Jump to content

iPhone 17 Pro / Pro Max

SkenaDena
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα δει σε παρουσίαση (ελληνικό video review) του 17 pro , να λένε υποτιμητικά ότι το νέο τμήμα καμερών στην πίσω πλευρά, έχει γίνει μεγαλύτερο αλλά δεν έχει κάτι στο εσωτερικό…

έγινε μόνο για να μας πείσει η apple , ότι προχώρησε σε κάποια αναβάθμιση/ καινοτομία…

στο τεστ αντοχής του Jerry , όμως φαίνεται καθαρά ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο IMG_0134.thumb.jpeg.b6bac2813118033410f97e888ae21d25.jpegοιο 

1 ώρα πριν, xabos said:

η 26.01 έχει…Φορέα COSMOTE 65.1 , 

όσοι έχουν βάλει την beta , έχει αλλάξει …!!

66

Έχετε όλοι αυτή την κεραία , στο επάνω μέρος της συσκευής σας …?
Στην δική μου , δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο 

η γραμμή παραγωγής στην Ευρώπη είναι διαφορετική!!👀

IMG_0159.thumb.png.052fbc606139b07cf5ca16b6611f11f5.png

Edited by xabos

42 minutes ago, xabos said:

Έχετε όλοι αυτή την κεραία , στο επάνω μέρος της συσκευής σας …?
Στην δική μου , δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο 

η γραμμή παραγωγής στην Ευρώπη είναι διαφορετική!!👀

IMG_0159.thumb.png.052fbc606139b07cf5ca16b6611f11f5.png

Αν δεν κάνω λάθος πρόκειται για την αμερικάνικη έκδοση και αυτό είναι η mmwave κεραία.

Όλων των εταιρειών οι συσκευές έχουν σε κάποιο σημείο το συγκεκριμένο «παράθυρο» σε σχέση με τα ευρωπαϊκά.

33 minutes ago, stefan_city said:

Αν δεν κάνω λάθος πρόκειται για την αμερικάνικη έκδοση και αυτό είναι η mmwave κεραία.

Όλων των εταιρειών οι συσκευές έχουν σε κάποιο σημείο το συγκεκριμένο «παράθυρο» σε σχέση με τα ευρωπαϊκά.

Αυτό γιατί δεν το έχουνε όλα έτσι. Ποια η διαφορά ?
Είναι καλύτερα ή χειρότερα ?

14 ώρες πριν, agriniopk said:

Αυτό γιατί δεν το έχουνε όλα έτσι. Ποια η διαφορά ?
Είναι καλύτερα ή χειρότερα ?

Θεωρητικά το αμερικάνικο μοντέλο είναι «καλύτερο», με την έννοια ότι έχει κάτι επιπλέον σε hardware (την mmwave κεραία).

Πρακτικά, δεν κάνει καμία διαφορά στη χρήση εντός Ευρώπης, καθώς η συγκεκριμένη 5G τεχνολογία δεν υποστηρίζεται στην Ευρώπη. 

Ένα αμερικάνικο iphone μπορεί να λειτουργήσει 100% στην Ευρώπη. 

Ένα ευρωπαϊκό iphone μπορεί να έχει κανονικά 5G στις ΗΠΑ, αλλά όχι στις συχνότητες του mmwave (που προσφέρει πολύ υψηλές ταχύτητες 5G, αλλά με μικρή εμβέλεια).

Edited by stefan_city

PITAKA vs BENKS …

και οι δύο είναι εξίσου ωραίες… με μια μικρή διαφορά υπέρ της pitaka στην ποιότητα/ βάρος / πάχος .. αλλά 20% πιο ακριβή..

Αν δεν ήταν η benks , πιστεύω θα είχε ανεβάσει τις τιμές στα 100€ ή pitaka …

ο ανταγωνισμός είναι προς όφελος του καταναλωτή …

• 2 weeks later...

Είχα μια μικρή ελπίδα….

με βλέπουν που βγαίνω έξω από τα καταστήματα για να ολοκληρωθεί η κλήση , κ μου θύμισε  εποχές με τα Erickson…

Ίσως τώρα με την 26.2 …

Edited by xabos

Πολύ ζόρικα τα περιγράφεις τα πράγματα. 
Το περιμένω και εγώ. Άντε να δούμε. 

ΥΓ. 
Το watch 10 για το οποίο υποστήριζες έντονα ότι δεν είχε καλό ήχο στο ακουστικό, το έχω 2 μήνες, μιλάω αρκετά συχνά από εκεί, και ακούω πεντακάθαρα αν και δεν είναι στο τέρμα. Είναι ένα κλικ χαμηλότερο από το 7, αλλά όχι τόσο δραματική διαφορά όσο την περιέγραφες. Στον δρόμο με το μηχανάκι σταματημένος στο φανάρι, φορώντας κράνος, και ακούω τι μου λέει ο άλλος από το ρολόι. Και όχι, δεν έχω βιονικό αφτί. 

Edited by pavlidisc

iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Γνωρίζω πολύ καλά τί γίνεται….
στο ίδιο σπίτι, άλλο μέλος της οικογένειας έχει το 15 pro max κ άλλος το 16 pro max… όλοι με COSMOTE 

IMG_0269.thumb.jpeg.267853668c2bdf7ba993e122cbe08202.jpeg

Ελπίζω να είναι θέμα λογισμού…

Και τι ακριβώς συμβαίνει δηλαδή;

Έρχεται κλίση, το 15 pro max μιλάει άνετα, το 16 Pro max μιλάει άνετα, ενώ το 17 Pro max δείχνει κλειστό;;; ή εάν μιλάει χάνεται; ή διακόπτεται;

Προσπαθώ να καταλάβω το μέγεθος του προβλήματος. Γιαυτο ρωτάω. 

Τα νούμερα και οι μπάρες σήματος δεν μου λένε απολύτως τίποτα. 
Έπεσε κλίση; Έγινε διακοπή; Δείχνει κλειστό; Μιλάς και κάνει διακοπές; Πρακτικά μπορείς να εξηγήσεις που είναι το πρόβλημα του;

1 ώρα πριν, xabos said:

στο ίδιο σπίτι, άλλο μέλος της οικογένειας έχει το 15 pro max κ άλλος το 16 pro max… όλοι με COSMOTE 

Πως βλέπεις αυτά τα στατιστικά ; Για να κάνω κι εγώ σύγκριση μεταξύ 17PM και 13PM

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 17 Pro Max 512GB Silver | Apple Watch Ultra 3 Silver |  Apple AirPods Pro 3 | Apple AirPods Pro 2

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD | iMac 27'' 2013 i5 24GB RAM 500GB SSD

Πληκτρολογείς *3001#12345#* στο τηλέφωνο 

8 ώρες πριν, pavlidisc said:

Έρχεται κλίση, το 15 pro max μιλάει άνετα, το 16 Pro max μιλάει άνετα, ενώ το 17 Pro max δείχνει κλειστό;;; ή εάν μιλάει χάνεται; ή διακόπτεται;

Συγκρίνοντας 15P με 17P, βλέπω και εγώ χειρότερο σήμα αλλά όχι σε σημείο που επηρεάζει τόσο. Κυρίως στα σημεία που μιλάω με 2G (πχ μετρό) βλεπω ότι υπάρχει χειροτέρευση. 

10 ώρες πριν, xabos said:

Δεν υπάρχει άλλη λύση .Πήγαινε στο service μήπως έχει θέμα η συσκευή 

Παιδες με τη μπαταρια τι βλεπετε?

εγω 2η μερα ημουν με 69% το βραδυ (οταν με το 16αρι εφτανα με 40 σπιτι) αλλα μολις εκατσα λιγο στο κρεβατι και χαζεψα επεσε στο 58 και ξυπνησα με 53%.

Την επομενη μερα εβγαλα μεχρι το βραδυ αλλα με σχετικη οικονομια σε κλησεις και χαζεμα.

μου εκανε εντυπωση ποσο ευκολα επεσε με χρηση οταν χαζεψα. ισως θελει στρωσιμο αλλα δεν εχω πολλες ελπιδες για σημαντικη βελτιωση οπως ελεγαν σε σχεση με το 16. εν τω μεταξυ το 16αρι ετρωγε πολλα κολληματα, μου θυμισε ανδροιδ προ 5ετιας, πληκτρολογια να κολλανε, οι κλησεις κτλ κτλ, αδιανοητα για apple. Ελπιζω εδω να μην τα εχουμε

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

15 minutes ago, paanos said:

@Strofigkasπροσοχη, φαίνεται ο αριθμός σου 

Ευχαριστώ . το διορθωσα

Galaxy Z fold 5

3 ώρες πριν, Strofigkas said:

17promax με vodafone και 26.1

IMG_4320.png

Μέχρι το -90 , οι τιμές είναι εξαιρετικές…

πιο απλά .. δεν αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα.

Εχω το 17 pro. Για φόρτιση αν χρησιμοποιήσω φορτιστή της samsung για το S24 Ultra θα έχω λέτε κάποιο πρόβλημα μακροπρόθεσμα ?

Just now, agriniopk said:

Εχω το 17 pro. Για φόρτιση αν χρησιμοποιήσω φορτιστή της samsung για το S24 Ultra θα έχω λέτε κάποιο πρόβλημα μακροπρόθεσμα ?

Ότι επώνυμο φορτιστή και να χρησιμοποιήσεις δεν έχεις πρόβλημα 

όπως και για το καλώδιο το ίδιο 

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπερα! Γνωριζετε αν υπαρχει προβλημα με τη διαθεσιμοτητα του 17 pro max? Γενικα δεν βλεπω διαθεσιμοτητα πουθενα και σημερα που μιλησα με το Πλαισιο, μου ειπαν παραγγελια και παραδοση σε 2 μηνες!!!

8 minutes ago, maxximilian said:

Καλησπερα! Γνωριζετε αν υπαρχει προβλημα με τη διαθεσιμοτητα του 17 pro max? Γενικα δεν βλεπω διαθεσιμοτητα πουθενα και σημερα που μιλησα με το Πλαισιο, μου ειπαν παραγγελια και παραδοση σε 2 μηνες!!!

Δεν υπάρχει σάλιο από 256. 
512 βρήκα κανα δυό. 
Αλλά 256…ούτε λέπι. 
Έχω βάλει παραγγελία από istorm αλλά δεν το βλέπω στα κοντά. Μέσα Δεκέμβρη και αν. 

Προσπαθώντας να μάθω το ios.. εχει κολήση το widget των επαφών και δεν μπορώ να το ρυθμίσω.
Έκανα restart αλλά τίποτα.
Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω πχ όπως το clear μνήμης που 'έχει το android ή κάτι σχετικό ?

Edited by agriniopk