DJ_TEO Δημοσιεύτηκε October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 18, 2005 Ολοι μας μιλαμε με πωλητες σε καταστηματα αλλα και στα VF SHOP - Ειστε ευχαριστημενοι απο την εξυπηρετηση που παρεχουν οι υπαλληλοι? - Σας δινουν τις πληροφοριες και γενικα αυτο που θελετε να μαθετε? - Πιστευετε οτι εχουν τις απαραιτητες γνωσεις για να παρεχουν σωστες πληροφοριες σε πελατες με περιορισμενες ή εκτεταμενες γνωσεις κινητης τηλεφωνιας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadAngeL Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 an kai apantisa nai giati genika eimai ikanopoiimenos tha elega pos oi gnomes diistante giati se alla katastimata einai eksipiretikoi kai se alla den kseroun tin tyfla tous.genika einai eksypiretikoi,dinoun plirofories gi'auto pou thelo alla den exoun tis gnoseis pou tha ithela na exoun. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Δεν ψηφίζω :p Γιατί ειναι ανάλογα το κατάστημα :) αλλά γενικά θετική είναι η γνώμη μου Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Δεν ψηφίζω :p Γιατί ειναι ανάλογα το κατάστημα :) αλλά γενικά θετική είναι η γνώμη μου Ψηφισε με βαση την δικη σου εμπειρια, γι αυτα τα καταστηματα που επισκεπτεσαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 τότε πάρε ένα ναι για το κατάστημα που είναι κοντά μου :D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Ειδικά όταν θέλεις να αγοράσεις κινητό ή να αναβαθμίσεις, η στάση τους είναι εντελώς απαράδεκτη: προωθούν μετά μανίας sharp και λοιπές "αυστηρά" vf συσκευές, σε βάρος πχ nokia, sonyericsson κτλ. Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών, πάλι ακούς γενικά πολλά μαργαριτάρια !!! Καλύτερα από Γερμανό, αλλά σηκώνει βελτίωση! Σε συμπεριφορά είναι ΟΚ... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Το δικό μου παράπονο είναι ότι όσες φορές πήγα στο κατάστημα της Καλλιθέας, ποτέ δεν εξυπηρετιόμουν πριν περάσει ένα μισάωρο! Και έτσι σηκωνόμουν και έφευγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Το δικό μου παράπονο είναι ότι όσες φορές πήγα στο κατάστημα της Καλλιθέας, ποτέ δεν εξυπηρετιόμουν πριν περάσει ένα μισάωρο! Και έτσι σηκωνόμουν και έφευγα... Δηλαδή τί σου κάνανε σε αφήνανε και περίμενες :confused: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Είχε πάρα πολύ κόσμο και πολύ λίγους υπαλλήλους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Ειδικά όταν θέλεις να αγοράσεις κινητό ή να αναβαθμίσεις, η στάση τους είναι εντελώς απαράδεκτη: προωθούν μετά μανίας sharp και λοιπές "αυστηρά" vf συσκευές, σε βάρος πχ nokia, sonyericsson κτλ. Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών, πάλι ακούς γενικά πολλά μαργαριτάρια !!! Καλύτερα από Γερμανό, αλλά σηκώνει βελτίωση! Σε συμπεριφορά είναι ΟΚ...ακριβως ετσι ειναι!!!!πουλανε voda live με κινητο,απο γνωσεις φυσικα ειναι πολυ κατω του μετριου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 πολύ κοσμος παντα μεσα και η εξυπηρέτηση μέτρια απο οτι έχω δει στο κατάστημα που ειναι στην πόλη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 ωραιο θεμα αυτο! λοιπον ειχα παει παλιοτερα σε ενα καταστημα της βοντα και ειχε καραμελες τωρα που ξαναπηγα με το now εχει σοκολατιτσες! τελικα μαγαζι κινητης ειναι ή ζαχαροπλαστειο?? χαριτολογοντας το λεω ετσι! την αλλη φορα..επιθεωρητης της βονταφον εκοψε με ψαλιδι μπροστα μου(λιγο πριν μπω στο καταστημα) τα κουμπια απο το μπλουζακι της υπαλληλου!!! και μπαινοντας ακουσα να λεει "να εισαι πιο προκλητικη" και με το που με ειδαν..η υπαλληλος κοκκινισε και ο επιθεωρητης σαν να μη τρεχει τιποτα! περα απο αυτα δεν εχω ακουσει και πολυ καλα λογια για την εξυπηρετηση τους.τουλαχιστον αυτα που εχω παει και μου εχουν πει. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 την αλλη φορα..επιθεωρητης της βονταφον εκοψε με ψαλιδι μπροστα μου(λιγο πριν μπω στο καταστημα) τα κουμπια απο το μπλουζακι της υπαλληλου!!! και μπαινοντας ακουσα να λεει "να εισαι πιο προκλητικη" και με το που με ειδαν..η υπαλληλος κοκκινισε και ο επιθεωρητης σαν να μη τρεχει τιποτα! :w00t: :w00t: :w00t: Και μετά;;;;;;; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 ε μετα δεν εχει.σταθηκα σοβαροι ας πουμε απεναντι μου! και η φαση ποια ειναι?? οτι αυτη την κοπελα την εχω δει σε γερμανο!! εκει μαλλον δεν θα την κανουν τιποτα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Πάντως είναι πρωτότυπη η εμπειρία σου, billakosss! Δεν έχω παρατηρήσει να είναι προκλητικές ή έστω με πιο ανοιχτά μπλουζάκια οι κοπέλες στα βόιδοσοπς... Λες να τον έστειλαν σπίτι του τον επιθεωρητή ;;; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 δεν ξερω ρε συ...μπορει να ηταν και κοληταρια,μπορει να ηταν και ζευγαρι...ποιος ξερει τι παιζει σε τετοια μαγαζια? και σε γερμανο μου εχουν πει σκηνικο..υπερ-υπευθυνη να κανει σκηνικα με τον ιδιοκτητη! για ΤΙΜ και Cccosmote δεν μου εχουν πει τιποτα.. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Καθόλου ευχαριστημένος. Τις περισσότερες φορές εγώ τους εξηγώ τις διαδικασίες και αυτοί τις υλοποιούν. Π.χ. για αίτηση ένταξης στο (απαράδεκτο) e-billing. Δεν ήξεραν καταρχάς τι είναι e-billing. Κατάλαβαν για κάποιον Μπίλη αρχικά. :lol: Τη δεύτερη φορά (πάλι στο ίδιο κατάστημα) ήθελα απένταξη της πιστωτικής μου κάρτας από την εξόφληση του λογαριασμού. Χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα για να καταλάβουν πώς γίνεται αυτό. Κατάστημα Γουδίου αυτό, Παπαδιαμαντοπούλου. :wacko: :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 εμενα παντως οι κοπελες που με εξυπηρετουν ειναι γλυκητατες και καταλαβαινουν τι θελω να πω αμεσως και μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα. θετικες λοιπον οι εντυπωσεις μου. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 εμενα παντως οι κοπελες που με εξυπηρετουν ειναι γλυκητατες και καταλαβαινουν τι θελω να πω αμεσως και μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα. θετικες λοιπον οι εντυπωσεις μου. Περιοχή, κατάστημα; :confused: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altsamb Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Προσωπικά καθόλου ευχαριστημένος! Μπαίνω για παράδειγμα στο κατάστημα του Χαλανδρίου και οι κοπέλες εκεί είναι τόσο κακότροπες που μόνο δεν με βρίζουν και δεν με πετάνε έξω με τις κλωτσιές!! ΑΙΣΧΟΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. November 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 :lol: Προσωπικά καθόλου ευχαριστημένος! Μπαίνω για παράδειγμα στο κατάστημα του Χαλανδρίου και οι κοπέλες εκεί είναι τόσο κακότροπες που μόνο δεν με βρίζουν και δεν με πετάνε έξω με τις κλωτσιές!! ΑΙΣΧΟΣ! Λογικο φιλε μου αφου οι υπαλληλοι και συγκεκριμενα οι πωλητριες ο θεος να τις κανει ειναι ασχετες απο πωλησεις και δεν ξερουν να φερθουν ουτε να πουλησουν σωστα ! Γι αυτο θα σε συμβουλευα κ εσενα και ολους εδω να μην αφηνετε πρωτοβουλιες στις πωλητριες απλα να τις χρησιμοποιειτε για τα βασικα οπως να σας κοβουν μια αποδειξη! Αυτο ολο συμβαινει γιατι οι ετεριες που εχουν τα vf shops ψαχνουν για χαμηλης εκπαιδευσης προσωπικο με σκοπο την χαμηλη αμοιβη ! Νομιζουν οτι εχουν cafe και αυτες ειναι σερβιτορες!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Ψήφισα όχι, με βάση την γενικότερη εντύπωση που έχω αποκομίσει από τα συγκεκριμένα καταστήματα. Διάθεση για εξυπηρέτηση, μέτριες γνώσεις, μεγάλη καθυστέρηση. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Περιοχή, κατάστημα; :confused: :worry: στο ηρακλειο κρητης φιλε μου :) αν και βλεπω οτι αλλου δεν ειναι και τοσο θετικες οι γνωμες και με το δικιο τους πιστευω τα λενε τα παιδια αυτα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 στο ηρακλειο κρητης φιλε μου :) αν και βλεπω οτι αλλου δεν ειναι και τοσο θετικες οι γνωμες και με το δικιο τους πιστευω τα λενε τα παιδια αυτα. Αν θέλεις πες μας και ποιο είναι το κατάστημα... Όπως όταν κατακρίνουμε καταστήματα και λέμε ακριβώς για ποια πρόκειται, έτσι είναι καλό και όταν υπάρχει κάτι καλό να το λέμε και να το προτείνουμε. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Exontas peira apo ta katasthmata Xalandriou , Khfisias kai Emm.Mpenakh, exw tis xeiroteres entupwseis... eyaxna na brw th diadikasia gia forhtothta anonumou karotkinhtou kai apo ta 3 katasthmata akousa 3 diaforetikes gnwmes... ase pou o tropos tous einai polu asxhmos... den 3erw an tous plhrwnoun h den tous plhrwnoun kala, pantws gia mena den parexoun kalh e3uphrethsh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts