρισμα τέλειο. Με λίγο ψάξιμο , θα βγουν πολλά συγκριτικά με αναλυτικά αποτελέσματα. Ένα κουπόνι του 15% μπορείς να το πάρεις πολύ εύκολα ζητώντας το ευγενικά από το support (Jessie) . Στο 16 πέρυσι το είχα κρατήσει για ένα χρόνο δίχως θήκη … είχα βάλει μόνο μια Dbrand… να αναφέρω επίσης ότι από τον Σεπτέμβριο μου το έχουν αλλάξει ήδη δύο φορές στο 17 χωρίς επιπλέον κόστος … άμεση αποστολή την επόμενη μέρα χωρίς ταλαιπωρία. Όσο είστε εντός εγγύησης, δεν σας απασχολεί κάτι άλλο, … απολαμβάνετε εικόνα με ελάχιστες αντανακλάσεις κ πλούσια χρώματα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού… Έχεις λινκ για το συγκεκριμένο που λες? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 1: iPhone 17 Pro Max: H 159.50 mm × W 74.02 2: Μεγαλύτερη κάλυψη…. H 160.30 mm × W 74.84.. Perfect fit with curved edges for a smoother, more seamless feel and full-screen coverage. Ideal if you use no case or a slim case. Οπως Pitaka Benks … Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου On 3/5/2026 at 4:19 ΜΜ, xabos said: 1: iPhone 17 Pro Max: H 159.50 mm × W 74.02 2: Μεγαλύτερη κάλυψη…. H 160.30 mm × W 74.84.. Perfect fit with curved edges for a smoother, more seamless feel and full-screen coverage. Ideal if you use no case or a slim case. Οπως Pitaka Benks … Σε ευχαριστω πολυ για τα λινκ. μετα απο ωριμη σκεψη και ανασκοπηση των θηκων και των τζαμιων που εχω παρει τα τελευταια 2 χρονια αποφασισα να παρω esr με 16 ευρω/3 τζαμια. γραφουν πολυ θετικα σχολια και θεωρω οτι αξιζει. Εχω δωσει πανω απο 200 ευρω σε τζαμια και θηκες που δεν αξιζουν τα λεφτα τους, αντιθετα στα φθηνα βρισκω το vfm πιο ευκολα οποτε ειπα να παιξω εκει. θα γραψω εντυπωσεις σε κανα μηνα αφου το δουλεψω και δω αντοχη. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 5 ώρες πριν, Nikos_Mpl said: Σε ευχαριστω πολυ για τα λινκ. μετα απο ωριμη σκεψη και ανασκοπηση των θηκων και των τζαμιων που εχω παρει τα τελευταια 2 χρονια αποφασισα να παρω esr με 16 ευρω/3 τζαμια. γραφουν πολυ θετικα σχολια και θεωρω οτι αξιζει. Εχω δωσει πανω απο 200 ευρω σε τζαμια και θηκες που δεν αξιζουν τα λεφτα τους, αντιθετα στα φθηνα βρισκω το vfm πιο ευκολα οποτε ειπα να παιξω εκει. θα γραψω εντυπωσεις σε κανα μηνα αφου το δουλεψω και δω αντοχη. Εγώ με esr δεν ειμουν καθόλου μα καθόλου ευχαριστημένος, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου 10 ώρες πριν, fotisbasm_ said: Εγώ με esr δεν ειμουν καθόλου μα καθόλου ευχαριστημένος, κοιτα, ειναι τοσο φθηνη που δε με νοιαζει τοσο. ειδα αρκετα καλα σχολια και απο την αλλη εδω μεσα επιμεναν καποια ατομα για την ακριβη torras, εβαλα την 1η που εγινε οχι απλα χαλια, δε βλεπεις απο τις γρατζουνιες, σε 1 μηνα μεσα, και το ανεφεραν και επεμεναν οτι δεν ισχυει, ξανα πηρα και ειχα παλι τα ιδια. Δε γινεται να επεσα σε προβληματικη, απλα η αντοχη της ηταν χαλια. Η flolab που την ειχα περισυ ηταν σαν την spigen, δεν ειχε καμια διαφορα σπουδαια και ειδικα στις ακρες δεν εσβηνε οπως η torras που οντως ειναι καταπληκτικη στο κομματι αυτο). Επειδη το κινητο το προσεχω πολυ και δεν γινεται να εχω ενα τζαμι πανακριβο που να ειναι τοσο χαλια, προτιμω να ρισκαρω με την esr που βγαινει φθηνα παρα να χασω αλλο ενα 30ευρω.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου 18 minutes ago, Nikos_Mpl said: κοιτα, ειναι τοσο φθηνη που δε με νοιαζει τοσο. ειδα αρκετα καλα σχολια και απο την αλλη εδω μεσα επιμεναν καποια ατομα για την ακριβη torras, εβαλα την 1η που εγινε οχι απλα χαλια, δε βλεπεις απο τις γρατζουνιες, σε 1 μηνα μεσα, και το ανεφεραν και επεμεναν οτι δεν ισχυει, ξανα πηρα και ειχα παλι τα ιδια. Δε γινεται να επεσα σε προβληματικη, απλα η αντοχη της ηταν χαλια. Η flolab που την ειχα περισυ ηταν σαν την spigen, δεν ειχε καμια διαφορα σπουδαια και ειδικα στις ακρες δεν εσβηνε οπως η torras που οντως ειναι καταπληκτικη στο κομματι αυτο). Επειδη το κινητο το προσεχω πολυ και δεν γινεται να εχω ενα τζαμι πανακριβο που να ειναι τοσο χαλια, προτιμω να ρισκαρω με την esr που βγαινει φθηνα παρα να χασω αλλο ενα 30ευρω.. Δοκίμασε alien και θα θυμηθείς 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου 3 ώρες πριν, fotisbasm_ said: Δοκίμασε alien και θα θυμηθείς 😉 Και μονο απο το πλασαρισμα στα social του ειχα ριξει ακυρο. Τωρα εριξα σε esr παραγγελια, θα μπω να γραψω εντυπωσεις ετσι για την ιστορια. εχοντας δοκιμασει τα πιο ακριβα και εχοντας απογοητευση απο την αποδοση τους σε σχεση με το κοστος θα γραψω και για αυτο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου Καλό είναι όταν βάζεται ένα τζάμι, να μας γράφετε για την ικανότητα του σε Anti-Reflective ιδιότητες… Είναι κάτι καινούργιο στο iPhone που εφαρμόζεται για πρώτη φορά από το 2025 ( μαζί βέβαια με τα Samsung ultra ) κ με ένα απλό τζάμι χάνεις όλα τα θετικά του νέου πάνελ…. Αγοράζεις κ πληρώνεις για ένα feature που το προσφέρει μόνο στα pro μοντέλα κ μετά το αχρηστεύει μια λάθος επιλογή ενός τζαμιού των 10€😟…. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου 3 ώρες πριν, xabos said: Καλό είναι όταν βάζεται ένα τζάμι, να μας γράφετε για την ικανότητα του σε Anti-Reflective ιδιότητες… Είναι κάτι καινούργιο στο iPhone που εφαρμόζεται για πρώτη φορά από το 2025 ( μαζί βέβαια με τα Samsung ultra ) κ με ένα απλό τζάμι χάνεις όλα τα θετικά του νέου πάνελ…. Αγοράζεις κ πληρώνεις για ένα feature που το προσφέρει μόνο στα pro μοντέλα κ μετά το αχρηστεύει μια λάθος επιλογή ενός τζαμιού των 10€😟…. επειδη ειχα 2 iphone 17αρια pro max, με torras και spigen, Οντως υπηρχε μια καποια διαφορα. Σημερα το 2o torras ειναι πολυ χειροτερο γιατι με τοση γρατζουνια που εχει δε βλεπεται. Ειλικρινα εχω αλλαξει εκατονταδες κινητα και πολυ περισσοτερα τζαμια. Αυτο δεν το εχω ξανα δει και μαλιστα εις διπλουν. Παντα τα tempered μου ειχαν 1-2 μικρες γρατζουνιες στο ετος...οχι να ειναι ριγε στον μηνα. και ξανα λεω, δεν ειναι απο κλειδια κτλ οπως φαινεται αν το δειτε, ειναι απο το σκρολ και επειδη γραφω με swipe Και σερνω λιγο παραπανω το δαχτυλο (λογικη χρηση, λογιστης ειμαι δε λιωνω..). επομενως τι να την κανεις την επιστρωση αμα ειναι να θες 1 γυαλι το μηνα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου @Nikos_Mpl Ήθελα να σου προτείνω esr αλλά προλαβες. Την είχα σε 15pm 16pm και τώρα στο 17pm. Λίγο σκόνη στην άκρη μαζεύει αλλά εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Ένα χρόνο που κράτησα το κάθε κινητό γρατσουνιες δεν είχα πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου On 6/5/2026 at 7:08 ΜΜ, giorgos_dinamik said: @Nikos_Mpl Ήθελα να σου προτείνω esr αλλά προλαβες. Την είχα σε 15pm 16pm και τώρα στο 17pm. Λίγο σκόνη στην άκρη μαζεύει αλλά εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Ένα χρόνο που κράτησα το κάθε κινητό γρατσουνιες δεν είχα πουθενά φιλε μου την εβαλα πριν λιγες ημερες και μεχρι στιγμης εχω να πω τα καλυτερα. Την θεωρω καλυτερη απο spigen στις ακρες γιατι σβηνει πολυ καλυτερα, σχεδον σαν την torras, ενω η αισθηση ειναι το ιδιο καλη. Αρα για μενει παιρνει αριστα δεδομενου οτι με 12 ευρω πηρα 3 τζαμια με οδηγο τοποθετησης για να μην εχεις αστοχια κτλ κτλ. Αν αντεξει θα ειναι ο,τι καλυτερο εχω βαλει ολα τα χρονια, αλλα με την τιμη αυτη παιρνεις 6 τζαμια και αλλαζεις καθε 2 μηνες καινουριο, και εχεις δωσει λιγοτερα χρηματα απο ο,τι στην torras.. 1 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts