Jimbo83h Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 Αξιόλογη θήκη και τζαμάκι έχετε βρει; Επίσης, σκέφτομαι να αγοράσω τφορτιστή Belkin, είναι αξιόλογος ή να πάω αποκλειστικά σε Apple; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 Τα τελευταία χρόνια, μονοπωλεί στις προτιμήσεις μου … το πλεονέκτημα της belkin , δεν ζεσταίνεται ούτε στο ελάχιστο η συσκευή που φορτίζει… Εδώ ισχύει.. το ότι πληρώνεις..αγοράζεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 Καλησπέρα παρέα ξέρει κανείς πότε έρχεται η επόμενη φουρνιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 Στις πρώτες θέσεις παραμένει το Huawei … στην λίστα με τις καλύτερες κάμερες του dxo, μετά την βαθμολογία με 168 πόντους του 17 pro. Τα πρώτα δείγματα στο YouTube , δείχνουν ότι η χρωματική παλέτα στο iPhone , είναι μια από τις κορυφαίες… ο νέος τηλεφακός κάνει θαύματα…… 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 Καλημέρα παιδιά. Είμαι ανάμεσα σε iPhone 17 και σε s25 ultra. Ποιο να πάρω λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 57 minutes ago, arasparadiser said: Καλημέρα παιδιά. Είμαι ανάμεσα σε iPhone 17 και σε s25 ultra. Ποιο να πάρω λέτε; Οποίο λειτουργικό σε βολεύει Αιώνια κόντρα ήταν αυτή αλλά στην ουσία είναι τι βολεύει τον καθένα Αν είχες και τα δύο λογισμικά τότε θα μπορείς να ξέρεις τι σε βολεύει περισσότερο 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 Σαν μέγεθος το iPhone 17 είναι ιδανικό αλλά το s25 ultra δε μου αρέσει που είναι τεράστιο. Σαν μέγεθος το iPhone 17 είναι ιδανικό αλλά το s25 ultra δε μου αρέσει που είναι τεράστιο. Σαν μέγεθος το iPhone 17 είναι ιδανικό αλλά το s25 ultra δε μου αρέσει που είναι τεράστιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 1 hour ago, arasparadiser said: Σαν μέγεθος το iPhone 17 είναι ιδανικό αλλά το s25 ultra δε μου αρέσει που είναι τεράστιο. Σαν μέγεθος το iPhone 17 είναι ιδανικό αλλά το s25 ultra δε μου αρέσει που είναι τεράστιο. Σαν μέγεθος το iPhone 17 είναι ιδανικό αλλά το s25 ultra δε μου αρέσει που είναι τεράστιο. Πηγαινε σε ένα κατάστημα να τα δεις από κοντά Αν δεν έχεις πρόβλημα με το λογισμικό τότε καλύτερα να πάρεις το 17 όπως λες λόγο μεγέθους Δεν είναι και μικρή συσκευή. Απλά έχουμε φτάσει αυτές τις συσκευές να τις θεωρούμε μικρές 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 7 ώρες πριν, arasparadiser said: Καλημέρα παιδιά. Είμαι ανάμεσα σε iPhone 17 και σε s25 ultra. Ποιο να πάρω λέτε; Φίλε μου έχω 17 pro max και s25 ultra iPhone κρατάω τον τελευταίο χρόνο Samsung είχα μια ζωή.Τωρα ότι και να σου λένε πρέπει να τα δεις ο ίδιος.Εγω πάντως έχω σαν κύρια συσκευή το iPhone το αγάπησα ή έστω μου άρεσε από την πρώτη ημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 Μα τα έχω δει και τα δύο. Θα ήθελα να ρωτήσω όσοι έχετε το s25 ultra το έχετε συνηθίσει στο κράτημα λόγω μεγέθους; Μα τα έχω δει και τα δύο. Θα ήθελα να ρωτήσω όσοι έχετε το s25 ultra το έχετε συνηθίσει στο κράτημα λόγω μεγέθους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 49 minutes ago, arasparadiser said: Μα τα έχω δει και τα δύο. Θα ήθελα να ρωτήσω όσοι έχετε το s25 ultra το έχετε συνηθίσει στο κράτημα λόγω μεγέθους; Μα τα έχω δει και τα δύο. Θα ήθελα να ρωτήσω όσοι έχετε το s25 ultra το έχετε συνηθίσει στο κράτημα λόγω μεγέθους; Προσωπικα ναι αλλα εχω και μεγαλα χερια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 56 minutes ago, arasparadiser said: Μα τα έχω δει και τα δύο. Θα ήθελα να ρωτήσω όσοι έχετε το s25 ultra το έχετε συνηθίσει στο κράτημα λόγω μεγέθους; Μα τα έχω δει και τα δύο. Θα ήθελα να ρωτήσω όσοι έχετε το s25 ultra το έχετε συνηθίσει στο κράτημα λόγω μεγέθους; Κατά κάποιο τρόπο το μέγεθος συνηθίζεται με τον καιρό αλλά όλα αυτά είναι υποκειμενικά Τι βολεύει τον καθένα Και οι 2 είναι συσκευές ναυαρχιδες με τα υπέρ και τα κατά κάθε συσκευής λόγο hardware αλλά και software Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 Το 17 pro max φαίνεται πιο βολικό στο κράτημα λόγω ίσως πιο στρογγυλεμένων γωνιών. Το s25 ultra φαίνεται πιο τούβλο λόγω του ότι είναι πιο τετραγωνισμένο. Συμφωνείτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2025 9 ώρες πριν, arasparadiser said: Το 17 pro max φαίνεται πιο βολικό στο κράτημα λόγω ίσως πιο στρογγυλεμένων γωνιών. Το s25 ultra φαίνεται πιο τούβλο λόγω του ότι είναι πιο τετραγωνισμένο. Συμφωνείτε; Το s25 το έχει ένας φίλος μου. Με θήκη κιόλας εννοείται. Μου φαίνεται τεράστιο και σκέψου έχω iPhone XS Max Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sneakysneaky Δημ. October 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2025 Το μέγεθος δεν παλεύεται στο 25 ultra, αλλά εγώ είμαι φαν των μικρών και έχω ακόμα ένα 13 μίνι. Για μένα καιριο κριτήριο θα ήταν τι υπολογιστή χρησιμοποιείς. Με μακ πας με κλειστά μάτια στο iPhone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 Ελα, vs το καταντήσατε το νήμα …. 2 Παράθεση Phone 17 Pro Max iPhone 13 Pro Max iPad Air 13" 6th gen iPad Pro 11" 4th gen Apple watch ultra 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 Σε δύο καταστήματα είχα κάνει παραγγελία,,,, Έχουν πλέον αποθέματα σε διάφορα χρώματα κ μοντέλα ,, ο Κώτσος ...είχε 200 συσκευές,το πρωί της Παρασκευής. Την Δευτέρα θα παραλάβουν αρκετοί αγοραστές ,,, 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. October 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2025 Ένας μήνας και οι συσκευές αφαντες.αηδια έχει καταντήσει κάθε χρόνο... Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. October 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2025 (edited) Έχει πολύ χειρότερο σήμα από το 16 … όλη μέρα ψάχνω να δω μήπως κάποια ρύθμιση … βλέπω προστέθηκε το app News… Edited October 14, 2025 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. October 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2025 (edited) Σήμα…. στην καλύτερη περίπτωση 0 με 1 γραμμές… έχω κάνει 10 reset κ δοκίμασα διαφορετικές sim έχετε διαβάσει δημοσιεύσεις για το πρόβλημα ( αν υφίσταται) κ αν βρέθηκε λύση ..?? Edited October 15, 2025 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. October 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2025 Είχα τα ίδια θέματα και λύθηκαν όταν πέρασα την beta 26.1 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 Καλησπέρα παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα κ θα ήθελα την γνώμη σας αν φταίνε τα AirPodσ ή το κινητό ή κάποια αναβάθμιση έχω τα AirPods 3 κ τον τελευταίο καιρό ανεξάρτητα με ποιο από τα δύο έχω στο αυτί μου αποσυνδέονται δεν μπορώ να απαντήσω κλήση μετά από λίγο δείχνουν συνδεδεμένα κ πάλι η φωνή δεν έρχεται στο ακουστικό κ μετά στην επόμενη κλήση μπορεί να εινα απροβλημάτιστα κ μετά πάλι πρόβλημα έχει συμβεί σε κανέναν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 Πηγαίνω να αλλάξω, σε eSIM COSMOTE… έτσι να φύγω από την αμφιβολία… δεν έστρωσε ούτε με full reset … 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 2 ώρες πριν, xabos said: Πηγαίνω να αλλάξω, σε eSIM COSMOTE… έτσι να φύγω από την αμφιβολία… δεν έστρωσε ούτε με full reset … δοκιμασε να βαλεις beta 26.1 να δεις αν θα στρωσει...το προτεινει ο απο κατω.. 23 ώρες πριν, chocbhed_6630 said: Είχα τα ίδια θέματα και λύθηκαν όταν πέρασα την beta 26.1 Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts