xabos Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 Σύμφωνα με το GSMArerna ,… η USA έκδοση (μόνο eSIM) έχει επιπλέον διάρκεια , περίπου 1 ώρα …από την δική μας.… Ας άφηναν τον κάθε αγοραστή να αποφασίσει κ να κυκλοφορούσαν κ τα δύο μοντέλο , με ή χωρίς sim…. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 10 ώρες πριν, xabos said: Σύμφωνα με το GSMArerna ,… η USA έκδοση (μόνο eSIM) έχει επιπλέον διάρκεια , περίπου 1 ώρα …από την δική μας.… Ας άφηναν τον κάθε αγοραστή να αποφασίσει κ να κυκλοφορούσαν κ τα δύο μοντέλο , με ή χωρίς sim…. Αυτό είναι γνωστό εδώ και 2 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 13 ώρες πριν, agriniopk said: Προσπαθώντας να μάθω το ios.. εχει κολήση το widget των επαφών και δεν μπορώ να το ρυθμίσω. Έκανα restart αλλά τίποτα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω πχ όπως το clear μνήμης που 'έχει το android ή κάτι σχετικό ? Δοκίμασε να κάνεις κάτι σαν Hard reset. Δεν θα σβηστεί κανένα αρχείο... Κάνε με τα σειρά τα παρακάτω και όχι ταυτόχρονα: Vol + Vol - Κράτα πατημένο το power button μέχρι να σβήσει η οθόνη και το αφήνεις όταν δεις το μήλο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 Ναι το βρήκα. Όλα οκ Μόνο που τελικά δεν θα με κρατήσει το ios. Με βλέπε να γυρνώ πάλι σε Android. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που βλέπω να μην με βολεύουν στον τρόπο που διαχειρίζεται το ios τις διάφορες ενέργειες. Οπότε λογικά αύριο θα το βάλω στο skrouz για πώληση, αν και μόνο 5 ημερών αλλά δυστυχώς δεν με βόλεψε. Για το μόνο που είμαι καταευχαριστιμένος και θα το μετανιώσω είναι η κάμερα και η μπαταρία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 1 ώρα πριν, agriniopk said: Ναι το βρήκα. Όλα οκ Μόνο που τελικά δεν θα με κρατήσει το ios. Με βλέπε να γυρνώ πάλι σε Android. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που βλέπω να μην με βολεύουν στον τρόπο που διαχειρίζεται το ios τις διάφορες ενέργειες. Οπότε λογικά αύριο θα το βάλω στο skrouz για πώληση, αν και μόνο 5 ημερών αλλά δυστυχώς δεν με βόλεψε. Για το μόνο που είμαι καταευχαριστιμένος και θα το μετανιώσω είναι η κάμερα και η μπαταρία του. Ακριβώς το αντίθετο τραβάω εγώ μέρες τώρα Έχω πάρει ένα OnePlus και παλεύω με τα θηρία να το κρατήσω και να φύγω από Apple; Νομίζω ότι το ρολόι μου πήγε 2018 Μακράν πολύ μπροστά μια συσκευή Apple μαζί με το οικοσύστημα της Καταλήγω όμως στο συμπέρασμα των δικών σου λεγομένων αλλά και των δικών μου Ποιο είναι αυτό; Η δύναμη της συνήθειας του μυαλού Έχεις συνηθίσει εσύ με εκείνο κι εγώ με το ios και είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστεί το μυαλό μας σε διαφορετική φιλοσοφία Το θέμα αυτό πιστεύω έχει να κάνει και με την ηλικία. Όταν ήμουν 10 χρόνια νεότερος είχα όρεξη μερα νύχτα να βάζω και να σβήνω και να αλλάζω κινητά να τα στήνω από την αρχή και τα λοιπά Τώρα βλέπω ότι ένα κωδικό να πρέπει να βάλω και το θεωρώ ήδη πολύ βαρετό Που να καθίσω να βάλω όλες τις επαφές στο gmail Όλα τα αρχεία στο google drive Όλες τις σημειώσεις στο keep Όλους τους κωδικούς ιστοσελίδων στον Chrome Για φωτό και βίντεο άστο θα ξεκινήσω μια νέα αρχή στην ζωή μου σαν την ταινία avatar 3 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 10 ώρες πριν, agriniopk said: Ναι το βρήκα. Όλα οκ Μόνο που τελικά δεν θα με κρατήσει το ios. Με βλέπε να γυρνώ πάλι σε Android. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που βλέπω να μην με βολεύουν στον τρόπο που διαχειρίζεται το ios τις διάφορες ενέργειες. Οπότε λογικά αύριο θα το βάλω στο skrouz για πώληση, αν και μόνο 5 ημερών αλλά δυστυχώς δεν με βόλεψε. Για το μόνο που είμαι καταευχαριστιμένος και θα το μετανιώσω είναι η κάμερα και η μπαταρία του. Μπορείς να βάλεις αγγελία στο σκρουτζ; Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 (edited) Ακριβώς όπως το είπε ο Tasos19s. Η δύναμη της συνήθειας. Μπορεί να είναι έτσι, τι να πώ. Ακόμα ψάχνω τα πατήματά μου στο ios. Θέλω να δώσω μια ευκαιρία. Λέω δεν μπορεί τόσος κόσμος που το παίρνει για επαγγελματική φουλ χρήση τι στο κόρακα, όλοι είναι άσχετοι από ηλεκτρονικά και υπολογιστές? Δεν γίνεται. Άρα μήπως κάνω λάθος και απλά ξεβολεύτηκα? Ψάχνω ακόμα τρόπο να κάνω αυτά που θέλω με το κινητό. Θα δείξει. Και το Αστείο είναι ότι έλεγα να πάω σε ONEPLUS 13 ή 15. 😀😀😀. Η ζωή είναι ωραία!!! Τελικά έχει την πλάκα της. Ναι το skrouz έχει να πουλάς μεταχειρισμένα. Είναι ακόμα δωρεάν αλλά απο 1/12/2025 θα βάλουν 5,5% στο ποσό που πούλησες. Οπότε δεν το βλέπω να αντέχει για καιρό αυτή η προσπάθεια. Ένα ποσοστό 1~2% θα το θεωρούσα λογικά οκ. Το 5,5% με τίποτα. Edited November 13, 2025 by agriniopk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 τωρα που βγηκε η ψηφιακη καρτα για τα ΜΜΜ στα iphone ακομα δεν θα γινεται να πληρωνουμε με το κινητο?μονο να της φορτιζουμε και θα πρεπει να χρησιμοποιουμε την φυσικη καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 On 13/11/2025 at 8:48 ΠΜ, agriniopk said: Ακριβώς όπως το είπε ο Tasos19s. Η δύναμη της συνήθειας. Μπορεί να είναι έτσι, τι να πώ. Ακόμα ψάχνω τα πατήματά μου στο ios. Θέλω να δώσω μια ευκαιρία. Λέω δεν μπορεί τόσος κόσμος που το παίρνει για επαγγελματική φουλ χρήση τι στο κόρακα, όλοι είναι άσχετοι από ηλεκτρονικά και υπολογιστές? Δεν γίνεται. Άρα μήπως κάνω λάθος και απλά ξεβολεύτηκα? Ψάχνω ακόμα τρόπο να κάνω αυτά που θέλω με το κινητό. Θα δείξει. Και το Αστείο είναι ότι έλεγα να πάω σε ONEPLUS 13 ή 15. 😀😀😀. Η ζωή είναι ωραία!!! Τελικά έχει την πλάκα της. Ναι το skrouz έχει να πουλάς μεταχειρισμένα. Είναι ακόμα δωρεάν αλλά απο 1/12/2025 θα βάλουν 5,5% στο ποσό που πούλησες. Οπότε δεν το βλέπω να αντέχει για καιρό αυτή η προσπάθεια. Ένα ποσοστό 1~2% θα το θεωρούσα λογικά οκ. Το 5,5% με τίποτα. καλα αυτο ειναι ενα παραμυθι φιλε μου. πηρα πρωτη φορα αι φον με το 12. το πουλησα στις 2 μερες. το 13 το ειχα για 2ο και τελικα το 14 αποφασισα να το κανω βασικο. Ο λογος που κολλησα ηταν το βιντεο και οτι ηταν ομορφα κινητα, ακομα βριζω για πολλα θεματα, απο το πληκτρολογιο που ειναι για κλωτσιες που εχεις μονο 2 μετριες επιλογες (ms,google) μεχρι τη διαχειριση αρχειων που μπαινεις σε μια σελιδα,κατεβαζεις pdf Και κανεις ταμα να το βρεις..αυτο που λενε οτι ειναι για επαγγελματικη χρηση ειναι το μεγαλυτερο παραμυθι. Ισως καποτε ηταν πιο γρηγορο απο ενα ανδροιδ, πιο σταθερο και ηταν καλο για τηλεφωνα. Μεχρι εκει. Πλεον ουτε σταθερο ειναι, εμενα μου εχει κανει πολλα κολληματα τον τελευταιο χρονο, ουτε γρηγορο το λες ουτε προσφερει παραπανω πραγματα. Απλα βελτιωθηκε σε πολλα που δεν ειχε οπως το να κραταει πανω απο 100 κλησεις στη λιγα κλησεων, να μπορεις να βαζεις εικονιδια εκει που θες και οχι απο πανω προς τα κατω (ο,τι πιο ηλιθιο ειχα δει ποτε) και αλλα τετοια. Ακομα δε φτανει την ευκολια της χρησης του ανδροιδ στην κουρτινα διαχειρισης ειδικα των samsung.. ΠΑρολα αυτα επειδη εχω και τα 2 (s24u, 17pm), αν μου ελεγες να εχω 1 θα ηταν το samsung, ομως με τα 2 συμβιβαζομαι γιατι το αι φον μου αρεσει εμφανισιακα και τωρα μονο αρχισαν να μαρεσουν οι κινεζοι και θα κοιταξω προς τα εκει. 2 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 13 minutes ago, Nikos_Mpl said: καλα αυτο ειναι ενα παραμυθι φιλε μου. πηρα πρωτη φορα αι φον με το 12. το πουλησα στις 2 μερες. το 13 το ειχα για 2ο και τελικα το 14 αποφασισα να το κανω βασικο. Ο λογος που κολλησα ηταν το βιντεο και οτι ηταν ομορφα κινητα, ακομα βριζω για πολλα θεματα, απο το πληκτρολογιο που ειναι για κλωτσιες που εχεις μονο 2 μετριες επιλογες (ms,google) μεχρι τη διαχειριση αρχειων που μπαινεις σε μια σελιδα,κατεβαζεις pdf Και κανεις ταμα να το βρεις..αυτο που λενε οτι ειναι για επαγγελματικη χρηση ειναι το μεγαλυτερο παραμυθι. Ισως καποτε ηταν πιο γρηγορο απο ενα ανδροιδ, πιο σταθερο και ηταν καλο για τηλεφωνα. Μεχρι εκει. Πλεον ουτε σταθερο ειναι, εμενα μου εχει κανει πολλα κολληματα τον τελευταιο χρονο, ουτε γρηγορο το λες ουτε προσφερει παραπανω πραγματα. Απλα βελτιωθηκε σε πολλα που δεν ειχε οπως το να κραταει πανω απο 100 κλησεις στη λιγα κλησεων, να μπορεις να βαζεις εικονιδια εκει που θες και οχι απο πανω προς τα κατω (ο,τι πιο ηλιθιο ειχα δει ποτε) και αλλα τετοια. Ακομα δε φτανει την ευκολια της χρησης του ανδροιδ στην κουρτινα διαχειρισης ειδικα των samsung.. ΠΑρολα αυτα επειδη εχω και τα 2 (s24u, 17pm), αν μου ελεγες να εχω 1 θα ηταν το samsung, ομως με τα 2 συμβιβαζομαι γιατι το αι φον μου αρεσει εμφανισιακα και τωρα μονο αρχισαν να μαρεσουν οι κινεζοι και θα κοιταξω προς τα εκει. Το ένα καλύπτει τα κενά του άλλου Ότι βολεύει στον καθένα Το ios είναι πιο δύστροπο σε πράγματα που το android τα κάνει εύκολα με νοοτροπία windows Έχει όμως κι αυτό κάποια καλά τα οποία τα γνωρίζει κάποιος με τον καιρό και αν τα συνηθίσει είναι δύσκολο να τα αφήσει πίσω μετά 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 Κάτοχος από χθες της συσκευής,αποφάσισα να δώσω μια τελευταία ευκαιρία στο λογισμικό μιας και έχω συνηθίσει σε android πλέον και αφού κατάφερα να το σεταρω και να περάσω κωδικούς όλα από την αρχή και να χάσω και τις συνομιλίες στο Viber,από σήμερα το χρησιμοποιώ κανονικά.Αυτο που παρατηρώ ως τώρα για τα δικά μου δεδομένα είναι ότι μου δίνει από την πρώτη κιόλας στιγμή μια πολύ δυνατή μπαταρία,δυνατές κάμερες και από την άλλη με δυσκολεύει το πληκτρολόγιο (έχω συνηθίσει με SwiftKey,το κατέβασα αλλά μου φαίνεται λίγο διαφορετικό ίσως πρέπει να το ψάξω) ενώ στη συνομιλία δεν ακούω καθαρά όπως ακούω με android κινητά (πχ Samsung) ενώ δεν βλέπω ούτε HD όταν μιλάω αλλά ούτε επιλογή για VoLTE (έχω ενεργοποιήσει το 4G στα δεδομένα και ομιλία και η Q μου είπε ότι είναι ενεργή η υπηρεσία).Τέλος ενώ το ηχείο είναι πολύ δυνατό,μου φαίνεται κάπως μπουκωμένος ο ήχος και στο YouTube και σε διάφορες εφαρμογές (πχ Spotify,μουσική iPhone) ακόμα και αν έβαλα σε υψηλή ανάλυση.Μπορω να αλλάξω κάτι από τις ρυθμίσεις;παίζει ρόλο πόσο δυνατό ίντερνετ έχεις;Οποιαδήποτε συμβουλή έχετε καλοδεχούμενη…Ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 (edited) Πληκτρολόγιο…άστο…πρόβλημα άλυτο εδώ και αιώνες. Ειδικά εάν έχεις μάθει σε Android SwiftKey όλα τα υπόλοιπα είναι ανάπηρα μπροστά του. Και ναι, στο iOS είναι διαφορετικό. HD VoLTE κλπ δεν θα δεις ποτέ. 5G, 4G και εκεί τελειώνει η σήμανση. Για μπουκωμένο ήχο και συνομιλίες δεν μπορώ να πω κάτι καθώς δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Διαβαζω πάντως γενικά εδώ κι εκεί, ότι ειδικά το 17 θέλει την SA sim του (και προφανώς το κατάλληλο δίκτυο που την υποστηρίζει) για να αποδώσει σωστά. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει όμως. Εγώ που έβαλα SA στο 16 Pro (Cosmote) δεν είδα κάποια διαφορά στην ποιότητα συνομιλίας. Αλλά άλλο 16, άλλο 17 (από ότι λένε οι γλώσσες). ΥΓ. Το πληκτρολόγιο είναι λόγος για να το πετάξεις στον τοίχο από τα νεύρα σου. Οπότε…πρόσεχε…έχει κόσμο εδώ που το παρήγγειλε εδώ και 1 μήνα και ακόμα το περιμένει. Χεχε… Edited November 15, 2025 by pavlidisc 1 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 45 minutes ago, pavlidisc said: Πληκτρολόγιο…άστο…πρόβλημα άλυτο εδώ και αιώνες. Ειδικά εάν έχεις μάθει σε Android SwiftKey όλα τα υπόλοιπα είναι ανάπηρα μπροστά του. Και ναι, στο iOS είναι διαφορετικό. HD VoLTE κλπ δεν θα δεις ποτέ. 5G, 4G και εκεί τελειώνει η σήμανση. Για μπουκωμένο ήχο και συνομιλίες δεν μπορώ να πω κάτι καθώς δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Διαβαζω πάντως γενικά εδώ κι εκεί, ότι ειδικά το 17 θέλει την SA sim του (και προφανώς το κατάλληλο δίκτυο που την υποστηρίζει) για να αποδώσει σωστά. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει όμως. Εγώ που έβαλα SA στο 16 Pro (Cosmote) δεν είδα κάποια διαφορά στην ποιότητα συνομιλίας. Αλλά άλλο 16, άλλο 17 (από ότι λένε οι γλώσσες). ΥΓ. Το πληκτρολόγιο είναι λόγος για να το πετάξεις στον τοίχο από τα νεύρα σου. Οπότε…πρόσεχε…έχει κόσμο εδώ που το παρήγγειλε εδώ και 1 μήνα και ακόμα το περιμένει. Χεχε… Σ’ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια,η αλήθεια είναι ότι το πληκτρολόγιο με ενοχλεί αυτή τη στιγμή γιατί με το swiftkey έχω μάθει να γράφω γρήγορα και να μη με "διορθώνει"συνέχεια με άλλες λέξεις που δεν θέλω να γράψω (αν το λέω σωστα).Από όσο ξέρω η Nova δεν έχει HD+ στον ήχο οπότε θα έχει σίγουρα διαφορά αν είχα άλλη εταιρια.Οσο για το τελευταίο μάλλον είμαι τυχερός γιατί βρήκα ένα διαθέσιμο PM στην πορτοκαλί αλυσίδα την Τέταρτη το απόγευμα και το παρέλαβα χθες,οπότε θα προσπαθήσω να κρατηθω.Τελος να πω ότι επειδή είχα ενδοιασμούς για το αν έπρεπε να πάρω το Pro ή το Pro Max,μάλλον έπρεπε να πάρω το pro θα μου ήταν ίσως πιο εύκολο στον χειρισμό του πληκτρολογίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 8 minutes ago, George6633 said: Σ’ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια,η αλήθεια είναι ότι το πληκτρολόγιο με ενοχλεί αυτή τη στιγμή γιατί με το swiftkey έχω μάθει να γράφω γρήγορα και να μη με "διορθώνει"συνέχεια με άλλες λέξεις που δεν θέλω να γράψω (αν το λέω σωστα).Από όσο ξέρω η Nova δεν έχει HD+ στον ήχο οπότε θα έχει σίγουρα διαφορά αν είχα άλλη εταιρια.Οσο για το τελευταίο μάλλον είμαι τυχερός γιατί βρήκα ένα διαθέσιμο PM στην πορτοκαλί αλυσίδα την Τέταρτη το απόγευμα και το παρέλαβα χθες,οπότε θα προσπαθήσω να κρατηθω.Τελος να πω ότι επειδή είχα ενδοιασμούς για το αν έπρεπε να πάρω το Pro ή το Pro Max,μάλλον έπρεπε να πάρω το pro θα μου ήταν ίσως πιο εύκολο στον χειρισμό του πληκτρολογίου. Το μέγεθος λογικά θα το συνηθίσεις Ενδείξεις δεν εμφανίζει το iPhone για voice over και για HD voice Τα ενεργοποιεις και απλά δουλεύουν όταν είναι διαθέσιμα δεν θα δεις κάπου να το αναγράφει Το πληκτρολόγιο εγώ χρησιμοποιώ το μαμά του iOS και με βολεύει πάρα πολύ δεν μπορώ να το αλλάξω Το ίδιο κι εσύ τώρα η δύναμη της συνήθειας όπως είχαμε πει και πιο επάνω 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 1 hour ago, Tasos19s said: Το μέγεθος λογικά θα το συνηθίσεις Ενδείξεις δεν εμφανίζει το iPhone για voice over και για HD voice Τα ενεργοποιεις και απλά δουλεύουν όταν είναι διαθέσιμα δεν θα δεις κάπου να το αναγράφει Το πληκτρολόγιο εγώ χρησιμοποιώ το μαμά του iOS και με βολεύει πάρα πολύ δεν μπορώ να το αλλάξω Το ίδιο κι εσύ τώρα η δύναμη της συνήθειας όπως είχαμε πει και πιο επάνω Έχεις δίκιο….Οπότε πρέπει να δώσουμε χρόνο για να γίνει η νέα συνήθεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 9 minutes ago, George6633 said: Έχεις δίκιο….Οπότε πρέπει να δώσουμε χρόνο για να γίνει η νέα συνήθεια!! Έτσι είναι όσο και να μην θέλουμε να το πιστέψουμε Ότι και να κάνεις δώσε χρόνο και υπομονή θα το συνηθίσεις 2 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 Και εγώ το μαμά πληκτρολόγιο χρησιμοποιώ εδώ και….10 χρόνια. Ε μιλάμε…δεν μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα!!!! 😬😁 Όσο για το vs μεταξύ pro και pro max…είναι ξεκάθαρο. Εάν πάρεις pro, θα λες έπρεπε να πάρω το max. Εάν πάρεις max, θα λες έπρεπε να πάρω pro. Ψηφίζω Max για την ατελείωτη μπαταρία του. Δεν χωράει πουθενά, είναι βαρύ, τούβλο κανονικό, αλλά αυτή η ατελείωτη μπαταρία του σε κάνει να τα ξεχνάς όλα. 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 To μαμα πληκτρολόγιο αμα ειχε νούμερα απο επάνω και το ερωτηματικό διπλα στο τελικο ς θα ηταν κομπλέ...αλλα για βασικά πράγματα πρέπει να κάνεις παραπάνω κινήσεις...οπότε swiftkey και προχωράμε (σταμάτησε να κάνει και τις εναλλαγές με το μαμα πληκτρολόγιο που έκανε παλιά) 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 2 ώρες πριν, pavlidisc said: Και εγώ το μαμά πληκτρολόγιο χρησιμοποιώ εδώ και….10 χρόνια. Ε μιλάμε…δεν μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα!!!! 😬😁 Όσο για το vs μεταξύ pro και pro max…είναι ξεκάθαρο. Εάν πάρεις pro, θα λες έπρεπε να πάρω το max. Εάν πάρεις max, θα λες έπρεπε να πάρω pro. Ψηφίζω Max για την ατελείωτη μπαταρία του. Δεν χωράει πουθενά, είναι βαρύ, τούβλο κανονικό, αλλά αυτή η ατελείωτη μπαταρία του σε κάνει να τα ξεχνάς όλα. Τρομερή μπαταρία,έχω πάθει πλάκα και το έχω φορτίσει μόνο μια φορά μετά από λίγες φορτίσεις που λένε ότι θέλουν τα τηλέφωνα για να στρώσει η μπαταρία δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κάνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 Καλημέρα, εν αναμονή και γω από την προηγούμενη εβδομάδα για pro max πορτοκαλί.😁 Έχουμε καμία ιδέα για χρόνους αναμονής ; Επισης για το πληκτρολογιο που λετε παραπάνω, στο 14 pro max που είχα, το swiftkey λειτουργουσε απροβληματιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 2 ώρες πριν, jimmys121979 said: Καλημέρα, εν αναμονή και γω από την προηγούμενη εβδομάδα για pro max πορτοκαλί.😁 Έχουμε καμία ιδέα για χρόνους αναμονής ; Επισης για το πληκτρολογιο που λετε παραπάνω, στο 14 pro max που είχα, το swiftkey λειτουργουσε απροβληματιστα. Από ότι φαίνεται το πορτοκαλί είναι το περιζήτητο οπότε θέλει λίγη υπομονή.Εγω ήθελα το Silver και μετά το πορτοκαλί αλλά άνοιξε ένα μπλε διαθέσιμο στο site των public και το πήρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 5 ώρες πριν, George6633 said: Από ότι φαίνεται το πορτοκαλί είναι το περιζήτητο οπότε θέλει λίγη υπομονή.Εγω ήθελα το Silver και μετά το πορτοκαλί αλλά άνοιξε ένα μπλε διαθέσιμο στο site των public και το πήρα. Και να φανταστείς ότι για το πορτοκαλί έκραζαν την Apple όταν το παρουσίασε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 4 ώρες πριν, jimmys121979 said: Και να φανταστείς ότι για το πορτοκαλί έκραζαν την Apple όταν το παρουσίασε Το κράξιμο στην apple είναι πάντα μια συνήθεια που πλέον έχει γίνει λατρεία για κάποιους 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 Δεν άντεξα πήγα και το πήρα το Σάββατο σε silver (Πούλησα σε πολύ καλή τιμή το 16PM)αλλιώς λογικά Απρίλιο θα το έπαιρνα με την ανανέωση Μεγάλη διαφορά στην μπαταρία με το 16PM (είχα 100% μετά από 10 μήνες και μετά τo ios26 σε ένα μήνα πήγε 96%) Κάμερα ακόμα δεν τετσταρα εντατικά ( στο dxomark δείχνει καλύτερο το 17 απ το 16) Λογισμικό δεν χρειάζεται να πούμε κάτι Αίσθηση στο χέρι? Καμία σχέση με το τιτανιο του 16. Εκεί ένιωθα Premium αίσθηση όταν το είχα εκτός θηκης. Αλλά κατά 90% μέσα σε θήκη θα είναι οπότε... Μόνο ένα θέμα αντιμετώπισα εχθές που με νευριασε αρκετά. Έχανε όλη την ώρα την σύνδεση με τα airpods 2 και δεν έπαιζε τον ήχο στα airpods.Ειδα άλλο ένα μέλος είχε το ίδιο θέμα. Ελπίζω να ήταν τυχαίο κόλλημα και μετά την επανεκκίνηση να έστρωσε. Το νέο σχήμα κάμερας πίσω από τις φωτογραφίες έλεγα αμάν τι έκαναν. Αλλά τώρα από κοντά δεν μπορώ να πω οτι με ενοχλεί Με το σήμα μέχρι στιγμής δεν βλέπω διαφορά απ ότι διάβασα εδώ μέσα. Το πορτοκαλί πολύ φοβερό από κοντά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 Το σήμα έχει διορθωθεί σταδιακά σε αρκετό βαθμό… μετά την 26.1 η διαφορές με το 16 έγιναν σιγά σιγά τις τάξης των 5-10 dB.. ..ίσως το νέο μόντεμ της εταιρείας κάνει από μόνο του με την πάροδο του χρόνου βελτιστοποίηση.. Το περιστατικό μου πλέον θεωρείται λήξαν… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts