habib9000 Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 To E2C δουλεύει ακριβώς όπως και στα WM5. GPRS και WiFi. Καμία διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
habib9000 Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Έχει δοκιμάσει κανείς SDHC κάρτα στο Ν560 μετά από αναβάθμιση σε WM6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araya Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Έχει δοκιμάσει κανένας την υπεσία TCM στο Destinator? Σας λειτουργει κανονικά; Και αν ναι τι ρυθμισεις έχειτε (port); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Στο pda max που κοίταξα το έχει 408€. Φιλε μου πολυ καλο site φαινεται αυτο και με καλες τιμες... Ελλαδα στελνουν ? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Το tmc δυστυχως δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα, και επίσης δεν τον υποστηρίζει και το gps του n560. Στην ουσία σου λέει ποιοι δρόμοι έχουν κίνηση ωστε να μπορείς να τους αποφεύγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Φιλε μου πολυ καλο site φαινεται αυτο και με καλες τιμες... Ελλαδα στελνουν ? Δεν το έψαξα ακόμη αλλά τα ταχυδρομικά πρέπει να είναι γύρω στα 40-50(αν στέλνουν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nx250 Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 22,5 Ευρώ με προπληρωμή μέσω τράπεζας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 22,5 Ευρώ με προπληρωμή μέσω τράπεζας Ωραια ...ευχαριστω :) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nx250 Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Θέλω τα φώτα σας με το E2C.Διαβασα ότι δεν κάνει να το τρέξεις γατί δημιουργεί προβλήματα. Πήγα να το αγοράσω με το κουπόνι αλλά δεν το κατεβάζεις, σου ζητάει να το τρέξεις και να τους δώσεισ τους κωδικούς για να σου στελουν το κλειδί. Τι να κάνω, νατο τρέξω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 To είχα αγοράσει και εγώ , πρέπει να το τρέξεις και να τους στείλεις τον κωδικό για να σου στέιλουν το κλειδί με τα στοιχεία σου πισω, το οποίο μετατρέπει την απλή έκδοση του E2C σε Pro. Tώρα αν σου δημιουργήσει πρόβλημα η λύση είναι hard reset. Δοκίμασε μήπως βρεις και εγκαταστήσεις καποια πιο τελευταία έκδοση του E2c. Αυτές δεν είχαν πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nx250 Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Ποιά είναι η τελευταία, αυτή που δίνει στο site η Fujitsu δεν είναι η τελευταία (λέει 3.04); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nx250 Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Κατέβασα το προγραμμα αλλά το ζιπαρισμένο αρχείο φαινεται κενο στον υπολογιστή μου. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω με αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Αν φαίνεται κενό τότε λογικά έχει κάποιο πρόβλημα το αρχείο. Δοκίμασε να το ξανακατεβάσεις. Αν θυμάμαι καλα η έκδοση που αγοράζεις απο το site με το κουπόνι είναι η τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fab3d Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Σύντροφε fab3d και από εδώ μία από τα ίδια. Και μάλιστα την τελευταία έκδοση η οποία είναι πλήρης. Άλλο μηχάνημα και προς το παρόν κανένα πρόβλημα. Παρατήρησες καμία διαφορά στο GPS, στην κατανάλωση ενέργειας και στην διάρκεια του Sync? Και εδώ όλα καλά με το τελευταίο version. Στο GPS lock δέν ήχα ποτέ πρόβλημα.. ειδικά στο αυτοκίνητο με την reradiating που έχω φτιάξει. κατανάλωση ενέργειας και sync νομίζω τα ίδια, αν και δέν είμαι παρατηρητικός... έχεις δεί διαφορές εσύ? Αυτό που μου λείπει, είναι το Fs Lock που προστατευει την Rom..:ninja: Παράθεση Psion Revo Plus, Samsung i520 Athens 2004 , F/S Loox N560, 3g , htc HD, 3gs, 4, 4s .. Evolution Goes On :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araya Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Ρε παιδιά το Windows Update του WM6 γιατί δεν υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagiozis10 Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Που είναι αυτή η ROM με τα wm6 ΟΕΟ ? :worry: Παράθεση Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araya Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Μιλάω για το rom N560.C550.WM6.Pups.777_Team.rar Το παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araya Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 :!:Το Office Mobile επίσης δε περιλαμβάνει... :cry::(:(:(:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Λογικά στο επόμενο update της rom θα υπάρχει και το οffice. Η πλάκα είναι πως δεν είχα πάρει χαμπάρι πως έλειπ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 H N560.C550.WM6.Pups.777_Team.rar, είναι η ίδια rom με την athena, με διαφορες βελτιώσεις. Υποστηρίζει πλέον και gprs. Παιδιά έχω και εγώ το Ν560. Θέλω να το αναβαθμίσω στα WM-6... Στην περίπτωση αυτή ισχύει η εγγύσηση??? Με το Active Sync το φορτώνω? Μετά το Hard Reset επανέρχεται στα "5" ή παραμένει στα "6"??? Αυτά, Ευχαριστώ :) Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Η εγγύηση δεν ισχύει αν βαλεις πειραγμένη rom. Πρέπει πρώτα να έχεις συνδεθεί με το ActiveSync. Kαι hard reset να κάνεις μετά πάλι στα wm6 θα είσαι. Για να έχεις wm5 πρέπει να κάνεις reflash την rom. Έχει τύχει σε κανέναν, ενω συνδέεται κανονικα με το activesync, μόλις τρέχει το PocketLOOX5xxFlashTool.exe για να αναβαθμίσει την rom, να του βγάζει "connection has failed". Μου το κάνει σήμερα με όποια rom και να δοκίμασα, το activesync δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Για να έχεις wm5 πρέπει να κάνεις reflash την rom. Πώς κάνω reflash την ROM? :worry: Επίσης μετά το reflash αν το στείλω για Τεχνική Υποστήριξη θα δουν ότι έιχα περάσει τα "6"??? Ευχαριστώ:) Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araya Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Με την ιδια διδικασία που μπαίνει το WM6. Δεν είμαι σίγουρος αλλά αν χρησιμοποιήσεις το original rom του N560, νομίζω πως δε φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Αντί να βάλεις rom για wm6, θα βάλεις την rom του n560 για wm5, oπότε δεν θα φαίνεται η αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Δεν είμαι σίγουρος αλλά αν χρησιμοποιήσεις το original rom του N560, νομίζω πως δε φαίνεται. Ξέρεις που μπορώ να βρώ το original (WM-5) γιατί με ενδιαφέρει η εγγύηση???:worry: Και μία ερώτηση για το WM-6:Τα Office και το Wi-Fi λειτουργούν? Έχω και το Ν560....Athena και το N560....Pups777Team. Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts