Jump to content

iPhone 17 Pro / Pro Max

SkenaDena
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αξιόλογη θήκη και τζαμάκι έχετε βρει; Επίσης, σκέφτομαι να αγοράσω τφορτιστή Belkin, είναι αξιόλογος ή να πάω αποκλειστικά σε Apple;

Τα τελευταία χρόνια, μονοπωλεί στις προτιμήσεις μου …

το πλεονέκτημα της belkin , δεν ζεσταίνεται ούτε στο ελάχιστο η συσκευή που φορτίζει…

Εδώ ισχύει.. το ότι πληρώνεις..αγοράζεις 

Καλησπέρα παρέα ξέρει κανείς πότε έρχεται η επόμενη φουρνιά;

Στις πρώτες θέσεις παραμένει το Huawei … στην λίστα με τις καλύτερες κάμερες του dxo, μετά την βαθμολογία με 168 πόντους του 17 pro.

Τα πρώτα δείγματα  στο YouTube , δείχνουν ότι η χρωματική παλέτα στο iPhone , είναι μια από τις κορυφαίες…

ο νέος τηλεφακός κάνει θαύματα……

57 minutes ago, arasparadiser said:

Καλημέρα παιδιά. Είμαι ανάμεσα σε iPhone 17 και σε s25 ultra. Ποιο να πάρω λέτε;

Οποίο λειτουργικό σε βολεύει 

Αιώνια κόντρα ήταν αυτή αλλά στην ουσία είναι τι βολεύει τον καθένα 

Αν είχες και τα δύο λογισμικά τότε θα μπορείς να ξέρεις τι σε βολεύει περισσότερο 

Nokia 8800 Scirocco

Σαν μέγεθος το iPhone 17 είναι ιδανικό αλλά το s25 ultra δε μου αρέσει που είναι τεράστιο.

Σαν μέγεθος το iPhone 17 είναι ιδανικό αλλά το s25 ultra δε μου αρέσει που είναι τεράστιο.

1 hour ago, arasparadiser said:

Πηγαινε σε ένα κατάστημα να τα δεις από κοντά 

Αν δεν έχεις πρόβλημα με το λογισμικό τότε καλύτερα να πάρεις το 17 όπως λες λόγο μεγέθους 

Δεν είναι και μικρή συσκευή. Απλά έχουμε φτάσει αυτές τις συσκευές να τις θεωρούμε μικρές 

Nokia 8800 Scirocco

7 ώρες πριν, arasparadiser said:

Καλημέρα παιδιά. Είμαι ανάμεσα σε iPhone 17 και σε s25 ultra. Ποιο να πάρω λέτε;

Φίλε μου έχω 17 pro max και s25 ultra iPhone κρατάω τον τελευταίο χρόνο Samsung είχα μια ζωή.Τωρα ότι και να σου λένε πρέπει να τα δεις ο ίδιος.Εγω πάντως έχω σαν κύρια συσκευή το iPhone το αγάπησα ή έστω μου άρεσε από την πρώτη ημερα

Μα τα έχω δει και τα δύο. Θα ήθελα να ρωτήσω όσοι έχετε το s25 ultra το έχετε συνηθίσει στο κράτημα λόγω μεγέθους; 

Μα τα έχω δει και τα δύο. Θα ήθελα να ρωτήσω όσοι έχετε το s25 ultra το έχετε συνηθίσει στο κράτημα λόγω μεγέθους; 

49 minutes ago, arasparadiser said:

Προσωπικα ναι αλλα εχω και μεγαλα χερια

56 minutes ago, arasparadiser said:

Κατά κάποιο τρόπο το μέγεθος συνηθίζεται με τον καιρό αλλά όλα αυτά είναι υποκειμενικά 

Τι βολεύει τον καθένα 

Και οι 2 είναι συσκευές ναυαρχιδες με τα υπέρ και τα κατά κάθε συσκευής λόγο hardware αλλά και software 

Nokia 8800 Scirocco

Το 17 pro max φαίνεται πιο βολικό στο κράτημα λόγω ίσως πιο στρογγυλεμένων γωνιών. Το s25 ultra φαίνεται πιο τούβλο λόγω του ότι είναι πιο τετραγωνισμένο. Συμφωνείτε;

9 ώρες πριν, arasparadiser said:

Το 17 pro max φαίνεται πιο βολικό στο κράτημα λόγω ίσως πιο στρογγυλεμένων γωνιών. Το s25 ultra φαίνεται πιο τούβλο λόγω του ότι είναι πιο τετραγωνισμένο. Συμφωνείτε;

Το s25 το έχει ένας φίλος μου. Με θήκη κιόλας εννοείται. Μου φαίνεται τεράστιο και σκέψου έχω iPhone XS Max 

Nokia 8800 Scirocco

Το μέγεθος δεν παλεύεται στο 25 ultra, αλλά εγώ είμαι φαν των μικρών και έχω ακόμα ένα 13 μίνι. 
Για μένα καιριο κριτήριο θα ήταν τι υπολογιστή χρησιμοποιείς. Με μακ πας με κλειστά μάτια στο iPhone. 

Ελα, vs το καταντήσατε το νήμα ….

Phone 17 Pro Max

iPhone 13 Pro Max 

iPad Air 13" 6th gen 

iPad Pro 11" 4th gen

Apple watch ultra 2

Σε δύο καταστήματα είχα κάνει παραγγελία,,,,

Έχουν πλέον αποθέματα σε διάφορα χρώματα κ μοντέλα  ,, ο Κώτσος ...είχε 200 συσκευές,το πρωί της Παρασκευής.

Την Δευτέρα θα παραλάβουν αρκετοί αγοραστές ,,,

IMG_0005.thumb.jpeg.a4e84474e43b7327de3fc8d56ad1062b.jpegΈχει

πολύ χειρότερο σήμα από το 16 …

όλη μέρα ψάχνω να δω μήπως κάποια ρύθμιση …

βλέπω προστέθηκε το app News…

Edited by xabos

Σήμα…. στην καλύτερη περίπτωση 0 με 1 γραμμές… 

έχω κάνει 10 reset κ δοκίμασα διαφορετικές sim 

έχετε διαβάσει δημοσιεύσεις για το πρόβλημα ( αν υφίσταται) κ αν βρέθηκε λύση ..??

Edited by xabos

Καλησπέρα παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα κ θα ήθελα την γνώμη σας αν φταίνε τα AirPodσ ή το κινητό ή κάποια αναβάθμιση έχω τα AirPods 3 κ τον τελευταίο καιρό ανεξάρτητα με ποιο από τα δύο έχω στο αυτί μου αποσυνδέονται δεν μπορώ να απαντήσω κλήση μετά από λίγο δείχνουν συνδεδεμένα κ πάλι η φωνή δεν έρχεται στο ακουστικό κ μετά στην επόμενη κλήση μπορεί να εινα απροβλημάτιστα κ μετά πάλι πρόβλημα 

έχει συμβεί σε κανέναν;

Πηγαίνω να αλλάξω,  σε eSIM COSMOTE…

έτσι να φύγω από την αμφιβολία…

δεν έστρωσε ούτε με full reset …

2 ώρες πριν, xabos said:

Πηγαίνω να αλλάξω,  σε eSIM COSMOTE…

έτσι να φύγω από την αμφιβολία…

δεν έστρωσε ούτε με full reset …

δοκιμασε να βαλεις beta 26.1 να δεις αν θα στρωσει...το προτεινει ο απο κατω..

23 ώρες πριν, chocbhed_6630 said:

Είχα τα ίδια θέματα και λύθηκαν όταν πέρασα την beta 26.1

iPhone 17 Pro Ma

iPad Pro M4

Apple Watch Ultra 3

Apple Airpods Pro 3